פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תחתית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
avitemkin נשלח - 05/10/2012 : 15:19:32
אני לא מרבה לכתוב פה לאחרונה, אבל אינני יכול להתאפק הפעם, כי אני כועס. כועס מאד. נכון להיום, אנו קבוצת תחתית, שמשחקת כמו קבוצת תחתית. אין, ממש אין, כל הבדל בין המשחק הנרפה, העצלן, החסר דימיון, החסר אירגון, של סוף העונה הקודמת לעומת מה שראיתי היום נגד מרמורק.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
בלאש ביקו נשלח - 11/10/2012 : 19:35:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

לא היו סוגרים את טדי ליריבתנו ההיסטורית כי אין לה אוהדים.

אלוהים ישמור.
אז עכשיו הפועל ירושלים היא גם יריבה ואפילו היסטורית????

אללי.באמת.

מה שגדול באמת זה שזה בא מאדם שלא קנה מניה בגלל שאנחנו לא מספיק רוצים להתאחד עם הפועל ירושלים.
tampopo נשלח - 11/10/2012 : 15:36:05
ציטוט:

אלוהים ישמור.
אז עכשיו הפועל ירושלים היא גם יריבה ואפילו היסטורית????

אללי.באמת.

החולצה האדומה נשלח - 11/10/2012 : 11:25:14
אפשר לזרוק אבנים, וגם זרקו אחת. ילדים קטנים ומשועממים שלא ידעו טוב יותר מזה.

כשראו את זה, חברי הבריגדה שראו קפצו מיד כדי להפסיק את העניין ובזה הסתיימה התקרית.. עד שהקוון רשם בדוח השיפוט.

ותודה לנציגינו בבית הדין.
אדיר נשלח - 11/10/2012 : 11:21:28
למען האמת, ראיתי את התקרית כולה ואפרט:
מרוב שעמום במשחק המזוויע הזה התעניינתי בכמה מילדי ליגת השכונות, שכבר סיימו אותה לפני שנתיים ועדיין מגיעים קבוע לכל משחק, שהשתעשעו בינהם והעיפו אבן קטנה, כנראה (אני חשבתי שזה מסטיק), לעבר המגרש, שלא בכוונה לפגוע במישהו מהמבוגרים לדעתי, אלא באחד מהם. אגב, זה היה יותר קרוב לפגיעה באשר גולה מאשר בקוון הבינוני הזה.

*אני מבקש שאף אחד לא ייכנס בילדים ישירות בגלל התקרית המיותרת הזו
טוטח נשלח - 11/10/2012 : 11:07:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

היריבה המיתולוגית מגיעה פעם בשבועיים לבית הדין. באמת מפתיע שלא קיבלנו את אותו עונש שמקבלת קבוצה גזענית שמדי משחק עוברת על הכללים ונמצאת מדי עונה פי 26 פעמים מאיתנו במקום הזה.

ולאוהד המתקרא אלי בן רימוז׳ - החוכמה היא באמת ממך והלאה.

עם כל הכבוד להפרש המהותי בהתנהגות, את בית הדין המשמעתי מעניין מעבר לעבר גם סעיף העבירה. גם לנו זו הייתה עבירה ראשונה.
קטמון ותיק נשלח - 11/10/2012 : 09:30:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח
א. מאמין לכם שלא נזרקה אבן.
ב. מאחר וגם אנחנו עמדנו לדין על יריקות שלא ירקו מעולם על שופט (איתן שמואלביץ') ונענשנו בשני משחקים ללא קהל (אחד נגדכם), אז אנחנו יוצאים מתוך הנחה, שממציאים חופשי על קבוצות מציתים, יריקות, אבנים. ואני ממש לא ציני. בשיא הרצינות.
ג. ולכן, לאור העונשים שחוטפת בית"ר, הפועל ת"א, אפילו אנחנו. תגידו תודה - יצאתם בזול. זה הכל. משעמדתם כבר לדין - אם לא הצלחתם להוכיח את חפותכם - אין זיכוי. ולכן העונש קל.

טוטח,
צריך לדעת את מי לשלוח לבית הדין המשמעתי כדי לטעון בשם הקבוצה (זה לא היית אני). שבחים לעלמה לבית גולדשמידט.

אם תשים לב זוכינו מהעבירה החמורה (כי בטדי אין אבנים)והורשענו בעבירה שהיא סוג של "עבירת סל".
שלומי מלכה נשלח - 11/10/2012 : 09:29:06
היריבה המיתולוגית מגיעה פעם בשבועיים לבית הדין. באמת מפתיע שלא קיבלנו את אותו עונש שמקבלת קבוצה גזענית שמדי משחק עוברת על הכללים ונמצאת מדי עונה פי 26 פעמים מאיתנו במקום הזה.

ולאוהד המתקרא אלי בן רימוז׳ - החוכמה היא באמת ממך והלאה.
צנטרפולד נשלח - 11/10/2012 : 09:17:35
ציטוט:
ציטוט:נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט: לא היו סוגרים את טדי ליריבתנו ההיסטורית כי אין לה אוהדים.

אולי תניח לנו כבר? אולי תזחל חזרה למחילה שלך ולא תצא?

אולי אתה? מה יש לכם מטוטח? אם אתה רוצה להתכתב רק עם אוהדים, אתה מוזמן לאזור הסגור.

יש פה בן אדם שמתעניין במה שקורה אצלנו אבל במקרה אוהד קבוצה אחרת (טועים, טעות) - ומודיע על כך בריש גלי.
בעיני זה יפה, ובודאי עדיף על איזה אנונימוס שמגן על הגועל נפש שעשה כפיר מלול בתחילת העונה ומתחזה כאוהד שלנו.

התגובה שלי הופנתה לזה שמבייש את את השם של אלי בן רימוז'.

את קופת השרצים של טוטח יש הרבה אחרים שישמחו לפתוח.
אמיר גולה נשלח - 11/10/2012 : 08:59:07
יש אבנים. הרצפה בטדי הייתה שבורה. אם מישהו רצה לזרוק אבן היא הייתה מתחתיו. לא סיטואציה בלתי אפשרית...
טוטח נשלח - 11/10/2012 : 08:58:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

תגידו תודה גדולה לדיין.

על דבר כזה היו סוגרים את טדי ליריבתכם ההיסטורית.

לי אין בעיה איתך טוטח, להיפך. אבל התגובה הזאת מוזרה. אנשים אומרים לך שלא נזרקה אבן, ואין אבנים ביציעי טדי, ואתה מנפנף באפליה דמיונית מול בית"ר?

א. מאמין לכם שלא נזרקה אבן.
ב. מאחר וגם אנחנו עמדנו לדין על יריקות שלא ירקו מעולם על שופט (איתן שמואלביץ') ונענשנו בשני משחקים ללא קהל (אחד נגדכם), אז אנחנו יוצאים מתוך הנחה, שממציאים חופשי על קבוצות מציתים, יריקות, אבנים. ואני ממש לא ציני. בשיא הרצינות.
ג. ולכן, לאור העונשים שחוטפת בית"ר, הפועל ת"א, אפילו אנחנו. תגידו תודה - יצאתם בזול. זה הכל. משעמדתם כבר לדין - אם לא הצלחתם להוכיח את חפותכם - אין זיכוי. ולכן העונש קל.
בלאש ביקו נשלח - 11/10/2012 : 08:41:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

תגידו תודה גדולה לדיין.

על דבר כזה היו סוגרים את טדי ליריבתכם ההיסטורית.

לי אין בעיה איתך טוטח, להיפך. אבל התגובה הזאת מוזרה. אנשים אומרים לך שלא נזרקה אבן, ואין אבנים ביציעי טדי, ואתה מנפנף באפליה דמיונית מול בית"ר?
מנדי742 נשלח - 11/10/2012 : 08:38:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

אולי אתה? מה יש לכם מטוטח? אם אתה רוצה להתכתב רק עם אוהדים, אתה מוזמן לאזור הסגור.

יש פה בן אדם שמתעניין במה שקורה אצלנו אבל במקרה אוהד קבוצה אחרת (טועים, טעות) - ומודיע על כך בריש גלי.
בעיני זה יפה, ובודאי עדיף על איזה אנונימוס שמגן על הגועל נפש שעשה כפיר מלול בתחילת העונה ומתחזה כאוהד שלנו.
צנטרפולד נשלח - 11/10/2012 : 07:10:59
ציטוט:

טוטח נשלח - 11/10/2012 : 06:27:44
ציטוט:

זהו, כבר שכחתם מי יריבתכם ההיסטורית?
להזכיר את ההמנון המקורי שלהם? "יוקם לנו גזע, גאון ונדיב ואכזר"
האחים מרילי נשלח - 11/10/2012 : 05:49:37
ותודה גדולה לאותו גאון שתרם מניה להתאחדות לכדורגל.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07