פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מסע קידום לקראת בית-צפפה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מסע קידום לקראת בית-צפפה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מסע קידום לקראת בית-צפפה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  14:34:26  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אנחנו בעניין של שני סבבים, ביום רביעי או חמישי:

1. היוזמה של קלי בבתי-הספר של בית-צפאפא, ללכת כיתה כיתה ולהזמין את החבר'ה לראות משחק. קלי, על איזה יום סגרתם? האם יש מצב לגייס את סלאם סלאמה לעניין?

2. סבב חלוקת הזמנות בבתי-הספר. ברגיל: השלום, קשת, דו-לשוני. ירון דוויק, אנא הרם אליי צלצול 0522-867908

מלבד ירון, פאקו וחתול+2 שהם מבחינתי באנקר, מי יכול לתת שעה-שתיים לחלוקה? ובאיזה יום?
אני חושב שכל מי שהשתתף בחלוקות האלה בעבר יכול לדווח על חוויה נחמדה פלוס, עם פלאפל שבח לקינוח.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-12/12/2009 14:35:05

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  16:33:48  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
1. היוזמה של קלי בבתי-הספר של בית-צפאפא, ללכת כיתה כיתה ולהזמין את החבר'ה לראות משחק. קלי, על איזה יום סגרתם? האם יש מצב לגייס את סלאם סלאמה לעניין?

סגרתי רק ברמה העקרונית, עם מנהלי בתי הספר שאתם יכולים לעשות את זה.ממתין לתשובה ממכם המחלקים לגבי היום והשעה (בערך) שאתם רוצים לעשות את זה ,ואצלצל שוב למנהלים לסגירה סופית.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  16:51:16  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חוזר ומזכיר לכם שבתי-הספר היהודים בחופשה כל השבוע. הדו-לשוני יוצא לחופשה ביום שלישי.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  17:26:45  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים עדיין אין לי הזמנות
שרצקי בקהיר ואין מי שיכין
אי לא רוצה לצנן את ההתלההבות
אבל בואו נמצא אמצעי גיוס נוספים

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  10:41:34  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון - מה כבר יש להכין? למה צריך את שרצקי? כולה להחליף את שם הקבוצה השנייה, ולהוסיף כיתוב בערבית. יש לנו מי שיכול לעשות את זה. שלח לי את ההזמנות הקודמות, ואני אעבוד על זה.

רגל עץ - ביום שלישי הדו-לשוני כבר בחופש? אם כן פספסנו אותו, אם לא אולי אפשר לארגן משהו בקטנה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  13:32:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

רגל עץ - ביום שלישי הדו-לשוני כבר בחופש? אם כן פספסנו אותו, אם לא אולי אפשר לארגן משהו בקטנה.

כן, ביום שלישי הם כבר בחופש.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  13:33:12  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי מסכים איתך שאסור להתעכב אבל מישהו ירושלמי צריך לפעול ומהר. במשחק נגד בית שמש - שרתקי הזמין את ההזמנות בדפוס איי בי סי ברחוב עזה בירושלים.
זה עלה בערך 38 ש"ח ל - 2000 הזמנות ( בפעם הקודמת - תרומתי הצנועה - הפעם הפרחים עלי ) הטלפון שלהם 02-5661913 - צריך ליצור קשר בדחיפות כי הם לא מחכים רק לנו
מי עושה מה ?

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  19:36:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אז קלי בוא נסגור - יום חמישי עשר בבוקר אנחנו שם. מי יכול לבוא? האם ניסית להשיג את סלאם סלאמה שיבוא איתנו?

ירון - אתה יכול לשלוח לי את המודל של ההזמנות מאז? אני אנסה לסדר את זה מול המשרד שם. פשוט תרים אליי טלפון בהקדם בבקשה.

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  08:06:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה הטלפון שלך ?
אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות
כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש
יעני
משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  08:36:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מה הטלפון שלך ?
אין לי את ההזמנות / מודל של הקודמות
כמו כן בואו נשים לב לאנרגיות שלנו שלא יתבזבזו כמו בית שמש
יעני
משיהו שיבדוק תחזית ליום ששי באחת וחצי בירושלים

התחזיות מדברות על מזג אויר גשום, משהו בין זה שהיה נגד בית שמש לזה שהיה נגד אלהוזייל.
זאת כמובן אלא אם יהיה שינוי לטובה במזג האויר כמה שעות לפני המשחק

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  10:18:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  12:17:00  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הצער - לא שווה להדפיס הזמנות ולהוציא כספים על מאמץ שהוא די קשה מראש
כי איך שלא נהפוך את זה בעת גשם - קשה להביא אנשים
בואו נדאג להביא מהסביבה הקרובה שלנו - כל אחד משפחה וחברים
ושמישהו יסביר למה לקבוצה עם הכי הרבה אוהדים דתיים - אלוהים לא מסדר את ימי ששי נעימים ויפים אלא רק כשאנחנו נמצאים בתל שבע ?!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  16:04:35  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

איך זה הגיוני, לעזאזל, שבכל יום שישי שיש לנו משחק בית, ארובות השמיים מחליטות להיפתח ולזמבר אותנו כלכלית שוב ושוב??!

לא הגיוני ומנוגד לכל הסתברות סטטיסטית.לדעתי אין מדובר בצירוף מקרים אלא בקונספירציה שמעורב בה דני רופ הביתרי המניאק
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  17:41:53  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שספגה שער מבעיטת שוער? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו? ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שהצליחה להפסיד משחק למרות שהועלו חדשות די כבדים על כך ששחקנים מהקבוצה השנייה ניסו למכור לנו את המשחק? ואיך זה הגיוני ששי מרשית בקצב של דרוגבה דווקא אחרי שאנחנו עוזבים?
אתה באמת עוד לא קלטת את המעורבות האלוהית בכל הסיפור הזה? היית צריך לחכות למשהו מוחשי ומובהק כל כך כמו פתיחת ארובות השמיים?
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  17:53:42  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ואיך זה הגיוני שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שבאמצע עונה שחקן שלה נרצח על-ידי אחיו?

אאל"ט טיבי לא שיחק אצלנו בעונה שבה נרצח. תאאא"ט

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 14/12/2009 :  20:24:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדון פאקו צודק בעניין. אמנם טיבי נראה ביציעי הפועל לא פעם במהלך אותה עונה, אבל הוא שיחק בקבוצה אחרת.
אני די משוכנע שאנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שספגה מבעיטת שוער, אבל בטח בין הבודדות. בקשר לשי, אני חושב שיש לזה עניין של לחץ שכרגע אין עליו כשאנחנו לא שם.
לכן, אני מסכים עם הסלע הפעם. מדובר בקונספירציה של החזאי הביטרי.
לרלר, תעשה משהו!

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מסע קידום לקראת בית-צפפה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07