ס ק י ר ת נ ו ש א |
כלב במגרש |
נשלח - 14/11/2009 : 08:35:29 וכמה כיף שאני אוהד הפועל קטמון! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
לאסלו צה |
נשלח - 20/11/2009 : 10:29:51 אני אישית ממש לא מרגיש מקופח. אנחנו קבוצה ליגה ג', רבאק. זה בסדר שלא מתעסקים בנו כל יום. חלאס כבר עם ההתעסקות בתוכנית המפגרת הזאת, זה נהיה מעייף. |
חיים ברעם |
נשלח - 20/11/2009 : 09:54:18 מציע לכולם לקרוא את הטור אודות "חוויית קטמון" דווקא בכל העיר. אולי זה יעזור לכולנו לחוש פחות מקופחים. הייתי שולח בעצמי אבל אין לי מושג איך עושים את זה. |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 20/11/2009 : 01:06:02 [/quote]
יניב זאת אופרה אחרת ואנחנו חייבים לתת לו אהבה. [/quote] |
אורי כ. |
נשלח - 19/11/2009 : 23:15:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
לרדת ממישל, לכבות את הרדיו, להביא אוהדים.
הנה דיון שנראה לי יותר מהותי: אם אמיר גולה אלוהים, אז מה יניב אברהמי? מאוד מרגש לראות אותו חוגג בסוף המשחק האחרון, בכל אופן.
ממש לא רק במשחק האחרון. מתחילת העונה יניב פשוט מרגש במחויבות שלו, בקשר עם הקהל, בלחימה. עשינו בשכל השנה כשצמצמנו את שירי השחקנים למינימום, ולא התאהבנו בכל שמוק ששיחק אותה נלחם במשחק הראשון, אבל יניב זאת אופרה אחרת ואנחנו חייבים לתת לו אהבה. |
מחאיי |
נשלח - 19/11/2009 : 17:59:33 לרדת ממישל, לכבות את הרדיו, להביא אוהדים.
הנה דיון שנראה לי יותר מהותי: אם אמיר גולה אלוהים, אז מה יניב אברהמי? מאוד מרגש לראות אותו חוגג בסוף המשחק האחרון, בכל אופן. |
קובקוב |
נשלח - 18/11/2009 : 23:08:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
מישל דיין הוא הפועל ירושלים לפני כל אחד מאיתנו, אנא כבוד.
 |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 18/11/2009 : 22:59:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
די כבר, יא פאטתים.
הושמענו , לא הושמענו, הוזכרנו, לא הוזכרנו. את מי מעניין אחוז האיזכורים שלנו בתוכנית הנשכחת-לא קיימת הזאת? בזה אתם מודדים את ההצלחה של קטמון? האובססיה שלכם עם הרדיו הזה העלתה בהתחלה חיוך של רחמים, אחר כך מבוכה, עכשיו זה כבר מתחיל לעלות את העצבים. חלאס. יש קבוצה, היא של אוהדי הפועל, אין מבשרת, כולם נלחמים, כולם אדומים, כל משחק הוא כיף, די כבר עם הרדיו הזה! ותיק, עוד מילה אחת ממך על הרדיו, ואתה עובר לפורום של מיקי בר יעקב לתמיד. יש גבול! עוד דיון אחד על היחס של כלי התקשורת הנחות הזה לקטמון, ואני מפסיק להבקיע. מילה של סאלם.
|
אתי שוסטר |
נשלח - 18/11/2009 : 21:44:47 מישל דיין הוא הפועל ירושלים לפני כל אחד מאיתנו, אנא כבוד. כלב במגרש, את דעותיך החשוכות והמביכות - שמור לעצמך. |
כלב במגרש |
נשלח - 18/11/2009 : 20:13:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
יש כאן כמה דברים שלא בהכרח קשורים:
א. יחסו של רדיו ירושלים לסאדרים - ובעיקר לויקטור - הוא (או היה) חרפה עיתונאית (בלי שום קשר לקטמון). לא רק החנופה, גם ההמנעות מכל שאלה קשה ורלוונטית - למעשה, עד יום ששי זה, מאזיני הרדיו לא ידעו שויקטור הוא פושט רגל הנתון בכינוס נכסים. וגם עכשו הן עדיין לא ידועים שהוא נתון לחקירה פלילית בהוראת מבקר המדינה. לכאורה, זה לא קשור אלינו (WHO THE FUCK IS SADER?), אבל מכיוון שמצבה האומלל של סאדר קשור לאוהדים פוטנציאלים ולעילת ההקמה של קטמון, יש קשר
ב. יחסו של רדיו ירושלים לקטמון - בלי שום ספק יש עוינות (אולי כדי להמשיך את החנופה לסאדר). אפשר להתעלם, ואפשר לנסות לעלות לשידור (אולי מישהו יספר שם על היוזמה החברתית?), אבל זה מעצבן, ומעצבן לשתוק בתפקיד הילד הטוב שלא עושה בעיות עשמה שבאמת צריך זה כן להפגין קצת כוח, רק שאין לי מושג איך (גם אני התלוננתי ברשות השנייה. קיבלתי תשובה רצינית שהזמינה אותי להתלונן שוב אם אחשוב שדברים לא משתפרים. ואני חושב שדברים לא משתפרים)
ג. כל זה לא קשור לכבוד שאני רוכש למישל דיין.. מישל הוא חלק מההיסטוריה שלנו ושל קבוצתנו, והשטויות שהוא עושה עכשו לא משנות את זה
ד. וחוץ מזה, כמובן, את האנרגיה שלנו יש להפנות לגיוס בעלי מניות ומפרסמים (איזה דיל משתלם - חמשת אלפים שקל בשביל שלט שרואים אותו מאות במגרש ואלפים באינטרנט! המגיע ישירות לקהל תוסס, נהנתן, איכותי, וצעיר - טוב, לא אני - שיפגין אסירות תודה ונדיבות למפרסמים! הרבה יותר זול ואפקטיבי מעמוד בעכבר העיר, או מסתם שלט בעיר!)
עזוב עמוס אם נטרח או נביע את עמדתנו כאן נהרוס לחלק מהאוהדים שנהנים מכך שמשמיצים להם את הקבוצה !
עידו קטונתי וכולנו קטוננו מלהכיר את האיש שפעם היה סמל בשבילנו וחבל שכך. שום מניה ושום בטיח! |
עדו האדום |
נשלח - 18/11/2009 : 19:01:54 שמעתי את אותו שידור ברדיו ירושלים ביום שישי האחרון. אגב אני חושב שהתוכנית נקראת בדרך למגרש, אני בכל מקרה הייתי בדרך למגרש והגעתי ב13:00 למשחק. קודם כל היה תענוג, בידור מעולה. דבר שני, היה שידור רחוק מאד מלהיות אנטי קטמון. מישל דיין וירון אילן חזרו על כך פעמים רבות שאחרי שהם שמעו את סאסי ובר הילל רבים, הם ממש לא רואים תקווה לקבוצה ולאוהדים יש רק ברירה אחת והיא קטמון. אני לא מבין את ההתקפה על מישל דיין. מישל היה בעל מנייה (אני לא יודע אם הוא חידש השנה) והוא מאמין גדול בפרויקט. יכול להיות שהוא אמר כמה משפטים בעבר אבל מפה ועד ליחס שהוא זוכה כאן יש מרחק רב. הרי כולנו יודעים שאם יום אחד הוא יבוא לאמן את קטמון הוא יונף על כתפיים. לגבי ירון אילן - הוא לא עיתונאי וקשה לצפות ממנו להרבה. אני אמשיך לשמוע את הרדיו בדרך למגרש. |
amos |
נשלח - 18/11/2009 : 18:06:44 יש כאן כמה דברים שלא בהכרח קשורים:
א. יחסו של רדיו ירושלים לסאדרים - ובעיקר לויקטור - הוא (או היה) חרפה עיתונאית (בלי שום קשר לקטמון). לא רק החנופה, גם ההמנעות מכל שאלה קשה ורלוונטית - למעשה, עד יום ששי זה, מאזיני הרדיו לא ידעו שויקטור הוא פושט רגל הנתון בכינוס נכסים. וגם עכשו הן עדיין לא ידועים שהוא נתון לחקירה פלילית בהוראת מבקר המדינה. לכאורה, זה לא קשור אלינו (WHO THE FUCK IS SADER?), אבל מכיוון שמצבה האומלל של סאדר קשור לאוהדים פוטנציאלים ולעילת ההקמה של קטמון, יש קשר
ב. יחסו של רדיו ירושלים לקטמון - בלי שום ספק יש עוינות (אולי כדי להמשיך את החנופה לסאדר). אפשר להתעלם, ואפשר לנסות לעלות לשידור (אולי מישהו יספר שם על היוזמה החברתית?), אבל זה מעצבן, ומעצבן לשתוק בתפקיד הילד הטוב שלא עושה בעיות עשמה שבאמת צריך זה כן להפגין קצת כוח, רק שאין לי מושג איך (גם אני התלוננתי ברשות השנייה. קיבלתי תשובה רצינית שהזמינה אותי להתלונן שוב אם אחשוב שדברים לא משתפרים. ואני חושב שדברים לא משתפרים)
ג. כל זה לא קשור לכבוד שאני רוכש למישל דיין.. מישל הוא חלק מההיסטוריה שלנו ושל קבוצתנו, והשטויות שהוא עושה עכשו לא משנות את זה
ד. וחוץ מזה, כמובן, את האנרגיה שלנו יש להפנות לגיוס בעלי מניות ומפרסמים (איזה דיל משתלם - חמשת אלפים שקל בשביל שלט שרואים אותו מאות במגרש ואלפים באינטרנט! המגיע ישירות לקהל תוסס, נהנתן, איכותי, וצעיר - טוב, לא אני - שיפגין אסירות תודה ונדיבות למפרסמים! הרבה יותר זול ואפקטיבי מעמוד בעכבר העיר, או מסתם שלט בעיר!)
|
חיים ברעם |
נשלח - 18/11/2009 : 17:17:19 קלי דיבר גם בשמי. יש להאבק על מקומנו בתודעת תושבי העיר אבל גם לשמור על הכבוד ולא ליילל. אנחנו משאירים את הפועל ירושלים בחיים בעצם מפעלנו. יבואו ימים וכל אחד מאיתנו עוד יתגאה, ובצדק, בתרומה שלו להצלחת הפועל קטמון ירושלים. |
קלי |
נשלח - 18/11/2009 : 13:34:39 פשוט דוחה כל הסגידה העצמית פה שמעבירה את כולם על דעתם.לא משנה מה היית ומה עשית בעבר .הקריטריון היחידי לשחקן עבר ומעמדו, זה האם אתה מעיז לבקר את קטמון או לא .וכמובן האם חו"ח אתה מעיז לומר מילה טובה על מעסיקיך בעבר. לפי זה יאיר אסייג זבל ,מישל זבל ושי אהרון זבל.רוצה להיות סמל?תנשק את העפר לרגלנו.אולי גם נשאל את בן רימוז',עלי עותמן,מרילי,בנדה,סינגל וכו' לדעתם על קטמון.אולי מישהו מהם, גם חושב שנכשלנו, או יש לו מילה רעה ואז נוציא גם אותם מרשימת הסמלים.
אגב-אמיר גולה חמוד.ניצלת שבאת אלינו.רק לפני שנה אמרת על סאסי ויונה(קטמון ברצלונה פרק 8) שהם אנשים מאד טובים שרצו לעשות טוב לקבוצה, ושעזרו לך המון בחיים.מן הסתם היית בדרך להיות זבל אבל באת אלינו, ועכשיו אנחנו מרשים לך להישאר סמל. |
קובקוב |
נשלח - 18/11/2009 : 12:49:54 חאלס! תניח לזה כבר, אכלת לנו את הראש עם האובססיה למישל. אומרים לך שהוא פירגן, אז מה אתה עוד רוצה? די כבר, שרפתם את כולם. לדעתי הערצת את מירי מסיקה בנעורייך, בושה! (מלמיליאן העריץ את בן רימוז', מישל את מלמיליאן. ככה זה, ירושלמים ושחקנים גדולים. לא צריך להוסיף שקרים אבל, זה מיותר) |
כלב במגרש |
נשלח - 18/11/2009 : 11:19:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
נכבדי - נכון שאני אופטימיסט כרוני וזו הדרך היחידה לשרוד בספורט הירושלמי אבל אני שמעתי במו אוזני את מישל דיין מפרגן ולא מעט לקטמון אתמול ברדיו ירושלים אני טועה ? אם הוא מפרגן - אז למה צריך לריב איתו ?! הוא הרגיש צורך להסביר שהוא לא יכול לבוא למשחקים בגלל שזה תמיד באותה שעה של המשחק שלנו - אז מה עוים עכשיו ? מחכים להזדמנות שזה לא יהיה באותו זמן ומוודאים שהוא מגיע
מישל שם איקס אחד גדול על קטמון. ולא הסתיר את זה בפני אנשינו! טרח גם לספר שעם הרדיו קטמון גמרו! לא הייתי בונה על מס' 8 שבנעוריו העריץ את בי"טר +מלמיליאן.... |
|
|