פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ראיונות הרדיו שישי 20.4

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 21/04/2012 : 00:24:15
עמוס סאסי ואורי
http://www.upf.co.il/file/262475498.html

יוסי סאסי
http://www.upf.co.il/file/540211840.html

11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
חיים ברעם נשלח - 27/04/2012 : 21:31:34
הקשבתי ליוסי סאסי בשיא הסבלנות (שיש לי) ובשיא הסובלנות (שאין לי). אני יכול להעיד ששמעתי את אותן המילים בדיוק עשרות פעמים כשעבדתי ברדיו ירושלים.
וכך הייתי מסכם את דרישותיו: נלך לקאנוסה, נמחק את זהותנו, נתנצל על מפעלנו הנהדר, נשכח את עצם שמנו, ונאכל חובות עצומים בשיעור שאף אדם כאן לא חולם עליהם. ולכן זה יש לי תשובה פשוטה לכל זה:

ל א
רוברט נסטה מארלי נשלח - 23/04/2012 : 00:27:34
שאלה:
למה אנחנו כל כך רוצים איחוד? אני היתחלתי לבוא למשחקים רק אחרי שהיקימו את קטמון כי לפני זה פשוט לא יכולתי, לא רציתי בשום אופן להיכנס למשהוא שניראה לי אפור משמים ורקוב. קשהיקימו את קטמון זו היתה היזדמנות, באתי והתאהבתי. בסוף העונה הראשונה מתוך סקרנות הלכתי עם עוד חבר אוהד קטמון למישחק של סאדר נגד אחי נצרת, אחרי החויה הזאת באמת לא הבנתי איך אפשר לרצות איחוד עם הדבר המגעיל הזה. בישבילי רק קטמון זו הפועל ירושלים.
gideon נשלח - 22/04/2012 : 14:34:19
נראה לי עליתי על סטארט-אפ!
דיטאה חדשה, כל יום מהיום אני אאזין שוב לראיון עם סאסי. הבחילה שהאיש עושה מדכאת תיאבון.
אני אנסה על עצמי ואדווח.
האחים מרילי נשלח - 22/04/2012 : 12:09:41
השם לא חשוב. אפשר לוותר על הסמל הזה. בשביל האיחוד אפשר לוותר על דברים סמליים, אבל לא על הדברים העקרוניים (סאסי בחוץ, האוהדים מחליטים על המשך הדרך, וכו').
אחרי ששמעתי את סאסי, נזכרתי (לא שבאמת שכחתי) למה אני מעדיף להיות 10 שנים בתחתית ליגה ג' ולא לחבור עם הדבר הזה.
רגל עץ נשלח - 22/04/2012 : 11:48:12
מסכים עם כל מילה של חיים, מלבד הקטע של השם. אני מאוד אוהב את השם "הפועל קטמון ירושלים" אבל אם על זה יקום ויפול דבר אני לא אהסס לוותר על "קטמון".
לא רוצה לוותר על העיקרון של קבוצת אוהדים, לא רוצה לפרק עמותה, ולא רוצה לקחת אחריות על בור ללא תחתית של חובות. כמו שחיים אומר, אין לנו שום סיבה להתאבד כרגע.
חיים ברעם נשלח - 22/04/2012 : 11:34:29
לא נפרק שום דבר ולא נתאבד למען יוסי סאסי. נשמור על השם קטמון ועל המפעל המפואר של קבוצות הנוער וליגת השכונות. נשאף לאיחוד, כמובן, אבל נשמור על ההגיון ועל ההדר הספורטיבי. מה שקרה בעירנו בארבע השנים האחרונות הוא נפלא וחסר תקדים. יש בעיר אלפים שרוצים בכל לבם לאהוב קבוצה אדומה טובה. יש להם כתובת והיתר נתון למשא ומתן
tampopo נשלח - 22/04/2012 : 00:04:06
תודה,שמוליק.בעברית קוראים לזה אגו.
סאסי לא רוצה להצטייר כאחד "שהפסיד" במאבק מול העמותה של קטמון ולכן הדרישה האולטימטיבית שלו לפירוק העמותה לפני כל תנאי אחר ,כמו גם הדרישה ההזויה שלו ,שאיש עסקים בלבד יהיה ערב להסכם ולא עמותת האוהדים.

roi נשלח - 21/04/2012 : 23:48:41
הדבר היחיד הטוב שאני לומד מכל הסגה הזו, זה שסאסי מדבר על עייפות ושהוא רוצה לעזוב. זה אותו סאסי שאמר כשסיגר תקוע לו בפה, שהוא יקנה גם את הפועל קטמון - וזה רק מוכיח שאנחנו כנראה עושים משהו נכון. לכן אם התנאים לא הגיוניים עדיין, צריך לתת לזה זמן, לתת לו להתבשל עוד במיץ של עצמו, לנו יש את הנשימה הארוכה יותר ובסוף זה יגיע.

אגב אם אני מנסה להבין מה עומד מאחורי הדרישה המוזרה לפרק את העמותה, מעבר לנקמנות (שזו בהחלט יכולה להיות הסיבה) יכל להיות שההסבר זה שהוא רוצה שאנשים שהוא ישאיר מאחור לאחר שיעזוב יקבלו תפקידים בכירים, כלומר יהיה חלק מהקבוצה החדשה - ואם אנחנו מצטרפים להפועל ולא באים כעמותה אז הם יוכלו להישאר?
משה גרטל לעולם נשלח - 21/04/2012 : 23:09:12
קלי, תודה.
בניגוד לאחרים, ובהחלט קיים סיכוי שאני טועה, אני חושב שהעניין כאן מצד סאסי הוא כן כספי.
לא חושב שסאסי כזה מעניין אותו מה יעשה המותג קטמון (כמובן שגם לא באמת מעניין אותו מה יקרה עם מועדון "הפועל ירושלים" ומה "יעלה בגורלו" כמו שהוא נוהג לציין כל הזמן).

שתי סיבות למה סאסי לא ימכור/ימסור את הקבוצה כרגע: 1. לדעתי, סאסי מתעקש על פירוק עמותת קטמון כי הוא רואה כאן פרצה משפטית שאיכשהו ייחסו בעתיד חובות אליו ולא לאוהדים-בעלים של עמותת "הפועל קטמון".
2. הוא עדיין בסרט שהוא יכול לקבל על הקבוצה הזו כמה מליונים. הוא לא מבין שהשם זה לא מספיק. לצערינו, אף איש עסקים שפוי לא יתקרב לקבוצה של סאסי (גם אם עכשיו זה פחות קן צרעות ממה שהיה בתקופת ויקטור+סאסי).

בכל מקרה, כל הכבוד לעוסקים במלאכה ונקווה שאיכשהו המהלך כן יצלח. הלוואי הלוואי!!!
שוקו-נומדר נשלח - 21/04/2012 : 11:18:43
אחרי ששמעתי את הראיונות ברדיו, אני מבין שאף פעם לא יהיה איחוד
אבל אני גם יודע, שאנחנו עוד כמה שנים נהיה טובים יותר מהם וחזקים יותר מהם....אז קצת סבלנות !!!
אז מתי כבר אפשר להעביר את השיק לשנה הבאה ?
לאסלו צה נשלח - 21/04/2012 : 00:49:49
כמה צפוי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07