פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אנחנו לא טיפשים...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
tal_vaknin נשלח - 25/10/2013 : 17:24:23
טוב אז אחרי היום נראה לי שהמאמן ראה מה שרובנו ראינשו מהיציע ובאמת הפסיק לשחק עם שלושה דפנסיבים הכניס מהירות להתקפה רז שטיין היה ענק וללא ספק עבד היה גדול... והוציא את אלירן אוחנה מההרכב והיה שיטה ודרך למשחק... אז תודה רבה הפועל ומילה טובה גם לעופר שלא היה עקשן בדרכו והבין שצריך לשנות והינה זה עבד!!! שבת שלום...
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tal_vaknin נשלח - 27/10/2013 : 15:29:03
הנצחון לא נזקף לזכות עצותינו או לזכותנו... הוא נזקף לזכות השחקנים והמאמן...
לזכותנו נזקפת ההבנה שהיה חייב שינוי שיטה ודרך ואני בטוח שכולנו מודים על כך במיוחד בעקבות דרך המשחק והניצחון.. בקשר לדפנסיבימאחד אני לא ממש מסכים עם הדעה הזאת בעקבות ראיה למקרים דומים בקבוצות שונות
פועל ותיק נשלח - 27/10/2013 : 13:30:46
המאמן ועוזרו יושבים ועוקבים אחר הפורום והעצות הניתנות בו....
אין להם דעה ואין להם כיוון...
נצחנו משחק אחד (יסלחו לי האומניקים)
אני מקווה שהיינו מנצחים גם אם היה מאושר השער החוקי (חצי מטר מעבר לקו הברור)
לא איכפת לי שננצח בשבוע הבא וגם דודה שרה תזקוף את הנצחון לזכות
עצותיה... משחק חשוב ביותר.
davidkipod נשלח - 27/10/2013 : 12:35:05
אחרי שהקמפיין להורדת מספר הדפנסיבים מ 3 ל 2 מסתמן כהצלחה, יש לשקול קמפיין המשך (כמובן, בסגנון לא מתלהם): לטעמי מספיק קשר דפנסיבי אחד. כמובן, בהנחה שכל הקבוצה עושה הגנה, כולם כולל עידן, רז, אוהד, עוז, עבד ופנסו (או מסאי). לא הייתי במשחק האחרון, אבל אני מבין שהרביעיה האחורית שהתייצבה לנו, עם אלברמן, עושה עבודה טובה.

tal_vaknin נשלח - 27/10/2013 : 11:46:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

חברים, כל דיון הוא לגיטימי, גם אם יש מי שחושב שעופר צריך להתפטר, וגם מי שחושב שהוא צריך להישאר.
הניצחון ביום שישי הוא לא הגדול בתולדות קטמון, אבל הוא בהחלט מעודד, ואני בטוח שגם רבים מהטוענים נגד עופר ישמחו להודות בעוד כמה שבועות שהור כן ראוי להישאר.
אגב, אני בטוח שגם טל, תקן אותי אם אני טועה, ישמח שעופר יישם שינויים מסוימים ויצעיד אותנו קדימה.
מי ישן ומי לא זה דיון משעשע, אדום החזה, לא צריך להגזים - וכן, אני מסכים שלפעמים הדיונים פה עוברים את גבול הטעם הטוב בניסוח, אבל אנחנו באינטרנט - ומה שטוב באינטרנט זה גם מה שרע בו, שאפשר להגיד מה שרוצים. לבטח שהוא אנונימי. אבל נסו בכל זאת להרגיע מעט את היצרים.

אשר למשחק, אין ספק שעופר הטמיע שינויים, לא יודע אם בגלל מה שנכתב פה, או לא. גם אם כן, זה מבורך - מאמן שיודע להקשיב זה חשוב, כמו כל דבר בחיים. ברור שלא צריך ליישם מה שהאוהדים חושבים כי זה מה שהם חושבים, אבל אל תשכחו שיש לא מעט עיניים ביציע, ואנחנו רואים הרבה דברים שלא תמיד רואים מהדשא.

בואו נקווה שעופר ימשיך בדרך הזו, כי סופסוף ראינו משחק עם צורה ועם הבנה בין השחקנים.

מסכים עם כל מילה ומילה
orky נשלח - 27/10/2013 : 11:40:48
חברים, כל דיון הוא לגיטימי, גם אם יש מי שחושב שעופר צריך להתפטר, וגם מי שחושב שהוא צריך להישאר.
הניצחון ביום שישי הוא לא הגדול בתולדות קטמון, אבל הוא בהחלט מעודד, ואני בטוח שגם רבים מהטוענים נגד עופר ישמחו להודות בעוד כמה שבועות שהור כן ראוי להישאר.
אגב, אני בטוח שגם טל, תקן אותי אם אני טועה, ישמח שעופר יישם שינויים מסוימים ויצעיד אותנו קדימה.
מי ישן ומי לא זה דיון משעשע, אדום החזה, לא צריך להגזים - וכן, אני מסכים שלפעמים הדיונים פה עוברים את גבול הטעם הטוב בניסוח, אבל אנחנו באינטרנט - ומה שטוב באינטרנט זה גם מה שרע בו, שאפשר להגיד מה שרוצים. לבטח שהוא אנונימי. אבל נסו בכל זאת להרגיע מעט את היצרים.

אשר למשחק, אין ספק שעופר הטמיע שינויים, לא יודע אם בגלל מה שנכתב פה, או לא. גם אם כן, זה מבורך - מאמן שיודע להקשיב זה חשוב, כמו כל דבר בחיים. ברור שלא צריך ליישם מה שהאוהדים חושבים כי זה מה שהם חושבים, אבל אל תשכחו שיש לא מעט עיניים ביציע, ואנחנו רואים הרבה דברים שלא תמיד רואים מהדשא.

בואו נקווה שעופר ימשיך בדרך הזו, כי סופסוף ראינו משחק עם צורה ועם הבנה בין השחקנים.
eupheu נשלח - 27/10/2013 : 11:12:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

אנחנו לא טיפשים כולל עופר
הרעל שאתם מפזרים כאן עובר ליציע ומגיע למגרש
אם אתם חושבים שעופר משנה משהו בגלל מה שכתבתם כאן אז אתם בטח לא חכמים
מה שזה גורם זה רק שבסוף ניצחון גדול (אולי הגדול ביותר בתולדות קטמון)
המאמן והשחקנים לא כל כך אתנו
לכו לישון עד סוף העונה ואם לא נצליח לשרוד בלי העצות שלכם לפחות תוכלו לחזור לקבוצה בליגה א שגדולה על הליגה ומנצחת כל משחק
אני בטוח שנשרוד גם בלי הביקורת שלכם

תרגע ,זה מטרת הפורום לדבר להתווכח אז אל תנסה לחנך אותנו. במקרה ששכחת המאמן והשחקנים נמצאים פה בגללנו ולא ההפך ,אז כל עוד הביקורת היא עניינית ולא יורדת למגרש וכר הדשא אז הכול טוב.

יאללה חוזר לישון.
tal_vaknin נשלח - 27/10/2013 : 11:08:41
אם אתה לא יודע להשתתף בדיון אז אולי כדאי שלא תעשה את זה... היחיד שצריך לישון פה זה אתה.. למרות שזה נראה כבר עכשיו שאתה ישן..
עופר לא שינה בגללנו אבל הוא כן ראה מה שאנחנו ראינו...
השחקנים וההנהלה איתנו ואנחנו איתם לאורך כל הדרך בשמחת נצחון או בהפסד כואב... אבל זה כן חשוב לדעת מתי להעיר ואיך.. מעולם אף אוהד לא קילל את עופר או מישהו מהשחקנים.. אבל בקשר לביקורת בונה.. היתה יש ותיהיה..
אדום החזה נשלח - 27/10/2013 : 09:35:22
אנחנו לא טיפשים כולל עופר
הרעל שאתם מפזרים כאן עובר ליציע ומגיע למגרש
אם אתם חושבים שעופר משנה משהו בגלל מה שכתבתם כאן אז אתם בטח לא חכמים
מה שזה גורם זה רק שבסוף ניצחון גדול (אולי הגדול ביותר בתולדות קטמון)
המאמן והשחקנים לא כל כך אתנו
לכו לישון עד סוף העונה ואם לא נצליח לשרוד בלי העצות שלכם לפחות תוכלו לחזור לקבוצה בליגה א שגדולה על הליגה ומנצחת כל משחק
אני בטוח שנשרוד גם בלי הביקורת שלכם
tal_vaknin נשלח - 27/10/2013 : 09:18:16
זה שהתפקיד הרשמי של דגו הוא לא דפנסיבי אני יודע אבל המקום בו הוא היה מוצב זה קישור דפנסיבי ויכולים להגיד שמה שאני אומר לא נכון וזה לא משקף את הנצחון ואני מסכים עם זה.. זה באמת לא משקף את הנצחון אבל זה בהחלט משקף את הדרך ואת שיטת המשחק... אז לכל מביני הכדורגל הגדולים במשחק האחרון הצגנו כדורגל יפה התקפי וראוי לקבוצה כמו שלנו בגלל שינוי שיטה והכנסת מהירות להתקפה... בקשר לאמירה של אדום עולה אין ספק שהבחור צודק במליון אחוז מתפקידנו כקהל לתת ביקורת ולדרוש שינוים כשדדברים הולכים בצורה מבזה כמו שהיו באום אל פאחם
אדום עולה נשלח - 27/10/2013 : 08:20:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוני

קשקוש !

כנראה שלא היית באום אל פאחם.

הייתי באום אל פאחם , ולדעתי זה מביש מה שעשו מספר אוהדים לעופר .
העליהום הזה מזכיר לי תופעות מגעילות מתקופת סאסי.
הכותרות שיצרתם במקומונים בסופש , לא הוסיפו לכם הרבה כבוד.

הכל נעשה מתוך אכפתיות לקבוצה. אם צועקים לעופר להפסיק עם השלושה דפנסיבים ולהכניס את שטיין ואדלשטיין אז יש סיבה וזה לא כי מישהו רוצה להזיק. אם יש משהו שהמאמן לא רואה מספיק טוב אז מן הסתם החובה שלנו בתור אוהדים להציל את הקבוצה.
מי יודע כמה כמה היה נגמר אם עופר היה ממשיך בשיטת השלושה דפנסיבים
האדום מהכפר נשלח - 27/10/2013 : 03:00:35
הכל טוב ויפה במה שאתה אומר, רק שזה פשוט לא נכון...

עופר לא שיחק עם 3 דפנסיבים מעולם, כי מסאי דגו הוא לא קשר דפנסיבי, הוא קשר התקפי...

כפי שכבר כתבו לפני, יש המון משתנים, כמו היריבה כמובן, כמו המגרש, המזג אוויר, היכולת של שחקנים מסוימים, אי אפשר לתלות נצחון\הפסד בדבר אחד.

אבל אם בכל זאת ניגע בנקודה הספציפית הזאת.
ההבדל באייכות הוא כי דור הלוי הוא קשר אחורי טוב מאוחנה.
וכי עבד שחקן טוב ומוכשר מדגו.
הקישור הן האחורי והן ההתקפי פשוט היה נראה יותר טוב ככה.

יש להניח שעופר ימשיך עם ההרכב הזה, לפחות עד שעוז יחלים ואז נראה(אבל גם אם עוז יחזור להרכב, יותר סביר שזה יהיה על חשבונו של רז קליין)

ואגב, זה טוב ויפה להאשים כל הזמן את עופר.
מה עם השחקנים? להם אין שום חלק בהפסדים?
עופר לא מאמן מהשורה הראשונה בארץ, אבל בהחלט מאמן טוב שעשה דברים טובים עם הקבוצות שקיבל לידיו(ולהזכירך, למרות כל הביקורת עליו, הוא העלה אותנו ליגה)

אנחנו קבוצה קטנה, עם תקציב קטן, וכל דבר מעבר להשארות בליגה יהיה בונוס.
ב6 המחזורים הראשונים שילמנו את שכר הלימוד של הליגה הלאומית, ושל מחסור בביתיות, ושל לו"ז רצחני.

עכשיו לאט לאט אנחנו מתחילים לגלות את קטמון האמיתית.

בקיצור, לא הכל מתחיל ונגמר בעופר, ודי עם החשיבה המטומטמת הזאת.

חוץ מזה אני לא מבין את הקטע של להגיד "אמרתי לכם"
הקבוצה מצליחה ורצה יפה, למה להתעסק בשטויות האלה?

תשמחו ותפרגנו, ויאללה להמשיך במומנטום.
מיקי נשלח - 26/10/2013 : 21:38:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

זה לא עובדות כי בכלי המחקר שלך אין מהימנות ותוקף.

WOW! למדת משהו בביקוריך במסדרונות הלמ"ס.
eupheu נשלח - 26/10/2013 : 14:35:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

בהתייחס לכותרת של השרשור - האם אתה סבור שבמשחק אתמול עופר עשה מה שהצעת ולכן נראינו יותר טוב?

התשובה לטעמי היא לא וכן. עופר פתח את המשחק במבנה דומה למשחקים הקודמים עם שינוי טקטי אחד (שטיין בכנף במקום דגו במרכז) ,עם התוצאה אי אפשר להתווכח (או שאפשר) אבל שלטנו במחצית הראשונה יצרנו הזדמנויות והיינו עדיפים בצורה משמעותית על ראשון (קבוצה אנמית ביותר) ,האם הגענו למנוחה ולנחלה? לא דעתי לא. פנסו ודור דרכו אחד על השני ונראה שהפסדנו שחקן במרכז ,בעיה שנפתרה עם החילוף הכפוי של פנסו ,אז ראינו איך הקבוצה משתחררת והמערך התייצב לחלוטין ,המשחק שטף ונראינו הרבה יותר טוב.

לדעתי במידה ושי הוא הבאנקר של עופר (טעות לדעתי) ,עדיף שאדלשטיין יפתח לפני שטיין ושדגו יפתח על חשבון אחד מהקשרים ההגנתיים. למה עופר לא רואה את זה לטלספפה הפתרונים.
tal_vaknin נשלח - 26/10/2013 : 13:22:00
תודה תודה אבל אני אוותר... ועכשיו ברצינות לא מסכים עם האמירה שכשהתוצאה טובה אז הכל נכון ולהפך כי לכל דבר יש דרך וגם אם הולכים בדרך הנכונה ומפסידים לא צריך לדאןג כי בפעם הבאה ננצח... אתמול עלינו על הדרך הסוג של נכונה ואומנם נצחנו אבל גם כשנפסיד צריך להמשיך בצורה הזאת שעוד תניב פירות... בקשר להתפרצות על עופר אני אומנם לא היתי ממש בין הצועקים אבל אני כן שמח שזה קרה כי זה העיר את המערכת וגרם לעופר להבין שחייב להחליף שיטה... בקיצור כל הכבוד לשחקנים וכל הכבוד לעופר לא כל מאמן מבין שטעה ומשנה
רגל עץ נשלח - 26/10/2013 : 11:50:53
לא יודע מי טיפש ומי לא, אבל אין ספק שאתמול הדברים התחברו, כל המערכים תיפקדו, ההגנה לא הופקרה, ואפילו המשכנו לתקוף גם כשהובלנו.
אמנם נדרשת הסתייגות שראשון היתה חלשה להפליא, ושהקוון היה לצידנו, אבל בכל זאת נראינו כמו קבוצה שבהחלט ראויה לליגה הלאומית.
כל השינויים בהרכב הוכיחו את עצמם. הלוי הוא באמת קשר אחורי ולא בלם, מורג'אן ניהל את המשחק מצוין, ושטיין הביא מהירות ומרץ לאגף. שני המגינים תרמו המון בהתקפה, אבל לא בחוסר אחריות. ואפילו החילופים לקראת הסוף היו התקפיים באופן מפתיע, אולי בתגובה לכך שראשון נפלו מהרגליים.
חבל שצריך לחכות עשרה ימים עד המשחק הבא...
(והחלמה מהירה לפנסו)

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07