ס ק י ר ת נ ו ש א |
Yuvaln345 |
נשלח - 14/08/2013 : 01:28:56 שלום לכול אוהדי קטמון היקרים ,אני מדבר ממשתמש של חבר .אני זוכר את ימיי כאוהד מושבע של הפועל ירושלים ,מגיע לכול המשחקים כן כן גם לרעננה ! כשפתאום החל המהלך שנקרא הפועל קטמון גם אני ניסיתי לעבור אבל משהו קרה לי שם כאוהד הפועל ירושלים אני פשוט לא יכול לאהוד קטמון .למה אני לא יכול ? כי אני ימני ,לא ימני קיצוני חלילה אבל אניע ימני ,ימני של לא שונא ערבים .וקשה לי לראות בקטמון אוהדים שתומכים במר''צ ומסתובבים עם שלטים של רק''ח .אני מכבד אותכם ואולי אפגוש חלק ממכם בכדורסל בקבוצת הפועל ירושלים .אבל פעם הרמתם דגל ישראל במשחק ? פעם שרתם התקווה ? דרך ארץ קדמה לתורה .מייצגים את ישראל ואז את הפועל . |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 16/08/2013 : 07:58:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע.
אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור,
ודרך אגב, כבר כמה שנים טובות שלרק"ח קוראים חד"ש. |
אמיר גולה |
נשלח - 16/08/2013 : 05:13:52 מתי לאחרונה אנשים הסתובבו עם שלטים של רק"ח...? |
אליה |
נשלח - 14/08/2013 : 22:37:12 הודעה הכי מצחיקה בשנה אחרונה אחרי השווה לשואה כל הכבוד הגעתה למקום שני בזכות עצמך |
פועל ותיק |
נשלח - 14/08/2013 : 16:52:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
שלום לכול אוהדי קטמון היקרים ,אני מדבר ממשתמש של חבר .אני זוכר את ימיי כאוהד מושבע של הפועל ירושלים ,מגיע לכול המשחקים כן כן גם לרעננה ! כשפתאום החל המהלך שנקרא הפועל קטמון גם אני ניסיתי לעבור אבל משהו קרה לי שם כאוהד הפועל ירושלים אני פשוט לא יכול לאהוד קטמון .למה אני לא יכול ? כי אני ימני ,לא ימני קיצוני חלילה אבל אניע ימני ,ימני של לא שונא ערבים .וקשה לי לראות בקטמון אוהדים שתומכים במר''צ ומסתובבים עם שלטים של רק''ח .אני מכבד אותכם ואולי אפגוש חלק ממכם בכדורסל בקבוצת הפועל ירושלים .אבל פעם הרמתם דגל ישראל במשחק ? פעם שרתם התקווה ? דרך ארץ קדמה לתורה .מייצגים את ישראל ואז את הפועל .
טרול או לא ממש לא משנה. אני מניח שאני יותר ימני ממך , אוהד את הפועל ירושלים כחמישים שנה, אין לי בעיה ואף מעבר לכך - רוצה השתלבות של שחקנים ערבים בקבוצה כמו שהיה מאז ומתמיד. כאן מעניין אותי רק הפועל ירושלים (שנקראת כיום קטמון) ולא הדעות הפוליטיות של חברי עמותה או אוהדים אחרים. (אגב אני גם מסכים לעיתים עם עמדות של מרץ בנושא זכויות האזרח וחופש הביטוי עד גבול מסוים ולמדתי בתיכון בהנאה את משנתה של שולמית אלוני )
|
grinder |
נשלח - 14/08/2013 : 16:25:38 מעניין מתי אותם ימנים לא קיצוניים וממש סבבה, יבינו שמרצ היא תנועת שמאל ציונית, ויש מספר דרכים "לאהוב את המדינה". |
הולך ברגל |
נשלח - 14/08/2013 : 14:18:57 אנחנו סוציאליסטים שמאלנים ושונאים את הממשלה המושחטת, הקפיטליסטית, הימנית והשקרנית אז עם כל האהבה למדינה, אל תהיה מופתע שיש יותר מרצ מאשר דגלי ישראל וטוב שככה, נתגאה בדגל כשתהיה סיבה להתגאות. כרגע מה שחשוב פה זה הסמל עם הפטיש והמגל. זו לא רק סיסמא ואם יש לך בעיה עם אז חפש את החברים שלך |
h.k.j.f.c |
נשלח - 14/08/2013 : 11:06:19 להרים דגלים זה לא רעיון טוב. פעם באיזו הפגנת סטודנטים בכיכר ציון ניגש אלי מייסד מפלגת "עלה ירוק", שאל אם אני יכול לשמור לו על הדגל של המפלגה בזמן שהוא משתין מול האנדרגראונד ז"ל. דקה אחר כך כבר הגיע סמוי לבדוק עלי סמים, שלושה שבבניקים מסטולים מהתחת הצטלמו איתי בגאווה, ואיזה זקן שעבר ברחוב יפו צעק עלי שאני משחית את הנוער. |
mookie |
נשלח - 14/08/2013 : 10:09:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע.
אל דאגה, זה טרול. והמשתמש הקודם שלו כבר נחסם. אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור, אז ניתן לו הזדמנות נוספת.
האם, בתקופה הקשה הזו של השנה, מותר להאכיל טרולים? |
lazy |
נשלח - 14/08/2013 : 06:48:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע.
אל דאגה, זה טרול. והמשתמש הקודם שלו כבר נחסם. אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור, אז ניתן לו הזדמנות נוספת.
|
האחים מרילי |
נשלח - 14/08/2013 : 06:03:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
שלום לכול אוהדי קטמון היקרים ,אני מדבר ממשתמש של חבר .אני זוכר את ימיי כאוהד מושבע של הפועל ירושלים ,מגיע לכול המשחקים כן כן גם לרעננה ! כשפתאום החל המהלך שנקרא הפועל קטמון גם אני ניסיתי לעבור אבל משהו קרה לי שם כאוהד הפועל ירושלים אני פשוט לא יכול לאהוד קטמון .למה אני לא יכול ? כי אני ימני ,לא ימני קיצוני חלילה אבל אניע ימני ,ימני של לא שונא ערבים .וקשה לי לראות בקטמון אוהדים שתומכים במר''צ ומסתובבים עם שלטים של רק''ח .אני מכבד אותכם ואולי אפגוש חלק ממכם בכדורסל בקבוצת הפועל ירושלים .אבל פעם הרמתם דגל ישראל במשחק ? פעם שרתם התקווה ? דרך ארץ קדמה לתורה .מייצגים את ישראל ואז את הפועל .
זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע. ד"א, פעם במשחק הרמתי דגל ישראל שהיה זרוק על הרצפה , אבל מיד זרקתי אותו חזרה כי הוא היה מלא ג'יפה. שלא תגיד שאנחנו לא מרימים דגלים. |