ס ק י ר ת נ ו ש א |
chompy |
נשלח - 30/03/2012 : 17:01:44 צר לי אך על ליאור לקום ולהתפטר מייד
אין הסבר לבעלי המניות איך עולים למשחק שחובה לנצח בו ללא:
1. איסלם 2. עוז 3. כפיר
לא שמדובר בשחקנים של ברצלונה - אבל מי שיבדוק טוב אחורה יראה שהם מעורבים ב- 95% מהגולים שהקבוצה הבקיעה (כולל היום) - ותסלחו לי אם טעיתי באחוז אחד או שניים. ומדוע לזעזע הגנה שהייתה יציבה יחסית ע"י הכנסת זיו וציון זקן- כאשר ארטום נראה כמו אצן ספירנטים ליד זיו
התוצאה: הגנה לא מתואמת שהשאירה את עמית אומלל ומשחק בלי קישור התקפי בכלל
ואם כבר ראית שלא הולך אחרי ה- 1:0 ואחרי ה- 2:0 היית צריך למחול על כבודך ולעשות חילופים מיידיים ולא לחכות למחצית. השארת לנו רק 45 דקות לתקן. במחצית השנייה ראינו כמה חסרו לנו הדקות של איסלם וכפיר על המגרש וכמובן שהרבה יותר קשה לעשות משהו כשלחוצים ב- 2:0.
ליאור - תודה לך על שנתיים נפלאות אך כנראה המעמד גדול עליך...
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
babiji |
נשלח - 31/03/2012 : 20:17:22 אפשר גם להעביר ביקורת על מאמן, לא קרה כלום, בנאדם שבחר במקצוע הזה צריך לדעת שביקורת היא חלק מהעניין. בכל מקרה, היחס שליאור מקבל כמאמן מאוהדי קטמון הוא כפפות של משי, ולא יקרה כלום אם הוא ישמע גם קצת ביקורת.
לליאור יש חלק גדול באיך שאנחנו נראים בשבועות האחרונים, ולדעתי השיא הגיע אתמול עם הרכב שאני פשוט לא מבין איך אפשר לעלות איתו למשחק כזה קריטי, ייבשת את זיו וציון עשרה מחזורים על הספסל, ופתאום אתה עולה עם שניהם ועוד תוקע את ציון בעמדה שהוא לא שיחק בה לא יודע ממתי?
וזה עוד לפני שדיברנו על החילופים המוזרים משבוע שעבר.
מעבר לזה, אני חושב שזה זלזול באוהדים ובמועדון להתפטר ארבעה מחזורים לפני הסוף, תהיה גבר ותסיים את העונה הזאת כמו שצריך, בקיץ נראה מה יהיה. אנחנו לא במחזור 12 שאפשר להביא מאמן ולהתחיל מהתחלה, זה פאקינ ארבעה מחזורים לסוף פה.
(כמובן, ברור לי שליאור לא התכוון לזלזל והוא באמת מאמין שזה הצעד הנכון והמוצדק בעת הזאת, אבל התוצאה היא כזאת).
בשורה התחתונה, ליאור, תחזור בך, תבוא לאימון, תן עוד ארבעה (או שישה) משחקים, ואז תשב בשקט בחופש ותחשוב מה אתה רוצה לעשות שנה הבאה.
אני לא רואה מסביב מאמן שמתאים לנו יותר מליאור. |
אדום עולה |
נשלח - 31/03/2012 : 19:52:07 כמו שכולם אמרו - טעות של ליאור להתפטר . אין לנו באמת סיכוי לנצח את כל שאר המשחקים לפי היכולת הזו, וגם כנראה שמאמן אחר לא יצליח לשנות משהו בחודש. ליאור עשה טעויות השנה מחוסר ניסיון , אבל אחרי שהעלה אותנו 2 ליגות(לא כל מאמן עושה את זה) , מגיע לו לטעות במועדון שלנו . יש לו זכות . לא לשכוח , אנחנו קבוצה שהוקמה לפני כמה שנים , אין לנו ניסיון בליגה הקשה הזאת , ליאור גם בנאדם . לא נורא(או שכן), עשינו עונה יפה , הקבוצה הזאת הביאה לנו רגעי אושר ההעונה, אולי הקבוצה הזאת נבתנה לא נכון , אולי הקבוצה הזאת עיצבנה אותנו לפעמים , אבל בסוך הדרך עוד נהיה מאושרים, ונחגוג עליה עם ליאור זאדה..!! |
קלי |
נשלח - 31/03/2012 : 19:46:14 אני מודה שאני בכלל לא מצליח להתחבר לדיבורי הכישלון של העונה הברורים אלה. כמעט כולם כאן מסכימים שאם מסתכלים על העבודה של ליאור במשך 3 שנים אז זוהי הצלחה כבירה(יגידו ההסטוריונים אם הייתה כמוה) .אבל גם אם מבודדים (מה שלא אמורים לעשות) את השנה הזו-מי אמר שהפועל קטמון חייבת לעלות ואם לא זה כישלון מהדהד? רק בגלל שיש לנו את הקהל הגדול בליגה ותקציב מעט עודף אז ברור שאנחנו אמורים לעלות?מה לגבי המסורת בליגות האלה לעומת קבוצה חדשה?(ויסלחו לי כל אלה שסופרים מסורת מימי הפועל י-ם ואלי בן רימוז'),מה לגבי תשתית של נוער ושחקני בית לעומת קבוצה שיוצרת כל שנה פאזל כמעט מחדש? יש לי תחושה שקטמון (וגם יפו חוטאים בזה) מייחסים עליונות גדולה על קבוצות כמו יבנה ,מרמורק וכו' רק בגלל "השם" והעבר, אבל מה לעשות שזה לא עובד ככה. בשורה התחתונה עונה בינונית ,בוודאי לא מוצלחת אבל גם לא כישלון מהדהד. |
אושר גדול |
נשלח - 31/03/2012 : 19:27:41 קראתי את כל מה שחברינו כותבים ויש בכל דובר משהו אמיתי.נכון שהעונה לא הסתיימה ונכון שיש לנו עוד סיכוי לא רע,ובכל זאת אם לא נעלה,קודם כל זה לא אסון,אנחנו קבוצה חדשה והתקדמנו מאוד. שנית,אני לא מצליח להבין את הראש של ליאור.מה תיתן התפטרות 4 מחזורים לסיום?איזה מומנטום זה יכול להביא? אני לא רואה בעונה זו כשלון,למרות ששיחקנו לא טוב רוב העונה,אלא שכר לימוד שמשלמים לפני שמצליחים.ומכאן שליאור צריך להישאר,אין ספק שהוא מתאים לנו, ואם נעשו טעויות מקצועיות,רק הוא יכול לתקן אותן. ליאור,אם אתה קורא את הפורום,אנא חזור בך ותודיע שאתה ממשיך. זה ראוי וזה נכון! |
דותן716 |
נשלח - 31/03/2012 : 18:42:11 כתבו פה הרבה דברים יפים ונכונים, למשל orky שכתב לפניי.
אני חושב שלפחות עד היום (העונה עוד לא גמורה) העונה הזו היא כישלון למדי, מבחינת היכולת של הקבוצה והמאזן שלה בליגה. רק היעדר הדומיננטיות של הקבוצות האחרות שומר אותנו עוד בתמונת המקום הראשון. גם במשחקי החוץ מול מרמורק ויבנה הן היו עדיפות עלינו עד השער הראשון.
כל זה לא מצדיק שליאור יילך הביתה. יש לו קרדיט עצום משתי העונות הקודמות, וכפי שכתבו, הוא התחבר למועדון, הוא צעיר והוא מוכשר. אני מאלו שמאמינים שמועדון ספורט מתנהל טוב יותר עם מאמן שנשאר לשנים רבות וסגל שחקנים יציב.
נדמה לי שיש פה בישראל אנומליות מוחלטת בנוגע לנשיאה באחריות ופיטורים. בעוד שבפוליטיקה המושג הזה כלל לא קיים, גם לאחר מחדלים חמורים, בספורט יש חוסר סובלנות וזיכרון קצר. אלישע לוי עשה נפלאות שלוש שנים במכבי חיפה, ובעונה אחת חלשה, הקהל כמעט ולא מאפשר לו לסיים את העונה. זה לא צריך להיות ככה, ובטח לא במועדון כמו שלנו.
ליאור צריך להישאר לפחות עוד עונה.
|
orky |
נשלח - 31/03/2012 : 11:03:16 אני בעיקר חושב שצריך לנסות קצת אחרת. הפועל קטמון בגלגולה השני הוא הסיפור הקלאסי של התחלה חדשה ובנייה משותפת. ליאור הצליח להעלות ליגה קבוצה אחרת, הגיע אלינו ועלה איתנו - בחיבור מעולה עם האוהדים וכאוהד בעצמו, שתי ליגות. אי אפשר לקחת את ההצלחה הזו כמובנת מאליה. כקבוצת ספורט שונה, שמציגה ניהול והתנהלות שונה, אפשר לנהוג כמו באנגליה - שם ונגר מאמן תקופה ארוכה את ארסנל, וגם בעונה קשה כהשנה הוא לא הולך הביתה (בינתיים). אני לא חושב שהוא צריך להישאר פה שישים שנה, אני מקווה שהוא יישאר הרבה, אבל לא רק לו מגיע עוד נסיון איתנו, אלא לנו מגיע עוד נסיון איתו. גם אם לא עוד שנה שלמה, לפחות שאת השנה הזו הוא יסיים. את העונה הזו הוא צריך לגמור בתחושה טובה, ותוך שהוא מודע לגיבוי שיש לו מהקהל ומבעלי הבית, שמלבד אורי ועמרי כולנו בעלי הבית. מותר לנו לא לשיר בסוף משחק, וגם מותר לאל שרוצים לצעוק על השחקנים - אמוציות, אין מה לעשות. אבל עדיין, אני בטוח שרובנו ככולנו סומכים עליו, ואני מקווה שהוא יחזור בו, וההנהלה תקבל אותו חזרה תוך גיבוי מעלה - ואולי דבר כזה יחזק אותו, ויגרום לו להיות קצת קשוח יותר - יכול להיות שזה גם מה שחסר לו. הדרים האלה מחשלים, ואני רק יכול לקוות שמהסיפור הזה נצא שידינו של כולנו על העליונה.
|
eupheu |
נשלח - 31/03/2012 : 10:55:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
צ'ומפי צודק - אין מה להטיף לו מוסר על כך שהביע עמדה לגיטימית בצורה מכובדת ולא מתלהמת. אפשר לא להסכים עם עמדתו, אבל היא מבוססת על עובדות שאין עליהן עוררין: הקבוצה משחקת גרוע בחודש האחרון, לא נראה שיש לה שיטת משחק ברורה, כל הנסיונות לעשות שינויים בהרכב או במערך לא הועילו, ואין שום רמז לכך שמשהו עומד להשתנות. תתווכחו איתו על דעותיו, אבל אל תגזלו ממנו את זכותו להביע אותן (ולקרוא לו מכביסט זה שקול לגזל זכויות!).
קצת נםחפתם פה לכל כיוון. ראשית אני לא מכיר את ליאור באופן אישי, ההתרשמות שלי ממנו מרחוק היא שהוא אדם נהדר וסימפטי בעל מחוייבות אדירה למועדון. אני בטוח שב3 שנים האחרונות ליאור עשה כל שביכולתו למען הצלחת המועדון. אפשר קצת להרגיע עם המונח המדבק שהפך דביק "בשר מבשרינו". אלא אם כן אתם חושבים לפתוח אטליז. אני חולק על הדיעה שהקבוצה נראתה רע בחודש האחרון, הקבוצה נראית רע מתחילת העונה. עם יד על הלב, למעט הבלחות פה ושם ניראנו השנה יותר פעמים רע מאשר טוב. מי שבחר את השחקנים זה ליאור, מי שלא הצליח להוציא מהם את מה שנחוץ זה ליאור. לא מאמין שיש אף מאמן בליגה הזאת (וגם בעוד כמה) שקיבל כזה חופש מקצועי מהקהל ומהנהלה כאחד. שעובד בכזו אוירה תומכת עם תקציב כזה. בואו נסכים שהתנאים האובייקטיבים עדיפים על פני כל הקבוצות שניצחו אותנו העונה, להוציא יפו אולי. כאמור ליאור עשה כל מה שהוא יכול, וכנראה זה מה שהוא יכול. מדובר במאמן צעיר וכישרוני, אבל חסר נסיון. לא חושב שליאור צריך לנטוש עכשיו, שיסיים את העונה, שיגמור מה שהתחיל ואז גם הוא וגם הנהלה יעשו חושבים. עברנו את פרעה, נעבור עם את זה.
לא מבין את הפוסט הזה גם אם הוא מרוכך ומפוייס, ליאור נמצא פה שלוש שנים ,שנתיים מתוכם עלינו ליגה ובשלישית נאבקנו על העלייה עד לחודש מרץ המקולל ,הוא אדם שגם לשיטתך נהדר סימפטי וכישרוני אז מה המסקנה? נשחרר אותו כי לא הבאנו אליפות? אולי נביא איזה שועל ותיק כמו נינו או לילו או שייע? אם אתם לא מזהים כשרון שאתם רואים אותו (כן גם למאמן צריך לתת זמן להבשיל) אז אין לכם מושג או שאתם רודפי צלחות כרוניים. |
gideon |
נשלח - 31/03/2012 : 09:37:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
צ'ומפי צודק - אין מה להטיף לו מוסר על כך שהביע עמדה לגיטימית בצורה מכובדת ולא מתלהמת. אפשר לא להסכים עם עמדתו, אבל היא מבוססת על עובדות שאין עליהן עוררין: הקבוצה משחקת גרוע בחודש האחרון, לא נראה שיש לה שיטת משחק ברורה, כל הנסיונות לעשות שינויים בהרכב או במערך לא הועילו, ואין שום רמז לכך שמשהו עומד להשתנות. תתווכחו איתו על דעותיו, אבל אל תגזלו ממנו את זכותו להביע אותן (ולקרוא לו מכביסט זה שקול לגזל זכויות!).
קצת נםחפתם פה לכל כיוון. ראשית אני לא מכיר את ליאור באופן אישי, ההתרשמות שלי ממנו מרחוק היא שהוא אדם נהדר וסימפטי בעל מחוייבות אדירה למועדון. אני בטוח שב3 שנים האחרונות ליאור עשה כל שביכולתו למען הצלחת המועדון. אפשר קצת להרגיע עם המונח המדבק שהפך דביק "בשר מבשרינו". אלא אם כן אתם חושבים לפתוח אטליז. אני חולק על הדיעה שהקבוצה נראתה רע בחודש האחרון, הקבוצה נראית רע מתחילת העונה. עם יד על הלב, למעט הבלחות פה ושם ניראנו השנה יותר פעמים רע מאשר טוב. מי שבחר את השחקנים זה ליאור, מי שלא הצליח להוציא מהם את מה שנחוץ זה ליאור. לא מאמין שיש אף מאמן בליגה הזאת (וגם בעוד כמה) שקיבל כזה חופש מקצועי מהקהל ומהנהלה כאחד. שעובד בכזו אוירה תומכת עם תקציב כזה. בואו נסכים שהתנאים האובייקטיבים עדיפים על פני כל הקבוצות שניצחו אותנו העונה, להוציא יפו אולי. כאמור ליאור עשה כל מה שהוא יכול, וכנראה זה מה שהוא יכול. מדובר במאמן צעיר וכישרוני, אבל חסר נסיון. לא חושב שליאור צריך לנטוש עכשיו, שיסיים את העונה, שיגמור מה שהתחיל ואז גם הוא וגם הנהלה יעשו חושבים. עברנו את פרעה, נעבור עם את זה. |
פרננדו פסואה |
נשלח - 30/03/2012 : 22:26:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ברור שהוא יכול להביע את עמדותיו, ברור שהוא אוהד הפועל, ברור שהקבוצה נראית רע מאוד בחודש האחרון ולליאור יש אחריות לכך, אבל לקרוא למאמן שהעלה אותך שתי ליגות וגם השנה רץ בצמרת להתפטר אחרי חודש חלש אחד זה מאוד לא הוגן- וכן, קצת מכביסטי. כל כך נדיר כאוהד כדורגל שיש לך מאמן שהוא גם מאמן מוכשר מאוד שמביא קבלות, גם אוהד אמיתי של הקבוצה וגם אדם צנוע והגון- אני לא מאמין שיש יותר מאוהד אחד או שניים שרוצים לראות אותו מחוץ לקבוצה. |
yarond |
נשלח - 30/03/2012 : 21:42:36 לכו לפייסבוק תציפו את לאיור בבקשה הלישאר גם השחקנים עושים מעשה אם רצה מאוד הוא יישאר |
chompy |
נשלח - 30/03/2012 : 21:05:28 לאריאל
יש לנו את הסמלים אמיר על הקווים ואת שי במגרש - לא צריך יותר מזה בשביל 4 מחזורים - בטח כשהעניינים כבר לא תלויים בנו - הולכים על כל הקופה עם עוז, איסלם , כפיר, שי, אדיר, יונתן ועדי בגלים מהאגפים מההתחלה עד הסוף ומקווים לטוב.
ושלא ימכרו שכפיר לא יכול לשחק עם שי - שניהם יכולים לתת 89 דקות איומות אך גם את הגולים המיוחלים מה שהשחקנים האחרים מתקשים לעשות לצערנו (מבלי לפגוע בהם חו"ח)
ואולי קצת מזל לא יזיק - מה שקרה לפוקסיונרים מיבנה שניצחו את 2 המשחקים האחרונים בדקה ה- 93...... והפכו את זוזוט האהבל ליקיר העיר (כזכור לפני שבועיים הוא אמר שבהתאחדות החליטו שקטמון תעלה....) |
אמיר גולה |
נשלח - 30/03/2012 : 20:23:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
לאמיר גולה היקר
אודה לך אם תפרט על איזה סטיה מעקרונות אנחנו מדברים אם הביקורת היא לגיטימית?
ברור שאני בסערת רגשות כי יש תחושת החמצה גדולה. מכאן ועד להפיכתי לבית"רי או למכביסט הדרך ארוכה
לצד הרעיון הנעלה שעומד מאחורי הקמת הקבוצה על כל המשתמע מכך - יש קבוצה שאנו רוצים שתמשיך לרוץ למעלה - ושתגרום לסאסי להזיע. לעיתים התפטרות של מאמן היא ארוע מעציב אך מעצב בדרך למעלה- וכך יש לראות את הדברים (כך גם ליאור רואה את הדברים)
שימו לב שליאור קיבל את ההחלטה ללא כל לחץ מההנהלה או מהקהל לעשות זאת (ההפך הוא הנכון!!!!)-
ולידיעתכם אני "בשר מבשרה" של הפועל ירושלים הרבה לפני שרובכם נולדתם ובמקרה הפסקתי ללכת לכדורגל בשנה שסאסי ויונה קנו את הקבוצה עד להקמה המבורכת של קטמון - אז תפסיקו להטיף לי מוסר.
ביקורת על הרכבים, שיטת משחק וחילופים היא לגיטימית. מפה ועד לקריאה למאמן שהוא בשר מבשרך להתפטר בגלל כמה הפסדים, בגלל הישארות ליגה, היא סטייה מהעקרונות שאני רואה כעקרונות שמובילים את הפועל ירושלים. האשמים במצב של הקבוצה הם שחקני הקבוצה ביחד עם ליאור, ועדיין אף אחד מהם לא צריך לעזוב. ליאור לא שבר אף נבדל, לא החמיץ אף אחד על אחד מול שוער והכדור לא פגע לו בקרסול והגיע לשחקן אורתודוקסים שכבש את שער הניצחון נגדנו. אז על מה הוא צריך ללכת הביתה? |
אריאל |
נשלח - 30/03/2012 : 20:03:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
לאמיר גולה היקר
אודה לך אם תפרט על איזה סטיה מעקרונות אנחנו מדברים אם הביקורת היא לגיטימית?
ברור שאני בסערת רגשות כי יש תחושת החמצה גדולה. מכאן ועד להפיכתי לבית"רי או למכביסט הדרך ארוכה
לצד הרעיון הנעלה שעומד מאחורי הקמת הקבוצה על כל המשתמע מכך - יש קבוצה שאנו רוצים שתמשיך לרוץ למעלה - ושתגרום לסאסי להזיע. לעיתים התפטרות של מאמן היא ארוע מעציב אך מעצב בדרך למעלה- וכך יש לראות את הדברים (כך גם ליאור רואה את הדברים)
שימו לב שליאור קיבל את ההחלטה ללא כל לחץ מההנהלה או מהקהל לעשות זאת (ההפך הוא הנכון!!!!)-
ולידיעתכם אני "בשר מבשרה" של הפועל ירושלים הרבה לפני שרובכם נולדתם ובמקרה הפסקתי ללכת לכדורגל בשנה שסאסי ויונה קנו את הקבוצה עד להקמה המבורכת של קטמון - אז תפסיקו להטיף לי מוסר.
אוקיי, חוזר בי מהמכביסט וכו'. עכשיו תגיד לי ברצינות- לעיתים התפטרות של מאמן בהחלט מביאה לשידוד מערכות. אך לעיתים היא גורמת לקריסתן. איך אתה רואה את יתרת ארבעת המשחקים ללא ליאור? תאר לי מה אתה רואה בחלומות הכי ורודים שקורה ללא ליאור. |
רגל עץ |
נשלח - 30/03/2012 : 19:52:45 צ'ומפי צודק - אין מה להטיף לו מוסר על כך שהביע עמדה לגיטימית בצורה מכובדת ולא מתלהמת. אפשר לא להסכים עם עמדתו, אבל היא מבוססת על עובדות שאין עליהן עוררין: הקבוצה משחקת גרוע בחודש האחרון, לא נראה שיש לה שיטת משחק ברורה, כל הנסיונות לעשות שינויים בהרכב או במערך לא הועילו, ואין שום רמז לכך שמשהו עומד להשתנות. תתווכחו איתו על דעותיו, אבל אל תגזלו ממנו את זכותו להביע אותן (ולקרוא לו מכביסט זה שקול לגזל זכויות!).
|
גבעוני |
נשלח - 30/03/2012 : 19:49:41 ליאור אל תתן להם לשבור אותנו דווקא עכשיו אנכנו צריכים אותך דווקא עכשיו האחדות שלנו היא הכול בבקשה תחזור בך |
|
|