פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הנה זה בא

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
gideon נשלח - 08/01/2014 : 11:29:00
http://www.one.co.il/Article/227844.html
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
gideon נשלח - 09/01/2014 : 13:00:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

גדעון תודה.
אתה כמובן קרוב יותר ממני להתרחשויות. כל מה שאני מבקש זה "להפריד משתנים". השאיפה לאיחוד והמו"מ עם ליפקין זרקה את הכל לקלחת אחת, וזה לא מועיל לדיון במצבנו הקיומי.
לגופו של עניין, אנחנו שורדים כבר 7 שנים כקבוצת אוהדים. מה השתנה השנה? מצד אחד עלינו ליגה, ההוצאות גדלות. מצד שני, כך הסבירו לנו - ליגה א' היא הכי קשה כלכלית, כי היא עדיין לא מוגדרת "לא מקצוענית", וכך גם כל התמיכות המוסדיות שואפות לאפס. צלחנו את המכשול הזה, ואז החליטו בדיוק השנה לריב מעל לראשינו, ולפגוע בהקצבות הטוטו. עד כאן הכל ידוע.
באסיפה במוצ"ש (מקווה שאגיע, מכל הסיבות שעלו גם בדעתך) - היינו אמורים לחטוף בראש מהמנכ"ל, שיוריד אותנו לקרקע המציאות ויסביר לנו שבלי מאמץ מיוחד יהיה רע ומר (נרד ליגה, נקרוס כלכלית, ווטאבר).
בעקבות האסיפה היינו משנסים מותניים, אולי מוציאים עוד מכיסנו, אולי עושים סבב טלפונים ומזכירים לחברים (עד היום אני מחכה למישהו שהבטיח לי ליצור קשר בעניין כדי שאוכל לעזור...).
היינו פונים למקורות ואנשים שכבר תרמו, אולי מוצאים מקורות חדשים (היה לי בראש אולי לפנות למישהו, אני מודה שאני מחכה עם זה).
אחרי הכל, אתה צודק, אולי לא היינו עומדים השנה במשימה.
אבל לתוך כל זה נכנס עניין האיחוד (החשוב כשלעצמו) ומה שהבטחנו פעם לעצמנו - להתעסק עם זה רק בין העונות, נזנח. ועכשיו - לך תפריד משתנים...

דוד,
ברשותך אני אענה לך בשרשור שכבר קיים בנושא. בפורום הסגור.
תודה.
davidkipod נשלח - 09/01/2014 : 11:41:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

מנקודת ראות מעשית אין לנו כסף לקיים אותה לטווח ארוך.

למה אתה חושב כך? זה לא הוכח מעולם (אפילו השנה הסופר-בעייתית הנוכחית היתה יכולה להסתיים לה באיזון כלכלי, כאשר השגנו את מטרתנו לתקוע יתד בלאומית), ואני חושב שבהתנהלות מודרגת ואחראית אנחנו יכולים להחזיק את הקבוצה ללא בעל הון אחד דומיננטי לאורך שנים. וחבירה של אוהדי המקורית - היה בהחלט עוזר לכך.
חיים, אל תתבלבל עם העובדה האחרת, שגם אני מסכים, שאנחנו לא מסוגלים לסתום את הבור של 5-7 מליון של סאסי, ולא יכולים לקחת על עצמנו חובות עלומים שלו. זו הבעיה האמיתית, וליפקין התיישב בדיוק על התפר הזה.

דוד היקר,
כולי תקווה שתגיע לאסיפה בשבת. מהרבה סיבות, אבל העיקרית שבהן היא שתשמע במו אזנך ותראה במו עינך את הסקירה של המנכ"ל לגבי המצב הפיננסי.
צפויה לך (לכולנו) הפתעה לא נעימה בעליל, והאמא של הריאלטי צ'ק.
אני לא בא ליפול פה עליך אישית, אבל רבים וטובים, למעשה הרוב המכריע, חיים בסרט של בעלות ללא אחריות פיננסית אישית כואבת. ואין דבר כזה באמת.

גדעון תודה.
אתה כמובן קרוב יותר ממני להתרחשויות. כל מה שאני מבקש זה "להפריד משתנים". השאיפה לאיחוד והמו"מ עם ליפקין זרקה את הכל לקלחת אחת, וזה לא מועיל לדיון במצבנו הקיומי.
לגופו של עניין, אנחנו שורדים כבר 7 שנים כקבוצת אוהדים. מה השתנה השנה? מצד אחד עלינו ליגה, ההוצאות גדלות. מצד שני, כך הסבירו לנו - ליגה א' היא הכי קשה כלכלית, כי היא עדיין לא מוגדרת "לא מקצוענית", וכך גם כל התמיכות המוסדיות שואפות לאפס. צלחנו את המכשול הזה, ואז החליטו בדיוק השנה לריב מעל לראשינו, ולפגוע בהקצבות הטוטו. עד כאן הכל ידוע.
באסיפה במוצ"ש (מקווה שאגיע, מכל הסיבות שעלו גם בדעתך) - היינו אמורים לחטוף בראש מהמנכ"ל, שיוריד אותנו לקרקע המציאות ויסביר לנו שבלי מאמץ מיוחד יהיה רע ומר (נרד ליגה, נקרוס כלכלית, ווטאבר).
בעקבות האסיפה היינו משנסים מותניים, אולי מוציאים עוד מכיסנו, אולי עושים סבב טלפונים ומזכירים לחברים (עד היום אני מחכה למישהו שהבטיח לי ליצור קשר בעניין כדי שאוכל לעזור...).
היינו פונים למקורות ואנשים שכבר תרמו, אולי מוצאים מקורות חדשים (היה לי בראש אולי לפנות למישהו, אני מודה שאני מחכה עם זה).
אחרי הכל, אתה צודק, אולי לא היינו עומדים השנה במשימה.
אבל לתוך כל זה נכנס עניין האיחוד (החשוב כשלעצמו) ומה שהבטחנו פעם לעצמנו - להתעסק עם זה רק בין העונות, נזנח. ועכשיו - לך תפריד משתנים...
avitemkin נשלח - 09/01/2014 : 10:07:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

כל הדיבורים על "התלהמות" ו"צריך להמתין" היו יכולים באמת להיות במקום לולא העובדה הפעוטה שאיכשהו, ככה בלי להרגיש, וויתרנו על מה שהבטחנו (לפחות אני) לאנשים שהכותב פה (שאין לי כל מושג מאיפה הו צץ)מכנה "אוהדי מיזם". מדובר באנשים אשר באו לקבוצת בשליטת אוהדים, והם היום מעל למחצית מהחברים, לרבות כאלה שפעם אהדו את הפועל ירושלים אך התרחקו ממנה בגלל הניהול.
מבחינתי, הוויתור על שליטה הוא העיקר, ולא אם הנוסחה תהיה 4 ו-3 או 5 ו-2. זה העיקר כי בלי הקבוצה הזו של אוהדים, אשר השליטה היא מהות עבורה, אין הפועל. להזכירכם ליפקין מדבר כל הזמן על כך שהוא לא יביא כסף, ו-3 מיליון שקלים יבואו מאוהדים וחסויות. הוסבר לו, יותר מפעם אחת, שבלי שהאוהדים באמת ישלטו בקבוצה, גיוס כזה הוא גלתי אפשרי. לשווא. עכשיו, בגלל הבהילות והלחץ, אנו עומדים להכניס את עצמנו, ואת הקבוצה המאוחדת, לבור כלכלי עצום עם סכנות גדולות. נהיה תלויים ב"בעל בית".
אני לדבר כזה לא רוצה לתת יד. מי שרוצה להפוך אותנו להפועל פתח תקווה של השנה הבאה יכול לעשות זאת בלעדי. אבל מי יודע, אולי אפשר לצאת מהבור עם אוהדי סאד"ר כמו שטוען הבחור המצוטט פה.

אבי ברשותך, שאלה והערה.
שאלה: אתה משוכנע וגם די משכנע שכל האיחוד הזה הוא בגדר עורבא פרח. סאסי בחיים לא יחתום ולא ישחרר את קרית יובל, על כן הכל שטות אחת גמורה. אז מה איכפת לך בכלל מההצעה של ליפקין או אם חברים פה מתלהבים ממנה או לא? הרי זה בין כה לא יקרה, אז על מה העצבים?

הערה:אני מעדיף לדעת איפה אני נמצא, מי הם שותפי ומה העמדות שלהם. זה עדיף בהרבה על ערפל של עמימות. במידה והפורם הזה אכן מייצג את דעתם של רוב האוהדים וחברי העמותה (נגיד שזה נכון)
אז לפחות אתה ואני וכולם יודעים מה המגמה ולאן נושבת הרוח.
בעיקר אם זה לא קולע לדעתי אני רוצה לדעת.

אני אכן מאד ספקן ביחס לסיכויים של החתימה, ובשבועיים האחרונים עשיתי תואר שלישי במדעי קרית היובל. לא ברור לי גם אם הוא בכלל מודע לקיומה של הבקרה התקציבית ולצורך להעמיד שם ערבויות מאד גדולות במקום אלה של סאסי.

אבל ליפקין ממשיך לטעון (בראיון שנתן ברדיו) ובפוסט אלינו, שהכל סודר עם סאסי, ולכן אני צריך לחשוב על האפשרות הזו. אגב, גם אם בסוף לא ייצא דבר מההסכם עם סאסי, אסור לדעתי להעביר מסר לחברי עמותה, גם בפוטנציה, שאנו מוכנים לוותר על בעלות האוהדים על קבוצתם כי הנזק יהיה גדול מדי. אם נרצה או לא נרצה, בעיני רבים מהם זו המהות של הקבוצה.
אך מה אם ליפקין אכן יגיע להסכם עם סאסי? זו אפשרות, ולדבריו היא ריאלית. בעניין זה אני גם שומע וקורא על הפועל פתח תקווה, גם שם היה אוהד שרכש את הקבוצה עם כוונות טובות, ואני רואה איך הם מתרסקים. הדרך משם לחדלון היא קצרה. אני חושש שמה שמציע ליפקין, וויתור על בעלות מצידנו, היא הדרך להסתבכות כלכלית, כי בלי המרכיב הזה לא נוכל לגייס כסף וחסויות בסכום הנדרש (3 מיליון שקל לשנה).
ליפקין היה יכול לקבל הצעה לפיה אנו נעמיד לרשות הקבוצה כל שנה 400 עד 500 אלף שקל מכיסינו, והיתר חסויות, והוא מצידו היה מעביר לנו 10.2% מהבעלות. 5 שנים הבן אדם היה מכנה את עצמו "בעלים" ואחר כך הוא היה הופך לנשיא כבוד, דובר ראשי, או כל תואר שהיה חפץ בו. לנו (הכוונה להפועל המאוחדת) זה היה פותר הרבה בעיות. במקום זאת אנו עומדים לצאת לדרך עם סכנות קיומיות על הראש.
אם לסכם את מה שאני חושב: יוסי ליפקין מעמדי סכום גדול מאד לחלץ את הפועל מידיו של סאסי, ומגיע לו תודה מכל אחד מאיתנו יום יום על כך. אבל הוא ואנחנו חייבים להבין שאמצעיו מוגבלים, והוא לא יכול לקיים את הקבוצה המאוחדת מכספו. כדי לצאת מהסד הכלכלי הזה אנו חייבים להישאר קבוצת אוהדים, אפילו אם העיקרון ימומש מחדש במלואו בעוד 5 שנים.
gideon נשלח - 09/01/2014 : 09:11:14
ציטוט:

כל הדיבורים על "התלהמות" ו"צריך להמתין" היו יכולים באמת להיות במקום לולא העובדה הפעוטה שאיכשהו, ככה בלי להרגיש, וויתרנו על מה שהבטחנו (לפחות אני) לאנשים שהכותב פה (שאין לי כל מושג מאיפה הו צץ)מכנה "אוהדי מיזם". מדובר באנשים אשר באו לקבוצת בשליטת אוהדים, והם היום מעל למחצית מהחברים, לרבות כאלה שפעם אהדו את הפועל ירושלים אך התרחקו ממנה בגלל הניהול.
מבחינתי, הוויתור על שליטה הוא העיקר, ולא אם הנוסחה תהיה 4 ו-3 או 5 ו-2. זה העיקר כי בלי הקבוצה הזו של אוהדים, אשר השליטה היא מהות עבורה, אין הפועל. להזכירכם ליפקין מדבר כל הזמן על כך שהוא לא יביא כסף, ו-3 מיליון שקלים יבואו מאוהדים וחסויות. הוסבר לו, יותר מפעם אחת, שבלי שהאוהדים באמת ישלטו בקבוצה, גיוס כזה הוא גלתי אפשרי. לשווא. עכשיו, בגלל הבהילות והלחץ, אנו עומדים להכניס את עצמנו, ואת הקבוצה המאוחדת, לבור כלכלי עצום עם סכנות גדולות. נהיה תלויים ב"בעל בית".
אני לדבר כזה לא רוצה לתת יד. מי שרוצה להפוך אותנו להפועל פתח תקווה של השנה הבאה יכול לעשות זאת בלעדי. אבל מי יודע, אולי אפשר לצאת מהבור עם אוהדי סאד"ר כמו שטוען הבחור המצוטט פה.

אבי ברשותך, שאלה והערה.
שאלה: אתה משוכנע וגם די משכנע שכל האיחוד הזה הוא בגדר עורבא פרח. סאסי בחיים לא יחתום ולא ישחרר את קרית יובל, על כן הכל שטות אחת גמורה. אז מה איכפת לך בכלל מההצעה של ליפקין או אם חברים פה מתלהבים ממנה או לא? הרי זה בין כה לא יקרה, אז על מה העצבים?

הערה:אני מעדיף לדעת איפה אני נמצא, מי הם שותפי ומה העמדות שלהם. זה עדיף בהרבה על ערפל של עמימות. במידה והפורם הזה אכן מייצג את דעתם של רוב האוהדים וחברי העמותה (נגיד שזה נכון)
אז לפחות אתה ואני וכולם יודעים מה המגמה ולאן נושבת הרוח.
בעיקר אם זה לא קולע לדעתי אני רוצה לדעת.
gideon נשלח - 09/01/2014 : 08:47:22
ציטוט:

ציטוט:

למה אתה חושב כך? זה לא הוכח מעולם (אפילו השנה הסופר-בעייתית הנוכחית היתה יכולה להסתיים לה באיזון כלכלי, כאשר השגנו את מטרתנו לתקוע יתד בלאומית), ואני חושב שבהתנהלות מודרגת ואחראית אנחנו יכולים להחזיק את הקבוצה ללא בעל הון אחד דומיננטי לאורך שנים. וחבירה של אוהדי המקורית - היה בהחלט עוזר לכך.
חיים, אל תתבלבל עם העובדה האחרת, שגם אני מסכים, שאנחנו לא מסוגלים לסתום את הבור של 5-7 מליון של סאסי, ולא יכולים לקחת על עצמנו חובות עלומים שלו. זו הבעיה האמיתית, וליפקין התיישב בדיוק על התפר הזה.

דוד היקר,
כולי תקווה שתגיע לאסיפה בשבת. מהרבה סיבות, אבל העיקרית שבהן היא שתשמע במו אזנך ותראה במו עינך את הסקירה של המנכ"ל לגבי המצב הפיננסי.
צפויה לך (לכולנו) הפתעה לא נעימה בעליל, והאמא של הריאלטי צ'ק.
אני לא בא ליפול פה עליך אישית, אבל רבים וטובים, למעשה הרוב המכריע, חיים בסרט של בעלות ללא אחריות פיננסית אישית כואבת. ואין דבר כזה באמת.
davidkipod נשלח - 09/01/2014 : 06:42:04
ציטוט:

elhananm נשלח - 08/01/2014 : 22:34:31
קורא מרותק בפורום מטבליסי הרחוקה ( אגב -יותר קר מביציעי שכונת התקווה...) חושב בדומה לך פרידה היקרה, אך תוהה מה מביא אותך לכתוב בפורום דווקא בזמן משחק של קטמון?...
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ציטוט:

אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.

הבנו אותך. אתה לא תתן יד ליריקה בפרצוף של אחרים, אבל אתה בעצמך יורק בפרצוף של אוהדי הפועל ירושלים שיצאו למהלך כואב לפני שבע שנים. יורק.

מאשים אנשים בחוסר כבוד כלפי אחרים, אבל עושה זאת בעצמך. כואב לך שלא מתייחסים בכבוד לאוהדי מיזם, אבל בעצמך עושה אותו דבר לאוהדי הפועל ירושלים שבקטמון.

האיומים שלך לא מזיזים לאף אחד. אם תוגש הצעה ראויה, נלך על זה ונהיה הפועל אחת גדולה. לכולם יש מקום בהפועל הזו, וחרחורי הריב שלך, ההסתה והאנטי, מבלי שראית בכלל את ההסכם המוצע, ישכחו יחד עם יוסי סאסי.

כולם מנסים לאחות את הקרעים ולמצוא את המשותף, אבל אתה רק מנסה לזרוע הרס. תאיים, זה בטח יביא ליותר אנשים בעמותה.

אבי יקר,
הבקשה להמתין נובעת מהתבוננות במצב שמתרחש כאן כרגע בו אנשים מגיבים בלחץ ויוצאים בהצהרות מרחיקות לכת על עזיבה כתגובה לקריאת מציאות שבעצם לא מתרחשת. אני מסכימה איתך שאם אישור ההסכם עם ליפקין משמעותו איבוד כל שליטה של האוהדים על הפועל תוך זלזול ומחיקת ההישג העצום של 7 השנים האחרונות, אז באמת יש הצדקה להתנגד לו. אבל נראה היום שזה לא המצב. רחוק מזה. גם אתה כתבת שזה לא משנה לך אם מדובר ברוב של 5-2 או 4-3, מה שחשוב לך זו שליטת האוהדים - אבל זה בדיוק מה שההסכם הנוכחי מציע לנו (שלא כמו השלבים המוקדמים יותר במו"מ) - שליטה. דירקטוריון שמורכב מארבעה נציגי אוהדים, בני סיון, צחי רביב ונציג של ליפקין משמעו שליטה של האוהדים. הכל כמובן תוך יחסי כבוד ואמון מול ליפקין.

אני מניחה שאתה מרגיש קצת כמו האדם שעומד באמצע הכפר וצועק על הזוועה שעומדת להתרחש ולא מבין איך מסביבך כולם חוגגים (איכשהו כפר זה מה שעלה לי כאסוציאציה ראשונה..). כל מה שאנחנו מבקשים הוא - חכה רגע. יכול להיות שתגלה שהדבר הנורא שאתה פוחד שיגיע יתגלה כבעצם לא נורא בכלל, ואפילו לגמרי הפוך מזה. רק תשאיר פתח לקריאה פתוחה ונקייה של המשמעויות האמיתיות של ההסכם שעדיין לא הוצג בפנינו באופן רשמי ומי יודע, אולי עוד תופתע לטובה.

ועוד דבר - חשוב לבדוק כל הזמן שמרוב פחד מ'קרע נורא בין האוהדים' שיקרה בעקבות המו"מ הזה אנחנו לא יוצרים אותו בעצמנו ללא כל סיבה בעלת אחיזה במציאות. עד עכשיו, עם כל חילוקי הדעות שיש כאן, אני לא באמת רואה אותו קורה. עם כל האמוציות הברורות יש פה גם כבוד ואהבה ואף אחד לא מוכן לוותר בקלות על נוכחותו של אף אחד אחר בעתיד האדום של כולנו, אז בוא לא נהפוך את הפחד הזה לנבואה שמגשימה את עצמה סתם.

Frida נשלח - 08/01/2014 : 20:00:43
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.

הבנו אותך. אתה לא תתן יד ליריקה בפרצוף של אחרים, אבל אתה בעצמך יורק בפרצוף של אוהדי הפועל ירושלים שיצאו למהלך כואב לפני שבע שנים. יורק.

מאשים אנשים בחוסר כבוד כלפי אחרים, אבל עושה זאת בעצמך. כואב לך שלא מתייחסים בכבוד לאוהדי מיזם, אבל בעצמך עושה אותו דבר לאוהדי הפועל ירושלים שבקטמון.

האיומים שלך לא מזיזים לאף אחד. אם תוגש הצעה ראויה, נלך על זה ונהיה הפועל אחת גדולה. לכולם יש מקום בהפועל הזו, וחרחורי הריב שלך, ההסתה והאנטי, מבלי שראית בכלל את ההסכם המוצע, ישכחו יחד עם יוסי סאסי.

כולם מנסים לאחות את הקרעים ולמצוא את המשותף, אבל אתה רק מנסה לזרוע הרס. תאיים, זה בטח יביא ליותר אנשים בעמותה.

אבי יקר,
הבקשה להמתין נובעת מהתבוננות במצב שמתרחש כאן כרגע בו אנשים מגיבים בלחץ ויוצאים בהצהרות מרחיקות לכת על עזיבה כתגובה לקריאת מציאות שבעצם לא מתרחשת. אני מסכימה איתך שאם אישור ההסכם עם ליפקין משמעותו איבוד כל שליטה של האוהדים על הפועל תוך זלזול ומחיקת ההישג העצום של 7 השנים האחרונות, אז באמת יש הצדקה להתנגד לו. אבל נראה היום שזה לא המצב. רחוק מזה. גם אתה כתבת שזה לא משנה לך אם מדובר ברוב של 5-2 או 4-3, מה שחשוב לך זו שליטת האוהדים - אבל זה בדיוק מה שההסכם הנוכחי מציע לנו (שלא כמו השלבים המוקדמים יותר במו"מ) - שליטה. דירקטוריון שמורכב מארבעה נציגי אוהדים, בני סיון, צחי רביב ונציג של ליפקין משמעו שליטה של האוהדים. הכל כמובן תוך יחסי כבוד ואמון מול ליפקין.

אני מניחה שאתה מרגיש קצת כמו האדם שעומד באמצע הכפר וצועק על הזוועה שעומדת להתרחש ולא מבין איך מסביבך כולם חוגגים (איכשהו כפר זה מה שעלה לי כאסוציאציה ראשונה..). כל מה שאנחנו מבקשים הוא - חכה רגע. יכול להיות שתגלה שהדבר הנורא שאתה פוחד שיגיע יתגלה כבעצם לא נורא בכלל, ואפילו לגמרי הפוך מזה. רק תשאיר פתח לקריאה פתוחה ונקייה של המשמעויות האמיתיות של ההסכם שעדיין לא הוצג בפנינו באופן רשמי ומי יודע, אולי עוד תופתע לטובה.

ועוד דבר - חשוב לבדוק כל הזמן שמרוב פחד מ'קרע נורא בין האוהדים' שיקרה בעקבות המו"מ הזה אנחנו לא יוצרים אותו בעצמנו ללא כל סיבה בעלת אחיזה במציאות. עד עכשיו, עם כל חילוקי הדעות שיש כאן, אני לא באמת רואה אותו קורה. עם כל האמוציות הברורות יש פה גם כבוד ואהבה ואף אחד לא מוכן לוותר בקלות על נוכחותו של אף אחד אחר בעתיד האדום של כולנו, אז בוא לא נהפוך את הפחד הזה לנבואה שמגשימה את עצמה סתם.
עד שנגיע נשלח - 08/01/2014 : 19:45:55
למיטב ידיעתי אין כאן אף אחד שיודע בדיוק את פרטי ההצעה, ובוודאי שאי אפשר לדעת מה תהיה ההכרעה. בשלב הזה רב הנסתר על הגלוי ובנוסף לכך ישנם פרמטרים שעדיין לא נלקחו בחשבון, ויש בכוחם להשפיע השפעה מכרעת על תוצאות ההצבעה.

חיים ברעם נשלח - 08/01/2014 : 18:55:48
הצהרה מתונה

יש בדעתי לקבל את הכרעת הרוב, גם אם היא לא תהיה לרוחי. אין טעם לפצל אירגונים קטנים לתאים זעירים בשל עמידה על קוצו של יוד. הרי הדילמה ברורה לכולנו: מבחינה רעיונית אנחנו נוטים לקבוצת אוהדים טהורה; מנקודת ראות מעשית אין לנו כסף לקיים אותה לטווח ארוך.
אז איך מרבעים את המעגל? זה לא ברור. אם זה לא ברור, אז מה לנו כי נעלה על בריקדות נגד אחינו האדומים מכל קשת הדעות בקטמון? לא נותר לנו אלא להאזין איש לרעהו בסבלנות ובסובלנות, לקבל החלטה מתוך הבנת האילוצים אבל מבלי לזנוח את העקרונות. הנימוק העיקרי שלי בעד האיחוד הוא עניין ההשקעה הכספית והמשאבים שאין לנו; הנימוק העיקרי נגד הוא שאני מעדיף בעלות אוהדים דמוקרטית על עריצות אנשי הכסף. אני מודה שקצה נפשי באיבה של אוהדי הוותיקה. לא עשינו עוול לאיש אלא הצלנו את הפועל, לפחות לזמן-מה. הצרחות נגד שי אהרון במיני דרבי פגעו בי עמוקות. גם לנו יש רגשות
avitemkin נשלח - 08/01/2014 : 18:32:48
ציטוט:

ציטוט:

שלומי דנינו נשלח - 08/01/2014 : 18:24:02
מה שכתבתי בפורום חברי העמותה:

אני רק רוצה לציין שהבעלות זה לא מה שמשנה. מה שמשנה זה הרכב הדירקטוריון. דירקטוריון מבחינה משפטית גובר על הבעלות. העניין הוא, שבד"כ הבעלים ממנה את הדירקטוריון ולכן השליטה שלו. אך פה יש לנו רוב שלנו ובעצם לבעלים (ליפקין) אין שום יכולת לקבוע או לכפות עלינו כלום. לא מכירת שחקנים, שינוי שם, מעבר לצהוב וכו'. הדבר היחידי שהוא יכול לעשות נגדנו זה לא להזרים כסף. שבכל מקרה הוא אמר שזו אחריות שלנו. אז במקרה כזה, שההסכם נותן לנו רוב אין שום סיבה לפחד מבעלות פרטית. הקבוצה תמשיך להתנהל כמו קטמון רק שיהיה בעלים פרטי ונהיה קבוצה אחת אדומה ומאוחדת שתתן קונטרה לבית"ר!
קשיש אדום נשלח - 08/01/2014 : 17:48:50
לא תיארתי לעצמי שבאמצע העונה, כשממש לא משעמם לאף אחד וכולנו עובדים כמו חמורים(אני לפחות) תהיה אנרגיה כזו רועשת על כלום וכל צד יתלהט ויתלהם עד כלות כוחותיו.
על מה? על כלום כרגע. מישהו קשקש משהו בעיתון וכולנו נרעשים.
אם תהיה איזו שהיא הצעה רלוונטית מתי שהו, לא קשקשת עיתונים, נדון בה בכובד ראש ולדעתי גם נדחה אותה בנימוס כי סאסי יצוץ מכל פינה, ואם לא סאסי אז שליח כלשהו שייצג אותו. ובנוסף כנראה גם נידרש לשלם הררי חובות שאינם ביכולתנו.
אבל גם אני נסחף לדיון תאורטי בביצה שלא נולדה.
כשתיוולד , אם תיוולד, נדון.
להתראות הערב בשכונת התקווה .
יאללה הפועל!
eupheu נשלח - 08/01/2014 : 15:27:22
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל

+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73...

אני מרגיש כמוך בדיוק שאם יהיה איחוד אפרד לשלום ולא אבוא יותר למשחקי כדורגל

ואם לא יהיה אחוד אבל בעל הון ירצה לרכוש את קטמון כן תסכים?

ברור שלא נסכים. איזו שאלה בכלל?
ואני לא רואה שהגענו כקבוצת אוהדים לתקרת זכוכית.
מהיום שבחרנו להתחיל בליגה ג' רק שברנו תקרות זכוכית אחת אחרי השניה.
הקיר שנתקענו בו לא קשור בכלל להיתכנות או אי היתכנות של קבוצת אוהדים בליגות הגבוהות. הוא קשור לשאיפה לאיחוד עם גוף שנושא על גבו את תבנית נוף מולדתנו, אבל גם שק חובות ענקיסטי.

הניתוח שלי את המציאות שונה...הייתי מצפה שכל שאנחנו מצליחים יותר מקצועית גם בסיס חברי העמותה יילך וייגדל ויותר אוהדים יגיעו למשחקים אבל לצערי זהו לא המצב ולכן המסקנה המצערת שאכן נתקלנו בתקרת זכוכית. לא ברור לי על בסיס מה אתה מבסס את הטענה שלך אשמח לשמוע.
רבי מאיר נשלח - 08/01/2014 : 15:22:49
נשלח במקור על ידי יוגי
חברים, בואו נירגע. עוד לא ראינו את ההסכם. כשהוא יגיע יהיה מספיק זמן לדון. הבטיחו עד חמישי אחרי הצהריים - תנו לוועד המנהל להמשיך לפעול לשיפורו.
שום הצהרת עזיבה לא תעזור לאף אחד.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07