משתמש |
מסע קידום לקראת בית-צפפה |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/12/2009 : 14:34:26
|
אז אנחנו בעניין של שני סבבים, ביום רביעי או חמישי:
1. היוזמה של קלי בבתי-הספר של בית-צפאפא, ללכת כיתה כיתה ולהזמין את החבר'ה לראות משחק. קלי, על איזה יום סגרתם? האם יש מצב לגייס את סלאם סלאמה לעניין?
2. סבב חלוקת הזמנות בבתי-הספר. ברגיל: השלום, קשת, דו-לשוני. ירון דוויק, אנא הרם אליי צלצול 0522-867908
מלבד ירון, פאקו וחתול+2 שהם מבחינתי באנקר, מי יכול לתת שעה-שתיים לחלוקה? ובאיזה יום? אני חושב שכל מי שהשתתף בחלוקות האלה בעבר יכול לדווח על חוויה נחמדה פלוס, עם פלאפל שבח לקינוח.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-12/12/2009 14:35:05 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 12/12/2009 : 16:33:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי 1. היוזמה של קלי בבתי-הספר של בית-צפאפא, ללכת כיתה כיתה ולהזמין את החבר'ה לראות משחק. קלי, על איזה יום סגרתם? האם יש מצב לגייס את סלאם סלאמה לעניין?
סגרתי רק ברמה העקרונית, עם מנהלי בתי הספר שאתם יכולים לעשות את זה.ממתין לתשובה ממכם המחלקים לגבי היום והשעה (בערך) שאתם רוצים לעשות את זה ,ואצלצל שוב למנהלים לסגירה סופית. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/12/2009 : 16:51:16
|
אני חוזר ומזכיר לכם שבתי-הספר היהודים בחופשה כל השבוע. הדו-לשוני יוצא לחופשה ביום שלישי.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 12/12/2009 : 17:26:45
|
חברים עדיין אין לי הזמנות שרצקי בקהיר ואין מי שיכין אי לא רוצה לצנן את ההתלההבות אבל בואו נמצא אמצעי גיוס נוספים |
ירון |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 10:41:34
|
ירון - מה כבר יש להכין? למה צריך את שרצקי? כולה להחליף את שם הקבוצה השנייה, ולהוסיף כיתוב בערבית. יש לנו מי שיכול לעשות את זה. שלח לי את ההזמנות הקודמות, ואני אעבוד על זה.
רגל עץ - ביום שלישי הדו-לשוני כבר בחופש? אם כן פספסנו אותו, אם לא אולי אפשר לארגן משהו בקטנה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 13:32:54
|
ציטוט:
רגל עץ - ביום שלישי הדו-לשוני כבר בחופש? אם כן פספסנו אותו, אם לא אולי אפשר לארגן משהו בקטנה.
כן, ביום שלישי הם כבר בחופש.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 13:33:12
|
מחאיי מסכים איתך שאסור להתעכב אבל מישהו ירושלמי צריך לפעול ומהר. במשחק נגד בית שמש - שרתקי הזמין את ההזמנות בדפוס איי בי סי ברחוב עזה בירושלים. זה עלה בערך 38 ש"ח ל - 2000 הזמנות ( בפעם הקודמת - תרומתי הצנועה - הפעם הפרחים עלי ) הטלפון שלהם 02-5661913 - צריך ליצור קשר בדחיפות כי הם לא מחכים רק לנו מי עושה מה ? |
ירון |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/12/2009 : 19:36:15
|
טוב, אז קלי בוא נסגור - יום חמישי עשר בבוקר אנחנו שם. מי יכול לבוא? האם ניסית להשיג את סלאם סלאמה שיבוא איתנו?
ירון - אתה יכול לשלוח לי את המודל של ההזמנות מאז? אני אנסה לסדר את זה מול המשרד שם. פשוט תרים אליי טלפון בהקדם בבקשה.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 08:06:41
|
מה הטלפון שלך ? אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש יעני משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים |
ירון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 08:36:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מה הטלפון שלך ? אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש יעני משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים
התחזיות מדברות על מזג אויר גשום, משהו בין זה שהיה נגד בית שמש לזה שהיה נגד אלהוזייל. זאת כמובן אלא אם יהיה שינוי לטובה במזג האויר כמה שעות לפני המשחק |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 10:18:38
|
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??! |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 12:17:00
|
עם כל הצער - לא שווה להדפיס הזמנות ולהוציא כספים על מאמץ שהוא די קשה מראש כי איך שלא נהפוך את זה בעת גשם - קשה להביא אנשים בואו נדאג להביא מהסביבה הקרובה שלנו - כל אחד משפחה וחברים ושמישהו יסביר למה לקבוצה עם הכי הרבה אוהדים דתיים - אלוהים לא מסדר את ימי ששי נעימים ויפים אלא רק כשאנחנו נמצאים בתל שבע ?! |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 16:04:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!
לא הגיוני ומנוגד לכל הסתברות סטטיסטית.לדעתי אין מדובר בצירוף מקרים אלא בקונספירציה שמעורב בה דני רופ הביתרי המניאק |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 17:41:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!
ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שספגה שער מבעיטת שוער? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שהצליחה להפסיד משחק למרות שהועלו חדשות די כבדים על כך ששחקנים מהקבוצה השנייה ניסו למכור לנו את המשחק? ואיך זה הגיוני ששי מרשית בקצב של דרוגבה דווקא אחרי שאנחנו עוזבים? אתה באמת עוד לא קלטת את המעורבות האלוהית בכל הסיפור הזה? היית צריך לחכות למשהו מוחשי ומובהק כל כך כמו פתיחת ארובות השמיים? |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 17:53:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו?
אאל"ט טיבי לא שיחק אצלנו בעונה שבה נרצח. תאאא"ט |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 14/12/2009 : 20:24:41
|
אדון פאקו צודק בעניין. אמנם טיבי נראה ביציעי הפועל לא פעם במהלך אותה עונה, אבל הוא שיחק בקבוצה אחרת. אני די משוכנע שאנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שספגה מבעיטת שוער, אבל בטח בין הבודדות. בקשר לשי, אני חושב שיש לזה עניין של לחץ שכרגע אין עליו כשאנחנו לא שם. לכן, אני מסכים עם הסלע הפעם. מדובר בקונספירציה של החזאי הביטרי. לרלר, תעשה משהו! |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
מסע קידום לקראת בית-צפפה |
|