פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נערים ב

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
צפוני נשלח - 23/11/2013 : 23:25:25
חברים שבוע טוב,

קטונתי מלהבין:
קבוצת נערים ג בשנה שעברה נאבקה על ראשות הבית. השנה - נערים ב', למיטב הבנתי אותה קבוצה (אצלנו ואצל המתחרות), מראה ביצועים די דלים עד כה.

אשמח לדעת איפה טעינו (או איפה אני טועה בקריאת העובדות), ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
צפוני נשלח - 28/04/2014 : 21:05:34
נקודת האור לאחרונה.

7 ניצחונות רצופים של נערינו.
מאוחר מידי בשביל להגיע לצמרת, אולם בהחלט החזירו את הכבוד האבוד, ומראים שיש עתיד בקטמון (להזכירכם, זוהי הקבוצה הראשונה שבנינו מגיל ילדים).
מאחל שנה מוצלחת בשנה הבאה בנערים א'.
פלוני בן אלמוני נשלח - 24/11/2013 : 13:20:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

חברים שבוע טוב,

קטונתי מלהבין:
קבוצת נערים ג בשנה שעברה נאבקה על ראשות הבית. השנה - נערים ב', למיטב הבנתי אותה קבוצה (אצלנו ואצל המתחרות), מראה ביצועים די דלים עד כה.

אשמח לדעת איפה טעינו (או איפה אני טועה בקריאת העובדות), ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.

לא בדיוק אותה קבוצה, השלד נותר, אבל הצטרפו ועזבו מספר שחקנים. לגבי הביצועים, בהחלט יש מקום לשיפור...
talikch נשלח - 24/11/2013 : 10:39:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

אני הייתי שמח לקבל עדכונים בכלל על התוצאות של הנוער והנערים שלנו, לאחרונה פסקו הדיווחים... או לכל הפחות היכן אפשר לעקוב אחרי זה.

תודה

באתר של ההתאחדות לכדורגל
lazy נשלח - 24/11/2013 : 10:19:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

אני הייתי שמח לקבל עדכונים בכלל על התוצאות של הנוער והנערים שלנו, לאחרונה פסקו הדיווחים... או לכל הפחות היכן אפשר לעקוב אחרי זה.

תודה

אנחנו (צוות האתר) מנסים לארגן מישהו שיקח את זה על עצמו. מקווים שזה יסתדר בקרוב. בנתיים אפשר להתעדכן בנעשה בקבוצות הנוער בדף הקבוצה בפייסבוק. ואולי אפשר גם לבקש ממי שמעדכן שיכניס את העדכון גם כאן בפורום. לא חושב שזאת טרחה כל כך גדולה.
lazy נשלח - 24/11/2013 : 10:17:41
אין לי מושג מה הולך בקבוצות הנערים, אבל אני לא חושב שהדרך להעריך את ההצלחה שלהם היא באמצעות בחינת התוצאות שלהם על המגרש.

לקבוצות נערים יש מטרות אחרות מאשר הצלחה בטבלה. בטח כשמדובר בקבוצה עם אמירה ערכית וקהילתית.
אדום88 נשלח - 24/11/2013 : 01:15:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני
ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.

כ-ס-ף
איתן610 נשלח - 24/11/2013 : 00:15:29

תודה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07