| משתמש |
בהצלחה!  |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 00:49:42
|
פנאטיות היא דרך ביטוי לאידיאולוגיה. כל אחד מאיתנו פנאט לדברים הקרובים לליבו, לא בהכרח בצורה הראויה. בימים האחרונים אני עושה בדק בית ומוצא כי למרות שכל מה שכתבתי פה אי פעם, היה מדם ליבי, ומתוך כנות תהומית (גם מה שנראה כמו נאחס או הקנטה), היו לעיתים דברים שלא היו צריכים להיאמר ואם כבר נאמרו, היה מוטב לומר אותם בזמנים נכונים יותר. ולכן, כל מי שנפגע באופן אישי ממני, שיידע כי לא הייתה כוונה כזו. אחרי הכל ולמרות כל מה שקרה בשבועות האחרונים בין שני המועדונים - שילוב של נסיבות שהביאו אותנו לצמידות מלאכותית למשך שבוע אחד - אני עדיין חושב שאם לא אנחנו, אז רק אתם. עלו והצליחו, ותביאו את בשורת האוהדים לליגות החשובות באמת. השארתם לנו מתנה יקרה מאוד - את ליאור זדה היקר והאהוב - ואנחנו מקווים שהוא יביא אותנו למחוז חפצנו. הרבה הצלחה, בתקווה לימים שקטים וידידותיים יותר.
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 01:04:09
|
| למחוק ומהר. לפני שאנשים יכתבו לדבר הזה מה הם חושבים עליו והוא יאיים לתבוע אותם. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 01:46:02
|
ד"ר ג'קל או מיסטר הייד? ביד אחת מאשים אותי באיום, שוחד, מתן טובות הנאה. מבקש לחקור ולהוקיע אותי ואת פעלי, מטיל בי רפש וזוהמה (והכל מומצא ומצוץ מהאצבע - כך גם הוכח) ובידו השנייה מציע זר פרחים ומאחל לי בחברות ואבירות הצלחה.
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 06:50:14
|
טוטח שלום.
אכן, נאמרו הרבה דברים פוגעניים מצד שני הצדדים אבל גם נעשו מעשים והם היו חד צדדיים באופן מוחלט. אתם צריכים לעשות בדק בית רציני לדעתי ולשאול את עצמכם כמה שאלות: 1. למה בכלל רציתם כל כך שלוד לא יופיעו. הרי הגעתם מאד קרוב אבל לא היה לכם סיכוי ממשי לעלות מהמקום הראשון, אז למה השקעתם בזה כל כך הרבה אנרגיה. היה עדיף לכם לחסוך כוחות למשחקי הפלייאוף. 2. למה אתם קשורים לאנשים הקשורים ( לכאורה...) לעולם התחתון? במקרה הטוב זה מדבק. אתם סופגים מהם סגנון לא בריא ובמקרה הרע... 3. מה הסיפור עם החדירה לפרטיות של פורום אחר? מה הסיפור עם כל הטרולים? למה אתה אישית לא מבין שבמצב מתוח כל כך, כשאתה מתארח בבית אחר יש לפחות לעמוד בכללים בסיסיים של נימוס והתחשבות? 4. כל מה שחיים אוחיון שלכם אומר. יש סיבה מאד טובה למה הוא לא מגיע יותר למשחקים שלכם. אתם איבדתם את הדרך כבר לפני שנה ואתם עדיין לא חזרתם אליה.
בתקווה לימים טובים יותר בין הקבוצות |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-08/05/2013 06:57:37 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 07:51:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
פנאטיות היא דרך ביטוי לאידיאולוגיה. כל אחד מאיתנו פנאט לדברים הקרובים לליבו, לא בהכרח בצורה הראויה. בימים האחרונים אני עושה בדק בית ומוצא כי למרות שכל מה שכתבתי פה אי פעם, היה מדם ליבי, ומתוך כנות תהומית (גם מה שנראה כמו נאחס או הקנטה), היו לעיתים דברים שלא היו צריכים להיאמר ואם כבר נאמרו, היה מוטב לומר אותם בזמנים נכונים יותר. ולכן, כל מי שנפגע באופן אישי ממני, שיידע כי לא הייתה כוונ ה כזו. אחרי הכל ולמרות כל מה שקרה בשבועות האחרונים בין שני המועדונים - שילוב של נסיבות שהביאו אותנו לצמידות מלאכותית למשך שבוע אחד - אני עדיין חושב שאם לא אנחנו, אז רק אתם. עלו והצליחו, ותביאו את בשורת האוהדים לליגות החשובות באמת. השארתם לנו מתנה יקרה מאוד - את ליאור זדה היקר והאהוב - ואנחנו מקווים שהוא יביא אותנו למחוז חפצנו. הרבה הצלחה, בתקווה לימים שקטים וידידותיים יותר.
חביבי מאוחר מדיי, עם התוכן של דבריך עוד אפשר להתמודד אבל בזה שהחלטת להתנהג בבריונות משפטית נגד דברים שנאמרו כאן אצלנו בפורום על זה אין מחילה. אם תתנצל בפני קלי אולי תזכה להזדמנות שניה. עד אז אתה לא רצוי כאן.
מנהלים נא להרחיק |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 08:14:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
חביבי מאוחר מדיי, עם התוכן של דבריך עוד אפשר להתמודד אבל בזה שהחלטת להתנהג בבריונות משפטית נגד דברים שנאמרו כאן אצלנו בפורום על זה אין מחילה. אם תתנצל בפני קלי אולי תזכה להזדמנות שניה. עד אז אתה לא רצוי כאן.
מנהלים נא להרחיק
+1 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 08:20:23
|
טוטח גם אם אני במיעוט, אני מברך על הדיאלוג איתך. מבחנתי אתה תמיד רצוי בפורום. יש מספר כללים לא כתובים לגבי פורומים: אין דין התדינות במגרש נטרלי לכניסה כאורח בפורום כל כך שייכותי. זה פורום של אוהדי קטמון והוא לא מנדסה להיות צודק, פייר או נטרלי. כאן האדומים הם הטובים וכל השאר הם הרעים. אתה רוצה לבקר אותנו, תכבד את החוקים הללו. אם השמועות שאתה מתכוון לתבוע משהו על כתיבה בפורום, אז אי אפשר גם לתבוע משהו וגם להיות אורח בפורום. תבחר. אני מקווה שהמנהלים לא יתחילו עם חסימת האתר לאורחים שאומרים דברים מרגיזים, כי כמו שאמרו בשיר, בסוף הם גם יגיעו אלי.
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 09:00:45
|
| חושב שראוי שתתנצל באופן אישי בפני קלי על איום התביעה המגוחך. אח"כ שקבוצתך תוציא הודעת התנצלות רשמית על כל ההאשמות הישירות או המרומזות מהשבוע האחרון. אח"כ נדבר על ידידות. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 09:19:04
|
| היידה בי, היידה בו, היידה לך כבר מפה |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 09:45:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
פנאטיות היא דרך ביטוי לאידיאולוגיה. כל אחד מאיתנו פנאט לדברים הקרובים לליבו, לא בהכרח בצורה הראויה. בימים האחרונים אני עושה בדק בית ומוצא כי למרות שכל מה שכתבתי פה אי פעם, היה מדם ליבי, ומתוך כנות תהומית (גם מה שנראה כמו נאחס או הקנטה), היו לעיתים דברים שלא היו צריכים להיאמר ואם כבר נאמרו, היה מוטב לומר אותם בזמנים נכונים יותר. ולכן, כל מי שנפגע באופן אישי ממני, שיידע כי לא הייתה כוונה כזו. אחרי הכל ולמרות כל מה שקרה בשבועות האחרונים בין שני המועדונים - שילוב של נסיבות שהביאו אותנו לצמידות מלאכותית למשך שבוע אחד - אני עדיין חושב שאם לא אנחנו, אז רק אתם. עלו והצליחו, ותביאו את בשורת האוהדים לליגות החשובות באמת. השארתם לנו מתנה יקרה מאוד - את ליאור זדה היקר והאהוב - ואנחנו מקווים שהוא יביא אותנו למחוז חפצנו. הרבה הצלחה, בתקווה לימים שקטים וידידותיים יותר.
טוטח,
כאופטימיסט בלתי נלאה אני דווקא מברך על השרשור הזה שלך, כולי צער על מה שקרה בשבועיים האחרונים בעיקר על קלקול היחסים בין שתי קבוצות האוהדים, שכמו שאתה אומר, אמורות להביא גישה אחרת לספורט. מעבר לדם הרע שזרם אני עדיין זוכר רגעים יפים של כיבוד במשחקים, של שירים נגד ביתר ואת ההופעה שלכם למשחק שלנו בוינטר לפני 3 עונות. לדעתי זה צריך ויכול להמשך אם נשים את התקופה האחרונה בצד.
מאחל לכם הצלחה מכל הלב!!!! |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 09:46:14
|
בלי קשר לפנאטיות או לדברים שכתבת פה בעבר,
לא ברור איפה מופיעה בדברים שכתבת התנצלות על הנסיונות המכוערים שלכם בשבוע האחרון לחבל בכל דרך אפשרית בעליית הליגה שלנו.
החל מהנסיונות שלכם (לכאורה) לגרום לשחקני לוד לא להגיע למשחק ליגה, וכלה בהתבכיינות חוצת הגבולות מייד לאחד שריקת הסיום בכל פורום אפשרי - למרות שברור לכולכם, שהמשחקים נגד לוד לא הכריעו את זהות העולה.
לא רואה סיבה אמיתית שאנשים פה יקבלו אותך לפני כן. |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 09:53:46
|
לא מבין אתכם... הוא פשוט מחפש שעשוע חדש לפגרה עכשיו כשמשחקי הפלייאוף נגמרו ליפו. הדבר הנכון לטעמי הוא התעלמות מוחלטת מדבריו ומנסיונות הפרובוקציה בשקל וחצי.
שיהיה בהצלחה ליפו בליגה א' דרום |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 11:07:03
|
סליחה שאני נשמע קיצוני,אין מחילה למעלילים,למלשינים,לממציאי בדותות,ליללנים בלתי נלאים ולמחבלים קטנים בכרמים ואם יש כאן מישהו שרוצה לתבוע דיבה על דברים שנאמרו כאן בפורום,מקומו לא כאן,כאן זה המקום הבטוח שלנו לכתוב כל מה שאנחנו רוצים וכואב לנו זה הסייפ ספייס שלנו לא של אוהדי קבוצות אחרות
ואני לא מאחל כלום ליפו, אם כבר אני מאחל לאזור המפתיעה לעלות ליגה |
חרובי טל |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 12:35:54
|
טוטח, אני מחבב מאוד את קביליו יפו. ואכזבתם ממש.
כנראה שאם הייתם עולים במקומנו אז גם חלקנו פה היו אומרים: "יפו קנו שופטים, לחקור את הפנדל באילת וכ'ו" לחקור זה אולי בסדר אבל בחיאת אתם יודעים טוב מאוד שכל העזרה שנתנו ללוד זה היה רק לצורך קיום המשחק, אין ספורטיבי מיזה וכל הכבוד לשחקני לוד. אתם נורמאלים שאתם מפרשים את זה כמתן שוחד?! וגרוע מהבקשות חקירה והתלונות שלכם בהתאחדות הן ההודעות המגעילות שהוצאתם כהנהלה נגדינו ובכל הזדמנות הכפשתם אותנו, אנחנו מנסים להיות קבוצה אלטרנטיבית בכדורגל הישראלי, הוגנת ונקייה בדיוק מהדברים האלו ושתמשוך עוד קהל ואתם חירבנתם עלינו. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 12:51:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
טוטח, אני מחבב מאוד את קביליו יפו. ואכזבתם ממש.
כנראה שאם הייתם עולים במקומנו אז גם חלקנו פה היו אומרים: "יפו קנו שופטים, לחקור את הפנדל באילת וכ'ו" לחקור זה אולי בסדר אבל בחיאת אתם יודעים טוב מאוד שכל העזרה שנתנו ללוד זה היה רק לצורך קיום המשחק, אין ספורטיבי מיזה וכל הכבוד לשחקני לוד. אתם נורמאלים שאתם מפרשים את זה כמתן שוחד?! וגרוע מהבקשות חקירה והתלונות שלכם בהתאחדות הן ההודעות המגעילות שהוצאתם כהנהלה נגדינו ובכל הזדמנות הכפשתם אותנו, אנחנו מנסים להיות קבוצה אלטרנטיבית בכדורגל הישראלי, הוגנת ונקייה בדיוק מהדברים האלו ושתמשוך עוד קהל ואתם חירבנתם עלינו.
לא מדוייק אני בשביל חולצה כחולה מכובסת של קטמון הייתי מוכר את האחים שלי... |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 17:04:35
|
טוטח, את מה שכתבת כאן כדאי שתכתוב אצלכם בפורום ושתצא התנצלות רשמית מהמועדון שלכם, נתייחס ברצינות.אל תשחק ברגשותינו! ההפכפכות שלכם מגוחכת. |
 |
|
בהצלחה!  |
|
|
|