פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ברוכים הבאים ללאומית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קסטל נשלח - 11/05/2013 : 09:13:51
ראשית קצת על עצמי. נולדתי בירושלים ממש כשאחרוני הטנקים הסתובבו בעיר ב 1967. סבא שלי - יצחק ידידיה שיחק תקופה מסוימת ב הפועל ירושלים ב קטמון.
ומאז שנולדה הקבוצה שלחלוטין באה מאהבה - אני שולח אנרגיות של הזדהות במיוחד מול סיטואציות של קבוצות שלא ממש רוצות להתפתח.
אני חושב שאתם עולים נכון לזמן הזה לליגה הכי מעניינת שהייתה ודי לראות איזה קבוצות ישחקו בה וזה ראוי וזה מקסים.

ולעניין : המשחק ביום שישי נגד רעננה הוא בהחלט "צו גיוס" למען הספורט ובדיוק נקודת מפגש אדומה וירושלמית לחלוטין,
אני זוכר איזה שירים מאד לא שיגרתיים הייתם שרים ביציעים "אני עומד על החומה"... אני יודע ומבין שרעננה לא יבואו לטיול בממילא או אצל רחמו ויש להם ממאדו וקמבדו שלא מעניין אותם היסטוריה. האתרים מלאים הזכרונות מ 2003
מה שאומר שזה יושב חזק בבטן. איך מטריפים את השחקנים של היום בהפועל ירושלים? איפה קטמון תוסיף את התבלין שלה? כדי לסגור מעגל.
חג שבועות שמח לכולם.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קראנקו נשלח - 18/05/2013 : 12:10:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קראנקו - אנשים שעמוק במערכת שם אומרים שאין כלום בילדים ובנערים, הכל ריק... ואסייג עוד הורס והורס, ככה בינינו. אבל נכון שהעובדה האסטרטגית היא שהפועל ים נמצאת במקום שונה ממה שהיא היתה בשנים הראשונות של קטמון, גם בזכותנו... במשחק אתמול היו מאות שהיו במשחק עלייה שלנו, ככה שלא אוהדי סאדר - בודאי הגרעין הקשה שלהם - אלא היושבים בבית ובאים למשחקים דרמטיים של שתי הקבוצות הם המטרה, גם באיחוד

רק מילה בנושא הנוער. לפני כמה חודשים קיבלתי שתי שיחות טלפון בהפרש של יומיים זו מזו של הורים מודאגים וזועמים כאחד. כאלה שילדיהם בקבוצות הנוער של הפועל. הם סיפרו לי זוועות וטענו להתעללות נפשית קשה שילדיהם עוברים תחת שרביטו שליום. אסייג. הם טוענים שזו הסיבה העיקרית להתפוררות.

אין ספק יאיר אסייג הוא חרא מאמן, לא חדש. נורא ואיום.
gideon נשלח - 18/05/2013 : 11:46:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קראנקו - אנשים שעמוק במערכת שם אומרים שאין כלום בילדים ובנערים, הכל ריק... ואסייג עוד הורס והורס, ככה בינינו. אבל נכון שהעובדה האסטרטגית היא שהפועל ים נמצאת במקום שונה ממה שהיא היתה בשנים הראשונות של קטמון, גם בזכותנו... במשחק אתמול היו מאות שהיו במשחק עלייה שלנו, ככה שלא אוהדי סאדר - בודאי הגרעין הקשה שלהם - אלא היושבים בבית ובאים למשחקים דרמטיים של שתי הקבוצות הם המטרה, גם באיחוד

רק מילה בנושא הנוער. לפני כמה חודשים קיבלתי שתי שיחות טלפון בהפרש של יומיים זו מזו של הורים מודאגים וזועמים כאחד. כאלה שילדיהם בקבוצות הנוער של הפועל. הם סיפרו לי זוועות וטענו להתעללות נפשית קשה שילדיהם עוברים תחת שרביטו של אסייג. הם טוענים שזו הסיבה העיקרית להתפוררות.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 18/05/2013 : 10:36:49
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים.

כמה ילדותי אתה שאלוהים יעזור לי.
אגב אם מה שפותר לך את הבעיה זה לקרוא לקבוצה ס.א.ד.ר אז להזכירך אותה קבוצה באותה בעלות הפסידה לרעננה אז למה בכלל היית צריך את הנקמה?או שמא אז זכותה הייתה להיקרא הפועל י-ם רק בגלל שהוד מעלתו מר טמקין היה ביציע.

מה לא ברור? אבי טמקין חושב שהקבוצה המתקראת הפועל ס.א.ד.ר ירושלים אינה מייצגת יותר את הפועל ירושלים, אלא הפועל קטמון ירושלים היא זו שמייצגת אותה מכיוון שקבוצה מזוהה קודם כל עם אוהדיה. זו הרגשה לגיטימית לחלוטין, ואני שותף להשקפתו.

זו גם דעתי.
צפוני נשלח - 18/05/2013 : 07:33:48
חברים שבת שלום,

העולם בו חובות של מיליונים מתקיימים לאורך שנים, כאשר ברור לכל שאין להם כיסוי, ועדיין מתנהלת הקבוצה עם מחזור של כ- 5000000 ₪ בשנה הוא עולם זר ומוזר לי. לפיכך - אין לי כל יכולת לנבא האם ומתי תיפולנה קבוצות המתנהלות כך (בביתר המצב גרוע יותר, וישנם עוד כמה כוכבים בכדורגל הישראלי), ואין לי שום יכולת להבין למה כפר-סבא נפלה ולמה דווקא השנה.
על מנת להיכנס לעולם זה אצטרך לשים את מבטחי במי שיודע להתנהל בעולם זה, אפשרות הפתוחה בפניי כבר שש שנים.
האלטרנטיבה בה בחרתי הייתה לרדת ליגה ולקבל קבוצה שמתנהלת אחרת - קבוצה המנוהלת ע"י מי שרואה כחלק מתפקידו לאזן את שורת ההכנסות ושורת ההוצאות, קבוצה הרואה בקהל ערך ולא מטרד, קבוצה הישגית השואפת לרמות הגבוהות ביותר.
הצלחנו להשתוות בליגה, אולם יש לנו כברת דרך על מנת להשתוות בתשתיות הנוער. לאחר 3 שנים של מחלקת נוער צעירה, ברור לי שהעבודה רבה ומדובר בתהליך ארוך טווח. מאידך - ניתן לראות בבירור שמחלקת הנוער שלנו נבנית טוב ומצליחה לטפס לכיוון המועדונים הגדולים.
כפי שהעלייה לליגה הלאומית שדרגה את מעמדנו במו"מ האיחוד, כך כל שנה שמחלקת הנוער שלנו מתקדמת תשדרג אותו עוד. ההזדמנות הנוכחית אינה הזדמנות בלתי חוזרת, היא תנאים טובים יותר מבעבר וטובים פחות מבעתיד, אם נמשיך לכלכל את צעדנו.
אם סאדר תקרוס איני יודע, אולם במקרה כזה נוכל, אולי, לרכוש את נכסיה במחיר סביר מבחינתנו. ואם התעקשותו של מר סאסי תגרום לכך שבעוד מספר שנים, כשמאות ילדים ובני נוער יטופחו בקטמון, ואנחנו נעלה לליגת העל, הפועל ירושלים תמשיך לדשדש במיקומה הנוכחי - דיינו.
amos נשלח - 18/05/2013 : 07:13:36
עוגן ק. נשלח - 18/05/2013 : 02:45:18
החובות זה לא העיקר. כפי שכתבתי לפני קטמון סאסי לא היה מכניס את היד לכיס, והיום, אחרי קטמון (ליתר דיוק מהעונה השניה של קטמון) הוא מכניס אותה יותר ויותר. פעם הוא לא הפסיד על הפועל, והיום הוא מפסיד. מליונים. והיורשים עומדים ומסתכלים איך הכסף שלהם עוזב לאבא את הכיס.
החובות זה בונוס. הם לא קטנים עם השנים, להפך, וקשה יותר לקזז אותם בעולם שקוף.
באשר לאוהדים - ראית ילדים במשחק? לא רוצה להעלות ספקולציות כי זה סתם מבאס. תכלס, כל מי שיש לו ילדים או קרובי משפחה שלומדים בירושלים יגיד לך שכבר אין חיה כזאת אוהדי הפועל ביסודי או בתיכונים. אוהדי קטמון יש בכמה מובלעות. זאת לא התנשאות. זה עצוב. הנדוניה שאנחנו מקבלים (אינשאללה) היא לא בקהל צעיר, אלא במחלקת נוער שגם היא בנסיגה.
מה רוצה לומר? האמת מורכבת, ולפעמים הרגש מצייר את התמונה יותר מאשר המציאות. הרגש זה כל העניין בכדורגל, אבל (כאן אני מצטרף לותיק) אסור לנו לתת לרגש לסכן את מה שהשגנו.

קראנקו נשלח - 18/05/2013 : 01:25:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

אני דווקא חושב שזו הנחה מאוד רצינית והגיונית. זה ששש שנים הוא לא נפל לא אומר שזה לא יקרה בשנה השביעית או השמינית. הסדר חובות חלקי זאת מתנה חד פעמית
אף אחד לא אוהב לזרוק כסף וסאסי במיוחד לא. לפני קטמון הוא לא שם כסף מהבית בעיקרון, והעיד על זה מישל דיין שידע מה הוא אמר ולא ממש נמנה על אויבי סאסי. מאז קטמון סאסי נאלץ לשבור את העיקרון הזה. הוא מפסיד על כל שנה שהוא בעלים של קבוצה בלי אוהדים (איזה 'ייצבה קהל אוהדים'?? תראו לי ילד אחד שהצטרף לקהל??) קבוצה שספונסרים מתרחקים ממנה. זאת קבוצה שהנכס הגדול שלה, הנוער, ירד השנה ליגה בשיא שלילי של נקודות, ומייצר פחות ופחות שחקנים. פחות שחקנים זה פחות ספסרות בבני אדם, אחד ממקורות ההכנסה העיקריים של הקבוצה עד כה.
להגיד שהוא מוכן להפסיד מליונים על כבוד זה לא לעשות לו כבוד. זה להגיד שהוא מטומטם, והוא לא. הוא איש עסקים. כרגע יש עוד דבר אחד שנותן לו דלק, וקוראים לו קרית יובל. הפרס שהוא מקווה לקטוף מספיק גדול כדי להמשיך להחזיק קבוצה מפסידה. אבל גם פה, אם חוות הדעת המבוססת ששמעתי נכונה, צפויה הכרעה לא רחוקה.
כל זה נאמר לא כדי לשכנע לחכות שהוא ייפול, אלא להיפך - השנה, להבדיל מהנסיון של ליגה ג', יש הזדמנות לנצל את החולשה של סאסי. לשלם חלק מהחובות שלו, אבל להיזהר לא להפיל את עצמנו

עוגן :
1. זו פעם שלישית לפחות ב 6 שנים האחרונות שנעשה בהפועל ירושלים הסדר חובות.
2. ראיתי היום טלויזיה והיו שם לא מעט ילדים. לפחות עשרות ילדים. הרבה יותר מילד אחד הצטרף. בסך הכל היו שם סדר גודל של 1000 איש מהפועל.
3. הנוער שם ירד ליגה אחרי שהוא עלה והעביר את רוב השחקנים המשמעותיים לבוגרים. בכל מיקרה יש שם מחלקת נוער עם נתוני פתיחה טובים, גם אם קבוצה כזאת או אחרת שם בשפל נקודתי.
4. קריית יובל לא שייך לסאסי\הפועל ירושלים. לא יודע איך ומה הוא אמור להרוויח, בתב"ע השטח הזה הוא לא שטח לבנייה.
5. מסכים איתך שאין לקבוצה הזאת שום יכולת היום להביא ספונסרים.

לגבי המניעים שלו, כבוד, כסף, ושאר ירקות - אחרי שנים של מחקר, ניתוח, לימוד פסקי בורר, שיחות, פגישות, אני יכול להגיד בודאות שאי אפשר לפסוק לגביו שום דעה פשוטה כמו "איש עסקים". והלואי שהאבחנה שלך נכונה ואפשר לסגור עניינים.
עוגן ק. נשלח - 17/05/2013 : 23:41:28
אני דווקא חושב שזו הנחה מאוד רצינית והגיונית. זה ששש שנים הוא לא נפל לא אומר שזה לא יקרה בשנה השביעית או השמינית. הסדר חובות חלקי זאת מתנה חד פעמית
אף אחד לא אוהב לזרוק כסף וסאסי במיוחד לא. לפני קטמון הוא לא שם כסף מהבית בעיקרון, והעיד על זה מישל דיין שידע מה הוא אמר ולא ממש נמנה על אויבי סאסי. מאז קטמון סאסי נאלץ לשבור את העיקרון הזה. הוא מפסיד על כל שנה שהוא בעלים של קבוצה בלי אוהדים (איזה 'ייצבה קהל אוהדים'?? תראו לי ילד אחד שהצטרף לקהל??) קבוצה שספונסרים מתרחקים ממנה. זאת קבוצה שהנכס הגדול שלה, הנוער, ירד השנה ליגה בשיא שלילי של נקודות, ומייצר פחות ופחות שחקנים. פחות שחקנים זה פחות ספסרות בבני אדם, אחד ממקורות ההכנסה העיקריים של הקבוצה עד כה.
להגיד שהוא מוכן להפסיד מליונים על כבוד זה לא לעשות לו כבוד. זה להגיד שהוא מטומטם, והוא לא. הוא איש עסקים. כרגע יש עוד דבר אחד שנותן לו דלק, וקוראים לו קרית יובל. הפרס שהוא מקווה לקטוף מספיק גדול כדי להמשיך להחזיק קבוצה מפסידה. אבל גם פה, אם חוות הדעת המבוססת ששמעתי נכונה, צפויה הכרעה לא רחוקה.
כל זה נאמר לא כדי לשכנע לחכות שהוא ייפול, אלא להיפך - השנה, להבדיל מהנסיון של ליגה ג', יש הזדמנות לנצל את החולשה של סאסי. לשלם חלק מהחובות שלו, אבל להיזהר לא להפיל את עצמנו
הסלע האדום נשלח - 17/05/2013 : 23:31:44
הלוואי שהיה לי שקל על כל פעם שהתחזיות אמרו שהפועל של סאסי תתפרק.
הקבוצה היום להבדיל מלפני 6 שנים לכל הדעות עם פחות חובות (אולי גמיש לא הוריד מספיק אבל הוריד הרבה) עם הסדרי חובות עם גורמים מוסדיים ,עם ניהול שוטף יציב של כמה שנים טובות ,וגם עם התייצבות של קהל יותר מאשר לפני 6 שנים.
אז חלאס עם הדיבור הלא רציני הזה
קראנקו נשלח - 17/05/2013 : 23:10:55
הפועל ירושלים לא תתפרק. לפני 6 שנים אורי כתב "זו קבוצה בלי קונים, בלי כסף, שקועה בחובות, בלי עתיד, שבמוקדם או במאוחר תקרוס, ותשאוב את מי שבתוכה למערבולת של תביעות וחובות".
האבחנה הזאת התבררה כשגויה. זה לא אומר שצריך לשלם כל סכום או את הסכומים שכרגע ידועים.
להערכתי הפועל ירושלים יכולה להתקיים במתכונתה הנוכחית עוד שנים רבות.
קטמון ותיק נשלח - 17/05/2013 : 23:03:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

הספר ההוא של דוסטוייבסקי באמת נכתב עליך הא?

יכול להיות, אם כי זה לא אומר שאין ממש במה שאני חושב ואומר כ"קול קורא במדבר".
ואולי דווקא יש פה מי שפועלים כשם ספרו של תומס הריס שלפיו נעשה הסרט בכיכובם של ג'ודי פוסטר ואנתוני הופקינס, או לחלופין כשם המנזר בלטרון.
דותן716 נשלח - 17/05/2013 : 22:56:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מסקנה: לא שולחים את סאד"ר לעשות את עבותדה של הפועל ירושלים.

כמה ילדותי אתה שאלוהים יעזור לי.
אגב אם מה שפותר לך את הבעיה זה לקרוא לקבוצה ס.א.ד.ר אז להזכירך אותה קבוצה באותה בעלות הפסידה לרעננה אז למה בכלל היית צריך את הנקמה?או שמא אז זכותה הייתה להיקרא הפועל י-ם רק בגלל שהוד מעלתו מר טמקין היה ביציע.

מה לא ברור? אבי טמקין חושב שהקבוצה המתקראת הפועל ס.א.ד.ר ירושלים אינה מייצגת יותר את הפועל ירושלים, אלא הפועל קטמון ירושלים היא זו שמייצגת אותה מכיוון שקבוצה מזוהה קודם כל עם אוהדיה. זו הרגשה לגיטימית לחלוטין, ואני שותף להשקפתו.
שלומי מלכה נשלח - 17/05/2013 : 22:53:50
הספר ההוא של דוסטוייבסקי באמת נכתב עליך הא?
קטמון ותיק נשלח - 17/05/2013 : 22:43:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

אני חולק עליך. אם זו היתה סתם עיסקה קרה ורציונאלית אף אחד לא היה בכלל נוקף אצבע או מכניס יד לארנק. זו עסקה רגשית במהותה. צריך להודות בזה, אבל עדיין לתת לרציו לשמור עלינו - צריך לחשוב על המקסימום (הלא רציונאלי) שאפשר להציע, אבל עם זאת בלי שזה יחנוק את הקבוצה, ימשכן את העתיד שלה או יגרור אותה למטה.

אחד מכללי קנייה בחנות עתיקות או דומה לה הוא: כשאתה רואה פריט שאתה מאד רוצה בו, גם מבחינה רגשית, הסט את השיחה והמקח והממכר עם המוכר לפריטים אחרים ותנהל כאילו מו"מ קשוח עם המוכר, כדי שיבין שאתה סוחר קשוח. ואז בדרך מקרה "תתקל" בפריט שאתה באמת רוצה לרכוש ואז תנהל עליו מו"מ קצר וקשוח. המחיר שלו תמיד יהיה הרבה יותר נמוך ולטובת הקונה, כי המו"מ הזה היה לא רגשי כי אם עסקי.
עוגן ק. נשלח - 17/05/2013 : 22:32:18
אני חולק עליך. אם זו היתה סתם עיסקה קרה ורציונאלית אף אחד לא היה בכלל נוקף אצבע או מכניס יד לארנק. זו עסקה רגשית במהותה. צריך להודות בזה, אבל עדיין לתת לרציו לשמור עלינו - צריך לחשוב על המקסימום (הלא רציונאלי) שאפשר להציע, אבל עם זאת בלי שזה יחנוק את הקבוצה, ימשכן את העתיד שלה או יגרור אותה למטה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07