ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום88 |
נשלח - 18/11/2013 : 23:10:01 הבן של הנבלה, ומנכ"ל סאדר כיום, פירסם לפני שעה קלה בפייסבוק שלו את הסטטוס הבא:
 |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
פועל ותיק |
נשלח - 20/11/2013 : 03:29:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
עוגן, תן לתהליכים להבשיל. בשלב זה הכי חשוב לא להעליב את אוהדי הקבוצה האחרת אבל גם לא להתרפס ולא להתחטא. לא עשינו להם שום עוול. אהדה לקבוצה היא דבר וולונטארי. סאסי הרס לנו את הבית ובנינו חדש, מתוך תקווה שיהיה זמני. בינתים התפתחה דינמיקה שאין לערער עליה. אם תהיה חתונה, אנחנו לא יתומים חסרי שם, אלא אנשים גאים ויצירתיים שעשינו משהו גדול למען הספורט האדום בעירנו
ולמען הספורט בכלל |
עוגן ק. |
נשלח - 19/11/2013 : 18:57:35 טוב. אני חוזר בי מההזמנה |
חיים ברעם |
נשלח - 19/11/2013 : 18:46:05 עוגן, תן לתהליכים להבשיל. בשלב זה הכי חשוב לא להעליב את אוהדי הקבוצה האחרת אבל גם לא להתרפס ולא להתחטא. לא עשינו להם שום עוול. אהדה לקבוצה היא דבר וולונטארי. סאסי הרס לנו את הבית ובנינו חדש, מתוך תקווה שיהיה זמני. בינתים התפתחה דינמיקה שאין לערער עליה. אם תהיה חתונה, אנחנו לא יתומים חסרי שם, אלא אנשים גאים ויצירתיים שעשינו משהו גדול למען הספורט האדום בעירנו |
עוגן ק. |
נשלח - 19/11/2013 : 17:33:11 אז לא להזמין? |
הסלע האדום |
נשלח - 19/11/2013 : 17:26:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לגמרי מסכים עם חיים. סימן חיובי. כדי לשמור על הדדיות אפשר להזמין למשחקים של קטמון את כל האוהדים האדומים מהצד השני. השעה 14.00 פשוט מעולה ותתאים גם לשומרי השבת שבהם. אני משוכנע שיזכו בקבלת פנים מאוד אוהדת.
עגון,שמע.כשאתה מוציא משפט כזה ,זה מראה על חוסר הבנה מינימלי להבדל בתפישות בין אוהדי קטמון לבין אוהדי הפועל י-ם.בקטמון מתיימרים וטוענים שהם אוהדי הפועל י-ם ואף רוצים לחזור לשם,אז אפשר למצוא הגיון בהזמנ,.לא הפוך.אז אל תצפה שיבואו למשחקים,של קבוצה שאינם אוהדים(אם כי דודו סאסי עצמו מציין שיישמח) |
lazy |
נשלח - 19/11/2013 : 17:25:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי PiniBN שחר, הוצאת סאסי מהקבוצה לא תקרה בין לילה ולא בין קיץ. אנחנו ממשיכים, כמו בכתבה, במאמצים להביא להנהלה אחרת בהפועל, גם אם אתה לא רואה את זה.
שחר, אני שמח לתת לך דין וחשבון. דבר איתי אם אתה צריך עוד פרטים.
"ע"פ העמוד המחאה תתבטא ע"י חרם מנויים, הפגנות בכל מקום המזוהה עם הקבוצה (במהלך משחקים, במתחם האימונים ובמשרדי סא.ד.ר)."
הייתי שמח לשמוע אם מעבר לפעולות שנעשות מתחת לפני השטח, מתקיימת גם מחאה במשחקים, כפי שהובטח בקיץ?
ההרגשה שלי, ויכול מאוד להיות שאני טועה, היא שסאסי מצליח לקנות את השקט בעזרת השנאה לקטמון ובעזרת נסיון התחנפות לאוהדים (דודו סאסי, החלפת הסמל וכו'). |
עוגן ק. |
נשלח - 19/11/2013 : 17:17:04 לגמרי מסכים עם חיים. סימן חיובי. כדי לשמור על הדדיות אפשר להזמין למשחקים של קטמון את כל האוהדים האדומים מהצד השני. השעה 14.00 פשוט מעולה ותתאים גם לשומרי השבת שבהם. אני משוכנע שיזכו בקבלת פנים מאוד אוהדת. |
חיים ברעם |
נשלח - 19/11/2013 : 16:49:08 בלאש צודק. לצערי קיים מיתוס חדש שהיה שוויון בקהל אם כי בחזית הזו ניצחנו ברוב עצום, לפחות 3-1 אם לא יותר. אבל הוא צודק שיש לקבל הצהרות כמו זו של דודו סאסי בסבר פנים יפות. זה לא אומר שננהר למשחק נגד הרצליה; אני לא מוכן לסבול אפילו קללה אחת מאוהד אדום. אבל עצם העובדה שהוא דיבר מוכיחה שמפגן העוצמה שלנו על כר הדשא וביציעים הרשים אותו מאוד. בינתיים, נסתפק בדברים האלה |
PiniBN |
נשלח - 19/11/2013 : 16:26:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי שחר806
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7811
כנראה שלאחר המחאה הקשה בקיץ אחרון סאסי חזר בתשובה והפך לבעלים המהווה מופת ודוגמא לשאר הקבוצות בארץ...
יוסי, קבל את התנצלותי מעומק לב
שחר, הוצאת סאסי מהקבוצה לא תקרה בין לילה ולא בין קיץ. אנחנו ממשיכים, כמו בכתבה, במאמצים להביא להנהלה אחרת בהפועל, גם אם אתה לא רואה את זה.
שחר, אני שמח לתת לך דין וחשבון. דבר איתי אם אתה צריך עוד פרטים. |
מורדי והילדים |
נשלח - 19/11/2013 : 15:56:14 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7811
כנראה שלאחר המחאה הקשה בקיץ אחרון סאסי חזר בתשובה והפך לבעלים המהווה מופת ודוגמא לשאר הקבוצות בארץ...
יוסי, קבל את התנצלותי מעומק לב |
בית סאמנר |
נשלח - 19/11/2013 : 15:24:14 שלום בילי, לתהייתך בקשר לשרצקי. "ההצמדות" שלנו אליו נובעת מעקרון על פיו הוא נבחר לתפקיד אחרי שהוא הצליח על סמך רקורד העשייה שלו לשכנע את רוב חברי העמותה כי הוא האיש המתאים לתפקיד. כל אחד מחברי העמותה חושב שהוא התברך בשיקול דעת בריא ויכולת לנתח את המציאות. בסיבוב הבא כאשר רוב חברי העמותה יחשבו שיש מישהו מתאים ממנו מאוד יתכן שהוא כבר לא יהיה המנכ"ל. ככה שאם יש באמתחתך עובדות לגביו שיסמרו את שערות ראשינו אני לפחות אשמח לשמוע אותם (עובדות ולא רסיסי שמועות) ומי יודע אולי תצליח לשכנע אותנו שמדובר בנבלה אמיתית. ותרשה לי תהייה משלי לגבי סאסי. אני באמת לא מצליח להבין איך סאסי האב עבר אצלכם כזו רהבליטציה כזו מוצלחת. הרי עד לפני 7 שנים אוהדי הפועל ירושלים (אנחנו ואתם) היינו משוכנעים שההתנהלות שלו ושל ויקטור במקרה הטוב נוראית ובמקרה הרע צבועה בגוונים פליליים. אני באמת שלא מצליח להבין איך פתאום סאסי הבן הופך לקול המייצג של הפועל ירושלים בלי שנשמע אפילו בדל של התקוממות מצדכם על כך. ובהמשך לזה רציתי לשאול גם על עניין החובות. החובות כידוע עומדים על סכום שנע בין 6 מיליון ש"ח לטענת הסאסים לבין עד כפליים כפי שנציגינו טוענים. מצד שני קראתי שדודו סאסי טוען שאבא שלו השקיע 28 מיליון ש"ח בקבוצה במהלך השנים. ובינינו זה לא נשמע לי הגיוני. הרי מאז ומעולם עוד מהתקופה שכולנו המתנו מחוץ לשערי טדי הסגורים ידוע ששחקן שחותם בהפועל על חוזה מקבל פרוטות, כוכבים אמיתיים (נשאיר בצד את עידן טל) לא חותמים בקבוצה אלא שחקנים פחותים בהרבה. מוסר התשלומים ירוד (לפחות עד לשנה וחצי האחרונות) אז לאור כל זה איך יכול להיות שנצברו כ"כ הרבה חובות? |
h.k.j.f.c |
נשלח - 19/11/2013 : 15:09:44 ציטוט: מה שטענתי בפוסט קודם הוא שסאסי לא ישלם את החובות כי אין לו אינטרס לעשות זאת הוא יכול להגיש את הקבוצה לפירוק ! ולא לשלם את הרוב המכריע של החובות לכן הצפיה שלכם כאילו הוא ישלם את החובות היא לא ריאלית . לכן גם הסיכויים לאיחוד נמוכים לכן אנחנו קבוצות יריבות ..
להיפך, חבר, בדיוק להיפך... למעט תרחיש שבו ליפקין או כל טייקון אחר מסכימים לקחת על עצמם את החובות עבור המועדון, פירוק הוא כנראה הדרך היחידה שבה קטמון תוכל להרשות לעצמה לרכוש את הקבוצה והנכסים שלה במחיר נמוך ולא להיות חייבת שקל לאף נושה מהעשרים שנים האחרונות. ואז הקבוצה תנוהל על ידי האוהדים שלה, ובכסא של סאסי ישבו אנשים שחייבים דין וחשבון למי שבחר בהם וכשלא מרוצים מהתפקוד שלהם אפשר תמיד לבחור באחרים. למה זה כל כך מרתיע אותך?
|
orky |
נשלח - 19/11/2013 : 15:09:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
ציטוט: תגיד לי באת לדבר תכלס או באת לבלבל שטויות?? יש פה 464 בעלי מניות ואם הם החליטו ששירצקי מתאים להיות מנכ''ל הוא אז הוא מנכ''ל. סוף סיפור ותפסיק לחפש אותו בקטנות. אדון סאסי שלך תופס כותרות על דברים מזעזעים, ובעיקר על דיבור נגוע.
אתה צודק , הכוונה הראשונית שלי שנכנסתי לפורם היתה להבהיר את העובדה שאנחנו קבוצות יריבות , אוהדי הפועל ירושלים רואים בקטמון יריבה גרועה מביתר וזו עובדה! , לא מעניני לדבר על ההנהלה שלכם.
בילי, זו לא עובדה, דבר בשם עצמך. מי שהניף את שלט אצלכם לא רואה בנו כגרועים מבית"ר. הדה-לגיטימציה שלכם מובן אמנם, אבל הוא גם אבסורדי. האוהדים שעברו, בחרו במחאה אקטיבית, שנשמעה בקולי קולות ביום שישי האחרון - לא שרנו חזק בגלל שרצינו לנצח אתכם, שרנו חזק כי רצינו שיישמעו את קולה של המחאה. בחרנו לשיר בקולי קולות ש"הפועל של האוהדים" האוהדים הם אנחנו, אלה שבחרו לנסות ולפעול אקטיבית, לרכישת הפועל ירושלים מידיו של סאסי, ואלה שכרגע, מחזיקים בהפועל קטמון. והאוהדים הם גם אתם, החברים/אחים/אחים פרודים או איך שלא תקרא לזה, שהחליטו שלא לבצע את הפעולה האקטיבית, החלטה לגיטימית לכל הדעות (אם כי לא לכולם היא מובנת) שנובעת מאלף שיקולים, והם לא רלוונטיים. אנחנו, אתה, וכל אחד (כמעט) מאוהדי הפועל קטמון בהווה, מכוונים לדבר אחד - קבוצה אדומה חזקה אחת בעיר. אמר את זה אפילו עידן טל, אמר את זה מישל, אמר את זה שי, אמר את זה אסף, אמר את זה אופיר ויאמר את זה כל אוהד קטמון - ומרביתם של אוהדי הפועל ירושלים בהווה. כל ניסון דה-לגיטימציה מרחיק את היום המיוחל, וגורם לשיח האיחוד להיות לא נעים, ואפילו מביך.
אולי מבחינת האיום על סאסי, אנחנו גרועים מבית"ר, כי השיר השני ששרנו היה "סאסי הרס את הפועל" - כי זה הבית שלנו, הפועל ירושלים. |
האחים מרילי |
נשלח - 19/11/2013 : 15:03:59
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
בילי, מרילי, אם כבר אז תעקמו את השם שלו - שרצקי, לא שירצקי.
ואני כל הזמן חשבתי שרצקיא 
ותומפסון, לא הבנתי מה בדיוק אנחנו מדחיקים? ששרצקי לא אהב את הפועל כדורסל? ואם כבר להיות קטנוניים, לכדורסלן האגדי קראו Billy Thompson ולא איך שאתה מאיית את הניק שלך. לפחות את השם שלך תאיית נכון.
|
bily tompson |
נשלח - 19/11/2013 : 15:02:06 ציטוט: תגיד לי באת לדבר תכלס או באת לבלבל שטויות?? יש פה 464 בעלי מניות ואם הם החליטו ששירצקי מתאים להיות מנכ''ל הוא אז הוא מנכ''ל. סוף סיפור ותפסיק לחפש אותו בקטנות. אדון סאסי שלך תופס כותרות על דברים מזעזעים, ובעיקר על דיבור נגוע.
אתה צודק , הכוונה הראשונית שלי שנכנסתי לפורם היתה להבהיר את העובדה שאנחנו קבוצות יריבות , אוהדי הפועל ירושלים רואים בקטמון יריבה גרועה מביתר וזו עובדה! , לא מעניני לדבר על ההנהלה שלכם.
|
|
|