פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נערים ב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נערים ב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם נערים ב נושא הבא  

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/11/2013 :  23:25:25  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים שבוע טוב,

קטונתי מלהבין:
קבוצת נערים ג בשנה שעברה נאבקה על ראשות הבית. השנה - נערים ב', למיטב הבנתי אותה קבוצה (אצלנו ואצל המתחרות), מראה ביצועים די דלים עד כה.

אשמח לדעת איפה טעינו (או איפה אני טועה בקריאת העובדות), ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  00:15:29  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הייתי שמח לקבל עדכונים בכלל על התוצאות של הנוער והנערים שלנו, לאחרונה פסקו הדיווחים... או לכל הפחות היכן אפשר לעקוב אחרי זה.

תודה
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  01:15:43  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני
ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.

כ-ס-ף
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  10:17:41  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי מושג מה הולך בקבוצות הנערים, אבל אני לא חושב שהדרך להעריך את ההצלחה שלהם היא באמצעות בחינת התוצאות שלהם על המגרש.

לקבוצות נערים יש מטרות אחרות מאשר הצלחה בטבלה. בטח כשמדובר בקבוצה עם אמירה ערכית וקהילתית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  10:19:15  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

אני הייתי שמח לקבל עדכונים בכלל על התוצאות של הנוער והנערים שלנו, לאחרונה פסקו הדיווחים... או לכל הפחות היכן אפשר לעקוב אחרי זה.

תודה

אנחנו (צוות האתר) מנסים לארגן מישהו שיקח את זה על עצמו. מקווים שזה יסתדר בקרוב. בנתיים אפשר להתעדכן בנעשה בקבוצות הנוער בדף הקבוצה בפייסבוק. ואולי אפשר גם לבקש ממי שמעדכן שיכניס את העדכון גם כאן בפורום. לא חושב שזאת טרחה כל כך גדולה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  10:39:44  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

תודה

באתר של ההתאחדות לכדורגל

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 24/11/2013 :  13:20:34  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

חברים שבוע טוב,

קטונתי מלהבין:
קבוצת נערים ג בשנה שעברה נאבקה על ראשות הבית. השנה - נערים ב', למיטב הבנתי אותה קבוצה (אצלנו ואצל המתחרות), מראה ביצועים די דלים עד כה.

אשמח לדעת איפה טעינו (או איפה אני טועה בקריאת העובדות), ואיך מקדמים את מחלקת הנוער שלנו למקום הראוי.

לא בדיוק אותה קבוצה, השלד נותר, אבל הצטרפו ועזבו מספר שחקנים. לגבי הביצועים, בהחלט יש מקום לשיפור...

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 28/04/2014 :  21:05:34  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודת האור לאחרונה.

7 ניצחונות רצופים של נערינו.
מאוחר מידי בשביל להגיע לצמרת, אולם בהחלט החזירו את הכבוד האבוד, ומראים שיש עתיד בקטמון (להזכירכם, זוהי הקבוצה הראשונה שבנינו מגיל ילדים).
מאחל שנה מוצלחת בשנה הבאה בנערים א'.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם נערים ב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07