פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיטי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיטי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סיטי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/05/2012 :  20:39:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה הישג, ודפקו את יונייטד

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-13/05/2012 20:39:56

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/05/2012 :  21:18:53  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה יודע מה ? אוהדי קטמון אמורים להיות עצובים שהקבוצה עם הכי הרבה כסף היא זאת ששולטת באנגליה . אחד הערכים שמייצגים את קטמון היא כדי להראות שכסף לא שולט בכדורגל. אני מתאר לעצמי שאתה בטח אוהד ליברפול אם אתה שמח לאידה של יונייטד , ודווקא פה אתה אמור להיות עצוב שקבוצה שעשויה רק מכסף לוקחת אליפות באנגליה . עצוב.
דרך אגב, אני אוהד יונייטד .
סיטי זונה

נערך על ידי - אדום עולה ב-13/05/2012 21:20:00
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/05/2012 :  21:42:53  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה צודק ידידי! אני בהחלת אוהד ליברפול.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 13/05/2012 :  22:50:11  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה
סיטי זונה

כמה מלל ערכי וקשקושים עד שהגעת לסיבה האמיתית,עאלק דרך אגב.
אז דרך אגב גם אני אוהד ליברפול
מניו זונה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 13/05/2012 :  23:04:53  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אתה יודע מה ? אוהדי קטמון אמורים להיות עצובים שהקבוצה עם הכי הרבה כסף היא זאת ששולטת באנגליה . אחד הערכים שמייצגים את קטמון היא כדי להראות שכסף לא שולט בכדורגל. אני מתאר לעצמי שאתה בטח אוהד ליברפול אם אתה שמח לאידה של יונייטד , ודווקא פה אתה אמור להיות עצוב שקבוצה שעשויה רק מכסף לוקחת אליפות באנגליה . עצוב.
סיטי זונה

נכון, מסכנים יונייטד. אין להם שקל על התחת.. כולם שחקני בית והם מעולם לא קנו שום שחקן. והשחקנים מקבלים משכורות רעב. אומללות.
היות ובכדורגל העולמי שם המשחק הוא כסף וליגת האלופות זו המצאה שנועדה להעשיר מועדונים כמו היונייטד שלך אז באו סיטי ולקחו את זה הכי רחוק שאפשר. עכשיו שהשיטה עובדת נגדכם זה לא בסדר? יונייטד שייכת ל-G14. אבל אני מבין שזה בסדר בשבילך בתור אוהד קטמון.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  02:12:57  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוץ מהעובדה שהמדים שלהם נגנבו כנראה מהמחסן של בני לודז',ועם או בלי העובדה שהכסף שלהם מגיע ממקור אנרגיה מזהם ולא בר קיימא, אני מתנצל, אבל אין שום סיבה שהשרשור הזה לא יצטרף לחבריו בעוף טופיק.

גילוי נאות - הח"מ אוהד הפועל ק. ירושלים

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  02:37:09  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

סיטי זונה

נערך על ידי - משה גרטל לעולם ב-14/05/2012 02:37:47
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  06:43:05  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

סיטי זונה

נכון, מסכנים יונייטד. אין להם שקל על התחת.. כולם שחקני בית והם מעולם לא קנו שום שחקן. והשחקנים מקבלים משכורות רעב. אומללות.
היות ובכדורגל העולמי שם המשחק הוא כסף וליגת האלופות זו המצאה שנועדה להעשיר מועדונים כמו היונייטד שלך אז באו סיטי ולקחו את זה הכי רחוק שאפשר. עכשיו שהשיטה עובדת נגדכם זה לא בסדר? יונייטד שייכת ל-G14. אבל אני מבין שזה בסדר בשבילך בתור אוהד קטמון.

למה אתה סתם מדבר שטויות? תמיד סימפטתי את הסיטי. ותמיד שנאתי את יונייטד. כידוע לך. אבל אף אוהד כדורגל - וזה כולל אותך - לא סובל פרוייקטים של גלקטיקוס. גם אתה לא. פתאום יונייטד נראית כמו קבוצה שנואה אולי אבל מהכדורגל הישן (וזה לא עניין של כסף, זה עניין של גיגס כזה ושל שלושה שחקנים שמשחקים ביחד מהתיכון). כמו יובנטוס. וסיטי או צ'לסי נראות כמו הגועל נפש שהמשחק הזה ידרדר אליו בעתיד הקרוב

כל זה כרגע לא אמור להפריע לך אחרי שנים של צפייה. ברכותי מכל הלב ותשמח. אבל תהיה מודאג באפטר פרטי על עתיד המשחק שהכרנו ואהבנו (וגם קבוצות שאהבנו לשנוא)
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  07:21:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי לאחרונה ראית את יונייטד משקיעה כל כך הרבה כסף בשחקנים ?
על שחקני בית שיונייטד יצרה אני לא צריך לדבר , ואפילו אפשר לקרוא לשחקנים בני 19 שהגיעו מקבוצות קטנות שחקני בית .
עדיין מצחיק אותי ששילמתם 35 מיליון על אנדי קארול ..
הדבר הטוב היחידי שיצא לכם בשנים האחרונות זה לואיז סוארז , וגם הוא היה שחקן מוכן ובשל שהגיע מאייקס .
לוזרים .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  11:58:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתי זו טריפה וזו נבלה, אז לא ממש משנה לי מי ניצח אתמול, אבל זו זריית חול בעיניים לבוא בטענות לסיטי על הרכש שלה. בסה"כ סיטי עשתה במעט שנים את מה שיונייטד עשתה בהרבה שנים, והוציאה סכומים גדולים כדי לסגור פערים במהירות.
בואו ניזכר רגע: ריו פרדיננד 29 מ' ליש"ט, ווין רוני 27 מ', מייקל קאריק 18 מ', ולנסיה 16 מ', נאני 13 מ', סמולינג 10 מ', ובקיץ האחרון דה חאה 19 מ', פיל ג'ונס 17 מ', אשלי יאנג 17 מ'. וכמובן גולת הכותרת: ברבאטוב 30.5 מ' ליש"ט. ואפשר גם להזכיר כמה שכבר לא איתנו: ורון 28 מ', אנדרסון 20 מ', הארגריבס 17 מ' וכו' וכו'.
אז כן, גיגס וסקולס הם תוצרי מחלקת הנוער של יונייטד (בשנות ה-90...), וגם מגיע להם קרדיט על וולבק וקלברלי, אבל אוהדי יונייטד הם האחרונים בערך שיכולים לבוא בטענות.
ואם כבר, אז גם אוהדי ליברפול יכולים להירגע. הרי איך נבנתה ליברפול הגדולה של שנות ה-70 וה-80? הסכומים אז אמנם היו נמוכים בהרבה, אבל ליברפול עדיין היתה הקבוצה העשירה בבריטניה, שהתבססה על הכסף של משפחת מורס, הבעלים של חברת ההימורים ליטלוודס. אילו שחקנים בולטים מאותה תקופה גדלו במחלקת הנוער? אני מצליח להיזכר רק בסמי לי. קיגן, קלמנס, פיל ניל, ריי ואלן קנדי, מקדרמוט, סונס, איאן ראש, דלגליש כמובן, האנסן - כולם שחקני רכש, ורובם יקרים מאוד במונחי אותן שנים. דלגליש למשל שבר את שיא ההעברות הבריטי כשנרכש מסלטיק ב-440,000 ליש"ט ב-1977.

בקיצור, אין מה לעשות - הכסף שולט בכדורגל כבר מזמן, זה לא רק בשנים האחרונות עם כניסתם לתמונה של האוליגרכים הרוסים והשייחים מהמפרץ.

אז יפתח - ברכות על הזכיה. לפחות לאוהדי הסיטי זה מגיע על שנות הסבל שהם עברו. ואם אתה שומע טענות מאוהדי יונייטד או ליברפול (שלא לדבר על צ'לסי או מכבי תל אביב), אז פשוט תאמר להם שהם צבועים וזהו.

עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  13:23:02  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שאני צריך, כנראה, קבוצה להזדהות בליגה האנגלית (אם כי בחו"ל נולדתי כאוהד של rayados ממכסיקו וכך אשאר.
חיפשתי וחיפשתי וקבעתי כמה תנאים
1. קבוצה אדומה.
2. מזכירה את הפועל בשמה ובאופיה.

הנה מצאתי. נא להכיר WORKINGTON AFC הידועה בשם workington reds .
זו קבוצה הכי לוזרית שרק אפשר, משחקת בליגה הכי נמוכה באנגליה ומייצגת עיירה של כורים ומפעלים קשורים.
מעתה, באוף טופיק אמשיך לדווח על קבוצה נהדרת זו.....

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  13:46:21  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה אבי. אני זוכר שהיא שיחקה בליגות המקצועניות בשנות ה-70, עד שהעיפו אותה. נדמה לי שווימבלדון היתה הקבוצה שהחליפה את וורקינגטון בליגה הרביעית בזמנו.
(דרך אגב, היא לא באמת בליגה הכי נמוכה שקיימת, כי יש היררכיה די עמוקה של ליגות חובבניות...)
(ועכשיו זה כבר באמת אוף-טופיק)

נערך על ידי - רגל עץ ב-14/05/2012 13:47:33
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  17:29:44  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

על שחקני בית שיונייטד יצרה אני לא צריך לדבר , ואפילו אפשר לקרוא לשחקנים בני 19 שהגיעו מקבוצות קטנות שחקני בית .
הדבר הטוב היחידי שיצא לכם בשנים האחרונות זה לואיז סוארז , וגם הוא היה שחקן מוכן ובשל שהגיע מאייקס .
לוזרים .

מצחיק שאוהד הפועל ירושלים משתמש בתואר הגנאי לוזרים....הדבר הכי טוב שיצא לנו בשנים האחרונות זה לזכות בקארלינג קאפ שהוא התואר החשוב ביותר בארופה ולראות את וויסקי נוז חושב שהוא זכה באליפות עד שסיטי תקעו לו את קון אגוארו לרקטום. ברכות לאיפי ולקבוצה החזקה במנצ'סטר. YNWA
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  19:48:11  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

לוזרים .

מצחיק שאוהד הפועל ירושלים משתמש בתואר הגנאי לוזרים....הדבר הכי טוב שיצא לנו בשנים האחרונות זה לזכות בקארלינג קאפ שהוא התואר החשוב ביותר בארופה ולראות את וויסקי נוז חושב שהוא זכה באליפות עד שסיטי תקעו לו את קון אגוארו לרקטום. ברכות לאיפי ולקבוצה החזקה במנצ'סטר. YNWA

וגם כל מה שרגל עץ אמר.

וחוץ מזה - רבאק, אני אוהד אותם בערך מגיל 8 שזה אמצע שנות ה-70.. הילד היחיד בבית ספר שאהד אותם, בכיתי ב-1981 כשהפסדנו במשחק החוזר של גמר הגביע נגד טוטנהאם (הסלאלום של ריקי וילה), אמא שלי המסכנה כתתה רגליה בכל לונדון כדי לקנות לי צעיף והמוכרים צחקו לה בפנים, הייתי קונה מעריב בימי ראשון כשסיטי היו בליגה השנייה כי רק גאסן ואקד היה כותב על הליגה הזו (הוא אוהד סיטי), תיסלם לעגו עלינו (דינמו מסחה), ירדנו ליגה פעם כי המאמן חשב שאנחנו צריכים רק תיקו כשהיינו צריכים לנצח.. ואחרי כל זה אתם רוצים לקחת לי את הפעם היחידה בחיים שקבוצה שאני אוהד לוקחת אליפות? אם זה יהפוך להרגל, אני בהחלט אשקול את צעדיי לעבור לסטוק סיטי.

I am City till I cry

נערך על ידי - יפתחמ ב-14/05/2012 20:02:42
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  20:28:20  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

וחוץ מזה - רבאק, אני אוהד אותם בערך מגיל 8 שזה אמצע שנות ה-70.. הילד היחיד בבית ספר שאהד אותם, בכיתי ב-1981 כשהפסדנו במשחק החוזר של גמר הגביע נגד טוטנהאם (הסלאלום של ריקי וילה), אמא שלי המסכנה כתתה רגליה בכל לונדון כדי לקנות לי צעיף והמוכרים צחקו לה בפנים, הייתי קונה מעריב בימי ראשון כשסיטי היו בליגה השנייה כי רק גאסן ואקד היה כותב על הליגה הזו (הוא אוהד סיטי), תיסלם לעגו עלינו (דינמו מסחה), ירדנו ליגה פעם כי המאמן חשב שאנחנו צריכים רק תיקו כשהיינו צריכים לנצח.. ואחרי כל זה אתם רוצים לקחת לי את הפעם היחידה בחיים שקבוצה שאני אוהד לוקחת אליפות? אם זה יהפוך להרגל, אני בהחלט אשקול את צעדיי לעבור לסטוק סיטי.

איזה עונג לקרוא אותך(גם חידשת לי המון ) .חשבתי שאני אוהד ספורט מסכן ולוזר בבחירות שלי .אבל הסיפורים שלך מבהירים שאין ספק- אתה הג'ורג' קוסטנזה של עולם הספורט

אה-וכמובן יאללה סיטי ,זין על מניו......ודרך אגב ממש בלי קשר ובצירוף מקרים נדיר גם אני אוהד ליוורפול

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-14/05/2012 20:45:50
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 14/05/2012 :  20:35:06  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

לוזרים .

וגם כל מה שרגל עץ אמר.

זה כי תיסלם הייתה חרא להקה.

ברכותי,יפתח. הלוואי על אוהדי הפועל ירושלים חגיגות כאלו.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סיטי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07