ס ק י ר ת נ ו ש א |
amos |
נשלח - 15/11/2013 : 17:47:07 שבת שלום |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עוגן ק. |
נשלח - 17/11/2013 : 12:18:20 קטמון היא בהחלט העתיד. אפשר לייחל לאיחוד (כפי שאני מייחל וחושב שזו מטרה עליונה אפילו לפני תום העונה) ובכל זאת להימנע מהאדרה מצחיקה של הצד השני - כל מי שיש לו ילדים בבתי ספר יסודיים בירושלים שיש להם חברים בעוד בתי ספר יודע שהזן של ילדים בבית ספר יסודי שהם אוהדי הפועל כמעט נכחד (לא מדבר על שחקנים בקבוצות הילדים). נכחד. ממש ככה. לעומת זאת אוהדי הפועל קטמון ירושלים מתרבים בכמה וכמה בתי ספר. לא כל ואקום מתמלא. יש המון קבוצות שפשוט נעלמו מהמפה. האוהדים שלהן עברו לקבוצות אחרות או עזבו את הכדורגל. מאוד פשוט. |
בלאש ביקו |
נשלח - 17/11/2013 : 11:07:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
דווקא הכמות משמעותית. היינו קצת פחות מכפול מהם. התצוגה שלהם היתה עלובה ואכזבה אותם. סאסי עשה מאמץ מטורף להביא אלפים. לא חושב שזה טיפשי. ובעיקר, אני לא חושב שטיפשי להסתכל על ילדים, קטינים, ומשפחות ביציע - כי זה העתיד וזה נכס אסטרטגי. הפועל קטמון היא אחת ממגייסות האוהדים הגדולות בכדורגל הישראלי, אחרי ארבעת הגדולות. כלומר, היא מביאה למשחקיה אנשים וילדים שלא היו לכדורגל קודם). ברור שביציע היריב לא היה אפילו אוהד אחד ש"הצטרף" לאהדת הפועל ירושלים אחרי הפילוג. זה הבדל משמעותי. אנחנו העתיד
אני לא ממש חושב שזה נכון. יש שם המון דמויות שלא הכרתי, וזה לא הגיוני שהם חזרו, חלקם בני שש עשרה. גם אל הוואקום שהותרנו נכנסו אנשים. ככה זה בחיים. |
amos |
נשלח - 17/11/2013 : 05:26:56 דווקא הכמות משמעותית. היינו קצת פחות מכפול מהם. התצוגה שלהם היתה עלובה ואכזבה אותם. סאסי עשה מאמץ מטורף להביא אלפים. לא חושב שזה טיפשי. ובעיקר, אני לא חושב שטיפשי להסתכל על ילדים, קטינים, ומשפחות ביציע - כי זה העתיד וזה נכס אסטרטגי. הפועל קטמון היא אחת ממגייסות האוהדים הגדולות בכדורגל הישראלי, אחרי ארבעת הגדולות. כלומר, היא מביאה למשחקיה אנשים וילדים שלא היו לכדורגל קודם). ברור שביציע היריב לא היה אפילו אוהד אחד ש"הצטרף" לאהדת הפועל ירושלים אחרי הפילוג. זה הבדל משמעותי. אנחנו העתיד |
mookie |
נשלח - 17/11/2013 : 00:35:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
כל הדביליות של הסכסוך מתומצתת בריב על כמות הקהל.
מי שהיה ביציע של קטמון הרגיש שהכל מלא, ודיבר על "נוק-אאוט" לטובתנו (אותי זה הפתיע, חשבתי שהם יביאו הרבה יותר ואנחנו הרבה פחות). ביציע של הפועל אנשים חשבו שיש פה מפגן מרהיב מצידם. התמונות מראות את מה שכל אחד ראה על השני: כמות סבירה, כמעט זהה, ודי עלובה ביחס לאצטדיון.
אבל יפה שאנשים מקפידים לשקר לא רק לצד השני, אלא גם לעצמם.
אתה לגמרי צודק... |
galhyt |
נשלח - 17/11/2013 : 00:01:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
לכמות הקהלים יש מן הסתם חשיבות גדולה לשני הקהלים. וכן היו הרבה שקרים שלנו ושלהם.
galhyt, בן כמה אתה? אוהדי קטמון שמפגינים סולידריות עם הקהל שנשאר שם שפעם היינו איתו קהל אחד וככה שומרים על המטרה שבעתיד נחזור להיות קהל אחד, הם אותם אוהדים שהרימו את העידוד והרעש והראו לסאסי שאחרי 7 שנים אנחנו כבר לא גימיק חולף והם דחפו את השחקנים שלנו לניצחון ובכך יצאו בסדר מכאן ומכאן (עד כמה שאפשר בסיטואציה) וזה בזמן שאתה מחרחר מלחמה מצד אחד ומצד שני גם מסרב להשתתף באצבע כי נפגעת מזה שאנחנו לא מספיק שונאים אותם\אוהבים את עצמינו. ככה אתה מוציא את עצמך לא בסדר מכאן ומכאן.
יש הבדל בין לא לשנוא לבין להתבטל בפני הצד השני. |
הולך ברגל |
נשלח - 16/11/2013 : 21:32:05 לכמות הקהלים יש מן הסתם חשיבות גדולה לשני הקהלים. וכן היו הרבה שקרים שלנו ושלהם.
galhyt, בן כמה אתה? אוהדי קטמון שמפגינים סולידריות עם הקהל שנשאר שם שפעם היינו איתו קהל אחד וככה שומרים על המטרה שבעתיד נחזור להיות קהל אחד, הם אותם אוהדים שהרימו את העידוד והרעש והראו לסאסי שאחרי 7 שנים אנחנו כבר לא גימיק חולף והם דחפו את השחקנים שלנו לניצחון ובכך יצאו בסדר מכאן ומכאן (עד כמה שאפשר בסיטואציה) וזה בזמן שאתה מחרחר מלחמה מצד אחד ומצד שני גם מסרב להשתתף באצבע כי נפגעת מזה שאנחנו לא מספיק שונאים אותם\אוהבים את עצמינו. ככה אתה מוציא את עצמך לא בסדר מכאן ומכאן. |
מחאיי |
נשלח - 16/11/2013 : 20:06:37 כל הדביליות של הסכסוך מתומצתת בריב על כמות הקהל.
מי שהיה ביציע של קטמון הרגיש שהכל מלא, ודיבר על "נוק-אאוט" לטובתנו (אותי זה הפתיע, חשבתי שהם יביאו הרבה יותר ואנחנו הרבה פחות). ביציע של הפועל אנשים חשבו שיש פה מפגן מרהיב מצידם. התמונות מראות את מה שכל אחד ראה על השני: כמות סבירה, כמעט זהה, ודי עלובה ביחס לאצטדיון.
אבל יפה שאנשים מקפידים לשקר לא רק לצד השני, אלא גם לעצמם. |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/11/2013 : 19:47:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
הדברים ששי אהרון אמר אתמול רק מחזקים את התחושה שקטמון היא רק כלי למען המטרה הגדולה שהיא איחוד. אני לא הייתי אוהד של הפועל י-ם, אבל תמיד ידעתי שהשירים שאנו שרים, חלקם לפחות, מושאלים מהפועל י-ם, אתמול זה היה בפרונט, בייחוד ההזדנבות אחרי האוהדים שלהם (והוזכרה האצבע, שזו הפעם הראשונה העונה שלא הצטרפתי למקהלה). מה שההנהגה של האוהדים שידרה היא שאנחנו החיקוי והם הדבר האמיתי, וואללה לא בא לי להיות חיקוי של הקבוצה הזאת.
אז בוא ונתחיל בזה שתכיר את ההיסטוריה של הקבוצה שאתה אוהד, ואז את התקנון, ואולי תופתע פחות.
הכרתי פחות או יותר (לא יודע מה הקשר לתקנון), אבל לא חשבתי שהם הדבר האמיתי ואנחנו רק חיקוי.
עזוב אותך מהשטות הזאת של מקור חיקוי, זה לא מעניין. יש כאן קהילה שנקרעה וקבוצה אדומה, ירושלמית אנטי גזענית אחת שצריכה להיות ביחד ועכשיו היא לחוד. זה העיקר.
הבנתי שהפועל קטמון זה דבר שולי, אתה לא צריך לזרות מלח על הפצעים
מה עובר עליך בנאדם? איזה שולי ואיזה פצעים? הכל בסדר. |
galhyt |
נשלח - 16/11/2013 : 19:42:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הדברים ששי אהרון אמר אתמול רק מחזקים את התחושה שקטמון היא רק כלי למען המטרה הגדולה שהיא איחוד. אני לא הייתי אוהד של הפועל י-ם, אבל תמיד ידעתי שהשירים שאנו שרים, חלקם לפחות, מושאלים מהפועל י-ם, אתמול זה היה בפרונט, בייחוד ההזדנבות אחרי האוהדים שלהם (והוזכרה האצבע, שזו הפעם הראשונה העונה שלא הצטרפתי למקהלה). מה שההנהגה של האוהדים שידרה היא שאנחנו החיקוי והם הדבר האמיתי, וואללה לא בא לי להיות חיקוי של הקבוצה הזאת.
אז בוא ונתחיל בזה שתכיר את ההיסטוריה של הקבוצה שאתה אוהד, ואז את התקנון, ואולי תופתע פחות.
הכרתי פחות או יותר (לא יודע מה הקשר לתקנון), אבל לא חשבתי שהם הדבר האמיתי ואנחנו רק חיקוי.
עזוב אותך מהשטות הזאת של מקור חיקוי, זה לא מעניין. יש כאן קהילה שנקרעה וקבוצה אדומה, ירושלמית אנטי גזענית אחת שצריכה להיות ביחד ועכשיו היא לחוד. זה העיקר.
הבנתי שהפועל קטמון זה דבר שולי, אתה לא צריך לזרות מלח על הפצעים |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/11/2013 : 19:38:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
עזוב אותך מהשטות הזאת של מקור חיקוי, זה לא מעניין. יש כאן קהילה שנקרעה וקבוצה אדומה, ירושלמית אנטי גזענית אחת שצריכה להיות ביחד ועכשיו היא לחוד. זה העיקר. |
galhyt |
נשלח - 16/11/2013 : 19:35:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הכרתי פחות או יותר (לא יודע מה הקשר לתקנון), אבל לא חשבתי שהם הדבר האמיתי ואנחנו רק חיקוי. |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/11/2013 : 19:15:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
אז בוא ונתחיל בזה שתכיר את ההיסטוריה של הקבוצה שאתה אוהד, ואז את התקנון, ואולי תופתע פחות. |
ביסמרק |
נשלח - 16/11/2013 : 19:12:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
כל הזמן מדברים פה שרוצים קבוצה מאוחדת, חזקה שתהיה אלטרנטיבה לבית"ר. אני רוצה להזכיר שכמעט כל השנים היינו קבוצה אחת, אמנם לא מי יודע מה חזקה, שהיתה אלטרנטיבה לבית"ר אבל זה לא באמת עזר לשנות את מאזן הכוחות. גם אחרי שנתאחד הם יהיו חזקים לאין ערוך מאיתנו. הסיה היחידה להתאחד (ואני מודה שדווקא אחרי אתמול חזר אלי יותר הרצון לדבר הזה) היא כדי להיות הפועל ירושלים וזהו. אין סיבה אחרת לטעמי באמת להתאחד. השמחה המתפרצת של השחקנים שלנו אתמול מאוד מובנת על רקע הסיום הדרמטי אבל גם על רקע שלא ממש ספרו אותם כל השבוע, כאילו הם לא חלק מהסיפור. אם אני הייתי שחקן קטמון הייתי נוהג בדיוק אותו דבר גם כדי להראות לאוהדים של קטמון "הלו, גם אנחנו פה, לא רק הפועל ירושלים". אם הייתי שחקן קטמון הייתי מרגיש קצת כאילו אני רק איזה כלי משחק למטרה גדולה יותר שכשהיא תושג יזרקו אותי לנחלת יהודה או לשד יודע איפה...
מפרש את התגובה הזו כאחת התגובות המדויקות והחכמות מאז שפורום הזה קיים מצידי מזדהה עם כל מילה ואומר שהרגשת סלידה,אכזבה ועלבון מאנשים שהרבה מהם אני מכיר שהתיישבו להם במזרחי וקללו 90 דקות בלי שום סיבה נראת לעין הלא מזויינת שלי התחזקו לאין השווה יחסית מלפני משחק כך שאני שהיתי חסיד של אחוד(היחיד במפחה שלי)החלטתי לשנות את דעתי 1.אני לא אשם בפני איש על כך שהצטרפתי לקטמון 2.עשינו דרך ארוכה ומפוארת שבמהלכה אחזרנו לעולם קבוצה שהיתה כבר פגר ונשא ללעגים 3.סליחה באמת בפני אוהדים של סאדר שלא ישבנו בצד וחיכינו למשיח 4.הבן שלי וחבריו מסתכלים בלובן העיניים לכל ילד אחר ובליגה של "דור העתיד"קבוצה שלהם נקראת הפועל קטמון ירושלים בלי פחד ובושה אז סליחה גם על זה שהחזרנו את הילדים לדרך האדומה כי דור שלפניהם מזמן כבר צהוב כי כמה כבר אפשר לסבול את האכזבות מהפועל...... אז זהו זה לא לאחוד ולקללות כן להשטלתות וגם מילה קטמון היא לא גסה בסמל.ובסוף מי מאהודים האמתים של הפועל יעיזו לרדת על שי אהרון כמו שהם עשו זאת אתמול?ועוד בנוכחות של משפחתו וילדיו....גם אם הוא סתם ברנש ולא הסמל של הדור שמעולם לא בגד בקבוצתו?תגידו לעזעזל מי יעולל דבר כזה?אין תשובה ולכן בשבילי אין אחוד.............
1+ |
איתן610 |
נשלח - 16/11/2013 : 18:39:18 שבוע טוב
ללא ספק התחושה במגרש היתה מוזרה שכן כולנו רוצים בקבוצה אחת רק שהיינו משני עברי המגרש... בכל מקרה אני מאד שמח על הניצחון, קודם כל זה ניצחון שחשוב לקבוצה שהשגנו 3 נקודות חשובות אל מול אחת שתתמודד איתנו באותה הרמה.
ושנית, בעבור כל מה שהאוהדים של סדאר עשו במשך כל השבוע: הגידופים, הנאצות, הקללות, ההתלהמות והשחצנות. אתם כועסים בסדר אבל רבאק תשמרו על ספורטיביות והוגנות. ההתנהגות הזו המשיכה גם במגרש כשהם מקללים את שי אותנו ואת כל מה שנראה כמו קטמון. אני חייב להודות שהפחיתו לי את החשק לאיחוד אם ככה הם מתנהגים, לצערי מאד דומים לקהלים אלימים אחרים בהם נתקלנו במשך קיומנו: שעריים, יבנה ועוד., ואני שואל את עצמי: איתם אני רוצה להתאחד...??? לא בטוח... אני לא שמח לאידם אך מבחינתי הם נענשו בהפסד הזה על כל מה שהם עשו בשבוע האחרון. כמה שבאנו מאהבה הם באו משנאה ומכעס, אבל שיבושם להם, הטובים בסוף ניצחו גם אם לא היינו הטובים במגרש (ראיתי זאת רק לאחד השידור החוזר) בעיקר ניצחון הרוח, הרוח הקטמונית המפוייסת, המנסה לאחד והדוגלת באי אלימות.
בשורה התחתונה וברוח הרצון שלנו לאיחוד, שרק לאחר המשחק הבנתי עד כמה הוא דרוש בכדי לייצר קבוצה אחת אדומה וחזקה: ניצחנו אותם בכמות הקהל ובאיכותו, נצחנו באיכות העידוד ובאמצעים שהבריגה הכינה (תודה כרגיל אתם גדולים!!!), ניצחנו בכך שבכל מהדורות החדשות זכינו לאייטם מוביל, ניצחנו בכך שאולי גם בצד השני יבינו את הפוטנציאל שיש לקבוצה מאוחדת ואולי זה ידרבן אנשי עסקים דוגמאת ליפקין להשקיע באיחוד, וניצחנו על המגרש וזכינו ב 3 נקודות חשובות. אך אם לא נדע למנף את הניצחון הזה לאיחוד יהיה זה ניצחון שכולו הפסד....
|
galhyt |
נשלח - 16/11/2013 : 18:35:27 הדברים ששי אהרון אמר אתמול רק מחזקים את התחושה שקטמון היא רק כלי למען המטרה הגדולה שהיא איחוד. אני לא הייתי אוהד של הפועל י-ם, אבל תמיד ידעתי שהשירים שאנו שרים, חלקם לפחות, מושאלים מהפועל י-ם, אתמול זה היה בפרונט, בייחוד ההזדנבות אחרי האוהדים שלהם (והוזכרה האצבע, שזו הפעם הראשונה העונה שלא הצטרפתי למקהלה). מה שההנהגה של האוהדים שידרה היא שאנחנו החיקוי והם הדבר האמיתי, וואללה לא בא לי להיות חיקוי של הקבוצה הזאת. |
|
|