פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עופר טלספפה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
tal_vaknin נשלח - 22/10/2013 : 12:45:32
טוב אז רבות דובר על הדרך ועל השיטה (שאין) במשחקים האחרונים..
אבל אתמול זה שבר שיא ועבר כל גבול
עד עכשיו אמרו שזה היה משחקים קשים וזו הגרלה לא טובה לתחילת עונה וקיבלתי אבל אתמול נגד הנוער של אום אל פאחם לעלות עם שלושה דפנסיבים ושיטת משחק של להעיף כדורים מעמית לעידן ושי?!?!? מה קרה לנו?! אם אתה לא מתאים לליגה הזאת אז תרד לליגה א אבל אל תיקח אותנו איתך כי עם סגל כמו שלנו אין סיבה שנפסיד כל משחק למרות שנכשלת גם בבניית הקבוצה כשהיום רואים שאין לנו אפילו בלם אחד!!!
ואני לא מסתכל על הנצחון בסוף 4-2 על תשעה שחקנים של הנוער של אום אל פאחם אלא על ה2-0 דקה 20 שהם הובילו עלינו הרי מי שהיה שם כמוני זה לא אנשים עיוורים ובינינו זה היה צריך להיות הפרש גדול יותר...
אז מה המסקנות מהמשחק?... מאוד פשוט... קודם כל פרחים לשופטת!
ואחרי הפרחים צריך להבין את חוליית ההגנה אין יותר מדי מה לשפר לא בגלל שהיא טובה אלא בגלל שלא הבאת בלם בקישור צריך 2 דפנסיבים בדמותם של מסאי דגו ועבד מורגאן בשתי הכנפים ראינו שאנחנו חייבים את רז ואוהד בשביל ליצור מהירות שתסכן הרי רק אחרי שהכנסת אותם התחלנו לשחק כדורגל ובקשר לעוד 2 עמדות זה הכי פשוט בעולם שי אהרון לצערי כבר לא יכול לשחק 90 דק הוא מאט לנו את המשחק ולכן ההמלצה אליך עופר היא לנסות משהו שמעולם לא ניסת להיות עם בייצים ולשים את עידן בשפיץ ומאחוריו את עוז כפליימיקר... ככה בעצם ניצור מערך של 4-5-1 שמורכב מחולית הגנה של ארבעה שחקנים קישור דפנסיבי של 2 שחקנים קישור התקפי של שלושה שחקנים וחלוץ שפיץ מהיר מאוד שיקבל עזרה טוב מאחורה ואופציות מהצדדים כי השחקנים שם הם שחקני כנף מהירים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tal_vaknin נשלח - 24/10/2013 : 10:56:13
כל מילה אמת
eupheu נשלח - 24/10/2013 : 10:16:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

לאט לכם עם כל ההיסטריה הזו. מותר למתוח ביקורת, אבל לא רצוי לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבטיה המלוכלכים. עופר חייב לקבל צ'אנס, והשחקנים לזכות באהדה, לפחות באשראי לעוד כמה שבועות.
הבכיינות כאן מזכירה לי את הפועל הישנה. אני מציע שנחיה כאן אחרת, אחד עם השני וכולנו עם הקבוצה. בעוד חודש יבוא רצף של ניצחונות יפים ואז נרצה לשכוח את מצב הרוח הנוכחי (אחרי ניצחון חוץ!).
אנ לא טוען שאנחנו בני אדם מיוחדים, או טובים מאחרים. אבל בכל זאת הקמנו יחד משהו שונה לחלוטין. כדאי לשמור עליו ביד עדינה ובלב אוהב. בינתיים כדאי לצלצל לכולם ולבקש מהם להגיע לטדי ביום שישי בשעה שלוש. קטמון איננה קבוצה גדולה, אולי אפילו לא בינונית, לפחות בינתיים. אבל אין שום דבר דומה לזה בכדורגל הישראלי. לפחות לא צריך לגייס מאות שוטרים כדי לשמור על אוהדים שבאים לראות את קבוצתם מתארחת אצלנו בטדי. כיף לנו עם קטמון ועם אוהדיה, והיתר פחות חשוב

נראה לי פספסת קצת ,לא מדובר בבכיינות או בהיסטריה (למרות שפה ושם יש הודעה קולנית יותר וזה בסדר...) מדובר בדיון ענייני בפורום אוהדים שזה בדיוק תכליתו. לא נראה לי שסטינו מדרכינו ואנחנו שומרים על האופי שלנו דיי בהצלחה.

לגבי משל המים והתינוק הוא בדיוק מתחבר לנושא הדיון...הביקורת על עופר היא שלא רק שאנחנו משחקים בסגנון הגנתי אלא שאנחנו גם סופגים המון ומפסידים ,אז מה הועילו חכמים בתקנתם? הביקורת היא על הקיבעון ועל חוסר יכולת להפגין שינוי/שיפור לנוכח המציאות. (שאני דרך אגב מודד אותה עוד משנה שעברה). לא נראה לי גם שהביקורת היא על התוצאות אלא על הדרך ,כל עוד יש דרך ויש יד מכוונת ושיטה אז אפשר לבלוע גם הפסדים.

בהצלחה.
tal_vaknin נשלח - 24/10/2013 : 09:22:12
אמצע טבלה 7-10 ולשאוף תמיד גבוה יותר לחלק העליון
אבל לפני שחושבים על התוצאה (מקום בו מסיימים את העונה) צריך לחשוב על דרך... שזו הבעיה שלי כרגע שאין דרך.. אין לחימה אין שיטה אין משחק מסודר ואין שום דבר טוב בטח ובטח לא העליה עם 3 דפנסיבים שהוכיחה כבר כמה פעמים שהיא טעות... במשחק גביע נגד מכבי תל אביב אני אבין את העליה עם 3 דפנסיבים אבל לא במשחק נגד אום אל פאחם או קבוצות מהלאומית להוציא את נתניה שגם שם לדעתי לא צריך לעלות במערך הגנתי כזה
ועוד דבר שמפריע לי מאוד.. אם עושים חילופים והחילופים עובדים טוב יותר מההרכב שפתח אז למה לא להסיק מסקנות לפתוח ככה בפעם הבאה?!?!?
gideon נשלח - 24/10/2013 : 08:16:28
תגיד לי טל, באיזה מקום לדעתך אנחנו צריכים לסיים את העונה?
תודה
tal_vaknin נשלח - 24/10/2013 : 07:22:33
מסכים ולא מסכים.. הרי הכי כל להגיד טוב בואו נמשיך והכל בסדר... אבל בפועל חייב שינוי ואם לא בעמדת המאמן אז לפחות בהרכב בשיטה בטקטיקה בדירבון השחקנים וכו...
הולך ברגל נשלח - 24/10/2013 : 05:57:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

לאט לכם עם כל ההיסטריה הזו. מותר למתוח ביקורת, אבל לא רצוי לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבטיה המלוכלכים. עופר חייב לקבל צ'אנס, והשחקנים לזכות באהדה, לפחות באשראי לעוד כמה שבועות.
הבכיינות כאן מזכירה לי את הפועל הישנה. אני מציע שנחיה כאן אחרת, אחד עם השני וכולנו עם הקבוצה. בעוד חודש יבוא רצף של ניצחונות יפים ואז נרצה לשכוח את מצב הרוח הנוכחי (אחרי ניצחון חוץ!).
אנ לא טוען שאנחנו בני אדם מיוחדים, או טובים מאחרים. אבל בכל זאת הקמנו יחד משהו שונה לחלוטין. כדאי לשמור עליו ביד עדינה ובלב אוהב. בינתיים כדאי לצלצל לכולם ולבקש מהם להגיע לטדי ביום שישי בשעה שלוש. קטמון איננה קבוצה גדולה, אולי אפילו לא בינונית, לפחות בינתיים. אבל אין שום דבר דומה לזה בכדורגל הישראלי. לפחות לא צריך לגייס מאות שוטרים כדי לשמור על אוהדים שבאים לראות את קבוצתם מתארחת אצלנו בטדי. כיף לנו עם קטמון ועם אוהדיה, והיתר פחות חשוב

תודה לך חיים!
כך או כך - כרגע עופר נשאר אז בואו ניתן 100% תמיכה בקבוצה בליגה הקשה הזאת ונפסיק לבכות ולהתמרמר כאילו אנחנו לבד בבור ואף אחד לא מקשיב כמו בכל קבוצה רגילה שלא סופרת את האוהדים. אתם יכולים לנסח מכתב ייצוגי ולהעביר לעופר דרך נציג האוהדים, אם לא יהיה שינוי לעלות הצבעה על הדחה כמו שהיה כבר בעבר. בפורום תגידו מה שעל הלב שלכם אבל בזמן משחק תתעפקו קצת אתם משביזים את השחקנים ואת העידוד ומחזקים שחקנים שלא מרוצים מהמאמן. ושחקן ממוצע שרוצה שהמאמן ילך זה שחקן שלא אכפת לו להפסיד.
חיים ברעם נשלח - 24/10/2013 : 01:08:49
Boonduck נשלח - 24/10/2013 : 00:04:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שאלה נאיבית: זה כל-כך נורא אם עופר עונה לאוהדים?
הם צעקו לו כל המשחק (דברים נכונים), אז למה שלא יגיד משהו בחזרה?

שיגיב במגרש
מחאיי נשלח - 23/10/2013 : 21:27:48
שאלה נאיבית: זה כל-כך נורא אם עופר עונה לאוהדים?
הם צעקו לו כל המשחק (דברים נכונים), אז למה שלא יגיד משהו בחזרה?
אצבע נשלח - 23/10/2013 : 21:17:58
הא ושאלירן ג׳ורג׳ יעבוד באימונים על ההרמות שלו מהצד אלוהים ישמור שום כדור לא בכיוון. סלמן עמר מישהו???...
ביסמרק נשלח - 23/10/2013 : 20:25:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

עד שנגיע אל תביך אותי ואת עצמך ותתן את דוגמאת העלית ליגה בשנה שעברה כסמל לחוסר לוזריות... הרי בכל המשחקים האחרונים פישלנו!!! המזל שלנו זה היה לוד... בוא לא נשכח את זה...
וכל השאר אני לא מתימר להיות מאמן אבל מה לעשות זה שקוף לי שאין שיטה אין דרך ואין הרכב נכון... זה עוד יותר שקוף לי שהפתרום הוא פשוט... הרי מי שנותן בעיה לא חכם עד שהוא נותן את הפתרון... אז מערך של 4-5-1 בשיטת חולית הגנה שמורכבת מ2 בלמים ושתי מגנים עם קישור שמורכב מש2 דפנסיבים אחד העונה לשם עבד ואחד העונה לשם דגו עם קישור התקפי של שולושה שחקנים שבכנפים משחק המהירים רז ואוהד ומאחורי החלוץ משחק הסופרסטאר עוז צבאג שכרגע מעל הקבוצה בכמה דרגות...
ככה בעצם אולי נעלה לידה אבל בטוח לא נרד ומה שיותר בטוח זה שנשחק כדורגל יפה ואיכותי!!

tal_vaknin לנבחרת !!!

פולדש נשלח - 23/10/2013 : 16:03:24
פפירוס, כתבת יפה ואני מסכים עם רוח הדברים ב-100 אחוזים. אני רק רוצה להעיר שלטעמי אתה עושה יותר מדי חסד עם אורי כהן. אלירן ג'ורג', לצורך העניין, עולה די הרבה פעמים לתקוף (ומייצר מהלכים טובים) וחוזר בזמן להגנה. גם כשפנסו משחק בצד שלו וגם אם מסאיי דגו מסתובב שם, הוא פשוט חוזר בזמן.

לעומת זאת, ובמשחק מול נתניה ראו את זה ביתר שאת - אורי כהן הוא השחקן האחרון שעובר את קו מחצית המגרש בחזרה. זה ממש מגוחך ולא לעניין, ושחקן צריך לדעת לקבל ביקורת ולהשתפר (ויש לו הרבה פוטנציאל, לטעמי).
idans נשלח - 23/10/2013 : 16:00:45
קראתי פה את כל התגובות בימים האחרונים יש המון תגובות שונות ומגוונת וזה לגיטמי ובסדר - המצב לא קטסטרופלי ועופר לא צריך ללכת לדעתי אבל גם אי אפשר לעצום עיניים ולהשתמש בתירוצים של חדשים בליגה ושצריך זמן וכאלה קלישאות, צריך להיות עם היד על הדופק המצב לא טוב אבל גם לא גרוע. בנושא אחד יש קונצנזוס וזה בנוגע לשלושת הקשרים האחוריים שזה פוגע בנו גם התקפית וגם הגנתית אני מאמין שעופר הפנים את זה וישנה את זה...אין ספק שהיה לנו הרבה מזל במשחק האחרון ושיחקנו זוועה אבל לפעמים נצחונות ומסקנות ממשחקים כאלה מוציאים לדרך חדשה.

עכשיו משהו בעייתיוקריטי לא פחות אמרו לי היום שעוז שבר את היד במשחק...מישהו יכול לאשר?
האחים מרילי נשלח - 23/10/2013 : 15:03:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5
- הקבוצה דווקא התחילה את העונה עם שיטה די ברורה, והייתה סבירה בשלושת המחזורים הראשונים. המופע המחריד נגד הפועל רמת גן גרם למאמן, מהר מידי לטעמי, לפרק את השיטה במקום לנסות ולחפש את החילופים הפרסונליים המתאימים
- הפציעה של עבד והחולשה של אוחנה מתחילת העונה פגעה קשה מאד בשיטה. לצד ריבוי קשרים אחוריים לעבד אין תחליף. היחיד שיכול לשחק במשבצת שלו זה עוז ועוז יכול להיות טוב, או רע, אבל הוא במהותו בלאגן. אוחנה אמור לחפות על אורי כהן ביציאות שלו קדימה והחולשה שלו אחראית לבור באגף אפילו יותר מיכולותיו ההגנתיות של כהן. מגן תוקף לא יכול וגם לא אמור לחזור להגנה אחרי שהגיע בספרינט עד קו הרוחב, מישהו אמור לחפות עליו.
- לשחק עם אוהד ורז ביחד משמעותו ששי לא משחק. בכל פעם שחשבתי שזה רעיון טוב בשנים האחרונות שי נפצע והקבוצה נראתה פחות טוב. כנראה שגם מבחינת מקצועית יש לו ערך מוסף. שי, בניגוד לעוז, גם לא יוכל לעלות מהספסל ולהכניס בלאגן.
- רז (במיוחד) ואוהד חביבים עליי מאד, אבל אבוי אם שחקן בן 19 בעונתו הראשונה בקבוצה בוגרת ירגיש ממורמר מצורך להילחם על מקומו בהרכב. הם שניהם מאד לא יציבים ואם הוגדרו כשני השחקנים הטובים שלנו אז המצב קשה משחשבתי (אבל אני לא חושב ככה, יש טובים וחשובים יותר).
- חייבים בלם (עכשיו!) וקשר התקפי (טוב, בינואר) מהסיבות שתיארתי. בלם טוב שייצב את ההגנה ויאפשר לדור הלוי לתפוס המשבצת של אוחנה אם לא ישתפר במהרה. אם רוצים מגן שמאל שלא יעבור את האמצע אפשר גם להסיט את דור לשם. לתת הוראה כזו לאורי כהן זה הפסד כפול.

- ובשורה התחתונה - מגיע לעופר שקט אבל כדאי שיתחיל בעצמו, יחזור לשיטה וייבהל קצת פחות. הליגה הזו מאד לא צפויה ולא מוכרת לכולנו. וכמובן - רצוי שיובהר לו שאין שום מקום לענות לאוהדים במגרש

אהבתי את הניתוח שלך. אני לא מחשיב את עצמי כמומחה למערכים, טקטיקות, עמידה על המגרש, וכו'. אבל מה שכתבת ממש עושה לי הגיון.
כל הדיון כאן הוא די פורה ומעניין, וריבוי הדיעות השונות רק מוכיח שאין פיתרון טריוויאלי.
אבל חייבים לרדת מנימת ההיסטריה שבולטת מהרבה הודעות. בהיסטריה לא פותרים בעיות. רק מחריפים אותן.
papirus5 נשלח - 23/10/2013 : 14:38:21
כמה דברים שעולים לי בראש:

- הקבוצה דווקא התחילה את העונה עם שיטה די ברורה, והייתה סבירה בשלושת המחזורים הראשונים. המופע המחריד נגד הפועל רמת גן גרם למאמן, מהר מידי לטעמי, לפרק את השיטה במקום לנסות ולחפש את החילופים הפרסונליים המתאימים
- הפציעה של עבד והחולשה של אוחנה מתחילת העונה פגעה קשה מאד בשיטה. לצד ריבוי קשרים אחוריים לעבד אין תחליף. היחיד שיכול לשחק במשבצת שלו זה עוז ועוז יכול להיות טוב, או רע, אבל הוא במהותו בלאגן. אוחנה אמור לחפות על אורי כהן ביציאות שלו קדימה והחולשה שלו אחראית לבור באגף אפילו יותר מיכולותיו ההגנתיות של כהן. מגן תוקף לא יכול וגם לא אמור לחזור להגנה אחרי שהגיע בספרינט עד קו הרוחב, מישהו אמור לחפות עליו.
- לשחק עם אוהד ורז ביחד משמעותו ששי לא משחק. בכל פעם שחשבתי שזה רעיון טוב בשנים האחרונות שי נפצע והקבוצה נראתה פחות טוב. כנראה שגם מבחינת מקצועית יש לו ערך מוסף. שי, בניגוד לעוז, גם לא יוכל לעלות מהספסל ולהכניס בלאגן.
- רז (במיוחד) ואוהד חביבים עליי מאד, אבל אבוי אם שחקן בן 19 בעונתו הראשונה בקבוצה בוגרת ירגיש ממורמר מצורך להילחם על מקומו בהרכב. הם שניהם מאד לא יציבים ואם הוגדרו כשני השחקנים הטובים שלנו אז המצב קשה משחשבתי (אבל אני לא חושב ככה, יש טובים וחשובים יותר).
- חייבים בלם (עכשיו!) וקשר התקפי (טוב, בינואר) מהסיבות שתיארתי. בלם טוב שייצב את ההגנה ויאפשר לדור הלוי לתפוס המשבצת של אוחנה אם לא ישתפר במהרה. אם רוצים מגן שמאל שלא יעבור את האמצע אפשר גם להסיט את דור לשם. לתת הוראה כזו לאורי כהן זה הפסד כפול.

- ובשורה התחתונה - מגיע לעופר שקט אבל כדאי שיתחיל בעצמו, יחזור לשיטה וייבהל קצת פחות. הליגה הזו מאד לא צפויה ולא מוכרת לכולנו. וכמובן - רצוי שיובהר לו שאין שום מקום לענות לאוהדים במגרש

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07