| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הנהלה |
נשלח - 06/05/2013 : 20:46:23 מסיבת עלייה רשמית ביום שני הבא (זה ערב לפני ערב שבועות, יום חמישי סטייל). 13.5. מיקום יימסר בהמשך.
בתוכנית - הצגת שחקנים, תודה לספונסרים, מכירה פומבית של מוצרים ייחודיים הקשורים לקבוצה, שתייה, שירה וריקודים.
עד כאן מחדר החקירות. בינתיים.
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| הולך ברגל |
נשלח - 13/05/2013 : 19:40:04 מצטרף לשאלה על החולצות ועל אם יש צמחוני. ומוסיף: מישהו חוצה לשכונת גילה אחרי האירוע? 052-3611688 |
| מחאיי |
נשלח - 13/05/2013 : 17:20:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
נקניקיות והמבורגר - 10 ש"ח - ההכנסה לקטמון. נא לבוא עם כסף מדויק
יש צמחוני? |
| shorot |
נשלח - 13/05/2013 : 16:08:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אלכוהול במחירי הג'סטיס - ההכנסות לג'סטיס
נשמע מאיים מאד. מה מדד חצי ליטר בירה במקום? אני מקווה שזה לא קרוב למדד מחירי הכרטיסים של סוסו. |
| HST |
נשלח - 13/05/2013 : 12:55:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
המסיבה: פרטים אחרונים ולו"ז משוער:
כניסה חופשית. אלכוהול במחירי הג'סטיס - ההכנסות לג'סטיס נקניקיות והמבורגר - 10 ש"ח - ההכנסה לקטמון. נא לבוא עם כסף מדויק. דוכן חולצות וכובעי אליפות. כנ"ל עדיף כסף מדויק. מכירה פומבית- צ'קים, מזומן וכרטיסי אשראי. יהיה מעניין.
21:00 - פתיחה. 21:30 - תודות לספונסרים. 22:00 - מכירה פומבית חלק א', הצגת קליפ האליפות. 22:30 - שיא הערב, הצגת שחקנים בהנחיית י.כהן. 23:00 - חלק ב', מכירה פומבית. 23:30 - הערב בידיים שלכם. בואו לחגוג, מגיע לנו.
לטובת המגיעים מהמרכז, אפשר כתובת או הסבר איפה בדיוק יוצא הג'סטיס?
המועדון נמצא במה שמכונה מתחם הרכבת. למתחם הזה יש כמה כניסות: האחת מכיוון תחנת הרכבת, נוסעים לכיוון דרך חברון. אחרי תחנת הרכבת יש רמזור. ברמזור פונים ימינה ומיד אחרי זה יש פנייה אלכסונית ימינה (הדרך יורדת בשיפוע)- לכיוון מועדון זאפה (המעבדה בעבר) וסופר מרקט סופר דיל. המועדון נמצא צמוד לסופר דיל. יש חניה בשפע אחרי הסופרדיל. כניסה אחרת היא מדרך חברון (למי שפיספס את הירידה הראשונה) בערך כ- 250 מטר אחרי הרמזור הקודם. פונים ימינה ויורדים ישר למגרש החנייה. כניסה שלישית היא מדרך בית לחם דרך מתחם קולוני. נוסעים לכיוון מגרש החנייה הנ"ל.
תבורך... מהההסבר אני נזכר שעבדתי פעם במחסן שהיה שם |
| קטמון ותיק |
נשלח - 13/05/2013 : 12:50:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כניסה חופשית. אלכוהול במחירי הג'סטיס - ההכנסות לג'סטיס נקניקיות והמבורגר - 10 ש"ח - ההכנסה לקטמון. נא לבוא עם כסף מדויק. דוכן חולצות וכובעי אליפות. כנ"ל עדיף כסף מדויק. מכירה פומבית- צ'קים, מזומן וכרטיסי אשראי. יהיה מעניין.
21:00 - פתיחה. 21:30 - תודות לספונסרים. 22:00 - מכירה פומבית חלק א', הצגת קליפ האליפות. 22:30 - שיא הערב, הצגת שחקנים בהנחיית י.כהן. 23:00 - חלק ב', מכירה פומבית. 23:30 - הערב בידיים שלכם. בואו לחגוג, מגיע לנו.
לטובת המגיעים מהמרכז, אפשר כתובת או הסבר איפה בדיוק יוצא הג'סטיס?
המועדון נמצא במה שמכונה מתחם הרכבת. למתחם הזה יש כמה כניסות: האחת מכיוון תחנת הרכבת, נוסעים לכיוון דרך חברון. אחרי תחנת הרכבת יש רמזור. ברמזור פונים ימינה ומיד אחרי זה יש פנייה אלכסונית ימינה (הדרך יורדת בשיפוע)- לכיוון מועדון זאפה (המעבדה בעבר) וסופר מרקט סופר דיל. המועדון נמצא צמוד לסופר דיל. יש חניה בשפע אחרי הסופרדיל. כניסה אחרת היא מדרך חברון (למי שפיספס את הירידה הראשונה) בערך כ- 250 מטר אחרי הרמזור הקודם. פונים ימינה ויורדים ישר למגרש החנייה. כניסה שלישית היא מדרך בית לחם דרך מתחם קולוני. נוסעים לכיוון מגרש החנייה הנ"ל. |
| שמאש |
נשלח - 13/05/2013 : 12:41:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
מה מחיר חולצות האליפות? והאם ימכרו גם חולצות הקבוצה הרגילות? (מחיר?)
מצטרף לשאלה בעניין חולצות המשחק הרגילות. יש ביקוש חברים.... |
| עוז לניצחון |
נשלח - 13/05/2013 : 11:49:52 מה מחיר חולצות האליפות? והאם ימכרו גם חולצות הקבוצה הרגילות? (מחיר?) |
| HST |
נשלח - 13/05/2013 : 10:48:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
לטובת המגיעים מהמרכז, אפשר כתובת או הסבר איפה בדיוק יוצא הג'סטיס? |
| הנהלה |
נשלח - 13/05/2013 : 10:13:05 המסיבה: פרטים אחרונים ולו"ז משוער:
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 13/05/2013 : 09:48:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נעמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
אם אני כבר בירושלים בישביל המסיבה, הזדמנות לעודד את הפועל כדורסל. כמה עולה כרטיס למלחה?
אזהרה: זה נורא משעמם. המשחק כל הזמן נעצר וכל מיני אמריקאים בגבהים משונים זורקים עונשין חצי מהזמן. מעדיף לשתות רד בול וודקה עם מור אפרים.
ברכות. מיד אחרי ההודעה ההיא על חוסר ספורטיביות ולכן לא בא לעודד את הקבוצה שלו, זו הודעת השנה. אפשר היום בערב לעשות מכירה פומבית. אני מצביע לך. |
| הדוב האדום |
נשלח - 13/05/2013 : 09:34:27 בסוף המשחק הם גם מתחילים להרביץ אחד לשני אבל לא חזק מדי. |
| גולה נעמן |
נשלח - 13/05/2013 : 09:05:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
אם אני כבר בירושלים בישביל המסיבה, הזדמנות לעודד את הפועל כדורסל. כמה עולה כרטיס למלחה?
אזהרה: זה נורא משעמם. המשחק כל הזמן נעצר וכל מיני אמריקאים בגבהים משונים זורקים עונשין חצי מהזמן. מעדיף לשתות רד בול וודקה עם מור אפרים. |
| benz |
נשלח - 13/05/2013 : 01:54:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
50 ש"ח אם אתה סטודנט. יותר אם אתה לא.
אבל בגלל מה שהולך בזמן האחרון לא חסרים אנשים שמנסים להפטר מכרטיסים וגם יכניסו אותך חינם. אבל עכשיו זה פלייאוף אז אולי דברים ישתנו |
| lazy |
נשלח - 13/05/2013 : 00:53:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
50 ש"ח אם אתה סטודנט. יותר אם אתה לא. |
| הולך ברגל |
נשלח - 13/05/2013 : 00:32:36 אם אני כבר בירושלים בישביל המסיבה, הזדמנות לעודד את הפועל כדורסל. כמה עולה כרטיס למלחה? |