ס ק י ר ת נ ו ש א |
מנדי742 |
נשלח - 15/07/2012 : 03:55:13 (כיוון שזה לא עלה בדיון, ראוי לתקן את זה כאן)
טוב עשיתם שכינסתם את החברים והצגתם אם התקציב המתגבש. עוד צעד מבורך לטובת השקיפות ושיתוף הקהל באתגרים שמולנו.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
הדוב האדום |
נשלח - 23/07/2012 : 10:19:16 באמת תגובה מסריחה ומבאסת.. לאסלו, אם אין לך משהו נחמד לכתוב אפשר גם לוותר. אגב עזו סגר את תנאיו באום אל פאחם.. אז מה אומר? עושה מניה? |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 23/07/2012 : 09:41:49 את לאסלו אפשר להוציא עם פינצטה... |
לאסלו צה |
נשלח - 22/07/2012 : 22:54:32 את האצבע, להוציא בבקשה... |
אהוד |
נשלח - 22/07/2012 : 22:10:24 שוב תודה על התגובות
לא מתכוון לחנך ולא להיות מוסרני. פשוט רציתי עדכון, וקיבלתי אותו.
מסכים עם רובכם - אין כאן כללים, ואין החלטת אוהדים או הנהלה לקבל. יש רוח ואווירה שמתעצבות, כמו בכל קבוצה ואוהדיה. המחצית השנייה של העונה האחרונה הייתה שונה, כי פתאום היו הרבה הפסדים, ואז גם באמת האווירה אצל האוהדים נבחנת.
לבוא עם הילדים זה גם הכיף שלי, וזה גם חינוך לעתיד - ובניית קהל האוהדים של העתיד. העובדה שיש הרבה משפחות עם ילדים בקהל - זו לדעתי בניית האלטרנטיבה האמיתית לעתיד הכדורגל בעיר. אין היום 'יציע משפחות', בדיוק כמו שאין 'יציע מקללים'. כי אין צורך - כי האווירה והרוח מאפשרות להתערבב, ומאפשרת להביא בכיף גם ילדים בני 3.
נבוא למשחקים בתחילת העונה, ונקווה שהאלטרנטיבה תישמר.
|
חיים ברעם |
נשלח - 20/07/2012 : 20:27:08 אני בהחלט מסכים עם גדעון בנושא הזה. ההתנהגות של הקהל שלנו היא משובחת, כמ קללות במגרש כדורגל אינן אסון. כדאי לעבור לנושא הבא. |
קטמון ותיק |
נשלח - 20/07/2012 : 18:27:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
[quote]נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הרשו לי להציע הצעה, שלמיטב זכרוני כבר עשו בה שימוש בכמה משחקים העונה: כאשר רוצים להביע כעס, רוגז כלפי שחקן יריב בגלל צורת משחקו, משחק אלים, בזבוזי זמן וכל סיבה אחרת - פשוט לקרוא לעברו קריאות בוז רמות כאשר הוא נוגע בכדור או מתקרב לכדור - זה דבר שפשוט מוציא את הבן אדם מריכוז ומדעתו וההשפעה מאד אפקטיווית. ובכך מרוויחים פעמיים: גם מביעים את הזעם והרוגז וגם עושים את זה בצורה ספורטיווית ווגם בצורה פחות פוגענית מבחינת האלימות המילולית.
כל אמצעי רעשני במקום קללות - מבורך
ל |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 20/07/2012 : 18:10:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הרשו לי להציע הצעה, שלמיטב זכרוני כבר עשו בה שימוש בכמה משחקים העונה: כאשר רוצים להביע כעס, רוגז כלפי שחקן יריב בגלל צורת משחקו, משחק אלים, בזבוזי זמן וכל סיבה אחרת - פשוט לקרוא לעברו קריאות בוז רמות כאשר הוא נוגע בכדור או מתקרב לכדור - זה דבר שפשוט מוציא את הבן אדם מריכוז ומדעתו וההשפעה מאד אפקטיווית. ובכך מרוויחים פעמיים: גם מביעים את הזעם והרוגז וגם עושים את זה בצורה ספורטיווית ווגם בצורה פחות פוגענית מבחינת האלימות המילולית.
למה בוז כשאפשר למחוא כפיים? אפשר גם להביא רעשנים כמו במגילת אסתר עם המן הרשע. |
קטמון ותיק |
נשלח - 20/07/2012 : 17:43:25 הרשו לי להציע הצעה, שלמיטב זכרוני כבר עשו בה שימוש בכמה משחקים העונה: כאשר רוצים להביע כעס, רוגז כלפי שחקן יריב בגלל צורת משחקו, משחק אלים, בזבוזי זמן וכל סיבה אחרת - פשוט לקרוא לעברו קריאות בוז רמות כאשר הוא נוגע בכדור או מתקרב לכדור - זה דבר שפשוט מוציא את הבן אדם מריכוז ומדעתו וההשפעה מאד אפקטיווית. ובכך מרוויחים פעמיים: גם מביעים את הזעם והרוגז וגם עושים את זה בצורה ספורטיווית ווגם בצורה פחות פוגענית מבחינת האלימות המילולית. |
gideon |
נשלח - 20/07/2012 : 13:51:42 בתור הורה שמגיע עם ילדים קטנים למגרש אני באמת לא מבין איפה הבעייה. לא צריך יציע ולא סטרילי ולא נעליים. קראנקו צודק כמעט בהכל. (אי אפשר הכל כפיר) וחינוך ילדי זה התפקיד שלי, ואם יש להם תהיות אחרי רצף מעורר השתאות וגם התפעלות יש לומר, של "פניני לשון" שמפיק למשל האדון הנכבד אהרונסון (הוא פשוט אלוף, הרצף חדות המחשבה, מהירות התגובה והאלגוריות, אין עליו) אז יתכבדו ויגשו אלי ותפקידי להבהיר\ לכסת"ח מה שאמצא לנכון. לא מבין את יבבנות הנקיינים למינהם. המצב אצלינו לא חמור כלל ועיקר. ואם מישהו מגזים ממש אז מעירים לו.
ולהגיד על שחקן שלנו שהוא אידיוט זה בהחלט לגיטימי. לנסח חמשירים על איבריה הפרטיים של אימו זה לא לגיטימי. כל מה שבאמצע נתון לפרשנות אידבידואלית.
מי שרוצה למחוא כפיים בסוף תצוגת נפל שיבושם לו, אני לא עושה את זה. ולא מרגיש לחץ סביבתי לעשות את זה. קטונתי מלקבוע אם זה מה שמרים או מפיל עונה של מועדון, ההימור שלי שזה לא.
|
א.ד גורדון |
נשלח - 20/07/2012 : 13:07:34 אני לא מרבה להגיב כאן, על אף שאני אוהב לקרוא את הדיונים הערים, במיוחד בנושאים ערכיים-חינוכיים כגון זה (שהרי העניין המרכזי פה הוא הדוגמא החינוכית השלילית שילדים מקבלים כשהם מגיעים למגרש עם הוריהם חסרי האונים, ולא שאלת הנחמות לאדם כזה או אחר). בכל מקרה, היוזמה של יציע הורים היא מבורכת, אבל נראה לי שכל הורה שמחליט לקחת את הילד שלו למגרש, מחליט לחשוף אותו לתוכן או התנהלות מסוימת, שיכולה להיות לפחות בחלקה שלא לרוחו. עכשיו, אם מישהו לא מוכן בשום אופן שילדיו יחשפו לקללות, שלא ייקח אותו למשחקים. כי לכפות על אנשים אחרים לא לקלל רק בשביל שילדיך לא יחשפו לזה זה לא לגיטימי, ובעיקר בלתי אפשרי. אי אפשר ליצור אווירה או אקלים סטריליים ומתאימים לטעמנו באופן מלא. באותה מידה, אדם שלא רוצה שילדיו יחשפו לקללות, אלימות וכ'ו, צריך להוציא אותם מביה"ס או הגן, לנתק את הטלוויזיה ולהגביל באופן משמעותי את צריכת האינטרנט שלהם, ואז אולי הוא יצליח למנוע משהו. אולי. לדעתי, על אף שאין לי ניסיון כהורה, עדיף פשוט לתת לילד את הכלים לסנן את מה שאיננו רוצים שייקח דוגמא ממנו, ולהסביר שאנחנו באים לראות כדורגל, ולא לקלל. וזהו. חוץ מזה, היוזמה לאיזור להורים היא מבורכת (היציע העליון יכול להיות פתרון טוב לזה) |
האחים מרילי |
נשלח - 20/07/2012 : 07:28:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
לא צריך להסיק מסקנות מהקולניות או המגעילות של התגובות מצד אנשים שלא מבינים למה הדבר נחוץ. זה אפילו לא מעניין אם יתברר שרוב הקהל לא רואה בכך צורך. מה שחשוב זה אם יש למספיק האנשים צורך באזור ידידותי למשפחות, ואם כן, באמת שלא תהיה בעיה לארגן כזה (טדי בהחלט מספיק גדול) ואני גם מאמין שאנשים יכבדו את זה.
בתור אחראי-מטעם-עצמו לארגון אזור כזה, אנא צור קשר בפרטי - וכנ"ל כל מי שיש לו צורך בשירות כזה.
זה כמובן סבבה. אין לאף אחד בעיה עם מי שלא מקלל (אני למשל כמעט ולא מקלל), אבל יש בעיה עם כאלה שרוצים לכפות את העמדות המוסרניות שלהם על כולם. לעומת זאת - יציע משפחות על בסיס וולונטארי? אחלה רעיון. לכו על זה! |
מנדי742 |
נשלח - 20/07/2012 : 07:15:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד
הבנתי לאן הרוח נושבת כאן.
שיהיה לכם בהצלחה.
העליתי את הנושא בעבר בפורום חברים http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2183
לא צריך להסיק מסקנות מהקולניות או המגעילות של התגובות מצד אנשים שלא מבינים למה הדבר נחוץ. זה אפילו לא מעניין אם יתברר שרוב הקהל לא רואה בכך צורך. מה שחשוב זה אם יש למספיק האנשים צורך באזור ידידותי למשפחות, ואם כן, באמת שלא תהיה בעיה לארגן כזה (טדי בהחלט מספיק גדול) ואני גם מאמין שאנשים יכבדו את זה.
בתור אחראי-מטעם-עצמו לארגון אזור כזה, אנא צור קשר בפרטי - וכנ"ל כל מי שיש לו צורך בשירות כזה. |
האחים מרילי |
נשלח - 20/07/2012 : 07:12:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד
הבנתי לאן הרוח נושבת כאן. שיהיה לכם בהצלחה.
סתם מעניין אותי לאן קיווית שתנשוב הרוח.
נניח בתיאוריה שאסיפת חברי העמותה היתה המחליטה ברוב קולות שלא מקללים יותר במגרש. ונניח שבדקה ה55 שחקן יריב נכנס בצורה ברוטאלית בשחקן שלנו ושלושה (או חמישים) אוהדים לא שולטים ברוחם ומפרים באופן גס (תרתי משמע) את החלטת החברים. איך משתיקים את אותם מקללים? נקים משמרות צניעות שיטפלו בהם? ננסה לשכנע אותם שלקלל זה לא יפה? והרי נפשם הרכה של ילדיך כבר תושחת כשישמעו את הקללות ומה תעזור ההחלטה? האם אתה יודע על איזה מקום בעולם שאוסר על קללות במגרש? יתכן שבאיראן יש חוקים כאלה, אבל אני בספק אם גם שם זה נאכף.
אז לאן ציפית שהרוח תנשוב ומה היה מספק אותך? |
eyal |
נשלח - 20/07/2012 : 00:29:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
קראנקו, יא בן זונה, אני מת עליך.
|
דרעי |
נשלח - 20/07/2012 : 00:20:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד
הבנתי לאן הרוח נושבת כאן.
שיהיה לכם בהצלחה.
ביי |
|
|