משתמש |
לקנא - פשוט לקנא |
נירניר
4 הודעות |
|
ארמדיל
271 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 19:04:05
|
כאן יש התייחסות מפורשת לשאלת השם
http://www.one.co.il/Article/149827.html
ומה זה - איפה הם ואיפה אנחנו...? אנחנו במקום מאוד דומה, סאדר בתהליכי התפוררות מתקדמים, ותוך שנה תהייה במפרק/כונס נכסים
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 20:34:42
|
בהחלט יש מה לקנא. שני הבדלים: 1- בכדורסל העניין הרבה יותר פשוט- פחות כסף ויותר קל לעלות ליגה. 2- הקהל שם יותר מאוחד, אין שם אף אחד שנשאר עם הפועל שאול. אצלנו, משום מה, יש אנשים תמימים שמושפעים בעיקר מתקשורת ירושלמית פושעת וארורה שמסקרת קבוצה של קבלנים פושעים שהרגה את הפועל ירושלים. אינטרסים אינטרסים אינטרסים. בני זונות. טפו על סאסי טפו על יונה וטפו על "תרבות הקבלנים". |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 21:28:18
|
כל הכבוד לחולדות. מי ייתן והם יעלו לליגת העל ואז נזיין אותם במלחה |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 21:44:21
|
אני מקנא בהם מאד, בהכל. אבל גם מאד שמח בשבילם ומאמין שאנחנו בדרך לשם. |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 21:59:10
|
"אנחנו במקום מאוד דומה, סאדר בתהליכי התפוררות מתקדמים, ותוך שנה תהייה במפרק/כונס נכסים" על סמך מה ? אני ממש חושב שלא. ההפך הוא הנכון- שמעתי את עו"ד גיל רז בשישי והוא מדבר על תקופה חדשה ועל עליית ליגה. כמו שהליגה הזו נראית (ויעיד על עך יונתן כהן) זה גם יכול לקרות. זה שבאים 50 צופים למשחק לא מזיז להם ואפילו שי אהרון נהנה לרוץ ליציעים ריקים אחרי כל גול. אגב שמעתי היום ברדיו 103 את יניב כהן יו"ר קביליו יפו. הוא מספר על 2000 3000 צופים למשחק בית וחוץ. הוא אמר שהתקציב שלהם הוא 1.2. מליון ובשנה הבאה בליגה א' יהיה 4 מליון. יש להם משקיעים די רציניים בקבוצה חלקם אנונומיים. ואני שואל - אנחנו לא אמורים להיות מועדון לא פחות גדול מקביליו ? ואגב, גם בליגה ג' הם הביאו אלפי צופים למשחקים. סתם חומר למחשבה. |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 22:04:10
|
למה "איפה אנחנו ואיפה הם?", הא, נירניר גרוסמן? http://www.hapoeluta.com/ על פי הדיווח באתר הקבוצה, שכמו כל אתר בית תמיד מגזים לטובה, הגיעו למשחק הבית האחרון של אוסישקין 250 צופים. וזה כשהם לא מפסיקים לנצח. אז מסיבות עלייה זה טוב ושמח, ובאמת מתאים בול לתל אביבים. אבל החוכמה היא לראות 800 איש ביום ששי רטוב וקר במשחק מול אל הוזייל. מה שכן, במס' חברי העמותה שלהם זה באמת איפה אנחנו ואיפה הם. חרא עלינו. בושה וחרפה. גם אצל יפו, חברה טובה שלי, יש לדעתי מעט מאד קהל באופן יחסי במשחקי בית, למרות שהם דוחפים מספרים שלא קשורים למציאות לכל האתרים, ותהיו בטוחים שביום שיהיה להם משחק חוץ אחד רחוק באמת, יגיעו לא יותר מ-30 אוהדים, כולל טוטח הנודניק. ברור גם שאם הם היו אחרי שנתיים של כשלונות, הטוטח הזה היה נשאר רק עם עצמו והחפירות שלו. גם שיטת המניות שלהם נשמעת לי כמו בלוף. אז גם בהם אין מה לקנא. מה שכן, מקצועית הם באמת מרשימים. הקיצר, כל אחד והחבילה שלו. ואני בטוח שברור שלנו יש את היריבים הכי קשים במאבק על דמות הקבוצה. אלפי רדומים בבית, סאסי ויונה. תקשורת מקומית די עוינת, מישל דיין וכמה מטומטמים ביציעי טדי שחושבים ששתי נצחונות והנהלה שמתחלפת בפעם המי יודע כמה, זה באמת מה שישנה את הפועל. ועדו האדום (אגב, אולי תחליף כינוי? משהו בוגר יותר?) - ממש עצוב לקרוא איך אתה מאמין לכל שטות שאומרים ברדיו ומצטט אותה כאילו זה דברי אלוהים חיים ועובדות שאין עליהם ויכוח. מה אתה אומר? עו"ד גיל רז אמר? ממש אמר?! אם אני מבין נכון, אתה זה שעשה את הסרט, אני ממש מופתע מזה שאתה כזה שטחי ותמים. גיל רז- סליחה, עו"ד גיל רז - אני מאמין לו! |
סאסי - אני מאמין לו! |
נערך על ידי - סלאמה ב-22/12/2009 23:32:27 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 00:44:47
|
רגע, אז אתה מאמין לסאסי או לגיל רז?.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 01:05:34
|
לפחות 3-4 ימים אחרי המשחק הפורום הזה התעורר קצת. כפי שסלאמה אומר, כל אחד והחבילה שלו. יפו בשנתם הראשונה לא דידגו את מספרים שלנו מבחינת כמויות, ובאוסישקין הגיעו למשחקי בית, כאן בקריית הצעירים, 100 מטר מהבית שלי פחות אוהדים ממה שהבאנו למשחקי חוץ באותה השנה. יחד עם זאת, בדבר אחד אני מקנא בהם, אין בהם שיגעון קטנות כמו שלנו, אין להם מאניה דיפרסיה וכושר הלקאה עצמית מפותח כשלנו ( וגם לא געגועים לכל מיני נחום-נחומים, שכשראיתי אותו התרגשתי, וכשהבנתי למה הוא בא אני אומר -כושילידודה שלך , אתה, פאטו, דני מועלם, דני קוזו, אלגד והחיפאים, אינשאללה תמותו בתוך הרקטום של הקבלן). אצלנו החליטו בתחילת השנה על "שיעור בצניעות" ונתקעו עליו פתולוגית. מעין "קבל את הדין" בהקשר העיתונאי. כאילו שדי, זהו אנחנו לא מעניינים אז לא נילחם על סיקור ראוי לקבוצה שעדיין מביאה מאות אנשים למשחקים, לא פחות מיפו. אותי מדאיג שאחרי משחק של 6:0 אין כאן תגובות, שאנשים מסתכלים על 700 צופים ואומרים "בסדר בהתחשב בליגה בשעה ובמזג האויר". לא !!! ללא בסדר !!! הרי מה שאפיין אותנו זה השיגעון, הגעה של מאות ואלפים בשעות לא שעות, מזג אויר סוקהבלאט.פתאום אנחנו מקבלים בשויון נפש שאין סיקור בלירה , ואחר כך מתפלאים שמגיעים 600 איש למרות שאין גשם, שרק 320 עושים מנייה, ושאחרים חוגגים בזמן שאנחנו פרצנו את הדרך. צריך לפרגן לעצמנו ולנסות להגביר את החשיפה התקשורתית אבל במקביל, טפי עליכם :
כל אחד מביא עוד מנייה של מישהו מסביבו שנרדם ! ויש כאלה, כולכם יודעים מי זה מסביבכם, אבא, אח או דוד שדעך בשנה שעברה. אם לא מנייה, תגררו אותו מהאוזן ל 3 משחקי הבית הבאים, ושיקנה 4-5 כרטיסי הגרלה לפחות.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-23/12/2009 01:07:42 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 05:27:42
|
קראנקו - כל מילה זהב!
|
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 06:29:26
|
"ממש עצוב לקרוא איך אתה מאמין לכל שטות שאומרים ברדיו ומצטט אותה כאילו זה דברי אלוהים חיים ועובדות שאין עליהם ויכוח. מה אתה אומר? עו"ד גיל רז אמר? ממש אמר?! אם אני מבין נכון, אתה זה שעשה את הסרט, אני ממש מופתע מזה שאתה כזה שטחי ותמים." מזל שאני לא מכיר אותך אישית. הייתי ממש נעלב ממך...אגב נראה לי שאני באמת אשנה את השם שלי בקרוב. הדוגמא של עו"ד גיל רז היתה כתגובה למשפט של עמוס על כך שתוך שנה הסאדרים יהיו בתהליכי פירוק. אני עוקב בשימחה אחרי קבוצות האוהדים האחרות וחושב שהצלחתם היא הצלחתינו. אני מקנא באוסשקין שהגעו לשלב החשוב בהסטוריה שלהם והוא פירוק המועדון הישן והשתלטות של המועדון החדש על השם אם בכלל. לגבי קביליו - ברור לי שלא מגיעים 2000-3000 לכל משחק אבל למשל ה 9000 צופים במשחק העלייה שלהם זה נתון שדי הדהים אותי וחוץ מזה דיברתי בעיקר על התקציב שלהם שהוא אכן גבוה מאד. לגבינו - אנחנו במצב סביר בהחלט. אני מאמין שנראה אלפים ביציע בשלב כלשהוא, אולי בליגה ב' בשנה הבאה בירושלים. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 07:51:22
|
לסלמה יש בהחלט נטיה להעליב ולפגוע. עשית את זה לאליה, עכשיו לעידו, וחבל. אוהדי קטמון שכותבים כאן הם אלו שהכי אכפת להם, הם אחים לדרך, וכדאי לסגל טיפל'ה יותר אמפטיה הדדית. את הבוטות והשנינות - נא להפנות החוצה. השם "עידו האדום" מוצלח, נא לא לשנות. גם דודקיפוד ילדותי, אז מה ? לטעמי יש מידה ידועה של ילדותיות בכל נפש של אוהד כדורגל, ואוהבי קטמון לא שונים בכך. ולמי שמזכיר לנו להביא עוד קוני-מניות ועוד אוהדים ליציעים, בבקשה לשים לב שבחוכמתנו ושנינותנו כי רבה אנחנו לא מרחיקים ביד השניה את מי שכבר שם את התחת שלו לטובת הקבוצה.
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 08:07:42
|
מבחינה רגשית אני מתחבר לחלוטין להודעות של עמוס (אוטוטו סאדר מתפרקים) ולזו של קראנקו(טוב זה לא חכמה כל הודעה שלו מרגשת) רק שתיהן לוקות בגישת- מה שאני רוצה ומייחל לו זה מה שיקרה ושום התייחסות לחיים האמיתיים והריאלים ולמציאות בשטח. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 08:22:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לפחות 3-4 ימים אחרי המשחק הפורום הזה התעורר קצת. כפי שסלאמה אומר, כל אחד והחבילה שלו. יפו בשנתם הראשונה לא דידגו את מספרים שלנו מבחינת כמויות, ובאוסישקין הגיעו למשחקי בית, כאן בקריית הצעירים, 100 מטר מהבית שלי פחות אוהדים ממה שהבאנו למשחקי חוץ באותה השנה. יחד עם זאת, בדבר אחד אני מקנא בהם, אין בהם שיגעון קטנות כמו שלנו, אין להם מאניה דיפרסיה וכושר הלקאה עצמית מפותח כשלנו ( וגם לא געגועים לכל מיני נחום-נחומים, שכשראיתי אותו התרגשתי, וכשהבנתי למה הוא בא אני אומר -כושילידודה שלך , אתה, פאטו, דני מועלם, דני קוזו, אלגד והחיפאים, אינשאללה תמותו בתוך הרקטום של הקבלן). אצלנו החליטו בתחילת השנה על "שיעור בצניעות" ונתקעו עליו פתולוגית. מעין "קבל את הדין" בהקשר העיתונאי. כאילו שדי, זהו אנחנו לא מעניינים אז לא נילחם על סיקור ראוי לקבוצה שעדיין מביאה מאות אנשים למשחקים, לא פחות מיפו. אותי מדאיג שאחרי משחק של 6:0 אין כאן תגובות, שאנשים מסתכלים על 700 צופים ואומרים "בסדר בהתחשב בליגה בשעה ובמזג האויר". לא !!! ללא בסדר !!! הרי מה שאפיין אותנו זה השיגעון, הגעה של מאות ואלפים בשעות לא שעות, מזג אויר סוקהבלאט.פתאום אנחנו מקבלים בשויון נפש שאין סיקור בלירה , ואחר כך מתפלאים שמגיעים 600 איש למרות שאין גשם, שרק 320 עושים מנייה, ושאחרים חוגגים בזמן שאנחנו פרצנו את הדרך. צריך לפרגן לעצמנו ולנסות להגביר את החשיפה התקשורתית אבל במקביל, טפי עליכם :
כל אחד מביא עוד מנייה של מישהו מסביבו שנרדם ! ויש כאלה, כולכם יודעים מי זה מסביבכם, אבא, אח או דוד שדעך בשנה שעברה. אם לא מנייה, תגררו אותו מהאוזן ל 3 משחקי הבית הבאים, ושיקנה 4-5 כרטיסי הגרלה לפחות.
קראנקו |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
לקנא - פשוט לקנא |
|
|
|