משתמש |
אנחנו לא טיפשים...  |
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 17:24:23
|
טוב אז אחרי היום נראה לי שהמאמן ראה מה שרובנו ראינשו מהיציע ובאמת הפסיק לשחק עם שלושה דפנסיבים הכניס מהירות להתקפה רז שטיין היה ענק וללא ספק עבד היה גדול... והוציא את אלירן אוחנה מההרכב והיה שיטה ודרך למשחק... אז תודה רבה הפועל ומילה טובה גם לעופר שלא היה עקשן בדרכו והבין שצריך לשנות והינה זה עבד!!! שבת שלום...
|
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 18:16:45
|
קשקוש !
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 19:27:34
|
יכטל להיות אבל מבוסס על עובדות |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 25/10/2013 : 21:51:30
|
זה לא עובדות כי בכלי המחקר שלך אין מהימנות ותוקף משום ששיחקנו נגד קבוצות שונות. מילה טובה לעופר שהפיק לקחים וניהל משחק היום בצורה לא רעה (למרות שראשון באמת הפתיעו בחולשתם). אולי מי יודע ושכר הלימוד שלו עוד ישתלם לנו. |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 00:51:41
|
אומנם היריבות היו שונות אבל אום אל פאחם לא יותר טובים מראשון ושם בשיטה הקודמת עם המערך הישן במחצית הראשונה נראנו זוועה |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 09:42:47
|
בהתייחס לכותרת של השרשור - האם אתה סבור שבמשחק אתמול עופר עשה מה שהצעת ולכן נראינו יותר טוב? |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 10:31:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
קשקוש !
כנראה שלא היית באום אל פאחם. |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 10:50:04
|
לא מה שהצעתי אלא מה שהיה מתבקש... ואני לא סבור אני פשוט בטוח שהשינוים גרמו לנו להראות הרבה יותר טוב |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 10:57:17
|
כשהתוצאה מוצלחת הכל נכון. ולהיפך.אף אחד לא יכול לומר מהו מערך מנצח ומה תהיה התוצאה של משחק עם מערך אחר.משחק מורכב מהרבה דברים ולא רק איפה השחקנים ממוקמים.אתמול ראינו לחימה.העקשנות המרשימה של אורי כהן בסוף המשחק בשמירה על הכדור, עידן מחודד להפליא, יכולנו כמעט לראות את שער העונה במספרת שלו.אינספור בעיטות לשער. כל זה לא קשור רק למערך הקבוצה.אתמול הייתה רוח! היה כיף! |
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 11:17:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
קשקוש !
כנראה שלא היית באום אל פאחם.
הייתי באום אל פאחם , ולדעתי זה מביש מה שעשו מספר אוהדים לעופר . העליהום הזה מזכיר לי תופעות מגעילות מתקופת סאסי. הכותרות שיצרתם במקומונים בסופש , לא הוסיפו לכם הרבה כבוד.
|
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 11:19:13
|
אני מציע לפטר את עופר ולמנות את טל וקנין למאמן כבר יש לו נצחון 100 אחוז הצלחה |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 11:50:53
|
לא יודע מי טיפש ומי לא, אבל אין ספק שאתמול הדברים התחברו, כל המערכים תיפקדו, ההגנה לא הופקרה, ואפילו המשכנו לתקוף גם כשהובלנו. אמנם נדרשת הסתייגות שראשון היתה חלשה להפליא, ושהקוון היה לצידנו, אבל בכל זאת נראינו כמו קבוצה שבהחלט ראויה לליגה הלאומית. כל השינויים בהרכב הוכיחו את עצמם. הלוי הוא באמת קשר אחורי ולא בלם, מורג'אן ניהל את המשחק מצוין, ושטיין הביא מהירות ומרץ לאגף. שני המגינים תרמו המון בהתקפה, אבל לא בחוסר אחריות. ואפילו החילופים לקראת הסוף היו התקפיים באופן מפתיע, אולי בתגובה לכך שראשון נפלו מהרגליים. חבל שצריך לחכות עשרה ימים עד המשחק הבא... (והחלמה מהירה לפנסו)
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 13:22:00
|
תודה תודה אבל אני אוותר... ועכשיו ברצינות לא מסכים עם האמירה שכשהתוצאה טובה אז הכל נכון ולהפך כי לכל דבר יש דרך וגם אם הולכים בדרך הנכונה ומפסידים לא צריך לדאןג כי בפעם הבאה ננצח... אתמול עלינו על הדרך הסוג של נכונה ואומנם נצחנו אבל גם כשנפסיד צריך להמשיך בצורה הזאת שעוד תניב פירות... בקשר להתפרצות על עופר אני אומנם לא היתי ממש בין הצועקים אבל אני כן שמח שזה קרה כי זה העיר את המערכת וגרם לעופר להבין שחייב להחליף שיטה... בקיצור כל הכבוד לשחקנים וכל הכבוד לעופר לא כל מאמן מבין שטעה ומשנה |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 14:35:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
בהתייחס לכותרת של השרשור - האם אתה סבור שבמשחק אתמול עופר עשה מה שהצעת ולכן נראינו יותר טוב?
התשובה לטעמי היא לא וכן. עופר פתח את המשחק במבנה דומה למשחקים הקודמים עם שינוי טקטי אחד (שטיין בכנף במקום דגו במרכז) ,עם התוצאה אי אפשר להתווכח (או שאפשר) אבל שלטנו במחצית הראשונה יצרנו הזדמנויות והיינו עדיפים בצורה משמעותית על ראשון (קבוצה אנמית ביותר) ,האם הגענו למנוחה ולנחלה? לא דעתי לא. פנסו ודור דרכו אחד על השני ונראה שהפסדנו שחקן במרכז ,בעיה שנפתרה עם החילוף הכפוי של פנסו ,אז ראינו איך הקבוצה משתחררת והמערך התייצב לחלוטין ,המשחק שטף ונראינו הרבה יותר טוב.
לדעתי במידה ושי הוא הבאנקר של עופר (טעות לדעתי) ,עדיף שאדלשטיין יפתח לפני שטיין ושדגו יפתח על חשבון אחד מהקשרים ההגנתיים. למה עופר לא רואה את זה לטלספפה הפתרונים. |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 26/10/2013 : 21:38:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
זה לא עובדות כי בכלי המחקר שלך אין מהימנות ותוקף.
WOW! למדת משהו בביקוריך במסדרונות הלמ"ס.
 |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 27/10/2013 : 03:00:35
|
הכל טוב ויפה במה שאתה אומר, רק שזה פשוט לא נכון...
עופר לא שיחק עם 3 דפנסיבים מעולם, כי מסאי דגו הוא לא קשר דפנסיבי, הוא קשר התקפי...
כפי שכבר כתבו לפני, יש המון משתנים, כמו היריבה כמובן, כמו המגרש, המזג אוויר, היכולת של שחקנים מסוימים, אי אפשר לתלות נצחון\הפסד בדבר אחד.
אבל אם בכל זאת ניגע בנקודה הספציפית הזאת. ההבדל באייכות הוא כי דור הלוי הוא קשר אחורי טוב מאוחנה. וכי עבד שחקן טוב ומוכשר מדגו. הקישור הן האחורי והן ההתקפי פשוט היה נראה יותר טוב ככה.
יש להניח שעופר ימשיך עם ההרכב הזה, לפחות עד שעוז יחלים ואז נראה(אבל גם אם עוז יחזור להרכב, יותר סביר שזה יהיה על חשבונו של רז קליין)
ואגב, זה טוב ויפה להאשים כל הזמן את עופר. מה עם השחקנים? להם אין שום חלק בהפסדים? עופר לא מאמן מהשורה הראשונה בארץ, אבל בהחלט מאמן טוב שעשה דברים טובים עם הקבוצות שקיבל לידיו(ולהזכירך, למרות כל הביקורת עליו, הוא העלה אותנו ליגה)
אנחנו קבוצה קטנה, עם תקציב קטן, וכל דבר מעבר להשארות בליגה יהיה בונוס. ב6 המחזורים הראשונים שילמנו את שכר הלימוד של הליגה הלאומית, ושל מחסור בביתיות, ושל לו"ז רצחני.
עכשיו לאט לאט אנחנו מתחילים לגלות את קטמון האמיתית.
בקיצור, לא הכל מתחיל ונגמר בעופר, ודי עם החשיבה המטומטמת הזאת.
חוץ מזה אני לא מבין את הקטע של להגיד "אמרתי לכם" הקבוצה מצליחה ורצה יפה, למה להתעסק בשטויות האלה?
תשמחו ותפרגנו, ויאללה להמשיך במומנטום. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
אנחנו לא טיפשים...  |
|