פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עידן שמש

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
צנטרפולד נשלח - 08/06/2013 : 11:07:37
נראה שיש בעיות במו"מ עם עידן ושמשום מה הוא עדיין לא חתם אצלנו.

אם לגבי סמיר יש דיון ומחלוקת בשאלת היותו ראוי לסגל בליגה הלאומית אני חושב שלגבי עידן אין איש שפוי שיכול להגיד שהוא לא ראוי לשחק בליגה הלאומית.

נראה שעידן חושב שהוא ראוי להעלאה מהותית בשכר והוא בהחלט צודק. אבל חשוב שהוא יבין שהפועל ירושלים היא המקום הטוב ביותר עבורו. זה המקום בו הוא ישחק מול קהל גדול, מקום עם תדמית טובה ונקייה ומועדון שאם יעשה עונה מוצלחת יהיה סיפור לאומי גדול עם חשיפה משמעותית שבטח תועיל לקריירה שלו.

ובקיצור, עידן אם אתה קורא פה או אם מישהו מאוהביך קורא כאן, אוהבים אותך, חתום על המפית של שרצקי ללא דיחוי.

יאלה הפועל
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 12/06/2013 : 17:16:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuval555
יבנה שעלתה סיימה מקום ראשון בפליאוף התחתון מקום 9 והיו קבוצה בלי החתמות ! כולם מליגה א' נשארו

עכשיו הסתבכת עם קראנקו. ועם קראנקו לא כדאי להסתבך.

ובלי קשר, אולי תפסיק לכתוב שטויות?
(לחילופין, מנהלים, אפשר לפתוח פורום נפרד לילדים?)
Yuval555 נשלח - 12/06/2013 : 17:11:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:

בינתיים במצב ההחתמות אנחנו הולכים להיות קבוצת תחתית ולההאבק על הירידה ... האמת כואבת .

תחשוב על זה ככה.
עד שלא יהיה איחוד, בכל מקרה אין מה לחשוב בכלל על לעלות לליגת העל(או להאבק על עליה)

אז מה אתה מעדיף, להיות קבוצת מרכז טבלה משעממת?
או להיות קבוצת תחתית שבה כל נצחון יהיה מתוק מדבש?

למרות הפחד בלרדת ליגה(אני לא חושב שקטמון תרד, יש הרבה קבוצות חלשות בליגה הזאת)
אני מעדיף להיות קבוצת תחתית לוחמת, מאשר קבוצת מרכז טבלה פרווה כזאת.

לא חושב שעלייה קשורה באיחוד בהכרח. אם נמשיך לבנות את עצמנו לאט לאט. נגדיל את מחלקות הנוער, כדי שיתחילו לייצר שחקנים לסגל הבוגרת ולא נסתמך על יוצאי סאדר וקבוצות אחרות (בינתיים נראה שבעיקר יוצאי מחלקות הנוער של מכבי תל אביב ובית"ר...). נדע להחתים שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל גבוה (ליגה א ולאומית מלאות בשחקנים שאיכשהו נפלו בין הכסאות ויש להם פוטנציאל לא ממומש).

לגבי ההעדפות - זה שהתרגלנו שהאהדה להפועל אינה טובה לבריאות, לא אומר שאנחנו צריכים לעודד את זה.

אני לא באתי להתבכיין פה ,אתם עדיין לא קולטים שעם תקציב כמו שלנו אנו יכולים להיות קבוצת צמרת ? יבנה שעלתה סיימה מקום ראשון בפליאוף התחתון מקום 9 והיו קבוצה בלי החתמות ! כולם מליגה א' נשארו ,ולפי דעתי זה יהיה מביש אם נרד ליגה ונתפרק (חס וחלילה )
עמרי446 נשלח - 12/06/2013 : 16:46:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:

בינתיים במצב ההחתמות אנחנו הולכים להיות קבוצת תחתית ולההאבק על הירידה ... האמת כואבת .

תחשוב על זה ככה.
עד שלא יהיה איחוד, בכל מקרה אין מה לחשוב בכלל על לעלות לליגת העל(או להאבק על עליה)

לא חושב שעלייה קשורה באיחוד בהכרח. אם נמשיך לבנות את עצמנו לאט לאט. נגדיל את מחלקות הנוער, כדי שיתחילו לייצר שחקנים לסגל הבוגרת ולא נסתמך על יוצאי סאדר וקבוצות אחרות (בינתיים נראה שבעיקר יוצאי מחלקות הנוער של מכבי תל אביב ובית"ר...). נדע להחתים שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל גבוה (ליגה א ולאומית מלאות בשחקנים שאיכשהו נפלו בין הכסאות ויש להם פוטנציאל לא ממומש).

לגבי ההעדפות - זה שהתרגלנו שהאהדה להפועל אינה טובה לבריאות, לא אומר שאנחנו צריכים לעודד את זה.
האדום מהכפר נשלח - 12/06/2013 : 16:38:30
ציטוט:

תחשוב על זה ככה.

אדום עולה נשלח - 10/06/2013 : 16:24:22
ציטוט:

אתה מוזמן לעשות מנוי למשחקים של מכבי נתניה , היא המועמדת מספר 1 לעלייה , יש להם את התקציב הכי גבוה בליגה , ספורט 5 מסקרים אותם בלי הפסקה , והם בנתיים החתימו את קובי חסן וכל מיני כוכבים . עוד משהו ?
Yuval555 נשלח - 10/06/2013 : 14:42:16
babiji נשלח - 10/06/2013 : 11:07:44
עוז (שלא יובן לא נכון, אני חושב שהוא באמת סוג של גאון כדורגל), יכול להיות טוב למחצית שניה או לשליש אחרון במשחק בלאומית, כשהוא עולה מהספסל וההגנה כבר עייפה - אז יהיו לו הזדמנויות לדריבלים ולדאבל פסים.

בכל מקרה לדעתי אין בכלל ספק ששווה ניסיון.

עידן שמש חלוץ מוכשר אבל עדיין לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, וכמו שכתבו פה גם די נעלם בחצי השני של העונה. שווה להתעקש עליו אבל לא צריך להשתולל, בכל מקרה צריך עוד חיזוק בהתקפה גם מעבר אליו.
אדום עולה נשלח - 10/06/2013 : 10:57:35
אני חושב שבמשחק ההוא בראשון לציון היה אפשר להבין מי יכול להחזיק אותנו בלאומית. עמית , אסף ושי. שחקני ליגה לאומית לכל דבר.
שלומי מלכה נשלח - 10/06/2013 : 10:52:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

עוז היה השחקן הטוב ביותר בליגה א' דרום בעונה שעברה ואני מאמין שיצטיין גם בלאומית

כבל תת ימי יש לו ?
ם כל הכבוד לעוז לגה א' דרום זה לא ליגה לאומית .ובמצב שלו ,הוא לא יוכל לרוץ יותר מ 5 דקות רצופות פשוט לא יזוז ...

אני מבין שלא היית במשחק מול ראשון לציון? שמע חביבי, עוז אמנם איטי - ואמנם הוא לא בכושר - אבל עובדתית בראשון לציון הוא היחיד שהחזיק אותך, היחיד שאיים, ואגב - הוא עשה את זה לאורך לא מעט דקות (ואולי מישהו יגיד שאני מתבלבל, יכול להיות)

אורקי, אתה חייב לעשות משהו עם החומרים, הזיכרון לא מי יודע כמה. במשחק ההוא שי בעט ארבע פעמים לשער והצלות נהדרות של דניאל מחלוף עצרו אותו. 25 דקות ראשונות לא יצאנו מהרחבה שלנו.
orky נשלח - 10/06/2013 : 10:45:02
ציטוט:

ציטוט:

עוז היה השחקן הטוב ביותר בליגה א' דרום בעונה שעברה ואני מאמין שיצטיין גם בלאומית

כבל תת ימי יש לו ?
ם כל הכבוד לעוז לגה א' דרום זה לא ליגה לאומית .ובמצב שלו ,הוא לא יוכל לרוץ יותר מ 5 דקות רצופות פשוט לא יזוז ...

אני מבין שלא היית במשחק מול ראשון לציון? שמע חביבי, עוז אמנם איטי - ואמנם הוא לא בכושר - אבל עובדתית בראשון לציון הוא היחיד שהחזיק אותך, היחיד שאיים, ואגב - הוא עשה את זה לאורך לא מעט דקות (ואולי מישהו יגיד שאני מתבלבל, יכול להיות)
Yuval555 נשלח - 10/06/2013 : 09:34:05
ציטוט:

כבל תת ימי יש לו ?
חיים ברעם נשלח - 09/06/2013 : 20:46:47
אדום עולה נשלח - 09/06/2013 : 11:48:02
אין פה מקום לוויכוח . זה ברור מאוד שחלק גדול מאוד מהעליה חתומה על עוז.
הוא פירק הגנות , ניצח בונקרים , העיף ממנו מגנים , השפיע לטובה על שחקנים אחרים , ואין לי ספק שהעונה הוא סחב אותנו.
gideon נשלח - 09/06/2013 : 11:17:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מצטרף אליך. שחקן אהוב ומוכשר שכל-כך התחבר למועדון. אני בטוח שעדיף להמשיך איתנו, גם אם במקום כלשהו מציעים לו כמה ג'ובות יותר.

מגיעה לו העלאה כמו לכולם ואפילו יותר, אבל הוא בטח מבין שאנחנו גם לא יכולים להתפרע.

שלא ישכח שעופר היה זה שהאמין בו כשאף אחד לא האמין

שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5
שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה.

זה שהוא שיחק לבד בשפיץ לא אומר שהוא סחב אותנו . כששי נפצע , בתכלס, מי שסחב זה היה עוז . בדיוק זאת הייתה התקופה שעוז נכנס להרכב ולכושר, העמיד את עידן מול שוערים , ולא יודע אם אתה זוכר את השערים החשובים נגד כפר סבא ועמישב בסיבוב הראשון, אבל בזכות השערים של עוז המשחקים האלה נגמרו מוקדם .

מבלי לפגוע בתרומה העצומה של עוז. פה אנחנו חלוקים. הייתי שמח לא לערוך את הוויכוח הזה כאן.
אדום עולה נשלח - 09/06/2013 : 11:13:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מצטרף אליך. שחקן אהוב ומוכשר שכל-כך התחבר למועדון. אני בטוח שעדיף להמשיך איתנו, גם אם במקום כלשהו מציעים לו כמה ג'ובות יותר.

מגיעה לו העלאה כמו לכולם ואפילו יותר, אבל הוא בטח מבין שאנחנו גם לא יכולים להתפרע.

שלא ישכח שעופר היה זה שהאמין בו כשאף אחד לא האמין

שלא נשכח אנחנו, שבתחילת העונה ששי נפצע, הוא סחב אותנו על גבו בגיל 21.5
שחקן נהדר ואהוב, כולי תקווה שנגיע לעמק השווה.

זה שהוא שיחק לבד בשפיץ לא אומר שהוא סחב אותנו . כששי נפצע , בתכלס, מי שסחב זה היה עוז . בדיוק זאת הייתה התקופה שעוז נכנס להרכב ולכושר, העמיד את עידן מול שוערים , ולא יודע אם אתה זוכר את השערים החשובים נגד כפר סבא ועמישב בסיבוב הראשון, אבל בזכות השערים של עוז המשחקים האלה נגמרו מוקדם .

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07