פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רונן שוויג נשלח - 26/04/2013 : 17:59:59
הפועל ירושלים(זאת מהלאומית) תארח במחזור הבא את מכבי פ"ת למשחק עליה של המלאבסים.

סביר להניח שהמשחק ישודר בשידור חי בערוץ 5,ביום שישי בשעה 16:00

מכיוון שאלו משחקי הכרעה, כל המחזור צריך להיות משוחק במקביל.

בעקרון היה אפשר לדחות את המשחקים של יפו וקטמון למוצ"ש.
רק שלמגרש הביתי של יפו אין תאורה.
כך ש...כרגע ההתאחדות בבעיה.

לא הייתי פוסל הצגה ירושלמית כפולה, כשקטמון תשחק ב13:00 ומיד אחריה המקורית.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
talros נשלח - 28/04/2013 : 16:30:29
ה נראה שיש החלטה (?)
באתר ההתאחדות התפרסמו שעות המשחקים.
כולם יהיו ביום שישי 3/5 בשעה 15:30!

http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueDetails.aspx?LEAGUE_ID=62&SEASON_ID=14

(חוץ מקרית גת מול כפר שלם שיהיה ב30/4 מוזר...)
יפתחמ נשלח - 28/04/2013 : 14:48:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

עודכן באתר ההתאחדות שהמשחק של הפועל ירושלים נגד פתח תקווה בתאריך 6/5 בשעה 19:15. אנחנו ביום שישי, כפי הנראה בשעה הרגילה.

נכון!!
כל הכבוד לך, אני כל חמש דקות נכנס לשם ופספסתי..
יפה - נראה שמשוכה אחת עברנו.
עד שנגיע נשלח - 28/04/2013 : 14:43:45
עודכן באתר ההתאחדות שהמשחק של הפועל ירושלים נגד פתח תקווה בתאריך 6/5 בשעה 19:15. אנחנו ביום שישי, כפי הנראה בשעה הרגילה.
אנדראס גורסקי נשלח - 28/04/2013 : 12:41:26
בינתיים נמחקה השעה 15:30 מאתר ההתאחדות, לכל המשחקים, כך ששום דבר לא סופי עדיין
רונן שוויג נשלח - 28/04/2013 : 11:31:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי danhalifa

לפי אתר ההתאחדות המשחק של קטמון הוא ב 4.5 כלומר ביום שבת כשכל שאר המשחקים ביום שישי.
נראה לי שזה לא סופי.

אין סיכוי כזה בעולם.
גם כי כל המשחקים הנוגעים לעליה\ירידה יתקיימו במקביל.
וגם כי לוד מוגדרת כקבוצה שומרת שבת, ולכן הם לא ישחקו בשבת.
danhalifa נשלח - 28/04/2013 : 10:45:20
לפי אתר ההתאחדות המשחק של קטמון הוא ב 4.5 כלומר ביום שבת כשכל שאר המשחקים ביום שישי.
נראה לי שזה לא סופי.
רונן שוויג נשלח - 28/04/2013 : 08:16:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

בינתיים באתר ההתאחדות רשום שליגה א' דרום משחקת ביום שישי בשעה 15:30. לגבי הפועל וכל הבית העליון של הליבה הלאומית, רשום יום שבת ללא שעה. כך ש... עוד הכל פתוחחחחחחחח...

זה בהחלט נותן פתח תקווה שאכן המשחק יתקיים כמתוכנן בשישי בצהריים.
לדעתי ההתאחדות וערוץ הספורט מוציאים את המיטב מהשיבוץ הזה.
הרי גם לשידור כפול של קטמון ויפו יהיה לא מעט רייטינג בשישי אחה"צ, בטח שלא בחמישי ב17:00 או כל שיבוץ הזוי אחר.

הליגה הלאומית תזכה לאותו רייטינג פתוח או יותר בשבת אחה"צ.
בהנחה שישחקו בסביבות 15:00 הם לא יתנגשו כמעט עם כלום, טיפה באיירן-דורטמונד(יתחיל ב16:30) וזהו פחות או יותר.
מחזור הליגה האנגלית מתחיל ב17:00, ומחזור הסיום של הפלייאוף התחתון בליגת העל בטח יתחיל כמו אתמול, ב19:00.
כך ששיבוץ הליגה הלאומית לשבת בצהריים יהיה נכון וטוב מבחינת ערוץ הספורט...
אני מקווה שהם גם חושבים כך :-)
יפתחמ נשלח - 28/04/2013 : 08:12:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

איום או לא איום; אני לא רוצה להיות במצב שבו אני צריך להסביר לילדים שלי אחרי שחדרתי למוח שלהם במשך שנים שזה חובה ללכת עד סוף עם הפועל, כולל כמעט ״למות אדום״ בשלוש שעות של חום אילתי, שבמדינת היהודים מתיחסים פחות לדת היהודי מאשר ברוב מדינות העולם. אני יכול להבין אלו שחושבים שזה בעיה שלי אבל דווקה מועדון שמטיפה סובלנות כלפי כוווולם צריך לדעת לכבד גם אנשים כמוני.

והמילה "פשרה" לא קיימת בלקסיקון שלך? בכל מקרה, נשחק בטח ביום חמישי וזה יהיה נהדר מול 1000 איש.
השנה לא הוגדרה קטמון בתור קבוצה דתית אך תמיד שיחקה בשישי בשעות לעתים מאוד לא נוחות כדי לא להכנס לשבת. יכול להיות שבאמת בלית ברירה תאלץ הקבוצה לשחק בשבת - והכל כאן סתם תיאורטי - ואתה ישר רץ עם איום להחרים.. יש כאן אנשים שמחו נגד משחק בגבעת זאב אבל מה לעשות, כל אחד מדי פעם צריך קצת להתפשר. מעניין שאף אחד לא אומר כלום כשהשחקנים המוסלמים נאלצים לשחק ברמדאן..

ההשואה הזאת בין השבת לרמדאן בורה מקוממת ולא במקום.

חברים, אתם מתקוטטים על פרוותו של דוב שעדיין לא ניצוד.
הרי עדיין אין החלטה בעניין.
יש כמה וכמה קבוצות שמוגדרות דתיות,גם אצלנו ישנם שחקנים שומרי שבת, ונדמה לי שגם הכוכב של קביליו. בואו ננתב את האנרגיות שלנו (המשובשות משהו אחרי אתמול) לאיזורים פוזיטיביים יותר...

סבבה
עד שנגיע נשלח - 28/04/2013 : 06:56:45
בינתיים באתר ההתאחדות רשום שליגה א' דרום משחקת ביום שישי בשעה 15:30. לגבי הפועל וכל הבית העליון של הליבה הלאומית, רשום יום שבת ללא שעה. כך ש... עוד הכל פתוחחחחחחחח...
לאסלו צה נשלח - 28/04/2013 : 04:21:41
עמיקם הקוקסינל שינה את ההודעה שלו בשדים.
benz נשלח - 28/04/2013 : 02:39:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

איום או לא איום; אני לא רוצה להיות במצב שבו אני צריך להסביר לילדים שלי אחרי שחדרתי למוח שלהם במשך שנים שזה חובה ללכת עד סוף עם הפועל, כולל כמעט ״למות אדום״ בשלוש שעות של חום אילתי, שבמדינת היהודים מתיחסים פחות לדת היהודי מאשר ברוב מדינות העולם. אני יכול להבין אלו שחושבים שזה בעיה שלי אבל דווקה מועדון שמטיפה סובלנות כלפי כוווולם צריך לדעת לכבד גם אנשים כמוני.

והמילה "פשרה" לא קיימת בלקסיקון שלך? בכל מקרה, נשחק בטח ביום חמישי וזה יהיה נהדר מול 1000 איש.
השנה לא הוגדרה קטמון בתור קבוצה דתית אך תמיד שיחקה בשישי בשעות לעתים מאוד לא נוחות כדי לא להכנס לשבת. יכול להיות שבאמת בלית ברירה תאלץ הקבוצה לשחק בשבת - והכל כאן סתם תיאורטי - ואתה ישר רץ עם איום להחרים.. יש כאן אנשים שמחו נגד משחק בגבעת זאב אבל מה לעשות, כל אחד מדי פעם צריך קצת להתפשר. מעניין שאף אחד לא אומר כלום כשהשחקנים המוסלמים נאלצים לשחק ברמדאן..

שאני חוזר הביתה עכשיו מאילת ורואה את כל הספקולציות והסיכוי שאחרי שכל העונה אני מטריח אנשים רק בשביל להספיק לחזור לפני שבת וכמה השקעת בקבוצה השנה זה מאכזב ומתסכל לחשוב על זה שאת המשחק הכי מכריע והכי חשוב אפילו לא "תראה" מהבית.. וזה לא עניין של "פשרה" זה באמת כואב ומפריע..
חוץ מזה אולי אנחנו לא מוגדרים כקבוצה שומרת שבת אבל אני בטוח שיש קבוצות אחרות שכן (אני מנחש שיפו בעיקר בגלל כהן צדק), ככה שהסיכוי שהמחזור באמת יהיה בשבת לדעתי הוא נמוך.
חוץ מזה שאם המשחק בשבת זה אומר שליעד עובד ומנצורי שומרים שבת ואולי לא ישחקו ואנחנו צריכים למשחק הזה כל שחקן שהוכיח שהוא יודע לשים כדור ברשת.
שמאש נשלח - 28/04/2013 : 02:30:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

חברים, אתם מתקוטטים על פרוותו של דוב שעדיין לא ניצוד.
הרי עדיין אין החלטה בעניין.
יש כמה וכמה קבוצות שמוגדרות דתיות,גם אצלנו ישנם שחקנים שומרי שבת, ונדמה לי שגם הכוכב של קביליו. בואו ננתב את האנרגיות שלנו (המשובשות משהו אחרי אתמול) לאיזורים פוזיטיביים יותר...
פועל ותיק נשלח - 28/04/2013 : 01:35:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

יפתחמ נשלח - 28/04/2013 : 00:52:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

קטמוני נשלח - 28/04/2013 : 00:47:52

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07