פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 סתם הודעה אישית ולא חשובה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yaron נשלח - 22/05/2013 : 11:38:19
אני לא נמנה עם האוהדים הבולטים של הפועל ירושלים. לא כותב הרבה בפורום, לא עומל יום וליל למען הקבוצה כמו רבים אחרים פה (בין היתר בשל מגוריי הנוכחיים בחו״ל). אני סתם אוהד מן המניין 15 שנה, כזה שעד לפני שנתיים היה מגיע לכל משחק בית וחוץ ובכל ביקור בארץ מגיע למשחקים, גם אם הם באילת ובאר שבע. הייתי ברעננה, ראיתי את הקבוצה יורדת ליגה כמה פעמים, הייתי אצל איתן בבית באסיפה שבה הוחלט על הקמת קטמון וכמובן חבר עמותה מהיום הראשון של הווסדה של הקבוצה.

עם הידיעה היום בבוקר נשבר אצלי משהו. ברגע שנודע סופית שהפועל ירושלים והפועל ירושלים ישחקו באותה ליגה, אני מרגיש שבכל מה שקשור לכדורגל אני לא יכול להיות חלק מהמיזם הזה יותר.

עשינו דברים מדהימים בשש השנים שלא צריך לפרט. אבל מבחינתי נכשלנו. לא כי מישהו מאיתנו עשה משהו לא בסדר-להיפך, אנשים כאן עושים מעל ומעבר כל הזמן. אבל כי לא השגנו את המטרה מבחינתי, המטרה שנראתה ברורה כל כך לפני שש שנים.

אני מקנא בכל החברים שלי שמהבוקר שולחים לי הודעות ׳יאללה ממשיכים הלאה׳. גם מקנא באוהדים החדשים שבטח שמחים שאין איחוד, באלה שהיה להם חשוב השם ׳קטמון׳ בשם הקבוצה, באלה הותיקים שהתאהבו במיזם החדש. גם אני התאהבתי.

אבל לי היה ברור מהרגע שעלינו ליגה, שאם לא נצליח להתאחד, יהיה סוג של משבר. והנה זה קרה. אולי הזמן ירפא את זה, אבל כרגע אני מרגיש שאין לי קבוצה יותר, או שאולי יש לי שתיים. לא יודע. היה אפשר להתעלם משתי קבוצות כל עוד דשדשנו בליגות אחרות אבל לא עוד.

אמשיך לאהוב את כולם ולהעריץ גם מהצד. יאללה הפועל

---בעריכה מאוחרת וכפי שכתבתי בהמשך האשכול, חשוב לי להבהיר שאני מתכוון לחדש את דמי החברות בקטמון, מתוך תחושת שייכות לקהילה והקהל ומתוך אמונה בדברים שנעשים. אני ממליץ לכולם לעשות אותו דבר כי אסור שזה יתפרק. עם זאת כאמור, אצלי לא יהיה לזה קשר לכדורגל.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 22/05/2013 : 20:44:14
מישהו חושב כאן שמגעים בין אוהדים שפויים של שתי הקבוצות שהיו לאחרונה ימשכו?
בלאש ביקו נשלח - 22/05/2013 : 20:42:13
צריך להתאבל קצת זמן. אין מה לעשות.
amos נשלח - 22/05/2013 : 20:40:31
זו הזדמנות לברר שאלה חשובה: מה בעצם ההבדל בין אילוזיה ודלוזיה?
פלוני בן אלמוני נשלח - 22/05/2013 : 20:18:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

אם קטמון לא תתקיים גם המקורית תעלם כי ממילא הם גופה שחיה על מכשירי החיאה.

בוא נמשיך לטעון את השטות הזאת עוד איזה 6 שנים אולי. מה יותר טוב מלחיות במציאות אלטרנטיבית ? אין. בינתיים היא לא מתפרקת ואנחנו ממשיכים לחשוב שאנחנו יודעים הכל, שהכל תלוי בנו, שהכל סובב סביבנו.

ברור שלא הכל תלוי בנו, אבל הרבה תלוי בנו. עדיין לא הבנתי מה האלטרנטיבה שלך? אם אין לנו יכולת לדעת (במקרה הטוב) ואין לנו יכולת לשלם (במקרה הגרוע) את החובות שבהם הטביע סאסי את הפועל ירושלים האהובה, אז מה אתה בדיוק מציע?!
אלא אם יש לך מידע שלא הובא לידיעתנו ואז אשמח אם תשתף את כולנו.

לגבי מה שאני מציע -אני מציע שנפסיק לצאת מנקודת הנחה מגלומאנית לפיה הקיום של הפועל ס.א.ד.ר ירושלים תלוי בנו, שאין לה אחיזה במציאות והיא בבחינת טפיחה עצמית על השכם ותו לא.

מסכים איתך עד הסוף ולכן בוא נפעל במלוא המרץ ועם מיטב הכוחות להמשיך את המפעל המדהים שיצרנו, ובמקביל נחתור בהתמדה לאיחוד המבורך כאשר התנאים יבשילו, ואני מאמין שזה ייקח פחות זמן ממספר השנים שסאסי מחזיק את הפועל.

זו כבר אילוזיה שלא לומר דלוזיה.אם לא יצרת איחוד עכשיו ובתנאים אופטימלים של שתי הקבוצות זה כבר לא יקרה .
מתי? אחרישתשחק נגד הפועל ?בעונה הבאה ,החובות יעלמו ? בעוד 2 עונות ?בעוד 5 שנים שהנערים של היום ביציע יהיו בוגרים ולא יכירו כבר את הפועל ם ?
זו המציאות ואין אחרת.2 קבוצות אדומות בירושלים.

עצוב לי וכואב לי הלב .

גם אני עצוב אז בוא ונבכה על מר גורלנו עד קץ הימים... מה לעשות שבעולם שלנו לא תמיד מקבלים מה שרוצים. אפשר להמשיך להיות פסימי אבל אני מעדיף להסתכל (בהרבה גאווה) על מה שכבר עשינו ולצפות למה שעוד נעשה אנשאללה, להיות אופטימי ולהאמין שגם אם יתמהמה (האיחוד) בוא יבוא!

tampopo נשלח - 22/05/2013 : 20:00:18
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

בוא נמשיך לטעון את השטות הזאת עוד איזה 6 שנים אולי. מה יותר טוב מלחיות במציאות אלטרנטיבית ? אין. בינתיים היא לא מתפרקת ואנחנו ממשיכים לחשוב שאנחנו יודעים הכל, שהכל תלוי בנו, שהכל סובב סביבנו.

ברור שלא הכל תלוי בנו, אבל הרבה תלוי בנו. עדיין לא הבנתי מה האלטרנטיבה שלך? אם אין לנו יכולת לדעת (במקרה הטוב) ואין לנו יכולת לשלם (במקרה הגרוע) את החובות שבהם הטביע סאסי את הפועל ירושלים האהובה, אז מה אתה בדיוק מציע?!

לגבי מה שאני מציע -אני מציע שנפסיק לצאת מנקודת הנחה מגלומאנית לפיה הקיום של הפועל ס.א.ד.ר ירושלים תלוי בנו, שאין לה אחיזה במציאות והיא בבחינת טפיחה עצמית על השכם ותו לא.

מסכים איתך עד הסוף ולכן בוא נפעל במלוא המרץ ועם מיטב הכוחות להמשיך את המפעל המדהים שיצרנו, ובמקביל נחתור בהתמדה לאיחוד המבורך כאשר התנאים יבשילו, ואני מאמין שזה ייקח פחות זמן ממספר השנים שסאסי מחזיק את הפועל.

זו כבר אילוזיה שלא לומר דלוזיה.אם לא יצרת איחוד עכשיו ובתנאים אופטימלים של שתי הקבוצות זה כבר לא יקרה .
מתי? אחרישתשחק נגד הפועל ?בעונה הבאה ,החובות יעלמו ? בעוד 2 עונות ?בעוד 5 שנים שהנערים של היום ביציע יהיו בוגרים ולא יכירו כבר את הפועל ם ?
זו המציאות ואין אחרת.2 קבוצות אדומות בירושלים.

עצוב לי וכואב לי הלב .

iddo נשלח - 22/05/2013 : 19:08:33
אסור שאוהדים ינטשו את הקבוצה כי במצב כזה סאסי ינצח.

יותר מאי פעם חייבים לחדש חברות ולצרף חדשים. אני אצטרף לראשונה.
פלוני בן אלמוני נשלח - 22/05/2013 : 18:59:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

קראנקו נשלח - 22/05/2013 : 18:35:52
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

פלוני בן אלמוני נשלח - 22/05/2013 : 18:18:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

רבי מאיר נשלח - 22/05/2013 : 18:15:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

הכי כועס על עצמי שנסחפתי עם העדר והאמונה שהנה זה בא. עכשיו השוקת שבורה (סתם בשביל להמשיך את המטאפורה).

תודה רבה להנהלה על מאמצים אדירים ועל החלטה אמיצה. תודה גם למוטי גמיש, לפחות מאיפה שאני יושב הוא עשה מעל ומעבר.

לוקח יומיים להתבאס וחוזר פול פאוור לעונה חשובה ביותר, עוד עונה של צמיחה וכיף. ממליץ לירון ואחרים לעשות כמוני. יאללה הפועל.

מחאיי נשלח - 22/05/2013 : 17:42:46
הכי כועס על עצמי שנסחפתי עם העדר והאמונה שהנה זה בא. עכשיו השוקת שבורה (סתם בשביל להמשיך את המטאפורה).

תודה רבה להנהלה על מאמצים אדירים ועל החלטה אמיצה. תודה גם למוטי גמיש, לפחות מאיפה שאני יושב הוא עשה מעל ומעבר.

לוקח יומיים להתבאס וחוזר פול פאוור לעונה חשובה ביותר, עוד עונה של צמיחה וכיף. ממליץ לירון ואחרים לעשות כמוני. יאללה הפועל.
קראנקו נשלח - 22/05/2013 : 17:22:06
ציטוט:

davidkipod נשלח - 22/05/2013 : 16:46:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ud03415

מחדש את החברות בדגש על החברות! שנה שביעית ברציפות וגם מצרף עוד חבר לא ירושלמי שמגיע מהפועל כדורסל ונדבק בחיידק של קטמון השנה. כל הכבוד לעוסקים במלאכה ביושר ובנקיון כפיים.

חברות.
ארמדיל נשלח - 22/05/2013 : 16:45:24
ירון,
עצוב שאין איחוד ועצוב שזה מרחיק אותך מקטמון. וזה לא מתק שפתיים - בתור אוהד הפועל "חדש" מאז עונת מבשרת הראשונה, רציתי מאוד שיהיה איחוד, אפילו יותר מהרבה אוהדים ותיקים (בטח יותר מקבוצת הטמקינז), והתאכזבתי מאוד לשמוע שנצטרך להגיע למשחק חוץ בטדי העונה. אני לא מהאוהדים ש-"התאהבו במיזם", ומהיכרות, הרבה אוהדים חדשים הם גם לא כאלה.
בניגוד למה שצוין לפני, אני לא חושב שזו שאלה שאין בה נכון או לא נכון. לדעתי, הצעד שלך הוא טעות, אפילו שהוא בא מהרגש - זו טעות שבאה מהרגש.
לא הגיוני שסאסי הורס (שוב) את האיחוד שאנחנו רצינו ועשינו הרבה למענו, יותר מאי פעם, ומי שיפגע כתוצאה מזה הם אנחנו. לא הגיוני לפרוש מהדרך שלנו דווקא עכשיו, כשיש לנו את הכלים הכי טובים שהיו לנו אי פעם בשביל להפעיל לחץ על סאסי בדרך להעיף אותו מהפועל. לא הגיוני שנכשלנו בגלל משהו שעוד יקרה, על אפו ועל חמתו של סאסי, אם נהיה חזקים ועקשנים ומלוכדים.
אם אתה יושב בבית (אפילו שאתה מחדש חברות) אתה פוגע בלכידות הזו, אתה מחזק את סאסי, ונותן לו תמריץ לא לנקוף אצבע בדרך לאיחוד, ותקווה שקטמון היא תופעה חולפת.
אין פה הפתעות. ידענו שנהיה צריכים אורך רוח - גם רגשי - בשביל להשיג את המטרה.
ud03415 נשלח - 22/05/2013 : 16:39:52
מחדש את החברות בדגש על החברות! שנה שביעית ברציפות וגם מצרף עוד חבר לא ירושלמי שמגיע מהפועל כדורסל ונדבק בחיידק של קטמון השנה. כל הכבוד לעוסקים במלאכה ביושר ובנקיון כפיים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07