פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחזירים את הדרך - מחאת הפועל ירושלים בכדורסל

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עדש נשלח - 26/06/2012 : 20:49:27
מאבק חשוב, בדרך לשליטה אדומה בעיר. גם אלו שפחות מחוברים לקבוצת הכדורסל יוכלו להרגיש את הזיקה, ולתמוך במאבק. מיותר לציין שעבור אוהדי הכדורסל זה מלחמה על הקבוצה, על האהבה, תהליך דומה למה שהתחלנו לפני כמה שנים - רק בכדורסל.

כפי שתוכלו לראות באתר, ישנן תמונות רבות שלנו, אוהדי הפועל עם השלט "אנחנו הפועל".
כל מי שרוצה, מוזמן לשלוח תמונה למייל neomirubin@gmail.com כשהוא מחזיק את השלט הזה, ונעלה את תמונתו לאתר. אפשר לעשות את זה לבד, בזוגות, במשפחות, בקבוצות, בכל מקום שאתם רוצים, ובכל פוזה שמתחשקת לכם.

אתם מוזמנים להצטרף למאבק גם דרך עמוד הפייסבוק שלנו:
http://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%95%D7%94%D7%93%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9A/124486281025389

והכי חשוב
ב-9/7/12 יתקיים כנס אוהדים גדול, בשעה 20:00 בערב בזאפה בירושלים. צו 8 לכל אוהד כדי להניע את המאבק ולהחזיר את הפועל ירושלים לדרך הנכונה.

הפועל שלנו, יאללה הפועל!!!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 09/07/2012 : 08:18:07
מזכיר לכולם, מחר ב20:00 בזאפה.

כל אוהד חשוב:

https://www.facebook.com/events/338147299594471/
אלי בן רימוז נשלח - 05/07/2012 : 23:48:45
שלומי מלכה וחבריו
אתם נגד המחאה כי היא מאוחר מידי?
זה מגוחך.
דני קליין עזב ואין טעם לבזבז עליו מילים.
האם ההנהלה החדשה תשפר את המצב ? בדיוק בשביל זה צריך מחאה ויפה שעה אחת קודמת. אני מצטער אבל לא ראיתי דבר טעם אחד באלו שמתנגדים למחאה הזו. לו רק היו מביאים משהו קונקרטי או הגיוני. אבל זה נראה כמו צרות עין, קנאה או נטירת איבה. חבל. הם נמצאים בדיוק היכן שהיינו לפני 5 שנים ומי יודע אולי היכן שנהיה בעתיד.
עדש נשלח - 02/07/2012 : 20:19:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מחאה לשם מחאה. הקבוצה שלכם הבריאה, הבעיה הכי גדולה שלה כבר לא בקבוצה. אז עכשיו נזכרתם? זה כאילו שהיינו מקימים את קטמון אחרי שסאסי וויקטור היו עוזבים. תנו להנהלה החדשה הזדמנות, 15 שנה ישבתם והסתכלתם בהערצה על דני קליין, כשהוא זרק את דלזל ואת שפע, את עדי ואת פפי, אפילו את ארז כץ אהובו ואת המכשירים של גיסו הוא לקח. אז עכשיו נזכרתם? איפה הייתם כשהוא רצה לקחת לקבוצה את השם ולהפוך אותו למגדל, הרי סמלים יש רק על מכוניות.
ואיפה הסתובבתם כשהוא הרג את הסיכויים לאיזה גמר פליי אוף עלוב בגליל, כשכל מה שעניין אותו זה עוד תמונה בעיתון?
מה אתם רוצים מההנהלה החדשה, שאומנם אין לי מושג מי אלה האנשים שם, אבל הם עוד לא הוכיחו שהם יותר גרועים מדני כהן, הידוע בכינויו בעיתונות המקומית מקורב להנהלה. או אולי גידי דודי, הפיטבול של דני קליין?

בקיצור, 15 שנה הייתם צריכים למחות, כשלקחו לכם 200 שקל כרטיס כי על הזין שלהם הילדים מאחורי הסלים, העיקר שקיציס יבוא לשבת ליד רוני בראון. לא עכשיו, כשהקבוצה מבריאה. ובטח אל תבואו להפריע לנו, בזמנים הקשים שעוברים על הקבוצה החביבה שלנו.

סבבה, אנחנו נילחם על הקבוצה שלנו בדרך שלנו, ואתה מוזמן להישאר בדרך שלך. המקורית. עם סאסי.
שניה זה לא המקרה הזה? פשוט התירוץ המפגר נשמע בדיוק אותו דבר. גם אם זה באיחור, זה הזמן לקום לעשות מעשה, ותאמין לי עם כל החרא שעברנו בשנים האחרונות, עכשיו אנחנו בשפל. הבראה נעימה.
עוגן ק. נשלח - 02/07/2012 : 20:00:07
בעיני הנקודה השחורה ביותר בניהול קבוצת הכדורסל ב 15 השנים האחרונות היתה מחירי הכרטיסים. הפועל הפכה לקבוצה שמיועדת בעיקר לבעלי אמצעים. אני שמח שמארגני המחאה כללו את הנקודה הזו כאחת העיקריות במסמך שלהם. עדיף מאוחר מאשר בכלל לא, זה ברור. שיהיה בהצלחה רבה.
גבעוני נשלח - 02/07/2012 : 13:19:34
ציטוט:

מחאה לשם מחאה. הקבוצה שלכם הבריאה, הבעיה הכי גדולה שלה כבר לא בקבוצה. אז עכשיו נזכרתם? זה כאילו שהיינו מקימים את קטמון אחרי שסאסי וויקטור היו עוזבים. תנו להנהלה החדשה הזדמנות, 15 שנה ישבתם והסתכלתם בהערצה על דני קליין, כשהוא זרק את דלזל ואת שפע, את עדי ואת פפי, אפילו את ארז כץ אהובו ואת המכשירים של גיסו הוא לקח. אז עכשיו נזכרתם? איפה הייתם כשהוא רצה לקחת לקבוצה את השם ולהפוך אותו למגדל, הרי סמלים יש רק על מכוניות.
ואיפה הסתובבתם כשהוא הרג את הסיכויים לאיזה גמר פליי אוף עלוב בגליל, כשכל מה שעניין אותו זה עוד תמונה בעיתון?
מה אתם רוצים מההנהלה החדשה, שאומנם אין לי מושג מי אלה האנשים שם, אבל הם עוד לא הוכיחו שהם יותר גרועים מדני כהן, הידוע בכינויו בעיתונות המקומית מקורב להנהלה. או אולי גידי דודי, הפיטבול של דני קליין?

בקיצור, 15 שנה הייתם צריכים למחות, כשלקחו לכם 200 שקל כרטיס כי על הזין שלהם הילדים מאחורי הסלים, העיקר שקיציס יבוא לשבת ליד רוני בראון. לא עכשיו, כשהקבוצה מבריאה. ובטח אל תבואו להפריע לנו, בזמנים הקשים שעוברים על הקבוצה החביבה שלנו.

תפסיק לזיין את המוח כול הזמן איך אתה אומר טרחן ומעיק
אמיר גולה נשלח - 01/07/2012 : 15:28:14
אני מגיע לכנס
גלעד נשלח - 01/07/2012 : 14:46:36
ציטוט:

צודק שלומי מלכה שב-15 שנה האחרונות היו הרבה סיבות טובות, אולי אפילו יותר מהיום, כדי לפתוח בצעדים דרסטיים שכאלה. מצד שני, כמו שאמרו לפני, זה מהלך שמזמן היה צריך לקרות. הוא צריך לקרות בגלל מה שההיסטוריה מלמדת אותנו ולא בגלל התנאים בהווה. חוצמזה שהדרישות שהוצגו מגלמות בתוכן את מה שבאמת קבוצת ספורט אמורה להיות. כך שבלי שום קשר לעבר הווה ועתיד, אלה דברים שראוי להילחם עבורם.

אני בעד ואני מצטרף.
לאסלו צה נשלח - 01/07/2012 : 10:37:18
ציטוט:

מי אמר שהקבוצה מבריאה?. גומא מת. אישתו ואמא שלו רבות על השאריות. דני קליין המנייאק הולך לתבוע את הפועל בשביל 4 מליון ש"ח שכנראה ימוטטו אותנו כלכלית. מה מבריא פה בדיוק?. העתיד של הקבוצה מאוד לא ברור.
שלומי מלכה נשלח - 01/07/2012 : 10:19:15

lazy נשלח - 01/07/2012 : 10:06:36
אני מאוד מקווה שהמחאה תצליח יותר מזו של העו"סים...
החולצה האדומה נשלח - 01/07/2012 : 08:50:07
זה לא מאבק אוהדים עקרוני. זה מאבק על הפועל ירושלים.

כמו שהמאבק שאנחנו בעיצומו כבר 5 שנים הוא מאבק על הפועל ירושלים, גם זה מאבק דומה על משהו שכולנו היינו צריכים להתחיל קודם. אבל עדיף עכשיו מאף פעם.

לי דווקא מאוד ברור על מה המאבק. זה מנוסח היטב באתר. מה תהיה הוצאה בסוף המאבק? לא יודע.. אבל ביננו, מי יודע מה תהיה התוצאה המדויקת של מה שאנחנו עושים עם הפועל כדורגל?

אני אהיה בכנס.. מה איתכם?
lazy נשלח - 30/06/2012 : 20:38:05
לדעתי זה טיעון מאוד חלש, לבקש מאנשים לתמוך במחאה שלא מעניינת אותם, רק בגלל שחלק גדול מהתומכים במחאה הזאת תמכו במחאה שלהם. הכיוון צריך להיות לנסות לדון ולשכנע. ואיתמר, היה אפשר להפנות לאתר בצורה יותר מנומסת, בלי החלק של "תיכנס אליו במקום סתם להגיב.". זה לא מוסיף לנו תומכים.

כרגע המחאה בתחילת דרכה, ועם כל הכבוד למסמכים המסודרים עם העקרונות והדרישות, עדייין לא ברור לאיזה כיוון היא הולכת. אני מציע לכל מי שתומך במאבקים עקרוניים למען האוהדים והקהילה להצטרף לדף לפייסבוק ולקבל עדכונים, וגם להגיע לכנס האוהדים. יש לי הרגשה טובה, ואני מאמין שהמחאה תלך לכיוון הנכון. אפשר וראוי להתווכח על הדרישות ועל הדרך, אבל הרבה יותר נכון לעשות את זה מפנים, בפייסבוק או בכנס. הצטרפו אלינו למחאה, בואו לכנס והשמיעו את דעתכם. ובמקרה הכי גרוע, תמיד אפשר לפרוש מהמחאה.
Lord נשלח - 30/06/2012 : 15:03:21
מחזק את ההודעה האחרונה של איתמר.
חברים, רק בשביל להיות טיפה פייר עם "הצד השני" (הכדורסל, כביכול, עבור רבים כאן) - תנו כתף כמו שאנחנו נתנו בימי ההקמה של קטמון.
לייק, שיתוף וקצת יותר התעניינות או לפחות בלי שרידי ארס.

גם לי היה קשה להיכנס למיזם שהרבה תומכים שלו בזים/מתעבים/אחר את קבוצת הכדורסל שאני אוהד מילדות, אבל יש בהקמה של קטמון משהו חשוב יותר והתעלמתי.
תעשו את אותו צעד. לא מסובך.
איתמר נשלח - 29/06/2012 : 18:40:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אם הבנתי נכון מה שאתם אומרים זה: אהבה שלא תלויה בניצחון או הפסד, זה הכל? ומה אתם רוצים לעשות? יש לכם דרישות מההנהלה?

פירסמו פה כמה פעמים את האתר.. תיכנס אליו במקום סתם להגיב.
יש באתר מסמך עקרונות ומסמך דרישות, וזו רק ההתחלה.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 29/06/2012 : 18:30:22
אם הבנתי נכון מה שאתם אומרים זה: אהבה שלא תלויה בניצחון או הפסד, זה הכל? ומה אתם רוצים לעשות? יש לכם דרישות מההנהלה?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07