ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 12/12/2009 : 14:34:26 אז אנחנו בעניין של שני סבבים, ביום רביעי או חמישי:
1. היוזמה של קלי בבתי-הספר של בית-צפאפא, ללכת כיתה כיתה ולהזמין את החבר'ה לראות משחק. קלי, על איזה יום סגרתם? האם יש מצב לגייס את סלאם סלאמה לעניין?
2. סבב חלוקת הזמנות בבתי-הספר. ברגיל: השלום, קשת, דו-לשוני. ירון דוויק, אנא הרם אליי צלצול 0522-867908
מלבד ירון, פאקו וחתול+2 שהם מבחינתי באנקר, מי יכול לתת שעה-שתיים לחלוקה? ובאיזה יום? אני חושב שכל מי שהשתתף בחלוקות האלה בעבר יכול לדווח על חוויה נחמדה פלוס, עם פלאפל שבח לקינוח. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 16/12/2009 : 17:54:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
הוא אכן התקיים, בגשם ורוח, ולכן צריך להפגין נוכחות.
אני לא חושב שהגשם מתאים לרוח הקטמונית.
חוץ מזה, מי בא מחר עשר בבוקר לתיכון בית-צפאפא, לעשות פרומושן? |
avitemkin |
נשלח - 16/12/2009 : 11:33:58 יש משחק. אנו מאחלים הצלחה לעלי במאמציו להשיג עזרה מעיריית ירושלים, אבל אין לזה קשר לקיום המשקח. הוא אכן התקיים, בגשם ורוח, ולכן צריך להפגין נוכחות. |
קובקוב |
נשלח - 16/12/2009 : 01:29:52 לוחמה פסיכולוגית, עלי מנסה להרדים אותנו
|
danvel1 |
נשלח - 15/12/2009 : 21:13:18 מקווה שזה לא נכון, הרבה זמן אני מחכה למשחק נגדם.
|
yarond |
נשלח - 15/12/2009 : 19:51:33 עליתי לשידור הערב ברדיו ירושלים ולתדהמתי מישל והשדר אמרו שהם דברו אתמול בערב עם עלי עותמן והוא אמר שייתכן והם לא מתייצבים למשחק ביום ששי כי לקבוצה אין כסף ואין לו מקורות לממן את הקבוצה וייתכן והיא תתפרק
מישהו יודע משהו על זה ? מאיפה זה בא פתאום ? מה נעשה ביום ששי ? אם הם מתפרקים מה המשמעות על התוצאות מולם ? כולן מבוטלות ?
הליגה הופכת להיות של 10 קבוצות - האם יוסיפו סיבוב שלישי ?
יאללה קצת מידע לפני שנשתגע !!! |
yarond |
נשלח - 15/12/2009 : 11:56:11 http://www.israelweather.co.il/
צריך לוודא שרוחנו לא נופלת וכמו ששרדנו את בית שמש ואל הוזייל כך נעבור את בית צפפה |
האחים מרילי |
נשלח - 14/12/2009 : 20:31:00 א. אלוהים עובד רק בשבת ולכן אין לו השפעה על מזג האוויר בשישי ב. האם יש אמת בשמועה שגונבה לאוזני (ממקורבים למזכירה של העוזר של הנהג של פואד) שאין משחק בשישי, ושעלי עותמן ירום הודו לא יזכה לטכס שזממנו? |
החולצה האדומה |
נשלח - 14/12/2009 : 20:24:41 אדון פאקו צודק בעניין. אמנם טיבי נראה ביציעי הפועל לא פעם במהלך אותה עונה, אבל הוא שיחק בקבוצה אחרת. אני די משוכנע שאנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שספגה מבעיטת שוער, אבל בטח בין הבודדות. בקשר לשי, אני חושב שיש לזה עניין של לחץ שכרגע אין עליו כשאנחנו לא שם. לכן, אני מסכים עם הסלע הפעם. מדובר בקונספירציה של החזאי הביטרי. לרלר, תעשה משהו! |
Victor Paco |
נשלח - 14/12/2009 : 17:53:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו?
אאל"ט טיבי לא שיחק אצלנו בעונה שבה נרצח. תאאא"ט |
פרננדו פסואה |
נשלח - 14/12/2009 : 17:41:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!
ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שספגה שער מבעיטת שוער? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שהצליחה להפסיד משחק למרות שהועלו חדשות די כבדים על כך ששחקנים מהקבוצה השנייה ניסו למכור לנו את המשחק? ואיך זה הגיוני ששי מרשית בקצב של דרוגבה דווקא אחרי שאנחנו עוזבים? אתה באמת עוד לא קלטת את המעורבות האלוהית בכל הסיפור הזה? היית צריך לחכות למשהו מוחשי ומובהק כל כך כמו פתיחת ארובות השמיים? |
הסלע האדום |
נשלח - 14/12/2009 : 16:04:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!
לא הגיוני ומנוגד לכל הסתברות סטטיסטית.לדעתי אין מדובר בצירוף מקרים אלא בקונספירציה שמעורב בה דני רופ הביתרי המניאק |
yarond |
נשלח - 14/12/2009 : 12:17:00 עם כל הצער - לא שווה להדפיס הזמנות ולהוציא כספים על מאמץ שהוא די קשה מראש כי איך שלא נהפוך את זה בעת גשם - קשה להביא אנשים בואו נדאג להביא מהסביבה הקרובה שלנו - כל אחד משפחה וחברים ושמישהו יסביר למה לקבוצה עם הכי הרבה אוהדים דתיים - אלוהים לא מסדר את ימי ששי נעימים ויפים אלא רק כשאנחנו נמצאים בתל שבע ?! |
החולצה האדומה |
נשלח - 14/12/2009 : 10:18:38 איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??! |
קטמון ותיק |
נשלח - 14/12/2009 : 08:36:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מה הטלפון שלך ? אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש יעני משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים
התחזיות מדברות על מזג אויר גשום, משהו בין זה שהיה נגד בית שמש לזה שהיה נגד אלהוזייל. זאת כמובן אלא אם יהיה שינוי לטובה במזג האויר כמה שעות לפני המשחק |
yarond |
נשלח - 14/12/2009 : 08:06:41 מה הטלפון שלך ? אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש יעני משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים |