פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראיונות הרדיו שישי 20.4

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראיונות הרדיו שישי 20.4
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ראיונות הרדיו שישי 20.4 נושא הבא  

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/04/2012 :  00:24:15  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס סאסי ואורי
http://www.upf.co.il/file/262475498.html

יוסי סאסי
http://www.upf.co.il/file/540211840.html

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-21/04/2012 10:21:48

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 21/04/2012 :  00:49:49  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה צפוי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 21/04/2012 :  11:18:43  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי ששמעתי את הראיונות ברדיו, אני מבין שאף פעם לא יהיה איחוד
אבל אני גם יודע, שאנחנו עוד כמה שנים נהיה טובים יותר מהם וחזקים יותר מהם....אז קצת סבלנות !!!
אז מתי כבר אפשר להעביר את השיק לשנה הבאה ?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 21/04/2012 :  23:09:12  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, תודה.
בניגוד לאחרים, ובהחלט קיים סיכוי שאני טועה, אני חושב שהעניין כאן מצד סאסי הוא כן כספי.
לא חושב שסאסי כזה מעניין אותו מה יעשה המותג קטמון (כמובן שגם לא באמת מעניין אותו מה יקרה עם מועדון "הפועל ירושלים" ומה "יעלה בגורלו" כמו שהוא נוהג לציין כל הזמן).

שתי סיבות למה סאסי לא ימכור/ימסור את הקבוצה כרגע: 1. לדעתי, סאסי מתעקש על פירוק עמותת קטמון כי הוא רואה כאן פרצה משפטית שאיכשהו ייחסו בעתיד חובות אליו ולא לאוהדים-בעלים של עמותת "הפועל קטמון".
2. הוא עדיין בסרט שהוא יכול לקבל על הקבוצה הזו כמה מליונים. הוא לא מבין שהשם זה לא מספיק. לצערינו, אף איש עסקים שפוי לא יתקרב לקבוצה של סאסי (גם אם עכשיו זה פחות קן צרעות ממה שהיה בתקופת ויקטור+סאסי).

בכל מקרה, כל הכבוד לעוסקים במלאכה ונקווה שאיכשהו המהלך כן יצלח. הלוואי הלוואי!!!
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 21/04/2012 :  23:48:41  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדבר היחיד הטוב שאני לומד מכל הסגה הזו, זה שסאסי מדבר על עייפות ושהוא רוצה לעזוב. זה אותו סאסי שאמר כשסיגר תקוע לו בפה, שהוא יקנה גם את הפועל קטמון - וזה רק מוכיח שאנחנו כנראה עושים משהו נכון. לכן אם התנאים לא הגיוניים עדיין, צריך לתת לזה זמן, לתת לו להתבשל עוד במיץ של עצמו, לנו יש את הנשימה הארוכה יותר ובסוף זה יגיע.

אגב אם אני מנסה להבין מה עומד מאחורי הדרישה המוזרה לפרק את העמותה, מעבר לנקמנות (שזו בהחלט יכולה להיות הסיבה) יכל להיות שההסבר זה שהוא רוצה שאנשים שהוא ישאיר מאחור לאחר שיעזוב יקבלו תפקידים בכירים, כלומר יהיה חלק מהקבוצה החדשה - ואם אנחנו מצטרפים להפועל ולא באים כעמותה אז הם יוכלו להישאר?

נערך על ידי - roi ב-21/04/2012 23:50:20
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/04/2012 :  00:04:06  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה,שמוליק.בעברית קוראים לזה אגו.
סאסי לא רוצה להצטייר כאחד "שהפסיד" במאבק מול העמותה של קטמון ולכן הדרישה האולטימטיבית שלו לפירוק העמותה לפני כל תנאי אחר ,כמו גם הדרישה ההזויה שלו ,שאיש עסקים בלבד יהיה ערב להסכם ולא עמותת האוהדים.

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 22/04/2012 :  11:34:29  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נפרק שום דבר ולא נתאבד למען יוסי סאסי. נשמור על השם קטמון ועל המפעל המפואר של קבוצות הנוער וליגת השכונות. נשאף לאיחוד, כמובן, אבל נשמור על ההגיון ועל ההדר הספורטיבי. מה שקרה בעירנו בארבע השנים האחרונות הוא נפלא וחסר תקדים. יש בעיר אלפים שרוצים בכל לבם לאהוב קבוצה אדומה טובה. יש להם כתובת והיתר נתון למשא ומתן
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/04/2012 :  11:48:12  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כל מילה של חיים, מלבד הקטע של השם. אני מאוד אוהב את השם "הפועל קטמון ירושלים" אבל אם על זה יקום ויפול דבר אני לא אהסס לוותר על "קטמון".
לא רוצה לוותר על העיקרון של קבוצת אוהדים, לא רוצה לפרק עמותה, ולא רוצה לקחת אחריות על בור ללא תחתית של חובות. כמו שחיים אומר, אין לנו שום סיבה להתאבד כרגע.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/04/2012 :  12:09:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השם לא חשוב. אפשר לוותר על הסמל הזה. בשביל האיחוד אפשר לוותר על דברים סמליים, אבל לא על הדברים העקרוניים (סאסי בחוץ, האוהדים מחליטים על המשך הדרך, וכו').
אחרי ששמעתי את סאסי, נזכרתי (לא שבאמת שכחתי) למה אני מעדיף להיות 10 שנים בתחתית ליגה ג' ולא לחבור עם הדבר הזה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/04/2012 :  14:34:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי עליתי על סטארט-אפ!
דיטאה חדשה, כל יום מהיום אני אאזין שוב לראיון עם סאסי. הבחילה שהאיש עושה מדכאת תיאבון.
אני אנסה על עצמי ואדווח.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 23/04/2012 :  00:27:34  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלה:
למה אנחנו כל כך רוצים איחוד? אני היתחלתי לבוא למשחקים רק אחרי שהיקימו את קטמון כי לפני זה פשוט לא יכולתי, לא רציתי בשום אופן להיכנס למשהוא שניראה לי אפור משמים ורקוב. קשהיקימו את קטמון זו היתה היזדמנות, באתי והתאהבתי. בסוף העונה הראשונה מתוך סקרנות הלכתי עם עוד חבר אוהד קטמון למישחק של סאדר נגד אחי נצרת, אחרי החויה הזאת באמת לא הבנתי איך אפשר לרצות איחוד עם הדבר המגעיל הזה. בישבילי רק קטמון זו הפועל ירושלים.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  21:31:34  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקשבתי ליוסי סאסי בשיא הסבלנות (שיש לי) ובשיא הסובלנות (שאין לי). אני יכול להעיד ששמעתי את אותן המילים בדיוק עשרות פעמים כשעבדתי ברדיו ירושלים.
וכך הייתי מסכם את דרישותיו: נלך לקאנוסה, נמחק את זהותנו, נתנצל על מפעלנו הנהדר, נשכח את עצם שמנו, ונאכל חובות עצומים בשיעור שאף אדם כאן לא חולם עליהם. ולכן זה יש לי תשובה פשוטה לכל זה:

ל א
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ראיונות הרדיו שישי 20.4 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07