פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שעריים - קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 20/03/2013 : 13:56:32
אנחנו מקבלים שעריים לוהטת, שכמעט לקחה ליפו 2 נקודות,
לקחה 2 לבת ים, ואח"כ שדדה את כל הקופה גם בעמישב וגם בקריית גת..
בקיצור, לשעריים יש חלק מכובד בכך שאנחנו עדיין ראשונים. ולא נראה לי שדווקא לנו יעשו הנחות.
קטמון שלנו, להבדיל, מדשדשת. עם הגב לקיר, באים קטנים, גם מבחינת כמות הקהל. רגע האמת שלנו.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
סאריץ נשלח - 27/03/2013 : 00:26:47
יפו לא יכולים לנצח באילת במצבם. זה משחק הכי קשה בליגה בשלב הזה, ולנצח במרמורק ובכפר שלם זה לא בדיוק קל. היריבים שלנו לדעתי זה בת ים ובלילי
gideon נשלח - 26/03/2013 : 21:55:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon
3 נצחונות ותיקו מעלים אותנו ליגה.
אפשרי כן, איך שאנחנו נראים בסיבוב השני - לא יקרה.

סתם לסקרנות,איך הגעת לחישוב הזה?מאיפה הידע למשל כמה נצחונות ונקודות תשיג יפו?איך אתה יודע שלא 13 ומעלה כשיש 18 נקודות בקופה?

זה בגלל שאני גאון בעל כושר חיזוי שלא יסולע בפז.
מכל מה שכתבתי לזה נתפסת? הנקודה בשורה הזו היא שאנחנו לא יכולים לחבר 3 נצחונות ותיקו במשחקים שנותרו.....לא משאלות הלב שלי.
אם אתה מתעקש יפו יזדקקו ל 14 לא 13 מתוך ה 18.
אילת בחוץ, כשהמארחים מתחת לקו האדום זו בעייה. כפר שלם בחוץ גם לא פשוט, ואפילו ערד (הפניקס של העונה) בבית לא מבטיח 3 נקודות.ומקמורק בחוץ זה לא טיול לאף קבוצה.
יפו ב6 משחקים אחרונים איבדו 8 נקודות לא 4.

אבל באמת, בוא נתרכז בנו.
הסלע האדום נשלח - 26/03/2013 : 21:01:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

סתם לסקרנות,איך הגעת לחישוב הזה?מאיפה הידע למשל כמה נצחונות ונקודות תשיג יפו?איך אתה יודע שלא 13 ומעלה כשיש 18 נקודות בקופה?
יפתחמ נשלח - 26/03/2013 : 19:17:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.

כל מה שכתבת נכון, חוץ מזה. אתה במרחק רגל ברחבה משוויון היסטרי והיסטורי אחרי פיגור 3:0 (משהו שאני לא זוכר בהפועל), ובאה קוונית מטומטמת והורגת אותך.

עד אותו רגע שעריים לא עשתה דבר במחצית, וגם אם לא הרשמנו, השוויון היה אפשרי.

לא להתייחס לעוול הזה זו תבוסתנות. ומה שמדאיג אותי זה שזה בדיוק מה שעל פי התקציר עמית וג'וני עושים. מקבלים את הזאפטה ומסתכלים על הרצפה ואל השמיים. זה בערך גם מה שהקהל עשה.

סליחה דווקא ההתייחסות ל"עוול" הזה (אני בכלל לא בטוח שהיה נבדל כמו שאני לא בטוח ששי לא היה בנבדל) היא בכיינות שמנותקת מהמציאות ,הינו אשפה הגיע לנו לחטוף שישייה ,הגול של עוז היה מקרי לחלוטין ואתה שם הכול על הקוונית. חביבי יש גבול לניתוק.

אין לי אלא להסכים עם ידידי היקר חד האבחנה..
eupheu נשלח - 26/03/2013 : 18:28:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.

כל מה שכתבת נכון, חוץ מזה. אתה במרחק רגל ברחבה משוויון היסטרי והיסטורי אחרי פיגור 3:0 (משהו שאני לא זוכר בהפועל), ובאה קוונית מטומטמת והורגת אותך.

לא להתייחס לעוול הזה זו תבוסתנות. ומה שמדאיג אותי זה שזה בדיוק מה שעל פי התקציר עמית וג'וני עושים. מקבלים את הזאפטה ומסתכלים על הרצפה ואל השמיים. זה בערך גם מה שהקהל עשה.

סליחה דווקא ההתייחסות ל"עוול" הזה (אני בכלל לא בטוח שהיה נבדל כמו שאני לא בטוח ששי לא היה בנבדל) היא בכיינות שמנותקת מהמציאות ,הינו אשפה הגיע לנו לחטוף שישייה ,הגול של עוז היה מקרי לחלוטין ואתה שם הכול על הקוונית. חביבי יש גבול לניתוק.
davidkipod נשלח - 26/03/2013 : 15:43:21
גם הגול הראשון שקיבלנו נראה חלמאי למדי.. (0:57 בתקציר).
יאללה, נקסט. למשחק הבא. ולך תדע למה לצפות...
מחאיי נשלח - 26/03/2013 : 15:04:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

lazy נשלח - 26/03/2013 : 12:39:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

כמה דיבורים בלי כיסוי, אלוהים ישמור!
רוצים להחליף מאמן? למי אתם אומרים את זה בדיוק??!!
בוא נדלג רגע על הויכוח הערכי, המקצועי ונתמקד בעסקי. אז נשאלת השאלה אם אתם רציניים או סתם פורקים תסכולים\ מראים לעולם כמה אתם חכמים\רוצים להגיד "אמרתי לכם" בסוף העונה.
אם נצא מנקודת הנחה שאני שותף לה, לפיה הפועל קטמון ירושלים צריכה לעלות ליגה. ואנחנו כאוהדים וחברי עמותה לא מוכנים לקבל שום תוצאה אחרת (ובצדק).אז אחר כבוד, לא נשאר הרבה זמן. להחליף מאמן עולה כסף, גם לשלם ליוצא גם לשלם לנכנס.
כסף- אין, זמן לסוף העונה - אין.
הדרך היחידה לפעול היא לכנס ישיבת חברי עמותה שאינה מין המניין למוצ"ש, ישיבת חירום. להתחייב על גיוס סכום משמעותי בכדי לשלם על החילופים. (כן זה אומר שוב להכניס יד לכיס והפעם לשלוף משם יותר מ 350 שקל).רצוי שגם הקופצים בראש שאינם חברי עמותה יכניסו יד לכיס בכדי לשלם על הפתרון שהם מציעים פה.
לעשות עולה כסף, דיבורים זה בחינם.

באשר לדעתי האישית,מבלי קשר לעופר, אם שילוב של 3 אדומים ותיקים ומובילים: שי, גולה ועזו לא עושים סדר בקבוצה גם שייע לא יעשה.
אם תהיה החלטה ברוב קולות של חברי עמותה לגיוס כלכלי, אני אשתתף.

חג סביר

אם כבר מדברים על העניינים העסקיים נטו, אז במידה ולא נעלה ההפסד הכספי יעלה עשרות מונים על העלות של החלפת מאמן. וזה בהחלט במנדט של חברי ההנהלה להחליט להחליף מאמן ולהיכנס לשם כך לגרעון, אם לדעתם זה מה שיציל את העונה. זה יכול להיות סיכון מחושב. אפשר גם להציע למאמן בונוס מכובד על עליה, שישולם בתחילת שנה הבאה, במקום חלק משכרו. ואם זה לא יצליח, אז אנחנו חברי העמותה נצטרך איכשהו לכסות את הגרעון בשנה הבאה.

בכל מקרה, אני אישית לא בעד החלפת מאמן כי אני לא חושב שזה מה שיעזור.
gideon נשלח - 26/03/2013 : 08:46:11
כמה דיבורים בלי כיסוי, אלוהים ישמור!
רוצים להחליף מאמן? למי אתם אומרים את זה בדיוק??!!
בוא נדלג רגע על הויכוח הערכי, המקצועי ונתמקד בעסקי. אז נשאלת השאלה אם אתם רציניים או סתם פורקים תסכולים\ מראים לעולם כמה אתם חכמים\רוצים להגיד "אמרתי לכם" בסוף העונה.
אם נצא מנקודת הנחה שאני שותף לה, לפיה הפועל קטמון ירושלים צריכה לעלות ליגה. ואנחנו כאוהדים וחברי עמותה לא מוכנים לקבל שום תוצאה אחרת (ובצדק).אז אחר כבוד, לא נשאר הרבה זמן. להחליף מאמן עולה כסף, גם לשלם ליוצא גם לשלם לנכנס.
כסף- אין, זמן לסוף העונה - אין.
הדרך היחידה לפעול היא לכנס ישיבת חברי עמותה שאינה מין המניין למוצ"ש, ישיבת חירום. להתחייב על גיוס סכום משמעותי בכדי לשלם על החילופים. (כן זה אומר שוב להכניס יד לכיס והפעם לשלוף משם יותר מ 350 שקל).רצוי שגם הקופצים בראש שאינם חברי עמותה יכניסו יד לכיס בכדי לשלם על הפתרון שהם מציעים פה.
לעשות עולה כסף, דיבורים זה בחינם.

באשר לדעתי האישית,מבלי קשר לעופר, אם שילוב של 3 אדומים ותיקים ומובילים: שי, גולה ועזו לא עושים סדר בקבוצה גם שייע לא יעשה.
אם תהיה החלטה ברוב קולות של חברי עמותה לגיוס כלכלי, אני אשתתף.

חג סביר

talikch נשלח - 26/03/2013 : 06:24:08
אין ספק שדרוש זעזוע ויפה שעה אחת קודם,מכיון שחקנים אי אפשר לפטר ,תואיל ההנהלה לעשות שינוי בעמדת המאמן
זה מטורף הקבוצה במשבר כבר הרבה זמן וככה לא נצליח לעלות ליגה
זה אחלהנ לעודד ולחבק את הקבוצה גם בזמן הפסדים
אבל אם אנחנו הקהל מעודד בזמן הפסדים והמאמן לא מצליח לתקן את הקלקולים,הוא צ ריך ללכת,יש מספיק מאמנים פנויים שישמחו לקחת את הקבוצה
אי אפשר להמשיך ככה זה ברור וזה יהיה פשע אם לא יתבצעו במיידי שינויים שיביאו להפסקת ההדרדרות

בברכה
טל חרובי
דותן716 נשלח - 26/03/2013 : 02:01:22
רצף מחשבות שעברו לי בראש ביומיים האחרונים:

איתן צדק ואני טעיתי, זה בהחלט מתחיל להזכיר את שנה שעברה.
החלפתי אגף מהאופטימי לפסימי.
איך קורה שבארבע שנים בליגה א' אנחנו כל פעם מתרסקים בסיבוב השני?
שההנהלה תבדוק אם לא מוכרים אותנו, זה הכי נורא.
לא להתעסק בשטויות וקונספירציות של מכירה, פשוט להוריד לספסל את אבולאפיה ודנן.
דנן פרובוקאטור, פניני סטייל. כבר הרבה זמן אני לא מחבב אותו במיוחד.
המצב המקצועי והמנטאלי על הפנים, לא נעלה ליגה.
יפו עולים. הם בפורמה מצויינת ונותרו להם משחקים הרבה יותר קלים על הנייר. לפחות זה הם.
ברור שלא מפטרים את המאמן במצב הנוכחי, ממשיכים איתו עד סוף העונה.
די להתבוססות במרה השחורה, אנחנו עדיין מובילים את הליגה ויש לנו סיכוי מצויין.
זה משבר ואפשר לצאת ממנו. הפנים למשחק מול קריית גת.

חג שמח.
קטמוני מושבע נשלח - 25/03/2013 : 17:24:59
אנחנו רגילים "לרדת" על אבולעפיה (שלא אשם בכלום. המאמן הביא אותו ואמר לו לשחק בהרכב, אז הוא מנסה לטוב ובעיקר לרע) אבל במשחק מול שעריים רואים בבירור בתקציר שדווקא עזו משמש על תקן סטטיסט וצופה מהצד בחוסר עניין.

אם יש לי אכזבה אחת גדולה השנה והיא באחריות הבלבדית שלו (הפעם אי אפשר להאשים את עופר) היא עזו. מתחילת השנה הוא לא משרה בטחון על ההגנה, עושה המון המון חורים ושטויות, והוא מאוד רך ועדין. אולי צריך לחזור לשחק כקשר אחורי.

חשבתי כשהוא הגיע אלינו שהוא בלם ברמה של ליגה לאומית, אבל הרבה חלוצים בליגה א' מפרפרים אותו על ימין ועל שמאל. אמנם יש לו מסירות עומק מדוייקות ויפות והוא מכסה פעמים רבות על הטעויות של יוסי, אבל אין לו שום ערך מוסף מעבר למצופה מבלם בליגה א'.

גם דנן לא בכדי משחק בליגה א' ולא בלאומית. מילא כבר התרגלנו לתרומה האפסית שלו מבחינה התקפית, אבל גם הגנתית הוא מזייף לא פעם ולא פעמיים. גם ההצגות סטייל פניני לא מוסיפות לו ולנו כבוד.

לעומת זאת, אני אישית מאוד אוהב את ציון ושמח שנותנים לו לשחק כמגן ימני לאורך רוב השנה והוא מוכיח שמקומו בהרכב בלתי ניתן לערעור. ראינו גם במשחק מול שעריים שהוא לוקח באמת ללב והוא נכס ולדעתי סמל של קטמון מכל הבחינות- שקט, בלי פוזות, משחק עם הנשמה, ולמרות מגבלות שכולנו מכירים, ממצה את עצמו למקסימום האפשרי.
יפתחמ נשלח - 25/03/2013 : 16:26:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יפתח, שנה שעברה המצב לא היה חמור יותר. המצב היה זהה. הבאנו את הנקודות אז הגיע חודש "מרץ השחור" עם שבעה משחקים בלי ניצחון. בוא לא נהיה פופוליסטיים

בעונה שעברה הפסדנו שישה משחקים רצופים.. זה יותר גרוע עובדתית אלא אם כן נפסיד עד המחזור ה-29. באופן כללי, נראה לי לא הוגן לקרוא לי פופוליסט (אני בחור די רגיש סה"כ). אגב, אני בכלל לא מתווכח על כך שצריך לשנות את ההרכב ומסכים עם כל מי שכתב על כך מעליי.
אמיר גולה נשלח - 25/03/2013 : 15:16:10
יפתח, שנה שעברה המצב לא היה חמור יותר. המצב היה זהה. הבאנו את הנקודות אז הגיע חודש "מרץ השחור" עם שבעה משחקים בלי ניצחון. בוא לא נהיה פופוליסטיים
בלאש ביקו נשלח - 25/03/2013 : 14:48:49
אני מחסידיו של עופר באופן כללי, אבל הזוועה בהגנה עברה כל גבול.
אפשר להוריד אחורה את כל קו ההגנה. אפשר ורצוי להחליף את אבולעפיה בג'וני או אפילו סמיר - כפי שנוסה בהצלחה מול בת ים - אי אפשר ככה יותר.
קשה לי קצת להאמין באופציית המכירה, אבל לעשות קצת רעש לא יזיק, והרי נכווינו בעבר.
והשחקנים צריכים לדעת שהם לא מוגנים, שעריים רצו יותר מאיתנו לנצח וזאת בושה. נקודה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07