פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מלפפון ראשון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 16/05/2013 : 01:08:01
http://www.goler1.co.il/article/4902
בתאבון.
אגב, שמאש, נראה לי, מיקשה זה של אבטיח, לא מלפפון.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
guprxy נשלח - 17/05/2013 : 17:01:48
איחוד כבר לא יהיה לדעתי.
צריך להביא בלם/2, חלוץ ומגן שמאלי.
davidkipod נשלח - 17/05/2013 : 16:13:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רונן שוויג

במידה ויהיה איחוד אפשר להרכיב משתי הקבוצות קבוצה אחת מעולה.

אם אני מבין נכון את תקנון היסוד של ההתאחדות, במקרה של איחוד:
הרישום של הקבוצה המאוחדת הוא של "הקבוצה הבכירה" מהשתיים. הקבוצה השניה פשוט נמחקת מהרישום, וקבוצה אחרת, מליגה נמוכה יותר, תתפוס את מקומה.
ככה שזה לא שאנחנו יכולים להרכיב פה קבוצות כרצוננו.
אגב תקנון, שם הקבוצה המאוחדת יהיה כשם אחת הקבוצות המתאחדות. "במקרה של חילוקי דעות, יהא השם כשמה של הקבוצה הבכירה...."
בקיצור, תקראו לבד:
http://football.org.il/Game%20Rules/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%93.pdf

אגב, רונן, סתם סקרנות, איפה שי אהרון בכל ההרכבים שציינת?
רונן שוויג נשלח - 17/05/2013 : 15:40:56
במידה ויהיה איחוד אפשר להרכיב משתי הקבוצות קבוצה אחת מעולה.
ועם כמה חיזוקים נכונים גם קבוצת צמרת חזקה.

השחקנים שהייתי משאיר מקטמון:

עמית שמש
מאור בן יעקב
ניסים אזרזר
אביעד דנן
ג'וני
אסף עזו
יובל פוגלמן
שלום עקיבא
חי אטיאס
עוז צבאג
יותם פנסו
סמיר עבד-אלחי
עידן שמש

השחקנים שהייתי משאיר מהמקורית:

יניב בן הרוש
אדם מזרחי
רם סטי
מוסה סלמן
אופיר עזו
עידן טל
מעוז סמיה
יוסי ביטון
יוסף שגיא
אורי אברהם
אפי מלכה

ככה הייתי מחלק את זה: (בסוגריים המחליף לאותה עמדה)

שוער: עמית שמש(יניב בן הרוש)
מגן שאמלי: רכש\זר (אביעד דנן)
בלם: מעוז סמיה(יוסי ביטון)
בלם: יובל פוגלמן(אורי אברהם)
מגן ימני: שגיא יוסף(ניסים אזרזר)
קשר אחורי: עידן טל(יותם פנסו)
קשר אחורי: אסף עזו(אפי מלכה)
קשר קדמי: עוז צבאג(אופיר עזו)
קשר קדמי: רם סטי(שלום עקיבא)
חלוץ: עידן שמש(מוסה סלמן)
חלוץ: רכש\זר (אדם מזרחי)

שחקני סגל נוספים: ג'וני,סמיר עבד-אלחי,מאור בן יעקב,חי אטיאס

אם אין איחוד צריך להביא יותר מחצי קבוצה מפה ומשם, זה בלגאן גדול.
אני מניח שנוכל להביא כמה מהמקורית, ועוד כמה שחקנים טובים שיעדיפו לשחק באיצטדיון גדול עם קהל מאשר סתם קבוצה בלי תכלית.
mstl נשלח - 17/05/2013 : 10:38:38
כדי להצליח בליגה הלאומית קטמון חייבת לאמץ את קו החשיבה הבא:
שלד של שחקני קטמון (מהעונה הנוכחית) + שחקני ליגה לאומית מנוסים הנודדים בין הקבוצות השונות.

להזכירכם, למאמן הקבוצה, אין ניסיון אימון בליגה הלאומית.
bony נשלח - 17/05/2013 : 09:42:33
שחקני ליגה לאומית:
* שי
* עזו (האחים עזו)
* דנן
* פנסו

כולם עם עבר יפה בליגה הלאומית!
מניה בטוחה!
אמיר גולה נשלח - 16/05/2013 : 23:21:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כל ה 8 בהרכב ? בחייך.

יכול להיות שבין סמיר- פוגלמן- פנסו צריכה להיות רוטציה שכל פעם שניים יהיו בהרכב. אבל אני חושב שעם פגיעה מדוייקת ברכש הישראלי והזר אנחנו יכולים להרים קבוצה מספיק טובה, בהנחה שאנחנו לא מכוונים לצמרת... צריך לזכור שאנחנו לא הולכים לשחות בתקציבים
davidkipod נשלח - 16/05/2013 : 19:48:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

יאללה מכות! אני שם את הכסף על הכורדי!
אגב למי ששאל כריסטי בן 35-6

איכשהו בכול פורום שאני כותב בו זה נגמר במכות. אחרי שעברתי את ה"אלברט" בליברפול אז מה זה כבר "עזורה". אולי הבעיה היא בכל זאת איתי...

לא, הבעיה היא לא איתך. הבעיה היא של מי שמחפש להתנשא על אחרים.
וזה חבל לי כל פעם כשזה קורה בפורום שלנו. אני אישית מאוד מעריך את התובנות שלך ואת החשיבה העצמאית. גם את של קרנקו, אגב. אפשר לא להסכים בלי לפגוע. אבל אני גם מודע לכך שכנראה אין מה לעשות נגד חוסר הרגישות של מי מאיתנו.
אדום עולה נשלח - 16/05/2013 : 19:41:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

נואשנו מהאופציה של איחוד?
כי מאיחוד יכולה להווצר אחלה של קבוצה.

אני חושב שרק ארבעה שחקנים + שלושה לספסל זו הגזמה לכיוון השני של אלו שחושבים שהסגל שלנו כמו שהוא מתאים ללאומית.

עמית שמש שוער לגיטימי ללאומית, מאור בן יעקב הראה יכולת טובה כששיחק ויכול לדעתי להמשיך גם בלאומית כשוער מחליף.
אסי עזו כבר שיחק בלאומית, היכולת של ג'וני בפיניש של העונה צריכה להצדיק מקום ככלבויניק מחליף גם בעונה הבאה.
אני חושב שפנסו ופוגלמן יכולים להיות בסגל.
עוז היה אחד המצטיינים שלנו העונה, אז בהחלט שווה לתת לו צ'אנס בלאומית.
שלום עקיבא לדעתי מספיק מוכשר בשביל ליגה לאומית (יכול להיות שבמקרה שלו העניין הוא לא מקצועי, לא יודע מה היה שם בתקופה שטסלפפה ספסל אותו, והאם הוא ירצה להמשיך איתו במידה והוא ישאר בעמדת המאמן)
על עידן שמש אני מניח שיש פה הסכמה מלאה שמתאים ללאומית, ושי כל עוד בריא בודאי שצריך להמשיך.

יצא לי 10 שחקנים, וזה בלי לכלול קשר שלדעת רבים פה הוא ה MVP של העונה (ואני תוהה בעצמי אם הוא מתאים או לא ללאומית) ובלי לכלול מגן שגורם לאנשים פה לאכול כובעים על ימין ועל שמאל (בעיקר על ימין..)

נראה לי שכל הדיון הוא תיאורטי במידה ואין איחוד. במידה שיש - נצטרך לעשות שינויים מפליגים ודי ברור שבקבוצה מאוחדת אנחנו נביא את מרבית האוהדים והצד השני את מרבית השחקנים.

נשים זאת בצד. לדעתי אסור לעשות מהפך קיצוני בסגל. חלק מהשחקנים הוכיחו שהם ראויים, יש משקל למומנטום שלא לדבר על הרוח החיובית שנראה שיש בין השחקנים. זה שווה המון.

מה שבטוח - צריך חיזוק רציני במרכז ההגנה, בקישור ההגנתי (אין לדעת מתי ואיך יחלים יובל פוגלמן) וגם חלוץ נוסף. העונה היה לנו ספסל קצר יחסית.

לדעתי, לצד השחקנים הקיימים כדאי להביא שחקן או שניים ברמה גבוהה ואת השאר לבסס על שחקנים צעירים עם פוטנציאל גבוה (אולי מושאלים מקבוצות צמרת) - גם ניתן להם מקום לפרוץ, גם יותר זולים ממסע רכש מטורף וגם יותר מתאים מאשר החלפת חצי סגל באנשים חדשים ולא מחוייבים למועדון.

פחות או יותר צריך לחזק כל עמדה בהרכב(חוץ מהשער) . אולי גם את עמדת החלוץ(אל תתפסו אותי על המילה). אני בספק אם בלאומית שמש יבקיע 15 (או 17 ? לא זוכר ..) כמו שהבקיע השנה .
קראנקו נשלח - 16/05/2013 : 19:21:52
כל ה 8 בהרכב ? בחייך.
אמיר גולה נשלח - 16/05/2013 : 18:59:28
לעמית שמש, אסף עזו, סמיר, פוגלמן, פנסו, עידן, שי, ועוז ( אם יבחר בזה) יש מקום בהרכב שנה הבאה לדעתי, ויש עוד שחקנים שיש להם מקום בסגל, אז לא צריך להשתולל עם רכש לדעתי. אבל לא כדאי שנחכה לראות מי יהיה המאמן? זאת ההחלטה הכי קקעטית בעיניי
bony נשלח - 16/05/2013 : 18:33:42
הלוואי ויוסי מזרחי יבוא.
הדוב האדום נשלח - 16/05/2013 : 18:23:22
יוסי מזרחי הוא המאמן הכי טוב שהיה להפועל ירושלים מעולם. למרות שהיתה עליו הרבה ביקורת וגם " אבל בהסתדרות" הזכורים לטוב לא חיבבו אותו במיוחד אבל עדיין.. המאמן הכי טוב שהיה לנו (יש מצב שאני עושה עוול לאיזה מאמן משנות החמישים עד שמונים) אז נאמר שמזרחי המאמן הכי טוב שראיתי
קטמוניסט12 נשלח - 16/05/2013 : 17:44:33
עם מאמן כזה אפשר להביא את דוד רביבו ודן רומן ממש...

עוד נהיה גלקטיקוס ליגה לאומית!
עמרי446 נשלח - 16/05/2013 : 17:32:12
מלפפון שני?

שימו לב לפסקה השנייה מהסוף...

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/470/269.html?hp=71&cat=7101&loc=10
עמרי446 נשלח - 16/05/2013 : 17:17:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

נואשנו מהאופציה של איחוד?
כי מאיחוד יכולה להווצר אחלה של קבוצה.

אני חושב שרק ארבעה שחקנים + שלושה לספסל זו הגזמה לכיוון השני של אלו שחושבים שהסגל שלנו כמו שהוא מתאים ללאומית.

עמית שמש שוער לגיטימי ללאומית, מאור בן יעקב הראה יכולת טובה כששיחק ויכול לדעתי להמשיך גם בלאומית כשוער מחליף.
אסי עזו כבר שיחק בלאומית, היכולת של ג'וני בפיניש של העונה צריכה להצדיק מקום ככלבויניק מחליף גם בעונה הבאה.
אני חושב שפנסו ופוגלמן יכולים להיות בסגל.
עוז היה אחד המצטיינים שלנו העונה, אז בהחלט שווה לתת לו צ'אנס בלאומית.
שלום עקיבא לדעתי מספיק מוכשר בשביל ליגה לאומית (יכול להיות שבמקרה שלו העניין הוא לא מקצועי, לא יודע מה היה שם בתקופה שטסלפפה ספסל אותו, והאם הוא ירצה להמשיך איתו במידה והוא ישאר בעמדת המאמן)
על עידן שמש אני מניח שיש פה הסכמה מלאה שמתאים ללאומית, ושי כל עוד בריא בודאי שצריך להמשיך.

יצא לי 10 שחקנים, וזה בלי לכלול קשר שלדעת רבים פה הוא ה MVP של העונה (ואני תוהה בעצמי אם הוא מתאים או לא ללאומית) ובלי לכלול מגן שגורם לאנשים פה לאכול כובעים על ימין ועל שמאל (בעיקר על ימין..)

נראה לי שכל הדיון הוא תיאורטי במידה ואין איחוד. במידה שיש - נצטרך לעשות שינויים מפליגים ודי ברור שבקבוצה מאוחדת אנחנו נביא את מרבית האוהדים והצד השני את מרבית השחקנים.

נשים זאת בצד. לדעתי אסור לעשות מהפך קיצוני בסגל. חלק מהשחקנים הוכיחו שהם ראויים, יש משקל למומנטום שלא לדבר על הרוח החיובית שנראה שיש בין השחקנים. זה שווה המון.

מה שבטוח - צריך חיזוק רציני במרכז ההגנה, בקישור ההגנתי (אין לדעת מתי ואיך יחלים יובל פוגלמן) וגם חלוץ נוסף. העונה היה לנו ספסל קצר יחסית.

לדעתי, לצד השחקנים הקיימים כדאי להביא שחקן או שניים ברמה גבוהה ואת השאר לבסס על שחקנים צעירים עם פוטנציאל גבוה (אולי מושאלים מקבוצות צמרת) - גם ניתן להם מקום לפרוץ, גם יותר זולים ממסע רכש מטורף וגם יותר מתאים מאשר החלפת חצי סגל באנשים חדשים ולא מחוייבים למועדון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07