| משתמש |
סמנו ביומנים, בבקשה  |
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 20:46:23
|
מסיבת עלייה רשמית ביום שני הבא (זה ערב לפני ערב שבועות, יום חמישי סטייל). 13.5. מיקום יימסר בהמשך.
בתוכנית - הצגת שחקנים, תודה לספונסרים, מכירה פומבית של מוצרים ייחודיים הקשורים לקבוצה, שתייה, שירה וריקודים.
עד כאן מחדר החקירות. בינתיים.
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 20:48:39
|
| על זה בזבזת את שיחת הטלפון שמגיעה לך? |
נערך על ידי - שלומי מלכה ב-06/05/2013 20:49:00 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 20:57:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
מסיבת עלייה רשמית ביום שני הבא (זה ערב לפני ערב שבועות, יום חמישי סטייל). 13.5. מיקום יימסר בהמשך.
בתוכנית - הצגת שחקנים, תודה לספונסרים, מכירה פומבית של מוצרים ייחודיים הקשורים לקבוצה, שתייה, שירה וריקודים.
יוגשו בורקסים?  |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 21:01:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
על זה בזבזת את שיחת הטלפון שמגיעה לך?
 |
 |
|
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 21:09:41
|
|
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 21:52:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
נשארנו בלי ספק כי יפו כועסים עלינו
יוגשו בורקסים? 
|
אליה |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:06:00
|
| אני מתבייש בשם המשטרה וההתאחדות שבכלל חוקרים אותנו. תאמינו לי, אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי עשרות שנים ומעולם לא ראיתי קבוצה כל כך נקייה, וזה נכון גם באשר להנהלה, לקבוצה ולאוהדים. לזכותה של ההתאחדות נאמר, שהיא עשתה מאמצים כדי שהמשחק יתנהל. אז עכשיו, מה לכם כי תלינו? אדם שהקים מפעל יפהפה בעשר אצבעותיו צריך לנשום אוויר מעופש ולספוג ההאשמות ועלבונות? יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד |
 |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:12:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני מתבייש בשם המשטרה וההתאחדות שבכלל חוקרים אותנו. תאמינו לי, אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי עשרות שנים ומעולם לא ראיתי קבוצה כל כך נקייה, וזה נכון גם באשר להנהלה, לקבוצה ולאוהדים. לזכותה של ההתאחדות נאמר, שהיא עשתה מאמצים כדי שהמשחק יתנהל. אז עכשיו, מה לכם כי תלינו? אדם שהקים מפעל יפהפה בעשר אצבעותיו צריך לנשום אוויר מעופש ולספוג ההאשמות ועלבונות? יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד
חד וחלק |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:14:08
|
יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד
פעם הייתי אדם מיוחד ,שנאתי את יפו (או לפחות שנאתי שמחייבים אותי לאהוב)אחד מול כולם,עכשיו אפילו אנשים כבלאש וחיים ברעם לא אוהבים אותה. איזה בעסה .אני סתם אדם בנאלי,משעמם,שגרתי,אפור ,סתם עוד אחד,אני חייב למצוא לי ייחוד ומהר . |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:14:33
|
הארוע יהיה ידידותי לנוער? לדעתי ראוי שכן יהיה, לאור חלקם המשמעותי בקהל שלנו, מסירותם למטרה, והגאווה שלנו במשפחתיות שלנו.
|
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:23:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד
פעם הייתי אדם מיוחד ,שנאתי את יפו (או לפחות שנאתי שמחייבים אותי לאהוב)אחד מול כולם,עכשיו אפילו אנשים כבלאש וחיים ברעם לא אוהבים אותה. איזה בעסה .אני סתם אדם בנאלי,משעמם,שגרתי,אפור ,סתם עוד אחד,אני חייב למצוא לי ייחוד ומהר .
קלי, אתה הילד שעמד וצעק המלך ערום, למלנו הבנו את זה כולנו לפני שהנה מאוחר מדי. כל הכבוד, עכשיו אחריך עד לאיחוד 
|
נערך על ידי - HST ב-06/05/2013 22:23:48 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:46:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
פעם הייתי אדם מיוחד ,שנאתי את יפו (או לפחות שנאתי שמחייבים אותי לאהוב)אחד מול כולם,עכשיו אפילו אנשים כבלאש וחיים ברעם לא אוהבים אותה. איזה בעסה .אני סתם אדם בנאלי,משעמם,שגרתי,אפור ,סתם עוד אחד,אני חייב למצוא לי ייחוד ומהר .
הבעיה ששנאת אותם מהסיבה הלא נכונה, ואילו אנחנו שונאים אותם מהסיבה הנכונה  אז אתה עדיין מיוחד |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 22:58:02
|
אני מתבייש בשם המשטרה וההתאחדות שבכלל חוקרים אותנו. תאמינו לי, אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי עשרות שנים ומעולם לא ראיתי קבוצה כל כך נקייה, וזה נכון גם באשר להנהלה, לקבוצה ולאוהדים. לזכותה של ההתאחדות נאמר, שהיא עשתה מאמצים כדי שהמשחק יתנהל. אז עכשיו, מה לכם כי תלינו? אדם שהקים מפעל יפהפה בעשר אצבעותיו צריך לנשום אוויר מעופש ולספוג ההאשמות ועלבונות? יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד
זאת לא פעם ראשונה ואני מניח שגם לא האחרונה שדווקא האנשים הטובים נילקחים לחקירה. בקשר ליפו עם כל הגועל נפש והבכיינות שלהם אני לא שונא אותם. יכול להיות שאם לא הינו עולים היתי מרגיש אחרת, שנאה היא לא תמיד עניין רציונלי. ולמרות הכל אני מאחל להם הצלחה ומקווה שהם יתעשתו על עצמם. בולגרים |
avanti livorno
|
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 23:35:11
|
חיים! אם לא תפרסם התנצלות בפומבי- אני אתבע אותך |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 00:18:24
|
תשמעו,השילוב של יפו עם ארז נעמן מייצר איזו תרכובת גועלית שקשה לתאר. אחרי שהורידו אותם מכמה עצים הם נתלים בחולצות השוער הזהות. צריך לקרוא בשביל (לא) להאמין. ותסלחו לי שאני מפנה לאתרים האלו. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7480 |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 00:18:49
|
 |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|