פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 פניה אישית מיוסי ליפקין

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
יוסי ליפקין נשלח - 05/01/2014 : 22:17:10
אחיי האדומים.
ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות.
הפועל ירושלים ללא סאסי.
קבוצה נקייה מחובות.
הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.
זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה.
הכל נעשה ברוח וכוונה טהורה וטובה.
זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד.
אני אקבל כל החלטה שתקבלו ובלבד וההצעה תוצג באופן הוגן.
אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין.
הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים.
בכבוד ואהדה יוסי לפקין
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Gorbin נשלח - 08/01/2014 : 11:56:33
כמו שמישהו כתב פה לפני, אם מה שכתוב בone זה נכון אז צריך ללכת על זה. הגיע הזמן.
h.k.j.f.c נשלח - 08/01/2014 : 11:54:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

וואלה, מדוללה?! איזה יופי שיש לנו רוב, חבל שאיש לא הציע לנו את זה...
בהצעה שאנחנו מכירים יש שבעה חברים בהנהלה ולקטמון יש שלושה נציגים, והקבוצה בבעלות ליפקין. אנא ממך, עזור לי להבין היכן כאן מסתתר הרוב, ובכלל מה מונע מבעל הבית לשנות את ההסכם דקה אחרי שנחתם.

וואלה? בהצעה שאני מכיר יש לנו ארבעה נציגים ולאנשי עסקים שלושה. ושאתה אומר "איש לא הציע לנו את זה", על מה בדיוק אתה מתבסס?

מודה ועוזב ירוחם, כתבתי בעצבים לפני שקראתי את הלינק שצירף גדעון ומחקתי את ההודעה שלי כשראיתי מה השתנה. עכשיו צריך להמתין להודעה של ההנהלה שזה לא סתם עוד ספין...
גון מדלולה נשלח - 08/01/2014 : 11:51:14
ציטוט:

וואלה, מדוללה?! איזה יופי שיש לנו רוב, חבל שאיש לא הציע לנו את זה...
בהצעה שאנחנו מכירים יש שבעה חברים בהנהלה ולקטמון יש שלושה נציגים, והקבוצה בבעלות ליפקין. אנא ממך, עזור לי להבין היכן כאן מסתתר הרוב, ובכלל מה מונע מבעל הבית לשנות את ההסכם דקה אחרי שנחתם.

וואלה? בהצעה שאני מכיר יש לנו ארבעה נציגים ולאנשי עסקים שלושה. ושאתה אומר "איש לא הציע לנו את זה", על מה בדיוק אתה מתבסס?
gideon נשלח - 08/01/2014 : 11:48:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

סלע, אתה שייך למחנה שאומר לנו "קחו סיכון עם ליפקין, לא תקבלו הצעה טובה יותר...". ויש כנגדכם כמה טיעונים מצויינים שאתה חייב לחשוב עליהם:
א. ליפקין לא מציע לנו שום דבר קונקרטי, רק דיבורים באוויר. הוא עדיין צריך לסגור חוזה מול סאסי, וזה כידוע משימה בלתי אפשרית.
ב. ליפקין אומר שאין לו כסף להשקיע מעבר לכיסוי החובות, ולכן הוא רוצה שנהיה "מעורבים", כלומר נמשיך להתגייס בזמן ובכסף ובמאמץ עבור הקבוצה. מה הוא מציע בתמורה? לא הרבה. שלושה נציגים בהנהלה שהוא בעלת הבית שלה זה כסת"ח, לא שותפות. גם הסאסים מינו "נציגי אוהדים" בהנהלה שלהם ומצפים שנחזור הביתה, למועדון שהוא שלהם ושלהם בלבד.
ג. משמעות ההצעה של ליפקין היא פירוקה למעשה של העמותה. הרי כמו שהעידו כאן הרבה אנשים על עצמם, בקבוצה שששיכת רק לליפקין גם אני לא אשקיע את שתי החברויות בעמותה והמנוי שהשקעתי השנה. אם יש לי בעל בית שהקבוצה היא שלו בטאבו, למה שאתאמץ עבורה?
ד. היום שאחרי- כמו רובי שפירא ז"ל, כמו הרציקוביץ', כמו רמון, כמו עשרות רבות של שמות, גם לאוהדים שרוכשים את הקבוצה שאהבו נשבר הזין מתישהו, והם עוזבים ולוקחים את הכסף הגדול איתם. ואז מה? יבוא עוד סאסי, זה מה. וקטמון כאמור כבר לא תהיה קיימת, הרי לקחנו צ'אנס עם ליפקין...

אז מה יש לך ולמיכאל ולשאר הסוברים כמוכם לאמר בתגובה לטענות הכבדות משקל האלו? "יהיה בסדר, תסמכו על ליפקין שהוא אדם הגון". לא נראה לי, חבר, כשתהיה הצבעה אני מצביע נגד.

רוב בועד המנהל, אתה מבין את זה? רוב. את ההחלטות שבקבוצה יקבלו נציגי העמותה.

אם מה שכתוב ב ONE נכון...
זה הכי טוב שנצליח לקבל. אין שום דרך לסרב להצעה כזו.
גון מדלולה נשלח - 08/01/2014 : 11:42:30
ציטוט:

סלע, אתה שייך למחנה שאומר לנו "קחו סיכון עם ליפקין, לא תקבלו הצעה טובה יותר...". ויש כנגדכם כמה טיעונים מצויינים שאתה חייב לחשוב עליהם:
א. ליפקין לא מציע לנו שום דבר קונקרטי, רק דיבורים באוויר. הוא עדיין צריך לסגור חוזה מול סאסי, וזה כידוע משימה בלתי אפשרית.
ב. ליפקין אומר שאין לו כסף להשקיע מעבר לכיסוי החובות, ולכן הוא רוצה שנהיה "מעורבים", כלומר נמשיך להתגייס בזמן ובכסף ובמאמץ עבור הקבוצה. מה הוא מציע בתמורה? לא הרבה. שלושה נציגים בהנהלה שהוא בעלת הבית שלה זה כסת"ח, לא שותפות. גם הסאסים מינו "נציגי אוהדים" בהנהלה שלהם ומצפים שנחזור הביתה, למועדון שהוא שלהם ושלהם בלבד.
ג. משמעות ההצעה של ליפקין היא פירוקה למעשה של העמותה. הרי כמו שהעידו כאן הרבה אנשים על עצמם, בקבוצה שששיכת רק לליפקין גם אני לא אשקיע את שתי החברויות בעמותה והמנוי שהשקעתי השנה. אם יש לי בעל בית שהקבוצה היא שלו בטאבו, למה שאתאמץ עבורה?
ד. היום שאחרי- כמו רובי שפירא ז"ל, כמו הרציקוביץ', כמו רמון, כמו עשרות רבות של שמות, גם לאוהדים שרוכשים את הקבוצה שאהבו נשבר הזין מתישהו, והם עוזבים ולוקחים את הכסף הגדול איתם. ואז מה? יבוא עוד סאסי, זה מה. וקטמון כאמור כבר לא תהיה קיימת, הרי לקחנו צ'אנס עם ליפקין...

אז מה יש לך ולמיכאל ולשאר הסוברים כמוכם לאמר בתגובה לטענות הכבדות משקל האלו? "יהיה בסדר, תסמכו על ליפקין שהוא אדם הגון". לא נראה לי, חבר, כשתהיה הצבעה אני מצביע נגד.

רוב בועד המנהל, אתה מבין את זה? רוב. את ההחלטות שבקבוצה יקבלו נציגי העמותה.
h.k.j.f.c נשלח - 08/01/2014 : 11:39:29

gideon נשלח - 08/01/2014 : 11:28:19
http://www.one.co.il/Article/227844.html
avitemkin נשלח - 08/01/2014 : 11:22:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

גדעון ענה לי? איך בדיוק? הוא הציע לליפקין להצטרף לקטמון שזה גם לא ריאלי כי זה לא על הפרק וגם מקסימום יהפוך את קטמון ליותר אימפריה אבל זה לא קשור לחבירה להפועל ירושלים לאלו שחפצים בכך
שאלתי תסריטים ריאליים ,סאסי ימות פעם זה יותר ריאלי ממה שאמרת.

מה שמנסים להסביר לך שכמו בנושא החובות, גם במקרה זה יש ספק רב לגבי היתכנות של מה שליפקין מציע, או הציע (לפי המייל של איתן בפורום הסגור יתכנו שינויים). אם לא יחול שינוי מהותי, אזי ההצעה של "קטמון ללא קטמון", כלומר, עמותה ללא רוב בועד המנהל באופן קבוע (ולטעמי גם שליטה ב-51%) אין סיכוי שהחלק החשוב בתכנית ליפקין יתממש. מדובר בחלק בו אנו נתחייב לכסות את התצקיב, כאשר 3 מיליון חברות וחסויות והיתר התאחדות וטוטו. מנסים להסביר לליפקין שאם הוא רוצה את "קטמון", כלומר את הכסף, הוא צריך לתת את הניהול בלי יכולת להפסיק הסדר זה. בלי חלק זה, ה"קבוצה המאוחדת" תקלע למצוקה כלכלית מאד מהר, ואולי תגיע למקומות לא רצויים.
שים לב שמה שהוא דורש, או דרש, הוא שנעביר אליו את הקבוצה שלנו (בה הושקעו עד היום 2.5 מיליון שקל מכיסם של אוהדים, ונשלם בתוך כמה שנים סכום דומה, אך כל השליטה תשאר בידו. (זה עונה על כל ההערות בדבר "זכותו של מי ששם את הכסף).
בחלק הסגור יש פוסט שלי בנוגע ליתכנות הכלכלית של עירוני ליפקין, על פי המתווה שהוא צייר בפוסט שכתב לפני כמה ימים. תכנס ותקרא אם מתאים לך.
רבי מאיר נשלח - 08/01/2014 : 11:16:26
ציטוט:

גדעון ענה לי? איך בדיוק? הוא הציע לליפקין להצטרף לקטמון שזה גם לא ריאלי כי זה לא על הפרק וגם מקסימום יהפוך את קטמון ליותר אימפריה אבל זה לא קשור לחבירה להפועל ירושלים לאלו שחפצים בכך

גדעון כתב :
במתווה הנוכחי שמוצע לנו, אתה מפרק את הפועל קטמון נקודה.

זאת התשובה.

ומכאן השאלה אליך. למרות שכמו האהדים של המקורית,התשובה שלך לא רלוונטית כי ליפקין רוצה את העמותה.
הבעיה היא שההצעה שלו מפרקת אותה.
הסלע האדום נשלח - 08/01/2014 : 11:06:21
רבי מאיר נשלח - 08/01/2014 : 10:40:55
ציטוט:

אני עדיין ממתין שאחד מהמשכנעים להצביע נגד, יואיל בטובו אחרי ששנה שעברה זה נפסל בגלל שלא יכולנו לקחת חובות ,והשנה הוא רוצה שזה ייפסל כי איננו מסכימים לתנאים של מי שכן מוכן לקחת חובות עליו.איך ומתי לדעתו זה כן ייקרה בעתיד שנחבור להפועל ירושלים?

דבר ראשון, גדעון כבר ענה לך עוד לפני ששאלת.
שנית, השאלה צריכה להיות מופנית אליך :
איך תתקיים עמותת קטמון אחרי האיחוד עם ליפקין?
או שאתה חושב שבמקרה כזה העמותה סיימה את תפקידה והגשימה את מטרותיה.

וגם אם אתה חושב ככה אז כבר די ברור שליפקין לא חושב כך.

אז מה יהיה?
הסלע האדום נשלח - 08/01/2014 : 10:25:46
אני עדיין ממתין שאחד מהמשכנעים להצביע נגד, יואיל בטובו אחרי ששנה שעברה זה נפסל בגלל שלא יכולנו לקחת חובות ,והשנה הוא רוצה שזה ייפסל כי איננו מסכימים לתנאים של מי שכן מוכן לקחת חובות עליו.איך ומתי לדעתו זה כן ייקרה בעתיד שנחבור להפועל ירושלים?
רבי מאיר נשלח - 07/01/2014 : 23:43:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

עוד הפעם, טעות שלי. הבנתי רק עכשיו, בכל זאת- לפחות לדעתי הגיע הזמן שהפועל ירושלים תהיה קבוצה אחת מאוחדת וחזקה, במקומה הראוי- ליגת העל.

מסכים
Gorbin נשלח - 07/01/2014 : 22:19:17
עוד הפעם, טעות שלי. הבנתי רק עכשיו, בכל זאת- לפחות לדעתי הגיע הזמן שהפועל ירושלים תהיה קבוצה אחת מאוחדת וחזקה, במקומה הראוי- ליגת העל.
avitemkin נשלח - 07/01/2014 : 22:14:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

ציטוט:

אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אני גם לא כל כך בטוח שהם יפרשו, מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.

ראשית, אם לצטט את יוסי ליפקין מראשית הת'רד: "הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים" - לא מבין איך אתה מצליח לקרוא מזה 50%.
במצב של 50% כולם יבואו בריצה.

שנית, הם באמת יפרשו, לא לפני שהם יעניקו לך את הפועל ירושלים של יוסי ליפקין (הם יצביעו בעד ההצעה של ליפקין) וקבוצה אדומה אחת בעיר (הפועל קטמון ירושלים תפורק).

אם הפועל ירושלים באמת חשובה לך אתה תצביע נגד ההצעה של ליפקין, כי למה שהוא מציע אין כל יתכנות כלכלית ומשם הדרך לאבדון קצרה מאד. אז מר רבי מאיר, אתה תצטרף לרוב שהולך ומתגבש נגד הזוועה שמוצעת לנו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07