ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 13/05/2012 : 20:39:27 איזה הישג, ודפקו את יונייטד |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אלי בן רימוז |
נשלח - 15/05/2012 : 18:02:51 ןעד נצח נצחים ידונו באיזה נצחון יותר גדול סיטי - קפר 2012 או ארסנל - ליברפול 1989. עד שיעשו עליכם סרט יקח זמן. |
יפתחמ |
נשלח - 15/05/2012 : 17:58:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
יפתח, איך בחרת כבר בגיל 8 ולמה אותם?
באותה תקופה (אמצע ה-70') היו משדרים בכל יום חמישי תכנית בשם "משחק השבוע" שהיתה מוקדשת לכדורגל אנגלי בלבד (ומונצחת במערכון של "לול") ולא מעט מאיתנו, אולי בהשפעת התכנית, היו אוהדים קבוצות מאנגליה. לי היתה תחושה שרוב הילדים (בעיקר שלושה מהחברים שלי.. ואני זוכר שגם אח של לרר..) אוהדים את יונייטד ולכן החלטתי לאהוד את סיטי. מאוד אהבתי את השם שלהם. חייב לציין למען ההגינות שגם חיבבתי את סטוק סיטי וק.פ.ר. בגלל השם ואת ליברפול כי הם היו מוכרים. מגיל 12 נצמדתי לסיטי והשאר היסטוריה (די מחורבנת רוב הזמן..). בן רימוז' - די מסכים עם רוב מה שאתה אומר, בוודאי לגבי פרגוסון. |
קלי |
נשלח - 15/05/2012 : 10:55:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
בהחלט ברכות. אין דבר מתוק ממי שאוהד קבוצה שנים רבות ופתאום מגיעה לה אליפות. אני זוכר את הגול של מייקל תומאס (ראו "קדחת דשא") שהביא לנו אליפות אחרי 18 שנות בצורת
היית חייב להזכיר את הגול והיום הארור הזה?לא מספיק לנו שהוא מונצח בסרט? |
אלי בן רימוז |
נשלח - 15/05/2012 : 10:40:21 יפתחמ בהחלט ברכות. אין דבר מתוק ממי שאוהד קבוצה שנים רבות ופתאום מגיעה לה אליפות. אני זוכר את הגול של מייקל תומאס (ראו "קדחת דשא") שהביא לנו אליפות אחרי 18 שנות בצורת, אז הגול של אגוורו אחרי 44 שנה זה בהחלט משהו מיוחד. ברור עכשיו שלסיטי יהיו אוהדים רבים חדשים צעירים, כמו שפתאום צ'לסי נהייתה האופנה וקודם לכן מניור ובשנות ה70 וה80 ליברפול. אפשר אולי אפילו לנתח את הגיל לפי האהדה. אוהדי ליברפול הם לרוב עברו את גיל 30, אוהדי מניור קצת יותר צעירים והצעירים של היום בעיקר צ'לסי וברצלונה.
נכון שליברפול ומניור רכשו שחקנים בסכומי עתק, אבל אי אפשר להשוות את זה למהפיכה שאברמוביץ והשייח של סיטי עשו. מדובר במאות מליוני ליש"ט בשנה אחת עם משכורות עתק. לקנות שחקנים צעירים כמו ג'ונס ובמולינג ב10-15 מליון זה שונה מלקנות את טורס ב50 או את אדביור ב27, ואת דזקו בתור שחקן ספסל.
לדעתי מאמן השנה ללא ספק הוא פרגסון. אני לא סובל אותו אבל לגמור שנה עם אותם נקודות כמו האלופה עם קישור שכולל את סקולס, גיגס (שמקתרבים לגיל 40), קאריק (שמעולם לא היה שחקן), פארק, עם הגנה שמורכבת מילדים וללא חלוץ מרכזי אמיתי זה גאונות. לפי סגל השחקנים שלה מניור צריכה הייתה לגמור מתחת לליברפול.
אבל אם משהו מחפש קבוצה אדומה ולוזרית ומאד קמצנית בקניות אז ארסנל צריכה להיות הקבוצת אחות של קטמון. הקבוצה מעולם לא שילמה יותר מ17 מיליון. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 15/05/2012 : 07:13:32 יפתח, איך בחרת כבר בגיל 8 ולמה אותם? |
יפתחמ |
נשלח - 15/05/2012 : 01:52:46 תודה לכל המברכים והתומכים. אני הולך לשיר עוד פעם את "בלו מון".. וכמו שמרילי אמר, גם אנחנו (הפועל..) לא היינו רחוקים משייח' סעודי (בן טלאל?) או ממוכרי המדליות או ממיליונר קנדי או מחומי בנימין.. |
האחים מרילי |
נשלח - 14/05/2012 : 23:16:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo הלוואי על אוהדי הפועל ירושלים חגיגות כאלו.
זה עוד יקרה. אבל לא לפני שאותו שיח' סעודי מיתולוגי יממש סופסוף את ההשקעה המובטחת. גם אוהדי הסיטי חיכו שנים לשיח' שיופיע על גמל לבן |
אדום עולה |
נשלח - 14/05/2012 : 20:38:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אתה יודע מה ? אוהדי קטמון אמורים להיות עצובים שהקבוצה עם הכי הרבה כסף היא זאת ששולטת באנגליה . אחד הערכים שמייצגים את קטמון היא כדי להראות שכסף לא שולט בכדורגל. אני מתאר לעצמי שאתה בטח אוהד ליברפול אם אתה שמח לאידה של יונייטד , ודווקא פה אתה אמור להיות עצוב שקבוצה שעשויה רק מכסף לוקחת אליפות באנגליה . עצוב. דרך אגב, אני אוהד יונייטד . סיטי זונה

19X
אני חושב שהבנת .. איזה מתסכל זה כשעוברים אותך במספר האליפויות .. |
tampopo |
נשלח - 14/05/2012 : 20:35:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
מתי לאחרונה ראית את יונייטד משקיעה כל כך הרבה כסף בשחקנים ? על שחקני בית שיונייטד יצרה אני לא צריך לדבר , ואפילו אפשר לקרוא לשחקנים בני 19 שהגיעו מקבוצות קטנות שחקני בית . עדיין מצחיק אותי ששילמתם 35 מיליון על אנדי קארול .. הדבר הטוב היחידי שיצא לכם בשנים האחרונות זה לואיז סוארז , וגם הוא היה שחקן מוכן ובשל שהגיע מאייקס . לוזרים .
מצחיק שאוהד הפועל ירושלים משתמש בתואר הגנאי לוזרים....הדבר הכי טוב שיצא לנו בשנים האחרונות זה לזכות בקארלינג קאפ שהוא התואר החשוב ביותר בארופה ולראות את וויסקי נוז חושב שהוא זכה באליפות עד שסיטי תקעו לו את קון אגוארו לרקטום. ברכות לאיפי ולקבוצה החזקה במנצ'סטר. YNWA
וגם כל מה שרגל עץ אמר.
וחוץ מזה - רבאק, אני אוהד אותם בערך מגיל 8 שזה אמצע שנות ה-70.. הילד היחיד בבית ספר שאהד אותם, בכיתי ב-1981 כשהפסדנו במשחק החוזר של גמר הגביע נגד טוטנהאם (הסלאלום של ריקי וילה), אמא שלי המסכנה כתתה רגליה בכל לונדון כדי לקנות לי צעיף והמוכרים צחקו לה בפנים, הייתי קונה מעריב בימי ראשון כשסיטי היו בליגה השנייה כי רק גאסן ואקד היה כותב על הליגה הזו (הוא אוהד סיטי), תיסלם לעגו עלינו (דינמו מסחה), ירדנו ליגה פעם כי המאמן חשב שאנחנו צריכים רק תיקו כשהיינו צריכים לנצח.. ואחרי כל זה אתם רוצים לקחת לי את הפעם היחידה בחיים שקבוצה שאני אוהד לוקחת אליפות? אם זה יהפוך להרגל, אני בהחלט אשקול את צעדיי לעבור לסטוק סיטי.
זה כי תיסלם הייתה חרא להקה.
ברכותי,יפתח. הלוואי על אוהדי הפועל ירושלים חגיגות כאלו.
|
קלי |
נשלח - 14/05/2012 : 20:28:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
וחוץ מזה - רבאק, אני אוהד אותם בערך מגיל 8 שזה אמצע שנות ה-70.. הילד היחיד בבית ספר שאהד אותם, בכיתי ב-1981 כשהפסדנו במשחק החוזר של גמר הגביע נגד טוטנהאם (הסלאלום של ריקי וילה), אמא שלי המסכנה כתתה רגליה בכל לונדון כדי לקנות לי צעיף והמוכרים צחקו לה בפנים, הייתי קונה מעריב בימי ראשון כשסיטי היו בליגה השנייה כי רק גאסן ואקד היה כותב על הליגה הזו (הוא אוהד סיטי), תיסלם לעגו עלינו (דינמו מסחה), ירדנו ליגה פעם כי המאמן חשב שאנחנו צריכים רק תיקו כשהיינו צריכים לנצח.. ואחרי כל זה אתם רוצים לקחת לי את הפעם היחידה בחיים שקבוצה שאני אוהד לוקחת אליפות? אם זה יהפוך להרגל, אני בהחלט אשקול את צעדיי לעבור לסטוק סיטי.
איזה עונג לקרוא אותך(גם חידשת לי המון ) .חשבתי שאני אוהד ספורט מסכן ולוזר בבחירות שלי .אבל הסיפורים שלך מבהירים שאין ספק- אתה הג'ורג' קוסטנזה של עולם הספורט
אה-וכמובן יאללה סיטי ,זין על מניו......ודרך אגב ממש בלי קשר ובצירוף מקרים נדיר גם אני אוהד ליוורפול  |
יפתחמ |
נשלח - 14/05/2012 : 19:48:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
מתי לאחרונה ראית את יונייטד משקיעה כל כך הרבה כסף בשחקנים ? על שחקני בית שיונייטד יצרה אני לא צריך לדבר , ואפילו אפשר לקרוא לשחקנים בני 19 שהגיעו מקבוצות קטנות שחקני בית . עדיין מצחיק אותי ששילמתם 35 מיליון על אנדי קארול .. הדבר הטוב היחידי שיצא לכם בשנים האחרונות זה לואיז סוארז , וגם הוא היה שחקן מוכן ובשל שהגיע מאייקס . לוזרים .
מצחיק שאוהד הפועל ירושלים משתמש בתואר הגנאי לוזרים....הדבר הכי טוב שיצא לנו בשנים האחרונות זה לזכות בקארלינג קאפ שהוא התואר החשוב ביותר בארופה ולראות את וויסקי נוז חושב שהוא זכה באליפות עד שסיטי תקעו לו את קון אגוארו לרקטום. ברכות לאיפי ולקבוצה החזקה במנצ'סטר. YNWA
וגם כל מה שרגל עץ אמר.
|
eupheu |
נשלח - 14/05/2012 : 17:29:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מצחיק שאוהד הפועל ירושלים משתמש בתואר הגנאי לוזרים....הדבר הכי טוב שיצא לנו בשנים האחרונות זה לזכות בקארלינג קאפ שהוא התואר החשוב ביותר בארופה ולראות את וויסקי נוז חושב שהוא זכה באליפות עד שסיטי תקעו לו את קון אגוארו לרקטום. ברכות לאיפי ולקבוצה החזקה במנצ'סטר. YNWA |
רגל עץ |
נשלח - 14/05/2012 : 13:46:21 בהצלחה אבי. אני זוכר שהיא שיחקה בליגות המקצועניות בשנות ה-70, עד שהעיפו אותה. נדמה לי שווימבלדון היתה הקבוצה שהחליפה את וורקינגטון בליגה הרביעית בזמנו. (דרך אגב, היא לא באמת בליגה הכי נמוכה שקיימת, כי יש היררכיה די עמוקה של ליגות חובבניות...) (ועכשיו זה כבר באמת אוף-טופיק)
|
avitemkin |
נשלח - 14/05/2012 : 13:23:02 מכיוון שאני צריך, כנראה, קבוצה להזדהות בליגה האנגלית (אם כי בחו"ל נולדתי כאוהד של rayados ממכסיקו וכך אשאר. חיפשתי וחיפשתי וקבעתי כמה תנאים 1. קבוצה אדומה. 2. מזכירה את הפועל בשמה ובאופיה.
הנה מצאתי. נא להכיר WORKINGTON AFC הידועה בשם workington reds . זו קבוצה הכי לוזרית שרק אפשר, משחקת בליגה הכי נמוכה באנגליה ומייצגת עיירה של כורים ומפעלים קשורים. מעתה, באוף טופיק אמשיך לדווח על קבוצה נהדרת זו..... |
רגל עץ |
נשלח - 14/05/2012 : 11:58:11 מבחינתי זו טריפה וזו נבלה, אז לא ממש משנה לי מי ניצח אתמול, אבל זו זריית חול בעיניים לבוא בטענות לסיטי על הרכש שלה. בסה"כ סיטי עשתה במעט שנים את מה שיונייטד עשתה בהרבה שנים, והוציאה סכומים גדולים כדי לסגור פערים במהירות. בואו ניזכר רגע: ריו פרדיננד 29 מ' ליש"ט, ווין רוני 27 מ', מייקל קאריק 18 מ', ולנסיה 16 מ', נאני 13 מ', סמולינג 10 מ', ובקיץ האחרון דה חאה 19 מ', פיל ג'ונס 17 מ', אשלי יאנג 17 מ'. וכמובן גולת הכותרת: ברבאטוב 30.5 מ' ליש"ט. ואפשר גם להזכיר כמה שכבר לא איתנו: ורון 28 מ', אנדרסון 20 מ', הארגריבס 17 מ' וכו' וכו'. אז כן, גיגס וסקולס הם תוצרי מחלקת הנוער של יונייטד (בשנות ה-90...), וגם מגיע להם קרדיט על וולבק וקלברלי, אבל אוהדי יונייטד הם האחרונים בערך שיכולים לבוא בטענות. ואם כבר, אז גם אוהדי ליברפול יכולים להירגע. הרי איך נבנתה ליברפול הגדולה של שנות ה-70 וה-80? הסכומים אז אמנם היו נמוכים בהרבה, אבל ליברפול עדיין היתה הקבוצה העשירה בבריטניה, שהתבססה על הכסף של משפחת מורס, הבעלים של חברת ההימורים ליטלוודס. אילו שחקנים בולטים מאותה תקופה גדלו במחלקת הנוער? אני מצליח להיזכר רק בסמי לי. קיגן, קלמנס, פיל ניל, ריי ואלן קנדי, מקדרמוט, סונס, איאן ראש, דלגליש כמובן, האנסן - כולם שחקני רכש, ורובם יקרים מאוד במונחי אותן שנים. דלגליש למשל שבר את שיא ההעברות הבריטי כשנרכש מסלטיק ב-440,000 ליש"ט ב-1977.
בקיצור, אין מה לעשות - הכסף שולט בכדורגל כבר מזמן, זה לא רק בשנים האחרונות עם כניסתם לתמונה של האוליגרכים הרוסים והשייחים מהמפרץ.
אז יפתח - ברכות על הזכיה. לפחות לאוהדי הסיטי זה מגיע על שנות הסבל שהם עברו. ואם אתה שומע טענות מאוהדי יונייטד או ליברפול (שלא לדבר על צ'לסי או מכבי תל אביב), אז פשוט תאמר להם שהם צבועים וזהו.
|
|
|