פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משחק הכדורסל נגד מכבי

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אצבע נשלח - 01/12/2013 : 17:11:16
יש למישהו דרך להשגת כרטיס (בתשלום)???
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עד שנגיע נשלח - 07/12/2013 : 07:26:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מאז לאמאר הרד, גל קנז, עדי בן ארי ובילי מילר הקבוצה רק מתדרדרת...

לי טראס, אלן פרידמן, ג'רי פישר ומייק לין. ואלכס שפירא כרכז.
הרכב חלומי. מייק לין הביא ניחוחות של NBA, אלן פרידמן עם הרעמה הכסופה שלו, לי טראס עם המגן שיניים הראשון שראיתי מימי.
וציון לוי כמובן. ועדי ההורס. וזיו איילון, ויורם חרוש....
אני זוכר איך היו מסדרים את הקרשים (עאלק מושבים) האפורים לפני משחקים. אבא שלי 'תרם' 75 לירות (המינימום הנדרש) כדי שלבן המפונק שלו יהיה "מנוי כבוד" ולא יאלץ לשבת למעלה כשהרגליים מתבדרות ברוח ההיכל של שטראוס....
אני מודה שהיום קטמון לוקחת ממני את מירב תשומת הלב, אבל שמח ומתרגש כמו כולנו לראות את הפועל מזמברת את המחלה הצהובה כחולה במלחה.

אם אתה כבר כבר מזכיר את התקופה הזאת, אני אציין אפילו את התקופה שלפני. לא רבים יודעים אבל אולם הבית הראשון של הפועל בשנות השישים היה בכלל בימק"א שהיה אז האולם היחיד הסגור בארץ, עוד הרבה לפני שטראוס.
השחקנים המובילים היו דוד קמינסקי, צ'יקו (משה כהן אם אני לא טועה), ג'רי הלוי, תנורי ולר (היום לירון, אבא שלי במקרה). היה גם ניסיון ראשון להביא שחקנים אמריקאיים. בעונת 64-65 (אחרי שקמינסקי והאמריקאים עזבו) השיגה הפועל ירושלים את הניצחון הראשון אי פעם על מכבי תל אביב בתוצאה 63-60. באתר האוהדים צ'ה (http://www.che.co.il/Sites/Che/index.php?fn=DisplayDocument&did=954) יש ציטוט של אבא שלי מאחרי משחק זה כאומר: "13 שנה אני מחכה לזאת. עם קמינסקי לא עשינו זאת, וגם האמריקני פאריס לא עזר. הפעם, כירושלמים מסורים, הצלחנו."
גם קטמון וגם הפועל בכדורסל הן חלק חשוב ממני ומכל המשפחה, ובזכותה הצלחתי להחזיר גם את אבא שלי למגרשי הכדרגל אחרי עשרות שנים.
davidkipod נשלח - 06/12/2013 : 23:19:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

לי טראס, אלן פרידמן, ג'רי פישר ומייק לין. ואלכס שפירא כרכז.
הרכב חלומי. מייק לין הביא ניחוחות של NBA, אלן פרידמן עם הרעמה הכסופה שלו, לי טראס עם המגן שיניים הראשון שראיתי מימי.
וציון לוי כמובן. ועדי ההורס. וזיו איילון, ויורם חרוש....
אני זוכר איך היו מסדרים את הקרשים (עאלק מושבים) האפורים לפני משחקים. אבא שלי 'תרם' 75 לירות (המינימום הנדרש) כדי שלבן המפונק שלו יהיה "מנוי כבוד" ולא יאלץ לשבת למעלה כשהרגליים מתבדרות ברוח ההיכל של שטראוס....
אני מודה שהיום קטמון לוקחת ממני את מירב תשומת הלב, אבל שמח ומתרגש כמו כולנו לראות את הפועל מזמברת את המחלה הצהובה כחולה במלחה.

הדוב האדום נשלח - 06/12/2013 : 21:44:05
לאבחנתי, הבעיה הגדולה ביותר של הפועל כדורסל היא שהיא משחקת כדורסל.
ספורט שקשה להתחבר אליו, עוצרים כל שנייה לכל מיני פסקי זמן מיותרים, השחקנים מרביצים אחד לשני בכוונה (אבל לא ממש חזק) בסוף והשופטים עושים תנועות מוזרות עם הידיים.
חוצמזה, תיסלם על הכדורסל. היום שמעתי שגם משנים את הסמל ומחזרים את איש הפועל שזה בכלל מבורך.
באולם הריק שיישאר במלחה אני מציע שייבנו בית לקבוצת הכדורעף המרגשת של המועדון.
אני אופטימי.
shorot נשלח - 06/12/2013 : 21:32:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אף אחד לא צריך להתנצל. זאת קבוצת הכדורסל שלנו, היא בתהליך חיובי אחרי שנים חשוכות. רק זה חסר לנו, ריב בין המחלקות.

בלאש ביום שאראה אותך במשחק כדורסל של המועדון, אדע כי התהליך החיובי הושלם.
HST נשלח - 06/12/2013 : 20:42:34

יצאתם לגמרי מפרופורציות. אחרי הרבה שנים של אובדן דרך נראה שמנסים ללכת בדרך יותר נכונה בכדורסל היום, חייבים לתת לזה צ׳אנס
בלאש ביקו נשלח - 06/12/2013 : 20:02:58
אף אחד לא צריך להתנצל. זאת קבוצת הכדורסל שלנו, היא בתהליך חיובי אחרי שנים חשוכות. רק זה חסר לנו, ריב בין המחלקות.
הסלע האדום נשלח - 06/12/2013 : 19:42:52
אני באמת לא מבין למה אנחנו שאוהדים גם את הכדורסל צריכים להתנצל בפני אנשים שמכורים לבינוניות.כשקטמון תילחם על מקומה בצמרת ליגת העל נראה את יכולת שמירת המבנה והערכים.כבר היום יש עשרות ויתורים וזה רק כדי לקיים קבוצת תחתית בליגה לאומית
מוקי נשלח - 06/12/2013 : 19:32:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מה עם הלפרין בתור קפטן?
באמת לא קשה להזדהות עם קבוצה כזאת?

לא
יכולות של כוכב בלי אופי של כוכב, שחקן שתמיד חושב על הקבוצה לפני שהוא חושב על עצמו בניגוד לשחקן בית אחד שעולה למחשבות..
הלוואי היו לנו עוד עשר הלפרין בקבוצה.
אריאל ומנקו עדיין ילדים , אין להם תפקיד מרכזי בקבוצה לכן הלפרין הכי מתאים לתפקיד
רואים את זה במגרש שהוא מדבר עם השחקנים ולוקח מנהיגות, באהבה שהוא מקבל מהקהל ומהדחיפה של המאמן
קפטן ראוי ואני שמח שהוא איתנו לפחות לשלוש שנים.

אבל אם לא טוב לך אל תבוא בסך הכל זה הכיף שלנו לא עבודה
אני לא מבין למה אתה עובד בלשכנע אותנו שהקבוצה לא שווה בזמן שאתה פורץ למגרש לחגוג את הנצחון שלה
איזה מן אוהד אתה?
אנחנו גמרנו להתנצל, יש אחלה קבוצה בכדורסל ומי שלא טוב לו שיאכל את הלב
האדום מהכפר נשלח - 06/12/2013 : 18:50:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מה עם הלפרין בתור קפטן?

קודם כל בכלל לא בטוח שהוא ימונה להיות הקפטן
דבר שני, חלאס כבר עם ה"הזדהות הזדהות"
אתה מזדהה עם כל שחקן ושחקן של קטמון?
ומה עם המגנים שלך שגדלו במכבי ת"א?
ומה עם הבלם שלך שגדל בביתר?

אם הפועל הייתה צריכה להסתמך רק על שחקנים ירושלמים ושחקנים שלא עברו במכבי, היא הייתה קבוצת תחתית במקרה הטוב, וקבוצה ללאומית ב' במקרה הרע.

עידן הסמלים הולך ונמוג מהעולם, מעטות הקבוצות שיש להן את ה"שי אהרון" שלהן.

הפועל ירושלים עוברת עכשיו תהליך גדילה וצמיחה.
עם כניסת הארנה, יבוא גם הרבה כסף, יבואו שחקנים יותר טובים, ואם זה אומר שצריך להביא ישראלים שמזוהים עם מכבי, אז אין הרבה מה לעשות בנידון.
מכבי ת"א קבוצה שכל ישראלי בכיר מגיע אליה בשלב כזה או אחר.
ועזוב את זה, כל ילד מוכשר קודם כל מנסה את מזלו בנוער של מכבי, ואח"כ בבוגרים...
אז לא תביא אותם כי החלום שלהם היה לשחק במכבי והם נאלצו "להתפשר" על לשחק בהפועל?

אז בסדר, ברור לי שזאת לא המשפחה הקטנה והרומנטית של קטמון.
אבל בסופו של דבר, גם השאיפות של קטמון הן בסופו של דבר להתעצם.
אז יגיע איחוד, ומה אתה חושב שאחריו לא ידברו על לעלות ליגה?
ידברו.
ובסוף גם נעלה ליגה, ומה אז? לרדת חזרה? לא, ידברו על להשאר ליגה
ואז ישארו ליגה, מה השאיפה הבאה? מרכז טבלה
יסיימו מרכז טבלה, מה השאיפה הבאה? פלייאוף עליון
יגיעו לפלייאוף עליון, מה השאיפה הבאה? כרטיס לאירופה.
וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה
גם קרית שמונה הייתה עד לא מזמן מועדון קטן בליגה א' צפון
והופס פתאום הם אלופים, ומרחק שער מליגת האלופות, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא חולם על זה בחלומוס הכי כמוסים שלך?

אף קבוצה לא שואפת להישאר בבינוניות, גם לא קבוצת אוהדים, מה אתה חושב שהפועל אוסישקין לא חולמים על אליפות? על אירופה? על יורוליג? על אולם של 10,000 מקומות?

החוכמה היא לא לאבד בדרך את הזהות ואת הערכים.
ופה אני בהחלט מקווה שההנהלה החדשה בירושלים לא תאבד את זה.

אם אתם לא רוצים להגיע למלחה ולהנות כמונו, זכותכם.

אבל רק אל תבקרו אותנו כאילו אנחנו איזו חיה לא ברורה...
ההבדלים בין קטמון להפועל כדורסל הם לא שמיים וארץ, לא באווירה, לא בערכים, ובטח שלא באוהדים.

אז נכון, היא לא קבוצת אוהדים, והאווירה שם לא משפחתית כמו בטדי.

אבל גם לא כל כך רחוק מזה.
והרבה אוהדים מוצאים נחמה שם, אחרי שקטמון מבאסת אותנו.

תשאל אוהדים שהיו גם בלוד וגם ביום שני נגד מכבי, אם הם זוכרים בגלל שהם היו בלוד ביום שישי.
רובם יגידו לך שהם לא זוכרים שום דבר מלפני יום שני, וטוב שכך.

אי אפשר לסבול כל הזמן, ולהתאכזב כל הזמן, צריך גם פורקן קצת יותר מוצלח.
אז אומנם גם הפועל ירושלים בכדורסל הם לוזרים נצחיים כאלה.
אבל היי, לפחות הם קבוצת צמרת בליגה הראשונה, זה גם משהו.

אני משתדל ללכת לכל משחק של קטמון, אבל גם לכל משחק של הפועל כדורסל.
זה לא סותר מבחינתי.

זאת משפחה, וזאת משפחה.
הן קצת אחרות, וגם מאוד דומות.

כיף במלחה, לפעמים גם יותר מבטדי...תתפלאו
karpad3 נשלח - 06/12/2013 : 17:45:02
מה עם הלפרין בתור קפטן?
עילי נשלח - 05/12/2013 : 00:04:55
לא יאומן זאת הקבוצה שלכם, תפסיקו כבר לחפש כל הזמן איפה היא לא מושלמת ותבואו כבר לעודד
די לדרישות כל היום
אם יש לכם בעיה תבואו למלחה ושתמיעו את דעתכם
השנה אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הכדורסל, קבוצה מרגשת
פועל ותיק נשלח - 04/12/2013 : 23:34:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.

החיבור של הכדורגל והכדורסל חשוב מאוד. נקודה. לא רק הבריגדה. הכדורסל שמר על האדום בירושלים בשנים הנוראות של סאסי ויונה כשרק המשוגעים היו הולכים לכדורגל וגם הם התמעטו והלכו. עכשיו החיבור הוא בין שתי מחלקות פורחות (וזה ממש לא משנה שהכדורסל היא לא קבוצת אוהדים, לא כולם צריכים להיות כמונו) וזה חיבור טבעי מאין כמוהו. יש מקום לשפר את התנהלות הכדורסל ממש כמו שיש מקום לשפר את ההתנהלות שלנו. אין מה לעשות השוואות לא עם הכדורגל ולא עם העבר. הכדורסל והכדורגל בעיר התחברו פחות או יותר, ועכשיו יש רק לקוות לקבוצת כדורגל אדומה אחת בעיר.

מסכים לחלוטין
עוגן ק. נשלח - 04/12/2013 : 21:10:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.

החיבור של הכדורגל והכדורסל חשוב מאוד. נקודה. לא רק הבריגדה. הכדורסל שמר על האדום בירושלים בשנים הנוראות של סאסי ויונה כשרק המשוגעים היו הולכים לכדורגל וגם הם התמעטו והלכו. עכשיו החיבור הוא בין שתי מחלקות פורחות (וזה ממש לא משנה שהכדורסל היא לא קבוצת אוהדים, לא כולם צריכים להיות כמונו) וזה חיבור טבעי מאין כמוהו. יש מקום לשפר את התנהלות הכדורסל ממש כמו שיש מקום לשפר את ההתנהלות שלנו. אין מה לעשות השוואות לא עם הכדורגל ולא עם העבר. הכדורסל והכדורגל בעיר התחברו פחות או יותר, ועכשיו יש רק לקוות לקבוצת כדורגל אדומה אחת בעיר.
הדוב האדום נשלח - 04/12/2013 : 19:15:55
להשוות בין שנות התשעים המוקדמות לשנים אלו זו באמת טיפשות שאין כדוגמאתה. אלו היו ימים אחרים: היו אשכרה חילונים בירושלים (בניגוד לפירורים של ימינו), רבין היה בחיים והיית יכול להיות מזוהה עם קבוצת שמאל אדומה בסבבה, לא היה אינטרנט (והכבלים לא היו כאלה מפותחים) כל שהרבה פעמים כדי לראות משחק האופתיה היחידה שלך בתכלס היתה ללכת למשחק.
אני שמח שהכדורסל ניצחו כי זה מגיע לבריגדה שהם ארגון מדהים וכמו שאמר חבר: "הם אלו שנשפו את הרוח על הגחלים הלוחשות בשנות הקור". חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.
lazy נשלח - 04/12/2013 : 19:09:44
מבחינתי האמת היא איפשהו באמצע. המצב בכדורסל רחוק מלהיות טוב (או אפילו סביר), והקבוצה ממש לא מנוהלת כפי שהייתי רוצה. יחד עם זאת, ניראה שיש רצון כן מצד ההנהלה לשפר דברים, ויש דברים שהולכים בכיוון חיובי. כרגע הקבוצה היא לא קבוצה אוהדים, כך שצריך לקחת את מה שמתרחש שם בפרופורציות הנכונות. החזרת "הדרך" עדיין רחוקה, אבל לא איבדתי תקווה (בניגוד לתקופת ימי דני קליין וימי גומא, ששם היה קשה מאוד לראות את האור בקצה המנהרה).

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07