פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סמנו ביומנים, בבקשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סמנו ביומנים, בבקשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סמנו ביומנים, בבקשה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  20:46:23  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסיבת עלייה רשמית ביום שני הבא (זה ערב לפני ערב שבועות, יום חמישי סטייל). 13.5. מיקום יימסר בהמשך.

בתוכנית - הצגת שחקנים, תודה לספונסרים, מכירה פומבית של מוצרים ייחודיים הקשורים לקבוצה, שתייה, שירה וריקודים.

עד כאן מחדר החקירות. בינתיים.

הפועל קטמון ירושלים

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  20:48:39  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על זה בזבזת את שיחת הטלפון שמגיעה לך?

נערך על ידי - שלומי מלכה ב-06/05/2013 20:49:00
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  20:57:11  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

מסיבת עלייה רשמית ביום שני הבא (זה ערב לפני ערב שבועות, יום חמישי סטייל). 13.5. מיקום יימסר בהמשך.

בתוכנית - הצגת שחקנים, תודה לספונסרים, מכירה פומבית של מוצרים ייחודיים הקשורים לקבוצה, שתייה, שירה וריקודים.

יוגשו בורקסים?
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  21:01:52  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  21:09:41  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  21:52:38  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

נשארנו בלי ספק כי יפו כועסים עלינו

יוגשו בורקסים?

אליה
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:06:00  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתבייש בשם המשטרה וההתאחדות שבכלל חוקרים אותנו. תאמינו לי, אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי עשרות שנים ומעולם לא ראיתי קבוצה כל כך נקייה, וזה נכון גם באשר להנהלה, לקבוצה ולאוהדים. לזכותה של ההתאחדות נאמר, שהיא עשתה מאמצים כדי שהמשחק יתנהל. אז עכשיו, מה לכם כי תלינו? אדם שהקים מפעל יפהפה בעשר אצבעותיו צריך לנשום אוויר מעופש ולספוג ההאשמות ועלבונות? יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:12:19  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אני מתבייש בשם המשטרה וההתאחדות שבכלל חוקרים אותנו. תאמינו לי, אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי עשרות שנים ומעולם לא ראיתי קבוצה כל כך נקייה, וזה נכון גם באשר להנהלה, לקבוצה ולאוהדים. לזכותה של ההתאחדות נאמר, שהיא עשתה מאמצים כדי שהמשחק יתנהל. אז עכשיו, מה לכם כי תלינו? אדם שהקים מפעל יפהפה בעשר אצבעותיו צריך לנשום אוויר מעופש ולספוג ההאשמות ועלבונות? יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד

חד וחלק
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:14:08  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד

פעם הייתי אדם מיוחד ,שנאתי את יפו (או לפחות שנאתי שמחייבים אותי לאהוב)אחד מול כולם,עכשיו אפילו אנשים כבלאש וחיים ברעם לא אוהבים אותה.
איזה בעסה .אני סתם אדם בנאלי,משעמם,שגרתי,אפור ,סתם עוד אחד,אני חייב למצוא לי ייחוד ומהר .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:14:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הארוע יהיה ידידותי לנוער? לדעתי ראוי שכן יהיה, לאור חלקם המשמעותי בקהל שלנו, מסירותם למטרה, והגאווה שלנו במשפחתיות שלנו.

עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:23:15  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

יעברו שנים רבות עד שנסלח לקבוצה שתמיד אהבנו, מכבי יפו. כדאי להצמיד לה שם אחר, קבוצת 101, על שם הדקה שבה הבקיעה את השער השערורייתי נגד ערד

פעם הייתי אדם מיוחד ,שנאתי את יפו (או לפחות שנאתי שמחייבים אותי לאהוב)אחד מול כולם,עכשיו אפילו אנשים כבלאש וחיים ברעם לא אוהבים אותה.
איזה בעסה .אני סתם אדם בנאלי,משעמם,שגרתי,אפור ,סתם עוד אחד,אני חייב למצוא לי ייחוד ומהר .

קלי, אתה הילד שעמד וצעק המלך ערום, למלנו הבנו את זה כולנו לפני שהנה מאוחר מדי.
כל הכבוד, עכשיו אחריך עד לאיחוד

נערך על ידי - HST ב-06/05/2013 22:23:48
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:46:23  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

הבעיה ששנאת אותם מהסיבה הלא נכונה, ואילו אנחנו שונאים אותם מהסיבה הנכונה
אז אתה עדיין מיוחד
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  22:58:02  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

זאת לא פעם ראשונה ואני מניח שגם לא האחרונה שדווקא האנשים הטובים נילקחים לחקירה.
בקשר ליפו עם כל הגועל נפש והבכיינות שלהם אני לא שונא אותם. יכול להיות שאם לא הינו עולים היתי מרגיש אחרת, שנאה היא לא תמיד עניין רציונלי. ולמרות הכל אני מאחל להם הצלחה ומקווה שהם יתעשתו על עצמם. בולגרים

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  23:35:11  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

חיים! אם לא תפרסם התנצלות בפומבי- אני אתבע אותך
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  00:18:24  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

תשמעו,השילוב של יפו עם ארז נעמן מייצר איזו תרכובת גועלית שקשה לתאר.
אחרי שהורידו אותם מכמה עצים הם נתלים בחולצות השוער הזהות.
צריך לקרוא בשביל (לא) להאמין. ותסלחו לי שאני מפנה לאתרים האלו.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7480
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  00:18:49  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם סמנו ביומנים, בבקשה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07