| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| טוטח |
נשלח - 08/05/2013 : 00:49:42 פנאטיות היא דרך ביטוי לאידיאולוגיה. כל אחד מאיתנו פנאט לדברים הקרובים לליבו, לא בהכרח בצורה הראויה. בימים האחרונים אני עושה בדק בית ומוצא כי למרות שכל מה שכתבתי פה אי פעם, היה מדם ליבי, ומתוך כנות תהומית (גם מה שנראה כמו נאחס או הקנטה), היו לעיתים דברים שלא היו צריכים להיאמר ואם כבר נאמרו, היה מוטב לומר אותם בזמנים נכונים יותר. ולכן, כל מי שנפגע באופן אישי ממני, שיידע כי לא הייתה כוונה כזו. אחרי הכל ולמרות כל מה שקרה בשבועות האחרונים בין שני המועדונים - שילוב של נסיבות שהביאו אותנו לצמידות מלאכותית למשך שבוע אחד - אני עדיין חושב שאם לא אנחנו, אז רק אתם. עלו והצליחו, ותביאו את בשורת האוהדים לליגות החשובות באמת. השארתם לנו מתנה יקרה מאוד - את ליאור זדה היקר והאהוב - ואנחנו מקווים שהוא יביא אותנו למחוז חפצנו. הרבה הצלחה, בתקווה לימים שקטים וידידותיים יותר. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לאסלו צה |
נשלח - 09/05/2013 : 17:49:33 תספיקו כבר לדבר על יפו בכל חור. פאקינג עלינו ליגה. מסיבת עלייה יום שני. עזבו שטויות. |
| רגל עץ |
נשלח - 09/05/2013 : 17:41:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
מה לעשות, באביג'י, ועונת מלפפונים ארוכה לפנינו... במקום לתת תפוקה בעבודה צריך לכתוב בפורום על משהו, לא?
אפשר להעלות שמות של שחקנים קונגולזים, סלובנים או צ'צ'נים עלומים שיתאימו כשחקנים זרים בליגה הלאומית. זו מהות עונת המלפפונים, לא?
|
| אליה |
נשלח - 09/05/2013 : 17:05:43 בואו נדבר על יורו מי בא אתי? |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 09/05/2013 : 16:17:51 מה לעשות, באביג'י, ועונת מלפפונים ארוכה לפנינו... במקום לתת תפוקה בעבודה צריך לכתוב בפורום על משהו, לא? |
| babiji |
נשלח - 09/05/2013 : 15:58:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בקביליו ישנם אוהדים שמבינים מה באמת קרה למועדון שלהם, ומתעקשים לדבר גם כשאידי האמין מנסה לשלוח אותם לקיבינימט: http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13637.msg173440#new
נראה לי שאפשר להפסיק להתרגש מכל נאד שמישהו תוקע בפורום של יפו ולהתרכז בעצמנו.
מאחל ליפו ולאנשים הטובים שבמועדון ומאחוריו להשתחרר מהרוח הרעה ולצאת לדרך חדשה ומוצלחת. |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 09/05/2013 : 15:34:14 בקביליו ישנם אוהדים שמבינים מה באמת קרה למועדון שלהם, ומתעקשים לדבר גם כשאידי האמין מנסה לשלוח אותם לקיבינימט: http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13637.msg173440#new
|
| האחים מרילי |
נשלח - 09/05/2013 : 07:52:38 היחס שלי ליפו לא נגזר ישירות מהתנהגות של כמה אוהדים שלהם - האחד שבא ועושה פה פרובוקציות ומאיים בתביעות מוזרות, והשני הדובר האמין שמפיץ הודעות שיטנה על כל קיר אפשרי. למרות שאני חושב שבניגוד לקלישאה, אדם נבחן דווקא בשעת צערו, אין לי בעיה לשים את זה מאחורינו. זאת בעיקר בעיה שלהם שבמקום להתכונן למשחק עם כפ"ס התרכזו במלחמה אבודה ולא צודקת. הבעיה שלי עם יפו היא שהם מכרו את נשמתם לגורמי פשיעה שמן הסתם תומכים בהם כלכלית, וגם מבצעים עבורם את העבודה כשצריך. כשיניב כהן (נשיא הכבוד?) שופך בתקשורת איומים בסגנון של חבריו למקצוע אברג'יל ומולנר ואף אחד ביפו לא מתנער ממנו, הם בעצם עומדים מאחוריו ומאחורי כל הפשעים שנעשו לפני המשחק בלוד בנסיון למנוע את המשחק. מבחינתי, עד שלא יבערו את החלאה מקירבם, אין להם תקנה. |
| amos |
נשלח - 08/05/2013 : 23:42:31 יש משהו שאני לא מבין - אנחנו והם קבוצות אוהדים שבוחרות את ההנהלה. איך אצלם נהייה עבריין צמרת למנהל הקבוצה, כשאצלנו אחד כזה לא היה מקבל קול? |
| פולדש |
נשלח - 08/05/2013 : 23:28:33 עמיקם, כתבת יפה ואני בגדול בעדכם, למרות כל מה שעשיתם.
Having said that, אם לא תוציאו הודעת התנצלות רשמית, כקבוצה (אני אסלח לך ברמה האישית גם ככה, קשה לי לנטור טינה לבני-אדם ), אתם יוצאים קטנים. מאוד-מאוד.
|
| tampopo |
נשלח - 08/05/2013 : 17:37:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu מנהלים נא להרחיק
!
|
| אושר גדול |
נשלח - 08/05/2013 : 17:04:35 טוטח, את מה שכתבת כאן כדאי שתכתוב אצלכם בפורום ושתצא התנצלות רשמית מהמועדון שלכם, נתייחס ברצינות.אל תשחק ברגשותינו! ההפכפכות שלכם מגוחכת. |
| eupheu |
נשלח - 08/05/2013 : 12:51:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
טוטח, אני מחבב מאוד את קביליו יפו. ואכזבתם ממש.
כנראה שאם הייתם עולים במקומנו אז גם חלקנו פה היו אומרים: "יפו קנו שופטים, לחקור את הפנדל באילת וכ'ו" לחקור זה אולי בסדר אבל בחיאת אתם יודעים טוב מאוד שכל העזרה שנתנו ללוד זה היה רק לצורך קיום המשחק, אין ספורטיבי מיזה וכל הכבוד לשחקני לוד. אתם נורמאלים שאתם מפרשים את זה כמתן שוחד?! וגרוע מהבקשות חקירה והתלונות שלכם בהתאחדות הן ההודעות המגעילות שהוצאתם כהנהלה נגדינו ובכל הזדמנות הכפשתם אותנו, אנחנו מנסים להיות קבוצה אלטרנטיבית בכדורגל הישראלי, הוגנת ונקייה בדיוק מהדברים האלו ושתמשוך עוד קהל ואתם חירבנתם עלינו.
לא מדוייק אני בשביל חולצה כחולה מכובסת של קטמון הייתי מוכר את האחים שלי... |
| הולך ברגל |
נשלח - 08/05/2013 : 12:35:54 טוטח, אני מחבב מאוד את קביליו יפו. ואכזבתם ממש.
כנראה שאם הייתם עולים במקומנו אז גם חלקנו פה היו אומרים: "יפו קנו שופטים, לחקור את הפנדל באילת וכ'ו" לחקור זה אולי בסדר אבל בחיאת אתם יודעים טוב מאוד שכל העזרה שנתנו ללוד זה היה רק לצורך קיום המשחק, אין ספורטיבי מיזה וכל הכבוד לשחקני לוד. אתם נורמאלים שאתם מפרשים את זה כמתן שוחד?! וגרוע מהבקשות חקירה והתלונות שלכם בהתאחדות הן ההודעות המגעילות שהוצאתם כהנהלה נגדינו ובכל הזדמנות הכפשתם אותנו, אנחנו מנסים להיות קבוצה אלטרנטיבית בכדורגל הישראלי, הוגנת ונקייה בדיוק מהדברים האלו ושתמשוך עוד קהל ואתם חירבנתם עלינו. |
| talikch |
נשלח - 08/05/2013 : 11:07:03 סליחה שאני נשמע קיצוני,אין מחילה למעלילים,למלשינים,לממציאי בדותות,ליללנים בלתי נלאים ולמחבלים קטנים בכרמים ואם יש כאן מישהו שרוצה לתבוע דיבה על דברים שנאמרו כאן בפורום,מקומו לא כאן,כאן זה המקום הבטוח שלנו לכתוב כל מה שאנחנו רוצים וכואב לנו זה הסייפ ספייס שלנו לא של אוהדי קבוצות אחרות
ואני לא מאחל כלום ליפו, אם כבר אני מאחל לאזור המפתיעה לעלות ליגה |
| HST |
נשלח - 08/05/2013 : 09:53:46 לא מבין אתכם... הוא פשוט מחפש שעשוע חדש לפגרה עכשיו כשמשחקי הפלייאוף נגמרו ליפו. הדבר הנכון לטעמי הוא התעלמות מוחלטת מדבריו ומנסיונות הפרובוקציה בשקל וחצי.
שיהיה בהצלחה ליפו בליגה א' דרום |