פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מבשרת דוהרת במורד הקסטל

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
gideon נשלח - 22/11/2009 : 10:00:51
מבשרת ממשיכה להידרדר, ספגה רביעיה מטייבה\שמשון.
אני מודה שקשה לי קצת למחוק את החיוך הציני משהו.
למרבה הפלא, למרות הפרש השערים השלילי שלה 16:6 הוא זה שמחזיק אותה מעל הקו האדום עם 5 נקודות ליגה בלבד.
בשבוע הבא הם מארחים את חדרה, מוליכת הליגה.יש לקוות לתבוסה צורמת.
ממוצע הקהל הביתי שלהם עומד על 30 איש מאז פתיחת העונה.....לחשוב שבמשחק הפתיחה מול ערד בעונה שעברה באו לראות את אסרף וחבורתו 4200 איש.....
לא נותר לי אלא לצטט רבים וטובים ממני:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..."
שבוע טוב
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קטמון ותיק נשלח - 25/11/2009 : 16:20:57
לא יכולתי להתאפק:
מתוך דיווח באתר דאבלפס:
במבשרת ציון נפגשו הפועל המקומית מליגה א' ובקעת הירדן מליגה ב'. בסיומה של המחצית הראשונה הוליכה הבקעה 0:2 משערים של רודי אסטבן ויהודה כהן המחלים מפציעה אך בפתיחת המחצית השנייה קרסה מערכת התאורה במגרש והמשחק הופסק.
yarond נשלח - 25/11/2009 : 10:19:28
http://www.sport6.co.il/Article.php?id=1456

באדיבות ספורט 6 - אתר מהיר מאוד בהצגת תוצאות ביום ששי
הגולים של טייבה נגד מבשרת
yarond נשלח - 24/11/2009 : 11:36:42
גם להם יש פגרה עד ה - 04/12 יום הנסיעה הצפוי לתל שבע בפעם ה.....
כשהם חוזרים הם מארחים במבשרת את הפועל חדרה
המובילה הצפונית של המחוז הדרומי כדי שגם חדרה תוכל
להגיע חזרה לליגה הלאומית שמורכבת מ - 16 קבוצות - שרק 3 מהן נמצאות
מצפון לקו של הרצליה ולכן צריך לסדר !!!
לא מקנא במבשרת אבל בואו נתעסק בעצמנו ובשאלה הנצחית
מה עשית היום כדי שיהיו יותר אוהדים במשחק הבית נגד בית צפאפא ויותר בעלי מניות.
מה דעתך לשלוח לכמה חברים את המאמר של חיים ברעם על החוויה הקטמונית - יש כמה ירושלמים שזה יעשה להם את זה
אליה נשלח - 24/11/2009 : 10:22:49
אתם נשמות שלי לא לומדים שום דבר.והרי יש לכם נסיון רע עם זה לא מדברים על עליה עד שנעלה אחרת תסגרו עוד הרבה שנים עם עם צעירי אלהוזייל במגרש מעולה בתל שבע המהממת................................
amos נשלח - 23/11/2009 : 19:32:19
אני שמח לאידם
אמיר גולה נשלח - 23/11/2009 : 15:06:49
אני מדבר על עניין הנאחס, לדבר על עלייה, מנאחס, כמו שלצעוק הנה גול, או יש לפני הגול מנחס
gideon נשלח - 22/11/2009 : 20:37:04
[/quote]
לא במקרה שנעלה, לא כשנעלה, לא אם נעלה, לא אחרי שנעלה, וגם לא אחרי שהניצחון במשחק הבא. כל משחק הוא מלחמת עולם, ורק הוא צריך לעניין אותנו. תפסיקו להתעסק בכל מה שמסביב, ולא תורם בשום צורה. יש שני דברים שצריכים לעניין אותנו: א. איך מגייסים עוד בעלי מניות וספונסרים ב. איך מביאים יותר קהל למשחק בתל שבע. כל עוד אני בליגה ג' ממש לא אכפת לי מה יקרה שנה הבאה בליגה ב'. אם מתישהו אני אעלה (ורק אחרי שזה יהיה סופי) אז אני אתחיל להתעניין
ודבר שני, יש דרבי אחד, הפועל נגד בית"ר, לא מבשרת, בית שמש, גבעת זאב, פסגת זאב, מודיעין או כל מקום אחר שנמצא ליד ירושלים. ובטח שלא בית צפאפא. הדרבי יגיע כשנשחק מול בית"ר ירושלים, ורק אז
[/quote]

אח שלו בו נרגיע קצת עם לשון הציווי. עם כל הכבוד, מעניין אותנו מה שנרצה שיעניין אותנו, ואם נרצה להתעסק בנעשה סביב נעשה כן. התלבטתי אם להכניס את הפוסט הזה כאן או באוף טופיק וההכרעה הייתה בשל הפגרה להכניס כאן.
מסכים איתך שיחשוב ביותר לגייס ספונסרים ובעלי מניות, אבל מולטי טאסקינג זו לא מילה גסה.
אז אם כבוד הדוצ'ה יסלח לנו נמשיך לכתוב בפורום האוהדים את אשר על ליבנו.
גם אם זה בנוגע לשימחה קטנה לאיד הקשורה באנשים שניסו לעשות הכל כדי למנוע מאיתנו להקים קבוצה עצמאית וסחטו מאיתנו כ מאה אלף שקלים תוך כדי.
אמיר גולה נשלח - 22/11/2009 : 19:52:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני לא חושב שיש לנו אינטרס לקוות לירידת ליגה של מבשרת. אם במקרה אנחנו נעלה ליגה ויהיה לנו משחק נגדם בעונה הבאה, אני חושש שהשנאה שלהם והתסכול עלולים לשחק לרעתנו...

אני מרחיב פה את הסוגיה קצת, כמובן רק "במקרה שנעלה ליגה", כי אנחנו הרי לא רוצים לנחס שום דבר...
כרגע מסתמן מצב לפיו יתכן שיהיו ארבע קבוצות מהאזור באותו מחוז של ליגה ב' בשנה הבאה. זה יכול לקרות אם מבשרת תרד, אנחנו ("במקרה", טפו טפו טפו) נעלה וגבעת זאב תינצל מירידה (יתכן שיצטרכו לפטר את יאיר אסיאג בשביל זה...), כאשר מעלה אדומים ממילא בטוחה בליגה הזו.
בקיצור - האם מצב כזה טוב לנו? מצד אחד, הרבה דרבים, משחקי חוץ קרובים, יריבויות, מתח וענין. מצד שני, מאבק אימתני על החתמת כל שחקן, משחקי דרבי לוהטים מדי, תככים ופוליטיקות.
אישית, אני בעד. זה אולי יהיה יותר קשה, אבל בודאי גם הרבה יותר כיף מאשר משחקים נגד כל מיני קבוצות מדימונה, רהט וקרית גת.

הכל כמובן נאמר בהסתייגות, כי זה רק רלוונטי אם בטעות נעלה ליגה (חמסה חמסה)...

לא במקרה שנעלה, לא כשנעלה, לא אם נעלה, לא אחרי שנעלה, וגם לא אחרי שהניצחון במשחק הבא. כל משחק הוא מלחמת עולם, ורק הוא צריך לעניין אותנו. תפסיקו להתעסק בכל מה שמסביב, ולא תורם בשום צורה. יש שני דברים שצריכים לעניין אותנו: א. איך מגייסים עוד בעלי מניות וספונסרים ב. איך מביאים יותר קהל למשחק בתל שבע. כל עוד אני בליגה ג' ממש לא אכפת לי מה יקרה שנה הבאה בליגה ב'. אם מתישהו אני אעלה (ורק אחרי שזה יהיה סופי) אז אני אתחיל להתעניין
ודבר שני, יש דרבי אחד, הפועל נגד בית"ר, לא מבשרת, בית שמש, גבעת זאב, פסגת זאב, מודיעין או כל מקום אחר שנמצא ליד ירושלים. ובטח שלא בית צפאפא. הדרבי יגיע כשנשחק מול בית"ר ירושלים, ורק אז
הסלע האדום נשלח - 22/11/2009 : 14:56:11
בלי קשר לעובדה שהפרידה הייתה נכונה ובמקום, מבחינתי לפחות התוצאות שמשיגה מבשרת השנה ממחישה שאולי הגזמנו עם תיאורית הקונספירציה שלנו.ייתכן שפשוט היכולת של השחקנים שם לא כזו גבוהה ,ולא שעשו לנו בכוונה כדי להימנע מעלייה.
yarond נשלח - 22/11/2009 : 13:47:06
אשכרה עין הרע
טפו טפו טפו

בוא נתעסק בכמות האנשים שתגיע לתל שבע ביום ששי הבא למשחק קריטי
או לגיוס אוהדים למשחק הבית הבא מול בית צפפה !!!
רגל עץ נשלח - 22/11/2009 : 12:52:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני לא חושב שיש לנו אינטרס לקוות לירידת ליגה של מבשרת. אם במקרה אנחנו נעלה ליגה ויהיה לנו משחק נגדם בעונה הבאה, אני חושש שהשנאה שלהם והתסכול עלולים לשחק לרעתנו...

אני מרחיב פה את הסוגיה קצת, כמובן רק "במקרה שנעלה ליגה", כי אנחנו הרי לא רוצים לנחס שום דבר...
כרגע מסתמן מצב לפיו יתכן שיהיו ארבע קבוצות מהאזור באותו מחוז של ליגה ב' בשנה הבאה. זה יכול לקרות אם מבשרת תרד, אנחנו ("במקרה", טפו טפו טפו) נעלה וגבעת זאב תינצל מירידה (יתכן שיצטרכו לפטר את יאיר אסיאג בשביל זה...), כאשר מעלה אדומים ממילא בטוחה בליגה הזו.
בקיצור - האם מצב כזה טוב לנו? מצד אחד, הרבה דרבים, משחקי חוץ קרובים, יריבויות, מתח וענין. מצד שני, מאבק אימתני על החתמת כל שחקן, משחקי דרבי לוהטים מדי, תככים ופוליטיקות.
אישית, אני בעד. זה אולי יהיה יותר קשה, אבל בודאי גם הרבה יותר כיף מאשר משחקים נגד כל מיני קבוצות מדימונה, רהט וקרית גת.

הכל כמובן נאמר בהסתייגות, כי זה רק רלוונטי אם בטעות נעלה ליגה (חמסה חמסה)...
lazy נשלח - 22/11/2009 : 11:28:17
gideon נשלח - 22/11/2009 : 10:23:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

בשתי מילים:
לא מסכים

במילה אחת:
סבבה
yarond נשלח - 22/11/2009 : 10:06:26
אני לא בטוח שיש לנו מה להיות ציניים כלפיהם. היו שותפים שלנו שנתיים
אבל התוצאות שלהם וכמות הקהל שמגיעה למשחקים שלהם
כל אלה מחזקים את התחושה שהיינו חייבים להתחיל מהתחלה מליגה ג'
ואולי כמו שהפולנים אומרים לא היינו צריכים ליצור איתם את השותפות בשנתיים הראשונות
אבל זה חלב שנשפך
אנחנו אשרינו וטוב לנו וצריכים לדאוג כל הזמן לשמור על המתח והלמשיך כך
ולהביא אוהדים ובעלי מניות נוספים
Victor Paco נשלח - 22/11/2009 : 10:03:06
בשתי מילים:
לא מסכים

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07