ס ק י ר ת נ ו ש א |
gideon |
נשלח - 15/06/2012 : 17:20:51 הגיע אלי מייל שמפציר בי ובאחרים לא לחדש חברות בעמותה. להבדיל מהראיונות עם כפיר וחמוטל, שהיו חלק מהמערכת, נזרקו ופרקו את אשר על ליבם. יש פה נסיון מכוער במיוחד לפגוע במועדון. מה שמגעיל במיחוד שלכותב אין ביצים לעמוד מאחורי מילותיו. אנונימי עאלק.. מי שלא חותם על מכתב שלא ישלח אותו.
ubject: האם לקנות "מניה" בהפועל קטמון?? אני מבקש ממך שלא! To:
במחשבה שניה, לתת לאנונימי הזה פה במה גדולה עוד יותר די חוטא לפוסט.... |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
האחים מרילי |
נשלח - 18/06/2012 : 10:54:55 ברור שמותר וגם רצוי לבקר את ההנהלה. הבעיה היא שיש אוהדים שנתלים בהשמצות של אנשים שמנהלים מסע נקמה אישי, ויש להם רצון להזיק, אבל חוץ מהשמצות כלליות הם לא מספקים שום מידע ממשי.
בקיצור צריך להבדיל בין ביקורת אמיתית לבין מיחזור של השמצות. |
הסלע האדום |
נשלח - 18/06/2012 : 09:05:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
חברים שלום,
מעבר למיהו האלמוני ואיך הוא השיג כתובות, התשובה פשוטה מאוד: כל חבר עמותה שחושב שדברים צריכים להתנהל אחרת, מוזמן לקום ולפעול, על מנת להיבחר בבחירות הקרובות. אנחנו לא מפחדים משינויים ומוכנים להחליף כל חבר הנהלה אם ימצא מועמד ראוי ממנו.
נמאס כבר מהמשפט הזה .אנשים זכותם לבקר בלי לרצות להיות נבחרים ,בדיוק כפי שמותר לנו לבקר את ראש הממשלה ואת חברי הכנסת בלי שיגידו לנו לרוץ במקומם |
צפוני |
נשלח - 17/06/2012 : 23:45:09 חברים שלום,
מעבר למיהו האלמוני ואיך הוא השיג כתובות, התשובה פשוטה מאוד: כל חבר עמותה שחושב שדברים צריכים להתנהל אחרת, מוזמן לקום ולפעול, על מנת להיבחר בבחירות הקרובות. אנחנו לא מפחדים משינויים ומוכנים להחליף כל חבר הנהלה אם ימצא מועמד ראוי ממנו.
|
ועדה מסדרת |
נשלח - 17/06/2012 : 18:34:54 קיבלתי זה עתה טופס חברות בפקס מהאוהד והסקאוט הכי דרומי של המועדון, ערן כץ מאילת. לאחר שנים שנהג לחדש את החברות בסביבות אוגוסט, אנונימוס הצליח להוציא את ערן משלוותו המדברית ולחדש כבר ביוני. יאללה הפועל, יאללה להצטרף!
http://www.katamon.co.il/join/k.html |
עוגן ק. |
נשלח - 17/06/2012 : 18:05:56 מזמן לא כתבתי כאן, אבל זה נעשה משעשע יותר ויותר. האפשרויות הן כאלה - 1. אוהד קטמון מתוחכם כשד גונב כתובת אי מייל של ערוץ יוטיוב סאדרי ושולח מכתב אנטי קטמוני רצוף אי דיוקים לאוהדי קטמון, המפציר בהם שלא לחדש חברות בעמותה, מתוך כוונה שבהמשך ייחשף המקור ה"סאדרי" של כתובת המייל וכך ישיג המכתב את המטרה ההפוכה - ימריץ את אוהדי קטמון לחדש את החברות בעמותה. 2. אוהד סאדר אנטי קטמוני מסור אך לא מתוחכם במיוחד, שולח לאוהדי קטמון מכתב השמצה אנטי קטמוני, מכתובת אי מייל שלהפתעתו ניתן לזהות אותה, על מנת להפציר בהם שלא לחדש חברות בעמותה.
מעניין. בכל מקרה, בין אם זה רעיון קטמוניסטי מחוכם או סאדריסטי כושל נדמה לי שהוא עשוי להמריץ את חידוש החברות לעמותה ולהעלות את הנושא לתודעה. אם כך אז דיינו. |
pelegnet |
נשלח - 17/06/2012 : 17:10:01 חברים יקרים, לאף אחד לא הייתה גישה לזה הכתובת פשוט נגנבה. גם אין לי כלום בדואר היוצא וגם לא בדואר הנכנס.. אני אומר שזה דוחה בכל מקרה בין אם עשה את זה אוהד הפועל ירושלים או של קטמון. אבל לא צריך להתרגש וללתת במה למי שמנסה להלהיט את היחסים בין המחנות שהתחממו דווקא בעונה החולפת |
orky |
נשלח - 17/06/2012 : 14:18:30 סליחה על אי הבהירות, וכנראה שלא הבנתי לחלוטין.
זה כן התיבה של פלג ופרצו אליה? חשבתי שזה בכלל לא התיבה, אז כנראה הבנתי לא נכון. אני התייחסתי למשפט "ועוד להעמיד את הפועל ירושלים מאחורי..". לא בא בביקורת, בעיקר ניסיתי להבין. בהחלט סיפור משונה. |
גלעד |
נשלח - 17/06/2012 : 14:16:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי pelegnet
שלום לכולכם: אני מניח שרובכם מכירים אותי שמי פלג נתנאל אוהד הפועל ירושלים (סאדר אם תרצו זה גם בסדר.) ערוץ היוטיוב הוא שלי אני פתחתי אותו, אני אחראי על הסרטונים שלו. אני די המום מהשימוש שנעשה בכתובת המייל הזה כדי לייצר מעשה כל כך מכוער ומביש ועוד להעמיד כביכול את הפועל ירושלים מאוחרי הגועל הזה. סולד מהמעשה המביש והדוחה הזה ומאחל להפועל קטמון הצלחה רבה בעונה הבאה. פלג.
היי פלג, אני לא הבנתי לחלוטין אם אתה אומר שזה אומר שזה כן אוהד קטמון, אבל בכל מקרה - בין אם זה אוהד קטמון שניסה לעשות הפוך על הפוך, ובין אם זה אוהד סאדר ובין אם זה אכן אוהד הפועל קטמון מיואש - המכתב לא עשה טוב, והוא לא צורה לשום דבר כי אין בו מקום לשיח, והוא מניפולטיבי. בין כה וכה, הוא מזיק יותר מאשר מועיל, גם מי שאומר שזה גרם לו לחדש את דמי החבר מוקדם יותר, אני בטוח שלאלה שיושבים על הגדר, זה לא עושה טוב.
אור -מה השאלה לפלג?הוא לא אומר לך כלום כי הוא לא יודע כלום .הוא מציין עובדה פשוטה שמי ששלח את זה השתמש בכתובת מזויפת שלא שייכת לשולח . תכלס,יהיה מי שיהיה שעשה את זה הוא אדם עלוב .גם גנב כתובות מייל ,גם שלח דרך כתובת מזוייפת וגם מתחבא תחת אנונימיות במקום להביע את דעתו.
אבל לגבי ההשפעה נראה לי מגוחך שמישהו שמתלבט צריך את מר אנונימי העלוב כדי לגבש דעה.יש מספיק נתונים אחרים שנצברו כדי שכל אחד יחליט מה נכון לו
למרות שלייזי טוען שזה נורא קל לזייף כתובת מייל, אני בספק גדול שכך היה במקרה הזה. יותר סביר שמדובר במישהו שהייתה לו גישה (כלומר את הסיסמה) לתיבת המייל של פלג. בכל מקרה זה משהו שקל לוודא.
פלג זה שווה בדיקה...
קלי - אותי מה שבאמת מעניין זה האם אתה כבר קיבלת את ההחלטה הנכונה . |
קלי |
נשלח - 17/06/2012 : 13:20:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי pelegnet
שלום לכולכם: אני מניח שרובכם מכירים אותי שמי פלג נתנאל אוהד הפועל ירושלים (סאדר אם תרצו זה גם בסדר.) ערוץ היוטיוב הוא שלי אני פתחתי אותו, אני אחראי על הסרטונים שלו. אני די המום מהשימוש שנעשה בכתובת המייל הזה כדי לייצר מעשה כל כך מכוער ומביש ועוד להעמיד כביכול את הפועל ירושלים מאוחרי הגועל הזה. סולד מהמעשה המביש והדוחה הזה ומאחל להפועל קטמון הצלחה רבה בעונה הבאה. פלג.
היי פלג, אני לא הבנתי לחלוטין אם אתה אומר שזה אומר שזה כן אוהד קטמון, אבל בכל מקרה - בין אם זה אוהד קטמון שניסה לעשות הפוך על הפוך, ובין אם זה אוהד סאדר ובין אם זה אכן אוהד הפועל קטמון מיואש - המכתב לא עשה טוב, והוא לא צורה לשום דבר כי אין בו מקום לשיח, והוא מניפולטיבי. בין כה וכה, הוא מזיק יותר מאשר מועיל, גם מי שאומר שזה גרם לו לחדש את דמי החבר מוקדם יותר, אני בטוח שלאלה שיושבים על הגדר, זה לא עושה טוב.
אור -מה השאלה לפלג?הוא לא אומר לך כלום כי הוא לא יודע כלום .הוא מציין עובדה פשוטה שמי ששלח את זה השתמש בכתובת מזויפת שלא שייכת לשולח . תכלס,יהיה מי שיהיה שעשה את זה הוא אדם עלוב .גם גנב כתובות מייל ,גם שלח דרך כתובת מזוייפת וגם מתחבא תחת אנונימיות במקום להביע את דעתו.
אבל לגבי ההשפעה נראה לי מגוחך שמישהו שמתלבט צריך את מר אנונימי העלוב כדי לגבש דעה.יש מספיק נתונים אחרים שנצברו כדי שכל אחד יחליט מה נכון לו |
orky |
נשלח - 17/06/2012 : 13:04:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי pelegnet
היי פלג, אני לא הבנתי לחלוטין אם אתה אומר שזה אומר שזה כן אוהד קטמון, אבל בכל מקרה - בין אם זה אוהד קטמון שניסה לעשות הפוך על הפוך, ובין אם זה אוהד סאדר ובין אם זה אכן אוהד הפועל קטמון מיואש - המכתב לא עשה טוב, והוא לא צורה לשום דבר כי אין בו מקום לשיח, והוא מניפולטיבי. בין כה וכה, הוא מזיק יותר מאשר מועיל, גם מי שאומר שזה גרם לו לחדש את דמי החבר מוקדם יותר, אני בטוח שלאלה שיושבים על הגדר, זה לא עושה טוב. |
מחאיי |
נשלח - 16/06/2012 : 23:56:00 זה תום ריגן, לוחם זכויות בעלי החיים הידוע. http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Regan |
pelegnet |
נשלח - 16/06/2012 : 23:49:32 שלום לכולכם: אני מניח שרובכם מכירים אותי שמי פלג נתנאל אוהד הפועל ירושלים (סאדר אם תרצו זה גם בסדר.) ערוץ היוטיוב הוא שלי אני פתחתי אותו, אני אחראי על הסרטונים שלו. אני די המום מהשימוש שנעשה בכתובת המייל הזה כדי לייצר מעשה כל כך מכוער ומביש ועוד להעמיד כביכול את הפועל ירושלים מאוחרי הגועל הזה. סולד מהמעשה המביש והדוחה הזה ומאחל להפועל קטמון הצלחה רבה בעונה הבאה. פלג. |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/06/2012 : 21:45:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי תמר רפופורט
מכיוון שר.ת. הם ראשי תיבות של שם ושם המשפחה שלי, כדאי שתדעו שקניתי מניה ברגע שבקשו.. נקווה שעוד יעשו כך תמר
איש לא רמז אלייך. ר.ת. הוא אוהד מוכר שנשאר שם. |
חיים ברעם |
נשלח - 16/06/2012 : 15:29:32 קצת התעצלתי לחדש השבוע אבל המתחזה הזה זירז את התהליך |
אושר גדול |
נשלח - 16/06/2012 : 13:37:01 זה רק יחזק אותנו.זה מעלה את נושא החברות לסדר היום ובסופו של דבר בעקבות האיש האנונימי יהיו יותר חברי עמותה. "בא לקלל ויצא מברך". |
|
|