פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אירוע פתיחת עונה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 31/08/2012 : 19:01:49
מתישהוא בין הבירה השניה לנקניקיה השלישית, אחרי הסיור במבשלה ולפני הצגת השחקנים, שוב נזכרתי- הפועל קטמון זה המועדון המרגש ביותר בארץ...

http://www.jerusalemnet.co.il/article/43506
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ועדה מסדרת נשלח - 03/09/2012 : 16:11:08
תודה על השבחים על האירוע. היה מרגש ונקווה שזה יסמן את השמחה שנחווה במגרשים העונה.

תודה גדולה מאוד מגיעה לחברת ההפקות שהפכה את מגרש החניה המוזנח באזור התעשייה לפינת חמד נפלאה של כיף ורוגע, חברת רוג'ום הפקות בבעלותו של יואב דרדיקמן, חבר עמותה זו העונה השישית: http://www.rujum.co.il/rujumsite/
אריאל נשלח - 02/09/2012 : 21:57:11
היה נהדר בצורה מדהימה ויוצאת דופן. באמת מרגש בלי טיפה של ציניות. לא יודע מי, לא יודע מה, הארגון היה פשוט מדהים ומעורר השראה.
משלים טריו לצמחונות יחד עם ג'ו ומחאיי- יש מצב לארגן ת'בר קיימא/ בודהה בורגר כספונסרים? לדעתי הכושים העבריים מדימונה יעופו על זה. מחאיי- אתה המקושר מבינינו, סגור ת'פינה הזאת בחייאתכ

amos נשלח - 02/09/2012 : 21:12:27
כדורגל זה לאוכלי בשר. נקודה

(בצחוק, בצחוק)
Tziki נשלח - 02/09/2012 : 18:19:09
תודה,
היה תענוג, מרגש, כל כך הרבה אנשים ועדיין משפחתיות.
תודה.
יוחנן728 נשלח - 02/09/2012 : 17:40:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אה, ובכל זאת הערה לפעם הבאה: בבקשה קצת יותר התחשבות בצמחונים. נכון, אנחנו שונאים את עצמנו ואת המין האנושי בכלל, אבל גם אנחנו רעבים ולא יכולים לשבוע מבירה ועשן בלבד.

מסכים איתך; אני תרמתי קציצה לקרניבור הקרוב ביותר אלי ואכלתי לחמניית ירקות מפאת מחסור באוכל מותאם.
התשובה המתבקשת מאיתנו כחברי / בעלי מועדון האוהדים היא למצוא ספונסר צמחוני :)
רוברט נסטה מארלי נשלח - 01/09/2012 : 15:28:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

שתתחיל כבר העונה, והרשו לי לצטט חכמים: "תעיפו אותנו כבר מהליגה המסריחה הזאת".

האחים מרילי נשלח - 01/09/2012 : 15:10:58
היה באמת נפלא ומחמם לב ויוצא דופן.
ועכשיו, לדבר האמיתי...
שלומי מלכה נשלח - 01/09/2012 : 11:11:50
פעם הבאה נביא לך את אדיר מעודה. לא בשר לא חלב.

וכל הכבוד על ארוע באמת מרשים וכיפי. שתתחיל כבר העונה, והרשו לי לצטט חכמים: "תעיפו אותנו כבר מהליגה המסריחה הזאת".
מחאיי נשלח - 01/09/2012 : 11:06:50
אה, ובכל זאת הערה לפעם הבאה: בבקשה קצת יותר התחשבות בצמחונים. נכון, אנחנו שונאים את עצמנו ואת המין האנושי בכלל, אבל גם אנחנו רעבים ולא יכולים לשבוע מבירה ועשן בלבד.
amos נשלח - 01/09/2012 : 07:44:20
קנאה....
babiji נשלח - 01/09/2012 : 07:34:26
נשמע כמו משהו שחבל לפספס, גם בשביל קצת גוד טיים קליפורניה סטייל,

שאפו לעוסקים במלאכה, ואינשאללה להביא את המומנטום החיובי לכר הדשא
עדש נשלח - 01/09/2012 : 01:07:11
האירוע היום הבהיר לשחקנים שהם הגיעו למועדון עם התמיכה הכי גדולה שיוכלו לראות בליגות הנמוכות.
האירוע היום הבהיר לנו, האוהדים, שאנחנו במועדון הכי משפחתי שיכול להיות בנוף של הכדורגל הישראלי.
orky נשלח - 01/09/2012 : 00:46:27
כמו שאמרו קודמיי.
מרגש מרגש ומרגש.
אני בספק אם קיימים דברים כאלו במועדונים אחרים בעולם, ערך המשפחתיות עלה היום דרגה, וההרגשה הייתה מדהימה מכל הבחינות.

שאפו ליונתן כהן על הצגת השחקנים המשעשעת, נדמה שבאמת כל השחקנים התרגשו ואני מקווה שכל האירוע החם הזה (תרתי משמע) נתן להם קצת בוסט והבהיר להם לאן הם הגיעו.

ושוב, כל הכבוד לוועד ולכל מי שקשור לאירוע, ותודהלכל מי שתרם (בירה שפירא, רוג'ום וכו' וכו')
davidkipod נשלח - 31/08/2012 : 23:32:42
מקנא בכם לאללה....
זוהר - אתה שם בתמונה אם הצאצא !
יובל, מה עם השיר החדש ?
אני, קר לי פה.
אליה נשלח - 31/08/2012 : 23:29:16
היה כל כך כיף שהתקשנו להירדם ילדים על גבול של אקסטזה,בשר נהדר וגם החלטתי שאני עובר לשתות רק בירה שפירא.שחקנים רגשו אותי וגם מכמות של קהל אני בהלם.תודה רבה להנהלה ולספונסרים יקרים ....אה גם חידשתי מניה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07