ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 12/04/2013 : 10:01:32 בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה. הסברתי את חשיבות המשחק, שאלתי אותה אם יש מצב לחכות עם זה עד שאחזור מלוויטה, ולצערי התשובה של אהבת חיי שלילית לחלוטין... בינתיים, כדי להעביר את הזמן אני שר לבטן התפוחה של אשתי את כל שירי השחקנים שלנו. העובר בועט הכי הרבה בשיר של ציון זקן. מה זה אומר?!
|
8 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
davidkipod |
נשלח - 13/04/2013 : 10:46:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
עדיין צירים...
תעדכן בבקשה.
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 13/04/2013 : 09:37:51 עדיין צירים... |
davidkipod |
נשלח - 13/04/2013 : 09:04:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה.
מה קורה?
|
davidkipod |
נשלח - 12/04/2013 : 11:22:40 עד היום אני מודה לבני, שחיכה בסבלנות עד שמשחק גמר היורו (ספרד-גרמניה) יסתיים, ורק אז הודיע שזהו, הגיע הזמן. נראה לי שזה קטע של בנים, בנות פחות נוחות בעניין הזה (ושיסלחו לי כל הפמיניסטים..) בכל אופן, יש דברים אפילו יותר חשובים מק... טוב, אני לא מסתכן עד כדי כך. שיהיה לכם במזל טוב. |
gideon |
נשלח - 12/04/2013 : 11:21:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה. הסברתי את חשיבות המשחק, שאלתי אותה אם יש מצב לחכות עם זה עד שאחזור מלוויטה, ולצערי התשובה של אהבת חיי שלילית לחלוטין...
כיוון שהכינוי שלך הוא HKJFC, אני מעביר עוד קצת זמן עד המשחק במחשבה איזה כינוי בפורום יהיה ראוי לילד\ה שלך. מה דעתך על "ליגת השכונות"? רעיונות אחרים?
שי! מתאים גם וגם (וגם) |
מנדי742 |
נשלח - 12/04/2013 : 10:49:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה. הסברתי את חשיבות המשחק, שאלתי אותה אם יש מצב לחכות עם זה עד שאחזור מלוויטה, ולצערי התשובה של אהבת חיי שלילית לחלוטין...
כיוון שהכינוי שלך הוא HKJFC, אני מעביר עוד קצת זמן עד המשחק במחשבה איזה כינוי בפורום יהיה ראוי לילד\ה שלך. מה דעתך על "ליגת השכונות"? רעיונות אחרים? |
רגל עץ |
נשלח - 12/04/2013 : 10:32:38 בתי נולדה ביום ששי 30.5.2003. אני הספקתי להיות ברעננה, לחזור הביתה, לארח משפחה לארוחת שבת, ואז להשאיר אותם שם ולברוח להדסה עין כרם. אחיה עד היום מתייחס אל התאריך הזה כטראומה כפולה. |
yarond |
נשלח - 12/04/2013 : 10:05:10 בית החולים מאיר בכפר סבא רחוק כדי 5 דק מהמגרש
תבואו כולכם
מקסימום תלדו בכפר סבא |