ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 07/08/2013 : 18:25:42 מחר תשחק הפועל ר"ג נגד אשטוריל. המישחק יתחיל בשעה20:00 באיכס,טדיון הלאומי ברמת גן. אוהדי הפועל ר"ג הם אחלה אנשים וחלקם מבקרים מדי פעם במשחקים שלנו וגם היו בקובשי קטמון. אני נוסע מחר למשחק ויהיו שם עוד ירושלמים. הר"גנים ישמחו מאוד על כל קטמוניסט שיבוא. יאללה הפועל. |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 09/08/2013 : 10:28:27 אתמול היו במשחק 7 קטמוניסטים ששה אוהדים ואוהדת אחת. היה ממש כיף. |
שלומי דנינו |
נשלח - 08/08/2013 : 18:24:06 דן רומן לא שווה התייחסות ואני מאוד מקווה שלא יקבל בחיים הצעה מקטמון. הוא לא שווה שקל שנוציא עליו. |
davidkipod |
נשלח - 08/08/2013 : 14:12:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי bony
ההצעה שדן רומן קיבל הייתה לא נחמדה בלשון המעטה.
חבל. הוא היה ראוי להצעה מיוחדת מאיתנו, כפי שאנחנו הינו ראויים להתיחסות מיוחדת ממנו. |
bony |
נשלח - 08/08/2013 : 13:19:17 ההצעה שדן רומן קיבל הייתה לא נחמדה בלשון המעטה. זאת זכותו לשחק היכן שיחפוץ. לפחות האורדנים יהנו משרותיו. |
yarond |
נשלח - 08/08/2013 : 11:51:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
היה יכול להיות רעיון נחמד אלמלא משחק בר"ג אחד דן רומן. מגיע לנו מנוחה ממנו, שיסתדרו האורדונים לבד.
אני לא מכיר את הסיפור של דן רומן במלואו אבל אם היו מציאים לך במקום עבודה אחד כמה עשרות אלפי שקלים יותר לעונה מאשר במקום אחר לא היית הולך למקום החדש? אני מאוד מאוכזב שדן לא בהפועל קטמון, אבל אם זה נכון שברמת גן נתנו לו הצעה משמעותית יותר גבוהה מאשר קטמון, אני יכול להבין אותו.
דן רומן היה בעינינו יותר מאשר עוד שחקן, היתה לו הזדמנות להיות "שחקן של קבוצה", כדורגלן שהוא מעבר לכדורגלן. ברור, לכל אחד יש מחיר, גם לי. ואם הציעו משמעותית יותר בר"ג אז גם אני מבין אותו. ואם ההבדל בין ההצעות לא היה גדול? ככה או ככה, זכותי להתאכזב, ולהביע את מורת הרוח כפי שעשיתי. לא "איחלתי" לדן רומן ולר"ג שום דבר, שיהיה להם לבריאות. סה"כ כתבתי שמגיע לנו מנוחה ממנו.
ההבדל היה גדול |
davidkipod |
נשלח - 08/08/2013 : 11:43:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
היה יכול להיות רעיון נחמד אלמלא משחק בר"ג אחד דן רומן. מגיע לנו מנוחה ממנו, שיסתדרו האורדונים לבד.
אני לא מכיר את הסיפור של דן רומן במלואו אבל אם היו מציאים לך במקום עבודה אחד כמה עשרות אלפי שקלים יותר לעונה מאשר במקום אחר לא היית הולך למקום החדש? אני מאוד מאוכזב שדן לא בהפועל קטמון, אבל אם זה נכון שברמת גן נתנו לו הצעה משמעותית יותר גבוהה מאשר קטמון, אני יכול להבין אותו.
דן רומן היה בעינינו יותר מאשר עוד שחקן, היתה לו הזדמנות להיות "שחקן של קבוצה", כדורגלן שהוא מעבר לכדורגלן. ברור, לכל אחד יש מחיר, גם לי. ואם הציעו משמעותית יותר בר"ג אז גם אני מבין אותו. ואם ההבדל בין ההצעות לא היה גדול? ככה או ככה, זכותי להתאכזב, ולהביע את מורת הרוח כפי שעשיתי. לא "איחלתי" לדן רומן ולר"ג שום דבר, שיהיה להם לבריאות. סה"כ כתבתי שמגיע לנו מנוחה ממנו.
|
לאסלו צה |
נשלח - 08/08/2013 : 09:40:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אתה סתם טרחן מעיק, אני בטוח שגם בלי דן רומן לא היית בא למשחק, אז תחסוך מאיתנו את הבולשיט שלך. |
eyal |
נשלח - 08/08/2013 : 07:47:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני לא מכיר את הסיפור של דן רומן במלואו אבל אם היו מציאים לך במקום עבודה אחד כמה עשרות אלפי שקלים יותר לעונה מאשר במקום אחר לא היית הולך למקום החדש? אני מאוד מאוכזב שדן לא בהפועל קטמון, אבל אם זה נכון שברמת גן נתנו לו הצעה משמעותית יותר גבוהה מאשר קטמון, אני יכול להבין אותו. |
davidkipod |
נשלח - 08/08/2013 : 01:04:01 היה יכול להיות רעיון נחמד אלמלא משחק בר"ג אחד דן רומן. מגיע לנו מנוחה ממנו, שיסתדרו האורדונים לבד. |
guprxy |
נשלח - 07/08/2013 : 21:42:01 בהצלחה להם! שינצחו ויביאו גאווה למדינה. |