פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לקנא - פשוט לקנא

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
נירניר נשלח - 22/12/2009 : 16:40:43
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1624368
איפה אנחנו ואיפה הם
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
nadavlev נשלח - 30/12/2009 : 08:36:59
התקשורת תמיד הייתה לצידה של האדומים מתל אביב... גועל נפש
עדו האדום נשלח - 30/12/2009 : 06:55:50
http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-f697c3077ebd521004.htm
שימו לב שהכתב קורא לאוסישקין קבוצת האוהדים הראשונה בישראל.
tampopo נשלח - 26/12/2009 : 23:41:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.1379.70879.html

אם זה נכון, הם יצטרכו להתמודד עם השאלה האם להיקרא הפועל ת"א, או הפועל אוסישקין ת"א...

נראה שזו שאלה לא פשוטה בכלל.
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=8&t=28070
עוגן ק. נשלח - 24/12/2009 : 16:13:23
עמוס, תיקון קטן. בניגוד לאוסישקין השם המלא של הקבוצה (כמו גם רוח הקבוצה ורוב רובם של האוהדים) הוא כבר ברשותינו - "הפועל קטמון ירושלים". חסרה לנו רק בעלות על הישות המשפטית/בירוקראטית.
amos נשלח - 24/12/2009 : 14:16:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

אנחנו 250 לפחות אחרי הפסד 5-0 למכבי! באר שבע בחוץ וכל אחד מהם עדיף על 1000 כמו קראנקו ועמוס ועוד כמה חארות. תהיו בריאים.

סימן הקריאה הסגיר אותך.

אני רואה שאתה מצטט מישהו, אבל את הודעתו המקורית לא מצאתי. אני רואה גם שמסיבה לא ברורה נפלתי לפה המסריח של האנונימי הזבל ההוא. תמיד הכי גיבורים הם הכי אנונימיים. מעניין למה. אני רואה גם שהוא שקרן - סאדר לא הביאה 250 לאף משחק העונה, ביית ובודאי חוץ. אני רואה גם שהוא אידיוט: הוא לא הבין שהקבוצה שהוא אוהד היא לא הפועל בשום מובן, וכשזה יגמר - כמו באוסישקין - גם השם המלא של הקבוצה יעבור אלינו. והוא גם לא הבין שאנחנו עם אוהדי סאדר וביטר לא מדברים. יש לנו דברים יותר חשובים לעשות.

tampopo נשלח - 24/12/2009 : 09:19:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

אנחנו 250 לפחות אחרי הפסד 5-0 למכבי! באר שבע בחוץ וכל אחד מהם עדיף על 1000 כמו קראנקו ועמוס ועוד כמה חארות. תהיו בריאים.

סימן הקריאה הסגיר אותך.

גיא ליבמן?
babiji נשלח - 24/12/2009 : 09:05:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

סימן הקריאה הסגיר אותך.

להההה, זה רק סימן קריאה!! אחד!
שומר החומות נשלח - 24/12/2009 : 06:52:18
זה לא כמו האתר של וואן כי אין כאן תמונות מחתונות שבם נראים מתחבקים זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ

(אלי אוחנה, מישל דיין, עידן טל, מוטי גמיש, מחק את המיותר פחות)
מחאיי נשלח - 24/12/2009 : 05:31:02
ציטוט:

סימן הקריאה הסגיר אותך.
בלאש ביקו נשלח - 23/12/2009 : 21:28:24
עזוב גרטל. "רוצים שהפועל תיעלם מהמפה", איך אפשר בכלל להתווכח עם שטות כזאת?
משה גרטל לעולם נשלח - 23/12/2009 : 21:26:48
ציטוט:

תיתביישו לכם כל מי שרוצים שהפועל תיעלם מהמפה, גם אני שלא עזבתי את הפועל רוצה שסאסי יילך קיבינימט עם ויקטור אבל אם זה אומר שהפועל תיעלם אז לא אכפת לי מי יהיה הבעלים- אתם לא אלטרנטיבה לבעלים כי אין לכם כסף ומה לעשות, גם לא תמיכה לקבוצה בליגה הלאומית (עצוב אה?). אם היה המהלך בקיץ הייתי הולך אתכם בשמחה עם עוד הרבה אנשים אבל הקבוצה שלכם היא לא הפועל ירושלים תפסיקו להתבלבל.
טפו על כל השונאים שלנו- הביטרים ואתם, מגעילים.

עכשיו לא נוח לכם פירוק?!
לפני שנתיים התקוממתם איך אוהד הפועל רוצה שהקבוצה "שלו" תתפרק.
בקיץ האחרון, לפתע, החלטתם שאתם פתאום רוצים פירוק.(בטח, פתאום חשתם מאויימים שאנחנו, אוהדי הפועל, ניקח את הקבוצה)
מה יהיה?
בלאש ביקו נשלח - 23/12/2009 : 21:25:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

סלחו לי על השאלה, במי אני אמור לקנא? שם הקבוצה שלנו הפועל קטמון ירושלים. ולדעתי זה השם איתו נלך קדימה, גם אם עירוני סאד"ר תתפרק. הפועל ירושלים משחקת בליגה ג' דרום. יש לה קהל שלדעתי יגיע באביב ל-2000 איש (שיסלחו לי המומחים למנחוס). זה מה יש, ועם זה הולכים קדימה.
גיל רזים באים והולכים, פעם קוראים להם צחי בזיז, פעם אחרת צחי פזיז, ועתה יש צחי רזיז. אותי זה פשוט לא מעניין. בעלי החוב של הפועל סאד"ר, לעומת זאת, בוודאי מתעניינים בה.

אני מקנא, אבי היקר, בקבוצת כדורסל שמצליחה מקצועית ושיווקית באופן יוצא מהכלל, שיש לה תשע מאות חברי עמותה ושכרגע לי לפחות ברור שהיא בדרך לחזור ולהיות אימפריה בכדורסל הישראלי.
לגבי סאדר, זה ענן שרובץ עלינו, במיוחד שיש עדיין כאלה שזה מה שמונע מהם לחבור אלינו. אני לא עושה דרמטיזציה של העניין, אבל גם לא מתעלם ממנו לחלוטין.
מעבר לזה, אני אופטימי בהחלט.
Victor Paco נשלח - 23/12/2009 : 21:18:33
עד המוות הפועל נשלח - 23/12/2009 : 21:12:55
תיתביישו לכם כל מי שרוצים שהפועל תיעלם מהמפה, גם אני שלא עזבתי את הפועל רוצה שסאסי יילך קיבינימט עם ויקטור אבל אם זה אומר שהפועל תיעלם אז לא אכפת לי מי יהיה הבעלים- אתם לא אלטרנטיבה לבעלים כי אין לכם כסף ומה לעשות, גם לא תמיכה לקבוצה בליגה הלאומית (עצוב אה?). אם היה המהלך בקיץ הייתי הולך אתכם בשמחה עם עוד הרבה אנשים אבל הקבוצה שלכם היא לא הפועל ירושלים תפסיקו להתבלבל.
טפו על כל השונאים שלנו- הביטרים ואתם, מגעילים.
עדו האדום נשלח - 23/12/2009 : 19:12:46
הייתי מגדיר את זה כך: הפןעל סאדר ירושלים משחקת בליגה הלאומית והפועל קטמון ירושלים משחקת בליגה ג' דרום. אני עדיין מתעניין גם בנעשה אצלהם. ביום שאפסיק להתעניין במה שקורה שם זה יהיה נקודת מפנה דרמטית. כרגע היום הזה עדיין לא הגיע ואני יודע על עוד רבים כמוני שמתעניינים בסאדרים ומחכים לפירוק המיוחל.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07