ס ק י ר ת נ ו ש א |
סאריץ |
נשלח - 13/06/2012 : 13:47:21 http://www.jerusalemnet.co.il/article/42778
בהמשך לסוף שבוע עם מלול, חמוטל העוזר של ליאור מדבר דברים קשים. לא מובן הדרך של האנשים להיפרד מהמועדון. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 13/06/2012 : 21:37:33 על פניו ראיון הרבה יותר סביר ומאוזן משל כפיר. גם התגובות של ההנהלה ושל גולה. אפשר להקשיב לביקורת ולהמשיך הלאה.
המון הצלחה לחמוטל בהמשך. |
לאסלו צה |
נשלח - 13/06/2012 : 19:11:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
או שההתנהלות שלנו לא נכונה. כפיר מלול וחמותל הם לא הראשונים שלא ידענו להיפרד מהם. למה יחסי האנוש בקבוצה שלנו כל כך רעים. השמש לא זורחת לנו מהתחת. יש כשלים שצריך לבדוק גם אצלנו
יחסי האנוש בקבוצה גרועים כי למי שמנהל אותה אין טיפת יחסי אנוש בגוף. אם זה חדש לך. |
יוגי |
נשלח - 13/06/2012 : 18:20:07 טינופת, אין מילה אחרת. שום בדק בית ושום רחמים על האיש. תאמינו לי, זה לא מגיע לו. הגוף החולה שלנו פולט רעלים, לא נעים אבל הכרחי כדי להבריא. |
רגל עץ |
נשלח - 13/06/2012 : 18:07:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה העובדה היא שהוא היה היה אחד המדליפים העיקריים מחדר ההלבשה. את הדברים שהוא אמר , על גולה למשל, הוא גם אמר לעיתונאים שלא לציטוט (מקורבים וכו).
שלומי, אני סתם סקרן לדעת מאיפה אתה שואב את ה"עובדות" האלה. אני לא מפקפק באמיתותן, אבל אתה מציג פה ספקולציה כעובדה, אז אולי ראוי שתתן לכך הסבר. דבריו של חמוטל לא נראים לי כל כך חמורים. בסדר, אז אורי לא הכי נחמד, כבר הבנו את זה. עכשיו מסתכלים קדימה, מי יהיה עוזר המאמן בעונה הקרובה?
|
צנטרפולד |
נשלח - 13/06/2012 : 17:45:59 ציטוט: או שההתנהלות שלנו לא נכונה. כפיר מלול וחמותל הם לא הראשונים שלא ידענו להיפרד מהם. למה יחסי האנוש בקבוצה שלנו כל כך רעים. השמש לא זורחת לנו מהתחת. יש כשלים שצריך לבדוק גם אצלנו
יחסי האנוש בקבוצה שלנו היינו נופת צופים אם כפיר וחמופתיה לא היו מפוטרים.
אתה רואה צל הרים כהרים. |
אמיר גולה |
נשלח - 13/06/2012 : 17:43:39 או שההתנהלות שלנו לא נכונה. כפיר מלול וחמותל הם לא הראשונים שלא ידענו להיפרד מהם. למה יחסי האנוש בקבוצה שלנו כל כך רעים. השמש לא זורחת לנו מהתחת. יש כשלים שצריך לבדוק גם אצלנו |
צנטרפולד |
נשלח - 13/06/2012 : 17:36:08 ציטוט: כמה אנשים עוד צריכים להגיד דברים דומים כדי שנתחיל לחשוב שאולי משהו לא בסדר בנו? אנחנו לא טהורים וקדושים, אז בואו נתחיל לבחון את עצמנו
מה אתה מציע? שנחזיר את כפיר מלול האיטי לסגל כי הוא טינף עלינו? להחתים את חמופתיה על חוזה לחמש שנים כי הוא אמר שאורי בפוסט-טראומה?
אנשים מדברים. הם מדברים כי יש כמה "עיתונאים" בעלי אג'נדה פרו-סאסית או כאלה שפשוט חייבים להעלות אייטם כל ארבע שעות.
אז בגלל שה"עיתונאים" האלה מפרסמים את מופעי הבכיינות של זה ושל זה, אנחנו צריכים לסגור את הקבוצה? לפטר את שרצקי? לעבור לשחק 4-3-3?
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. כל דיון כזה על נפיחות של מעסים וחלוצי עבר פוגע ביכולתנו לגייס כסף כדי לעלות ליגה.
אז אולי די כבר? |
שומר החומות |
נשלח - 13/06/2012 : 17:34:49 מצד אחד אני קצת מרוצה מזה שהוא כתב שאשתי ואני זה האולטראס שאף אחד לא מכיר אותם, מצד שני אני עדיין מתוסכל מזה שהוא לא הציע להשתתף בדלק. קשה בביצת הכדורגל הירושלמית. ובעיקר צריך הרבה סבלנות. יאללה הפועל |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/06/2012 : 17:30:53 רק להזכיר מה שאורי אמר באסיפה האחרונה של חברי העמותה: "חלק מאנשי הצוות לא הסתדרו והדבר הפריע לליאור זדה לעבוד".
ושוב - שווה להקשיב ולא לשלול אפריורי כדי ללמוד, להסיק מסקנות ולשפר. |
HST |
נשלח - 13/06/2012 : 17:30:38 כן יש מקום לבדק בית, מצד שני אני לא מבין מה הבעיה במשפט כמו שחמוטל מייחס לאורי ("כל הכבוד אבל בגלגול הקודם של קטמון היא גם פתחה טוב והתרסקה") אם זה מה שגורם לשחקן כדורגל להרגיש שמקטינים אותו (כמו שטען חמוטל) אז בחירת השחקנים הייתה כושלת והכשלון רובץ לפתחו של מי שהביא את אותם שחקנים.
ושוב כמו אצל כפיר כבודו של חמוטל במקומו ותודה על השנים היפות |
אמיר גולה |
נשלח - 13/06/2012 : 17:23:05 כמה אנשים עוד צריכים להגיד דברים דומים כדי שנתחיל לחשוב שאולי משהו לא בסדר בנו? אנחנו לא טהורים וקדושים, אז בואו נתחיל לבחון את עצמנו |
lazy |
נשלח - 13/06/2012 : 17:18:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לייזי,
לא ראיתי שחמוטל "ברח מאחריות". ובהמשך למה שאתה בעצמך כתבת - במקום לומר עליו "מרעיל בארות" שווה להקשיב לדברים וללמוד מהם ולשפר בעתיד.
אולי לא ברח מאחריות, אבל בטח לא לקח אחריות. וכן האשים רק אחרים. לא היה קורה כלום אם הוא מאשים לא רק אחרים אלא גם מסתכל על קצת על עצמו. מותר לבקר, אפילו במקרים רבים זה טוב לבקר, בעיקר כשמדובר בביקורת בונה. וכשמסתכלים על כל הצדדים, הביקורת נשמעת הרבה יותר טוב והרבה פעמים גם ניתן לאמץ אותה יותר בקלות.
כמו שאמרתי, דוגמה קטנה בנושא אמיר גולה: "הוא בן אדם טוב ונהדר בתור אוהד אבל העובדות אומרות שמאז שהוא הגיע העונה, הקבוצה הפסיקה להצליח. הוא הביא הרבה לחץ איתו." האם זאת העובדה היחידה? האם לא קרו עוד כמה וכמה דברים שגרמו לקבוצה להפסיק להצליח? רק זה ו"הפוסט-טראומה" של שרצקי? |
שלומי מלכה |
נשלח - 13/06/2012 : 17:16:33 נחמד שאתה מגן על כל מי שרק מוכן להקשיב לחפירות הבלתי נגמרות שלך. העובדה היא שהוא היה היה אחד המדליפים העיקריים מחדר ההלבשה. את הדברים שהוא אמר , על גולה למשל, הוא גם אמר לעיתונאים שלא לציטוט (מקורבים וכו). עכשיו כשלא מאריכים לו את החוזה הוא יוצא מהחור שלו.
וכמות השערים שספגנו בדקות האחרונות העונה היא בהחלט גם עניין של כושר גופני. |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/06/2012 : 17:08:39 לייזי,
לא ראיתי שחמוטל "ברח מאחריות". ובהמשך למה שאתה בעצמך כתבת - במקום לומר עליו "מרעיל בארות" שווה להקשיב לדברים וללמוד מהם ולשפר בעתיד. |
lazy |
נשלח - 13/06/2012 : 16:48:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy ובאמת שאין לי בעיות עם חמוטל והתלונות שלו. זכותו לומר מה שהוא חושב ומרגיש. מה שכן, הייתי לוקח את טענותיו יותר ברצינות אם הוא גם היה לוקח חלק, ולו קטן וסמלי, בכשלון של הקבוצה בשנה שעברה, ולא רק מאשים אחרים.
אין בכלל מה להשוות בין מה שאמר כפיר לבין מה שחמוטל אומר. מכיוון שנכחתי בלא מעט אימונים בשלוש השנים האחרונות אני יכול להעיד על התרומה המקצועית של חמוטל, ולא רק בעניין הכושר הגופני. הטיפול המקצועי-רפואי שהוא נתן לשחקנים היה מהמעלה הראשונה במקים לא מעטים הוא "הקים מהקרשים" שחקנים בקבוצה.
אני מאמין שהדברים שהוא אמר באים מכאב ודווקא מאהבה למועדון ולבעלי הקבוצה - "אנחנו".
מסכים שאין מה להשוות בין הדברים. כפיר אמר דברים הרבה יותר חמורים, וגם קינח באיום מגעיל. כאן באמת ניראה שהדברים יוצאים מהלב. ועדיין אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין התרומה שלו לקבוצה. גם על תרומתו של כפיר לקבוצה אין עוררין.
על ענייני ליאור חפרנו כבר מספיק וגם על ענייני שרצקי. ולגבי אמיר גולה, כמו שאמרתי, אני חושב שמן הראוי שכל הצוות המקצועי יקח אחריות על הכשלון. זה נכון עובדתית שהקבוצה הצליחה פחות מאז שאמיר הגיע לקבוצה, אבל עדיף היה שהאשמה הזאת לא הייתה נאמרת. וגם אם כן, מן הראוי היה גם להזכיר שבתקופה הזאת כמה וכמה שחקנים עזבו (שלא אמיר הביא אותם לקבוצה), וכמה וכמה שחקנים נפצעו (מן הסתם לא בגלל הלחץ שגולה הכניס לקבוצה). וכמובן שלחץ זה לא תירוץ. גם אם זה נכון שכניסתו של גולה הלחיצה את הקבוצה, עדיין התפקיד של ליאור (וגם של חמוטל כחלק מהצוות המקצועי) היה למצוא לכך פתרונות. |