פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אל תקחו לי את הקבוצה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
avizaz נשלח - 21/05/2013 : 17:13:25
לא הרבה מכירים אותי, אבל אני צופה בפורום הזה כבר זמן רב ואני חבר בו בערך מאז היווסדו, כמו כן בפורום הישן שממנו התחיל הבאזז על הפועל קטמון, בו היו חברים ברעם, רמי תמר, ושאר אוהדי הקבוצה הישנה.

כשהפועל קטמון קמה שמחתי, ואפילו הלכתי למספר משחקים (וגם לכל מיני משחקים פה ושם, אך לא קראתי לעצמי אוהד, אך בהחלט שמחתי ונכחתי במשחק העלייה ללאומית ושמחתי בכל גול ששם מסמר בארון העלייה).

הייתי במשחק הראשון של קטמון, ובמשחק האחרון, ובשום מצב לא הרגשתי מחובר לקבוצה, או למועדון, אלא רק לאוהדים ולמטרה שהיא החזרת התהילה להפועל ירושלים.

לקבוצה הרגילה, שבה כידוע לכם הרבה פחות אוהדים (לא 50 כמו שמנסים להגיד כאן, אלא הרבה יותר) התחברתי בלב שלם, אלו לא היו שירי השנאה בראשות רמי תמר - שאותו אני מכבד מאוד, ואף לא שרתי אותם, כי אני תומך במטרה.

הבעיה נוצרה כשבמשחק האחרון היו לא מעט אנשים שלקחו את המותג "קטמון" אל מעבר למה שהוא היה בתחילה - העפת סאסי ויונה וחזרה לקבוצה האהובה, כאשר במצע הראשוני אף החרם על הקבוצה המקורית יבוטל במקרה של דרבי - שלא קרה, וכמו כן אם אני לא טועה אי הגעה במצב של הפועל קטמון - הפועל ירושלים, כדי לא ללבות את הסכסוך.

במשחק העלייה שמעתי לא מעט קולות על כך שלא צריך איחוד וזוהי הפועל ירושלים האמיתית, וכל מיני דברים שצרמו לי לא מעט.

יש כאן חלק שטוענים שזהו איחוד, ויש כאלו שטוענים שזוהי קנייה וקטמון והמייסדים הם אלו שיהיו בשליטה, דבר שאין לי ולאודים נוספים בעיה איתו כלל, כל אמצעי שיחזיר עטרה ליושנה יביא לי שמחה, כדי להחזיר את אבא שלי איתי למגרשים ולהיות שוב גאה ללבוש אדום בלי שאלות טיפשיות של את מי אני אוהד - קטמון או ירושלים.

רק דבר אחד אני מנסה להגיד כאן, קטמון היא אמצעי ולא מטרה, המטרה היא החזרה של הפועל ירושלים לליגת העל ולדרבי שבו ננצח את הצהובים, יש לא מעט קולות בפורום שיטענו אחרת.

לי אין בית אחר, גם לא לאלפי האוהדים של הפועל המקורית, אל תקחו לנו אותה.

תודה.
(מצטער אם ההודעה לא עקבית יש לי קצת בעיות בניסוח).
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קשיש אדום נשלח - 22/05/2013 : 12:25:01
היה ממש מתיש לקרוא את הטרחנות סביב השם האיחוד הבב"לת וכדומה.
קהילה שלמה הייתה בקבר ויצאה לחיים חדשים.
מי שרוצה לחזור לקבר- בבקשה, בלעדי.
יאללה הפועל!
talikch נשלח - 22/05/2013 : 11:59:16
לא הגבתי הרבה כאן,אני לא חבר העמותה בעיקר בגלל עניין כלכלי
אני אוהד הפועל בערך מ1959
הפסקתי ללכת למשחקי כדורגל בסביבות 1980
חשבתי שסיימתי עם האהדה שלי לכדורגל בכלל ולהפועל בפרט
אני גם לא גר בירושלים

אבל אז קמה קטמון,אהדתי מרחוק,אוהד כורסא
אבל אז חבר דחק בי לבוא איתו לשכונת התקווה לראות את קטמון נגד כפר שלם ומאז נשביתי
פגשתי אנשים בגילי שהיו אוהדי הפועל בשנות ה60-70,פגשתי חברים מהילדות ומבית הספר שלא ראיתי המון שנים ומאז המשחק נגד כפר שלם הגעתי לכל משחק
אפילו גררתי את אישתי לאילת כדי לא לנהוג לבד
הייתה לי התלבטות רגשית קשה מאוד בקשר לאיחוד,הבנתי גם את הצורך הכלכלי וגם את העניין הרגשי של חלק גדול מהאנשים
לי בעיקר היה קושי לוותר בשביל האיחוד על השם קטמון
למרות שאם המשא והמתן היה מצליח והיינו מתאחדים עם הפועל ומוותרים על השם קטמון,הייתי ממשיך להגיע ומקווה במהלך השנה לרכוש מנוי

אני מקווה שעכשיו שעניין האיחוד לא צלח,תצא קטמון לדרך חדשה שתביא אותנו לשיאים חדשים

יאללה הפועל !!!
mookie נשלח - 22/05/2013 : 10:37:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יש לי פשרה: הפועל פאקינ' ירושלים. כי זה מה שזה, ועל זה כל הסיפור.

רגשות והכל, אבל הדיון הזה עובר כל גבול. מי שלא ירגיש שזו הפועל ירושלים רק כי נתקע לו שם כזה יפה וחשוב באמצע, שיהיה בריא. מי שמוכן לסכן את האיחוד רק כי מורידים לו מילה שהיא לא הפועל ולא ירושלים, לבריאות גם לו.

הפועל פאקינ' ירושלים. אולי האיחוד יחזיר קצת שפיות למקום הזה, או לפחות ימסגר קצת את הטירוף.

נ.ב. הרדיו ישמור על שמו המקורי. נחמה פורתא לקיפודים ולותיקים.

יש כאן לדעתי איזה בעיה בסיסית.

כשהוחלט להקים קבוצה חדשה, על מנת להיפטר משני הליצנים, בחרו להשתמש בשם הכי סמלי שעלה בראש בהקשר של הפועל ירושלים. שם שמנסה להתחבר לעבר של הקבוצה, ולתקופה קצת יותר טובה ושמחה.

עם כל הכבוד למה שהשם קטמון מסמל לאוהדים הותיקים והחדשים כאן, זה בכלל לא מהות הדיון פה. מהות הדיון היא מה השם קטמון מסמל עבור האוהדים שנשארו במקורית. עושה רושם שבמקום להתחבר למהות הראשונית של השם קטמון, השם הזה הפך בשבילם למילת גנאי שמזכירה להם את הבוגדים הנאלחים.

להגיד שאם ישנו את שם הקבוצה המאוחדת להפועל קטמון ירושלים, זה יהיה בשביל אנשי המקורית כאילו לקחו להם את הקבוצה, זה בדיוק כמו שמישהו יבוא ויגיד שמכבי קביליו יפו ומכבי יפו זה לא אותו דבר.

avizaz נשלח - 22/05/2013 : 10:32:53
כנראה שאני צריך לשנות את ניסוח ההודעה.
קטמון היא דבר נהדר שאני מאוד שמח שקרה, למרות שאני נשארתי בלב עם הפועל המקורית.

אל תוציאו דברים מהקשרם.
אותה מפלצת, שקלי דיבר עליה כמו כן, נהייתה גדולה יותר מהפועל המקורית, זאת עובדה, ולי אישית - למרות חיבה ואהדה לקטמון, אין קשר אליה.
אני מחובר לקבוצה עליה גדלתי, היא הפועל ירושלים, ולא קבוצה - שוב - נהדרת והמטרה שלה מעולה - אמנם פיקטיבית שהמטרה היחידה שלה היא החזרת הפועל ירושלים, ולא שינוי שמה של הפועל - לקטמון.

עכשיו יותר ברור או למחוק את שתי התגובות האחרונות?
קובקוב נשלח - 22/05/2013 : 08:50:10
תניחו לבחור, זה קלי אמר שקטמון מפלצת. אמנם אני לא חושב שהוא התכוון למפלצת מהסוג שמתחבא מתחת למיטה, אבל אי אפשר לדעת עם הרשע הזה.
אם במקורית יש עוד כמה אוהדים שמבינים אנלוגיה פשוטה אז כבר היה שווה כל האיחוד הזה. מביכות מאוד התגובות שלכם, באמת, רק באתי להגיד את זה

לב אדום מקטמון נשלח - 22/05/2013 : 08:33:28
אביעז אתה מנותק מהמציאות, קטמון מפלצת? שהשנאה לא תעביר אותך על דעתך. קטמון היא הדבר הכי יפה שקרה בכדורגל השיראלי. בקטמון רק מעודדים לא מקללים. בקטמון אני יכול לבוא למשחק עם בנותי, בקבוצות אחרות זה מדע בידיוני. למה לכם להתאחד עם מפלצת? תפסיקו כבר עם אולטימטומים ועם הפצת שנאה!! לא מתאים לכם האיחוד אל תבואי למשחקים של המאוחדת.
יאללה הפועל קטמון ירושלים

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avizaz

אז כמו שקלי אמר, קטמון נהפכה למפלצת גדולה יותר מהפועל ירושלים המקורית, ואיבדה את הקשר להפועל ירושלים שממנה היא התחילה.
אז במה היא שונה מיריבה עירונית כדוגמאת ביתר, כאשר אני אוהד של הפועל ירושלים? למה לי לא "לשנוא" את הפועל קטמון כיריבה עירונית? (זאת בהנחה ואין איחוד).

האחים מרילי נשלח - 22/05/2013 : 08:08:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avizaz

אז כמו שקלי אמר, קטמון נהפכה למפלצת גדולה יותר מהפועל ירושלים המקורית, ואיבדה את הקשר להפועל ירושלים שממנה היא התחילה.
אז במה היא שונה מיריבה עירונית כדוגמאת ביתר, כאשר אני אוהד של הפועל ירושלים? למה לי לא "לשנוא" את הפועל קטמון כיריבה עירונית? (זאת בהנחה ואין איחוד).

הפועל קטמון ירושלים גדלה והתחזקה, אבל בשום אופן לא התנתקה מהמקורות שלה. בסה"כ אני בטוח שהאיחוד יתקבל בהצבעה (בהנחה שהעניינים הכלכליים יוסדרו) וששם הקבוצה לא יהווה בעיה. גם הקיצוניים שבינינו מודים שיהיו מוכנים להתפשר על השם וזה אומר כבר הכל.
אתה לא מצטרף לביתר או ליריבה עירונית אחרת. אתה מצטרף להפועל ירושלים כפי שתמיד חלמנו שתהיה. בימים של ימקא, בשביתות לפני בית ההסתדרות, בימי מאבקי סאסיונה, חמוריונה, מכירות החיסול של כוכבים לקבוצות של קבלנים אחרים, וכו'. כל אלה הם עכשיו רק היסטוריה.
תחשוב על קבוצה שמנוהלת בצורה שקופה ובפעם הראשונה באופן שאתה יכול באמת לבטוח שמייצג אותך. הפועל ירושלים האמיתית.
קטמון ותיק נשלח - 22/05/2013 : 08:00:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avizaz

לכנות את הפועל קטמון מפלצת זו בושה, וזאת בלשון המעטה.
הפועל קטמון ירושלים היא הדבר הטוב ביותר (ואולי החשוב ביותר) שקרה בכדורגל בישראל ב-6 השנים האחרונות.
תראה לי עוד קבוצה בישראל שעלתה 3 ליגות בארבע שנים?
האם להיות הקבוצה הראשונה בבעלות ובניהול מלא של האוהדים שמגיעה לליגה מקצוענית זה להיות מפלצת?
האם להיות הקבוצה שהביאה בארבעת המשחקים האחרונים (כולל המשחקים בכפר סבא ובאילת) בעונה האחרונה כ- 10,000 צופים (במצטבר) זו מפלצתיות??
avizaz נשלח - 22/05/2013 : 07:20:42
משה גרטל לעולם נשלח - 22/05/2013 : 01:58:53
מה זה?
מה קרה לנו?
davidkipod נשלח - 22/05/2013 : 01:12:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובי חזן

ערב טוב לכולם
ממש לא משנה לי אם יהיה איחוד או לא ( מעדיף שלא )
אבל אים יהיה איחוד אז לפחות להשאיר את השם קטמון כי קטמון זה מה שאנחנו !!!

ובנוסף מי שקונה קבוצה זכותו גם לשנות לה את השם או להוסיף שם !

בוא בבקשה נשמור על השם !!!!!!!

תחפש בויקיפדיה קבוצה בשם Milton keyns Dons או בקיצור MKdons עכשיו תבין למה היא אחת הקבוצות השנואות באנגליה.

אם כבר, אז בסיפור הזה אנחנו (הפועל קטמון ירושלים) דומים ל AFC Wimbeldon שהקימו אוהדי ווימבלדון ב 2002 אחרי שבעל הבית עשה מה שמתחשק לו והעביר את הקבוצה לעיר אחרת.
shay נשלח - 22/05/2013 : 00:41:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובי חזן

ערב טוב לכולם
ממש לא משנה לי אם יהיה איחוד או לא ( מעדיף שלא )
אבל אים יהיה איחוד אז לפחות להשאיר את השם קטמון כי קטמון זה מה שאנחנו !!!

ובנוסף מי שקונה קבוצה זכותו גם לשנות לה את השם או להוסיף שם !

בוא בבקשה נשמור על השם !!!!!!!

תחפש בויקיפדיה קבוצה בשם Milton keyns Dons או בקיצור MKdons עכשיו תבין למה היא אחת הקבוצות השנואות באנגליה.
davidkipod נשלח - 21/05/2013 : 23:55:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קלי, סתם מסקרנות, יש לי שאלה תאורטית, אני יודע שתענה לי בכנות:
נניח שבאים כל אוהדי הצבע האדום בעיר ואומרים לך, קלי, יש איחוד וההחלטה שלך. תרצה יהיה גם 'קטמון', תרצה יהיה בלי. מקובל עלינו מה שתבחר בלי טענות ומענות. מה היית רושם במשרד האטום?

תתרגל ,אני תמיד עונה בכנות ,גם אם הדעה שלי תהיה מנוגדת לכולם.
במקרה הזה התשובה כ"כ פשוטה שאפילו לא צריך לבזבז זמןחשיבה עליה.הפועל י-ם -ממנה באתי,בשם ההרס שבה השתכנעתי בלב כבד להצטרף לקטמון ,בשמה נשארתי 6 שנים בקטמון (4 בלב שלם 2 פחות) ,בשמה שרתי שירי הפועל י-ם בקטמון והתווכחתי עם אוהדים שנשארו במקורית שחבריי אוהדי הפועל י-ם ,בשמה הסברתי להם שגם אוהדים חדשים שקטמון הביאה(וזה ייאמר לזכותה) חיים ,נושמים ואוכלים הפועל י-ם.
אילו הייתי יודע לרגע שאני חלק ממפלצת (אמנם חיובית) שתגדל ותגדל ושבסוף תרגיש שיש לה קיום עצמאי בעצמי הייתי מצטרף לרמי תמר וקורא לעצמי בוגד

מספיק כנות?

יפה. הסרקסטיות קצת מיותרת, ניחא.
מכאן ברור שבעניין השם, בהנחה שנוותר על הקטמון, לך זה מתאים. לי - פחות. כל מה שאני מצפה הוא שאם וכאשר תדע, אתה והחברים מהמקורית, להעריך את הוויתור. כך או כך, אם תהיה הצבעה על השם בלבד, אני אקבל כל הכרעה בהכנעה. מקווה שגם אתה.

קראנקו נשלח - 21/05/2013 : 23:43:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

חוג'ה דיברתי על האוהדים של המקורית. לרעננה אני בחיים לא אהיה אדיש ואינשאללה אזכה לראות את הפועל (קטמון/ירושלים/קטמון ירושלים/ירושלים קטמון) מורידה אותם ליגה.
מה לעשות וכל מי שישב איתי ביציע בימים ההם הוא חבר עמותה היום. לא השארתי מאחורי איש. כוווולםםם בקקמון.

אוי אבי, תהיה לי בריא. תפסיק כבר לכתוב "קקמון" כאילו אני נהנה לשמוע את הנאצה הטפשית הזאת.
avitemkin נשלח - 21/05/2013 : 23:37:57
חוג'ה דיברתי על האוהדים של המקורית. לרעננה אני בחיים לא אהיה אדיש ואינשאללה אזכה לראות את הפועל (קטמון/ירושלים/קטמון ירושלים/ירושלים קטמון) מורידה אותם ליגה.
מה לעשות וכל מי שישב איתי ביציע בימים ההם הוא חבר עמותה היום. לא השארתי מאחורי איש. כוווולםםם בקקמון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07