משתמש |
שיא חדש! ספורט רדיו ירושלים! שישי 12:30גזור ושמור |
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 14/11/2009 : 08:35:29
|
וכמה כיף שאני אוהד הפועל קטמון!
|
נערך על ידי - כלב במגרש ב-14/11/2009 08:36:33 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 14/11/2009 : 12:23:39
|
לשמוע את מישל דיין מתחנף ליוסי סאסי באופן כל כך עלוב מגדיר מחדש את המונח מעורר בחילה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/11/2009 : 13:08:24
|
לא מבין את הפליאה. בעיני מישל וצוות הספורט של הרדיו החדש, סאסיונה הם שניים מל"ו הצדיקים, שבזכותם יש קבוצה נפלאה, עם מספר בעיות שוליות שלא צריך ולא ראוי לדבר עליהן, ובוודאי שאין לשאול עליהן את שני הצדיקים בתוכניות הספורט. למה, למשל, לשאול את שני הצדיקים על חוב של יותר ממליון וחצי ש"ח בגין דמי שימוש בטדי, כפי שדווח בדו"ח מבקרת העיריה? למה לשאול אדם שבשל מצבו המשפטי אסור לו לבצע שום פעולה כספית על העניינים הכספיים של הקבוצה? הרי אסור להציק לו. אולי חמתו תבער בו והוא יהפוך שולחן באולפן? הוסיפו לכך את מר ר. מנדל,הפרשן נטול הפניות, והתמונה הושלמה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/11/2009 : 21:39:52
|
אתמול [יום א'] והיום [יום ב'] המשיכו ברדיו ירושלים לעסוק בענייני סאסיונה. אתמול ראיינו את בזיז, שניסה להצדיק את קיומו ופעילותו בכך שהוא ככל הנראה הגורם השפוי היחיד במערכת, שגם שם מכספו האישי למען הקבוצה. היה קשה להבין מה הוא בדיוק מבקש לומר. היום ראיינו מישל ופרימו את יונה. ושוב - ההתרפסות הרגילה של מישל בפני ויקטור [ויקטור מעולם לא התערב החלטות מקצועיות, למשל]. שום שאלה קשה לויקטור, למעט איזכור קיומם של החובות - והתשובה: הקונה יצטרך לכסות את החובות במלואם! אמנם היה סיום מעין אופטימי: אולי יימצא מישהו שיהיה מוכן לרכוש את הקבוצה במצבה הנוכחי. אשרי המאמין. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/11/2009 06:59:04 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/11/2009 : 21:51:40
|
כל הכבוד לאלו שמצליחים להאזין לזבלון הזה ולדווח לנו מה קורה שם. אישית, אני כבר לא מסוגל... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אורי כ.
65 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 11:54:47
|
בחייכם, ההתעסקות ברדיו הביזיוני הזה ממש מיותרת. הדבר היחיד שאפשר להגיד להגנתם זה שכל מרואיין, אבל כל מרואיין, זוכה אצלם למסע התחנפות בלתי נתפס. בדר"כ זה גורר מסע התחנפות נגדי, מצד המרואיין. שי אהרון למשל, סיפר כמה הוא העריץ בתור ילד את אלי אוחנה. אפילו זוהיר בהלול ומישל דיין דיברו במשך דקות ארוכות זה בשבחו של זה. זה רדיו בדיחה ואין שום טעם להיעלב ממנו. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 12:37:50
|
השאלה היחידה שצריכה להטריד אותנו בהקשר של הרדיו הזה - היא האם אפשר להתמש בו כדי שאוהדים יבואו למשחקים של קטמון. בעבר היינו קבוצה מאוד מתוקשרת - יותר מדי. נראה לי שעברנו לקצה השני ואנחנו פחות מדי מתוקשרים.
המאבק על הבאת מקסימום קהל למשחקי הבית הוא המאבק הכי חשוב מבחינת האוהדים עכשיו. על הדשא יש שקט ותוצאות. ביציעים יש אוירה מדהימה והיא צריכה לסחוף עוד רבים.
לכן כל מה שרלבנטי בכל אמצעי תקשורת הוא האם הוא משרת את המטרה שלנו ואם לא - האם ניתן להשפיע |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 12:44:50
|
לדעתי אין לנו את זכות היתר, פרווילגיה, "להחרים" כלי תקשורת זה או אחר. גם אם הרמה המקצועית של תחנה זו אינה גבוהה בלשון המעטה, גם אם האתיקה המקצועית הנהוגה בה ירודה ביותר, אם היא בכלל קיימת, אסור לנו שלא לעשות שימוש בכלי זה, כדי לקדם את המטרות שלנו. |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 13:22:36
|
לדעתי החרם כבר קיים בתוכנית האוהדים אין כבר אוהדי קטמון! וגם בקרב אוהדי הכדורסל ישנה התארגנות כזו. שימשיכו לדבר עם האוהדים העילגים של ביט"ר עד שיוציאו לה צו איסור שימוש. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 18:21:27
|
עליתי לשידור היום בערב בכתנית האוהדים. מיד לאחר דברי הפתיחה בה מישל ציין לטובה את הנושא שבמשחקים של קטמון באים משפחות ושיש תופעה מאוד חיובית בקטמון. סקרתי לכולם את המצב שלנו בטבלה ובכלל במשחקים והם היו די מפרגנים. לצערי באזור שלי אני לא קולט את הרדיו ולא יודע מה דברו אחרי. בכל מקרה כמות כזו או אחרת של אוהדי ספורט שמעו על קטמון והפעילות שלה וזה חשוב !!! כי זה משרת את המטרה של הבאת יותר ויותר אוהדים למשחקים ויותר בעלי מניות |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 19:05:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
עליתי לשידור היום בערב בכתנית האוהדים. מיד לאחר דברי הפתיחה בה מישל ציין לטובה את הנושא שבמשחקים של קטמון באים משפחות ושיש תופעה מאוד חיובית בקטמון. סקרתי לכולם את המצב שלנו בטבלה ובכלל במשחקים והם היו די מפרגנים. לצערי באזור שלי אני לא קולט את הרדיו ולא יודע מה דברו אחרי. בכל מקרה כמות כזו או אחרת של אוהדי ספורט שמעו על קטמון והפעילות שלה וזה חשוב !!! כי זה משרת את המטרה של הבאת יותר ויותר אוהדים למשחקים ויותר בעלי מניות
כל הכבוד לירון. שמעתי, והתיזמון שלו היה מעולה.גם דבריו היו לעניין. היום, האופן די מפתיע יצא שקטמון אוזכרה כמה וכמה פעמים, בייחוד כתגובה של המנחים לדברים של אוהדים מאוכזבים של סאדר. |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 19:11:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
עליתי לשידור היום בערב בכתנית האוהדים. מיד לאחר דברי הפתיחה בה מישל ציין לטובה את הנושא שבמשחקים של קטמון באים משפחות ושיש תופעה מאוד חיובית בקטמון. סקרתי לכולם את המצב שלנו בטבלה ובכלל במשחקים והם היו די מפרגנים. לצערי באזור שלי אני לא קולט את הרדיו ולא יודע מה דברו אחרי. בכל מקרה כמות כזו או אחרת של אוהדי ספורט שמעו על קטמון והפעילות שלה וזה חשוב !!! כי זה משרת את המטרה של הבאת יותר ויותר אוהדים למשחקים ויותר בעלי מניות
אני שמעתי ונשמעת מצויין מסר ברור ויפה. רק לאחר שירדת אורי שלו אמר בצורה מבודחת ואינפנטילית " תודה לכתבנו מ....." כמו כן אהבתי את זה שמישל ("כמו שאלי אמר...") דיין ואורי שלי אמרו שהם באים למשחקים של קטמון!?!?!? ואחר כך טענו שזה מוקדם להם השעה... בושה לרדיו הזה שהיה אמור להיות קהילתי! גם עלה אוהד כדורסל שהתלונן שלאחר המשחק המדהים ביום א' אתמול לא בתוכנית הספורט בכלל לא דיברו. עניין אותם הנבחרת הצעירה וכו'. כמו כן קבל האוהד על החשיפה המועטה ברדיו בתוכנית הספורט ביום ו'. ....כולם אומרים להם שהם שיכורים והם לא שמעו על כך.... "ירושלים- עיר בלי רדיו מקומי!
|
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 20:07:55
|
די כבר, יא פאטתים.
הושמענו , לא הושמענו, הוזכרנו, לא הוזכרנו. את מי מעניין אחוז האיזכורים שלנו בתוכנית הנשכחת-לא קיימת הזאת? בזה אתם מודדים את ההצלחה של קטמון? האובססיה שלכם עם הרדיו הזה העלתה בהתחלה חיוך של רחמים, אחר כך מבוכה, עכשיו זה כבר מתחיל לעלות את העצבים. חלאס. יש קבוצה, היא של אוהדי הפועל, אין מבשרת, כולם נלחמים, כולם אדומים, כל משחק הוא כיף, די כבר עם הרדיו הזה! ותיק, עוד מילה אחת ממך על הרדיו, ואתה עובר לפורום של מיקי בר יעקב לתמיד. יש גבול! עוד דיון אחד על היחס של כלי התקשורת הנחות הזה לקטמון, ואני מפסיק להבקיע. מילה של סאלם. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 21:34:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
די כבר, יא פאטתים.
הושמענו , לא הושמענו, הוזכרנו, לא הוזכרנו. את מי מעניין אחוז האיזכורים שלנו בתוכנית הנשכחת-לא קיימת הזאת? בזה אתם מודדים את ההצלחה של קטמון? האובססיה שלכם עם הרדיו הזה העלתה בהתחלה חיוך של רחמים, אחר כך מבוכה, עכשיו זה כבר מתחיל לעלות את העצבים. חלאס. יש קבוצה, היא של אוהדי הפועל, אין מבשרת, כולם נלחמים, כולם אדומים, כל משחק הוא כיף, די כבר עם הרדיו הזה! ותיק, עוד מילה אחת ממך על הרדיו, ואתה עובר לפורום של מיקי בר יעקב לתמיד. יש גבול! עוד דיון אחד על היחס של כלי התקשורת הנחות הזה לקטמון, ואני מפסיק להבקיע. מילה של סאלם.
אין כל סתירה בין זה שיש קבוצה טובה, מלוכדת, שלשלחקנים יש מחוייבות לקבוצה ולמה שעומד בבסיסה לבין נוכחות תקשורתית גם בתחנת הרדיו המסויימת. קטמון אינה ארגון מחתרתי את כת סגורה ליודעי ח"ן בלבד.אנחנו בדיוק ההיפך: קהילה רצינית של אוהבי כדורגל וספורט שרוצה להרחיב את שורותיה ולהפיץ את הבשורה שלה בציבור. הרכב הקהל במשחקי קטמון כמו גם כמות הצופים הם אולי ההישג הגדול ביותר שלנו, כמובן בנוסף להישגים הספורטיווים עד כה. ואם רוצים להפיץ את הבשורה ולהרחיב את השורות, אין מנוס משימוש בערוצי תקשורת שונים - עתונות כתובה ואלקטרונית. אני רחוק מלהתפעל מאיכות תוכניות הספורט בתחנת הרדיו הזו. אבל - יש לה מאזינים והם קהל היעד שלנו.
|
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 21:44:18
|
אם; הקבוצה תצליח מקצועית. הקבוצה תנוהל בצורה הנכונה. האוהדים יהיו צבעוניים, רעשניים, מקוריים וכאלה שלא מפסיקים. היוזמה החברתית תתפתח ותצמח.
לא יזיק שיגידו כמה מילים טובות ברדיו, אבל לא יקרה כלום אם לא נעניק לו כל כך הרבה יחס שלא מגיע לו. יש עוד אמצעי תקשורת. כתובים ומשודרים שיכתבו ויגידו עלינו מה נשמח לשמוע, אם רק נעשה את העבודה שלנו. אם רק מה שכתבתי למעלה יתקיים. זה יבוא לבד. די לרדוף אחרי זה.
חוץ מזה, מי לעזאזל שמע רדיו בשישי ב12:30?! בשעה הזאת אתם אמורים להיות כבר דקות ארוכות באוניברסיטה. בחייאת, תפסיקו עם האיחורים הנוראים האלה, זה מרגיש חרא להתחיל את המשחק עם כל כך מעט קהל. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 17/11/2009 : 21:45:48
|
שיט. הותיק לא יכול היה להתאפק, ועכשיו לא יהיו יותר גולים של הסקורר מבית-צאפפה. אין ברירה, חייבים לשחרר הלילה את זוזוט מהכלא. למישהו יש רעיון?
|
|
|
שיא חדש! ספורט רדיו ירושלים! שישי 12:30גזור ושמור |
|
|
|