| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הדוב האדום |
נשלח - 22/04/2013 : 16:14:50 לפני עשר שנים בדיוק יצאנו למשחק ברעננה אחרי עונה מצויינת של הקבוצה שלנו. אז כמו היום הייתה תחושה שרעננה לא באמת תהווה מכשול, שנעלה ליגה בטוח. הסוף היה טראגי. http://www.youtube.com/watch?v=jzGov0BiaoQ חברים, העונה עוד לא נגמרה. בקופה עוד שש נקודות ואנחנו בפער של שלוש. אילת נלחמת על חייה ואף אחד לא מבטיח לנו כלום. אף אחד גם לא מבטיח לנו כלום מול האורתודוכסים שכולם משתעשעים בכמה חתיכות ניתן להם וכמה הכנסות יהיו מהמשחק. זה יהיה הצ'אנס האחרון של הקבוצה להוציא משהו שייזכר מעונה שחורה מבחינתם. החגיגות בטדי בשישי האחרון היו ספונטניות אך מוקדמות. כולי תפילה שעוד לא נאכל את הלב. הבה ונחדול מהיהירות והזחיחות ובואו נעביר גם לעצמנו וגם לשחקנים את המסר שכלום עוד לא גמור. הבה ננהג בצניעות ובאיפוק. יום שישי באילת מלחמה לא פחות. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| davidkipod |
נשלח - 24/04/2013 : 15:55:45 אני היחיד שמודאג? מי ראה מי שמע - איפה יובל גרפונקל? http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1255 הבטיחו מעקב אחריו. מי יודע, נפל לאיזה גב מים, שלא נאבד אותו איפשהו במדבריות בדרך לאילת.
|
| חיים ברעם |
נשלח - 24/04/2013 : 14:58:02 כל המומחים ללוחמה פסיכולוגית היו נהנים מההתכתבות כאן. "טראומת רעננה", למשל, נהירה היטב לחלק מהאוהדים אבל לא אומרת שום דבר לשחקנים שלנו. הם רוצים לנצח, ישתדלו לנצח ולטובים שבינינו שיגיעו לאילת לא נותר אלא לעודד אותם כפי שקרה כל העונה, בעיקר בכפר-סבא. אין נאחס, יש רק כדורגל ואם נשחק טוב, ננצח. מאחל לכולנו סוף שבוע מפואר |
| יפתחמ |
נשלח - 23/04/2013 : 13:53:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה!
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת!
מאיפה הזכרון הזה רבאק ,כל הכבוד ותן לי ממה שאתה לוקח. אני בקושי זוכר את הנשיכה של סוארס מאתמול.
אתה בטראומה מהנשיכה.. |
| eupheu |
נשלח - 23/04/2013 : 13:44:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה!
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת!
מאיפה הזכרון הזה רבאק ,כל הכבוד ותן לי ממה שאתה לוקח. אני בקושי זוכר את הנשיכה של סוארס מאתמול. |
| davidkipod |
נשלח - 23/04/2013 : 13:33:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
"למען הסר ספק: השחקן קיבל חתימה ממרמורק על העברה לאורתודוכסים והביא את הטופס לקטמון. כלומר, לא קטמון ולא מרמורק ידעו במה מדובר. מרמורק עלתה על זה ראשון והתלוננה והשחקן לא קיבל אישור לשחק עד לסיום החקירה."
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון.
אריה, שים לב שעמיקם ערך את דבריו, והוסיף את מה שציטטת אחרי התלונה של טמקין. אותי עמיקם לא צריך לשכנע בטוהר כוונותיו כל בוקר מחדש, לדעתי הוא האוהד הגדול ביותר של קטמון מבין אוהדי קביליו. במובן הזה הנסיבות פשוט לא היטיבו איתו הפעם. טבעי שירצה בכל מעודו שיפו תעלה, טבעי שהוא מנסה להיטיב את תדמית יפו בעינינו.בימים אלה לא הייתי רוצה להתחלף איתו. נראה לי שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו קצת גדלות נפש בעניין זה. אני מבין אלה שישמחו בשמחתו עם וכאשר יפו תעלה, רצוי מהמבחנים כמובן.. |
| avitemkin |
נשלח - 23/04/2013 : 13:32:33 טוב חברים, לדעתי מיצינו טראומות. אני פורש לעת עתה מכתיבה בפורום. אני צריך זמן כדי להתאמן לקראת הדו שיח בתרד אין סופי שיתפתח ביני לבין קלי בנושא מה עושים לאחר שעלינו ליגה עם כור מחצבתנו מלאת החובות. אל תחמיצו. יככבו ניר ברקת, מוטי גמיש, שי אהרון, אורי שרצקי, ירון דוויק ועוד רבים וטובים. תצפו לדרמות, משברים, טוויסטים בלתי צפויים בעלילה, ציטוטים מדברי חז"ל, ציטוטים נגדיים מתוך יומנו של הצ'ה. להתראות בליגה לאומית. נ"ב. באילת אנו מנצחים. די עם פחדים. צ'או. |
| יפתחמ |
נשלח - 23/04/2013 : 13:31:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת! |
| קראנקו |
נשלח - 23/04/2013 : 13:30:41 לאחר שנועצתי במומחי טמפרמנט ידועים , דהיינו אני ואנוכי, הגעתי למסקנה שהטמפרמנט של אבי טמקין הוא תקין בהחלט. |
| מנדי742 |
נשלח - 23/04/2013 : 13:28:24 איזה קרב גריאטרי אנחנו מנהלים כאן.
בוא פשוט נצא כולנו החוצה ונגמור את זה כמו גברים, על כסאות גלגלים, מובלים בידי הפיליפינים שלנו. |
| קשיש אדום |
נשלח - 23/04/2013 : 13:25:08 טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה! |
| avitemkin |
נשלח - 23/04/2013 : 13:23:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
"למען הסר ספק: השחקן קיבל חתימה ממרמורק על העברה לאורתודוכסים והביא את הטופס לקטמון. כלומר, לא קטמון ולא מרמורק ידעו במה מדובר. מרמורק עלתה על זה ראשון והתלוננה והשחקן לא קיבל אישור לשחק עד לסיום החקירה."
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון.
אריה הוא הוסיף את החלק השני לאחר שקרא את מה שכתבתי. מה שהופיע לפני הערתי היה החלק שצוטט על ידי ורק זה. אם כל מה שיש לו לומר שזה נובע מה"טמפרמנט" אז תרשה לי לא להוסיף ולא לגרוע ממה שכתבי. |
| מנדי742 |
נשלח - 23/04/2013 : 13:22:34 אינני מייחס לטוטח כוונה לפגוע בנו, וטוב עשה שהוסיף את פסקת ההבהרה.
אך הציטוט המקורי היה מדויק ומלא באותו רגע.
|
| אריה דיין |
נשלח - 23/04/2013 : 13:15:00 והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון. |
| טוטח |
נשלח - 23/04/2013 : 12:07:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
הסיפור אכן ישן וכל הליגה, לרבות עמיקם, ידע מה תוכנו ומי הנפשות הפועלות. כל הליגה גם יודעת שאנחנחו לא צד בסיפור הזה. מה שמעלה לי את הסעיף הוא שהאיש כותב את מה שכתב, בלי להבהיר במה מדובר. צביעות? כן, ובטונות. דו פרצופיות? עוד יותר. מנסה להזיק לנו? בהחלט.
תנסה שוב
http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13495.msg172569
אתה צודק לגבי השורה הסתומה הזו והביאור שופך אור נוסף על הפרשה. אתה לחלוטין לא צודק לגבי הזדון שמסתתר מאחריה. בתום לב מוחלט. לא לנסות בכוח לייחס לי דברים שלא קשורים אלי. בהתחשב בכך שנולדנו באותה יבשת, הטמפרמנט שלך מחייב לפעמים שטיפה במים קרים.
יום טוב ובהצלחה באילת! |
| יפתחמ |
נשלח - 23/04/2013 : 10:16:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
יתכן כי הכתבה בגולר מטרתה להכניס את אוהדי קטמון ושחקניה לשאננות כי העלייה מובטחת. במקרה זה ליפו אין מה להפסיד, והם ילחמו גם בשביל הסיכוי הנמוך לעלות מהמקום הראשון. ממליץ לשי ששיחק ברעננה לדבר ולהראות לשחקננו את הסרטון וההשלכות הטראגיות. זה אמור להפיח רוח קרב לצו השעה הקרב ובא.
כן נכון כי מה שהשחקנים באמת אבל חייבים לראות זה את הפועל במשחק בו היא נכשלה בצורה מהדהדת ,מה יהיה אתכם אנשים השתגעתם? מה שצריך זה אנרגיות חיוביות ,בטחון והתלהבות לא לטוע זרעים של פורענות. שתהיו לי בריאים.
לגמרי, לגמרי!!! |