פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני נשאר בבית היום...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני נשאר בבית היום...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אני נשאר בבית היום... נושא הבא  

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  10:01:32  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה. הסברתי את חשיבות המשחק, שאלתי אותה אם יש מצב לחכות עם זה עד שאחזור מלוויטה, ולצערי התשובה של אהבת חיי שלילית לחלוטין...

בינתיים, כדי להעביר את הזמן אני שר לבטן התפוחה של אשתי את כל שירי השחקנים שלנו. העובר בועט הכי הרבה בשיר של ציון זקן. מה זה אומר?!

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  10:05:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בית החולים מאיר בכפר סבא רחוק כדי 5 דק מהמגרש

תבואו כולכם

מקסימום תלדו בכפר סבא

ירון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  10:32:38  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתי נולדה ביום ששי 30.5.2003. אני הספקתי להיות ברעננה, לחזור הביתה, לארח משפחה לארוחת שבת, ואז להשאיר אותם שם ולברוח להדסה עין כרם.
אחיה עד היום מתייחס אל התאריך הזה כטראומה כפולה.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  10:49:22  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה. הסברתי את חשיבות המשחק, שאלתי אותה אם יש מצב לחכות עם זה עד שאחזור מלוויטה, ולצערי התשובה של אהבת חיי שלילית לחלוטין...

כיוון שהכינוי שלך הוא HKJFC, אני מעביר עוד קצת זמן עד המשחק במחשבה איזה כינוי בפורום יהיה ראוי לילד\ה שלך.
מה דעתך על "ליגת השכונות"? רעיונות אחרים?

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  11:21:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:

כיוון שהכינוי שלך הוא HKJFC, אני מעביר עוד קצת זמן עד המשחק במחשבה איזה כינוי בפורום יהיה ראוי לילד\ה שלך.
מה דעתך על "ליגת השכונות"? רעיונות אחרים?

שי!
מתאים גם וגם (וגם)

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  11:22:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד היום אני מודה לבני, שחיכה בסבלנות עד שמשחק גמר היורו (ספרד-גרמניה) יסתיים, ורק אז הודיע שזהו, הגיע הזמן. נראה לי שזה קטע של בנים, בנות פחות נוחות בעניין הזה (ושיסלחו לי כל הפמיניסטים..)
בכל אופן, יש דברים אפילו יותר חשובים מק... טוב, אני לא מסתכן עד כדי כך. שיהיה לכם במזל טוב.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  09:04:51  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בשעה טובה ומאושרת אשתי בסוף של הסוף של חודש תשיעי, צירים באים והולכים, ואת הבית אני מתכנן לעזוב היום רק לכיוון הדסה.

מה קורה?
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  09:37:51  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיין צירים...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  10:46:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עדיין צירים...

תעדכן בבקשה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אני נשאר בבית היום... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07