פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליאור זאדה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליאור זאדה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ליאור זאדה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:01:44  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צר לי אך על ליאור לקום ולהתפטר מייד

אין הסבר לבעלי המניות איך עולים למשחק שחובה לנצח בו ללא:

1. איסלם
2. עוז
3. כפיר

לא שמדובר בשחקנים של ברצלונה - אבל מי שיבדוק טוב אחורה יראה שהם מעורבים ב- 95% מהגולים שהקבוצה הבקיעה (כולל היום) - ותסלחו לי אם טעיתי באחוז אחד או שניים.
ומדוע לזעזע הגנה שהייתה יציבה יחסית ע"י הכנסת זיו וציון זקן- כאשר ארטום נראה כמו אצן ספירנטים ליד זיו

התוצאה: הגנה לא מתואמת שהשאירה את עמית אומלל ומשחק בלי קישור התקפי בכלל

ואם כבר ראית שלא הולך אחרי ה- 1:0 ואחרי ה- 2:0 היית צריך למחול על כבודך ולעשות חילופים מיידיים ולא לחכות למחצית. השארת לנו רק 45 דקות לתקן. במחצית השנייה ראינו כמה חסרו לנו הדקות של איסלם וכפיר על המגרש וכמובן שהרבה יותר קשה לעשות משהו כשלחוצים ב- 2:0.

ליאור - תודה לך על שנתיים נפלאות אך כנראה המעמד גדול עליך...

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:15:02  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

1. איסלם
2. עוז
3. כפיר

לא שמדובר בשחקנים של ברצלונה - אבל מי שיבדוק טוב אחורה יראה שהם מעורבים ב- 95% מהגולים שהקבוצה הבקיעה (כולל היום) - ותסלחו לי אם טעיתי באחוז אחד או שניים.
ומדוע לזעזע הגנה שהייתה יציבה יחסית ע"י הכנסת זיו וציון זקן- כאשר ארטום נראה כמו אצן ספירנטים ליד זיו

ואם כבר ראית שלא הולך אחרי ה- 1:0 ואחרי ה- 2:0 היית צריך למחול על כבודך ולעשות חילופים מיידיים ולא לחכות למחצית. השארת לנו רק 45 דקות לתקן. במחצית השנייה ראינו כמה חסרו לנו הדקות של איסלם וכפיר על המגרש וכמובן שהרבה יותר קשה לעשות משהו כשלחוצים ב- 2:0.

המעמד גדול עליך תלך אתה! בשום פנים ואופן לא לאפשר לליאור לעזוב ,הוא מאמן צעיר מוכשר הוביל אותנו בצורה מבריקה עד כה ויש לאפשר לו להמשיך לעבוד.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:16:34  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צ׳ומפי סלח לי, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר! ההרכב ההתקפי שאיתו עלינו היום היה נהדר. האחוזים שאתה מביאצפשוט מונפצים והדיבור על ליאור הוא פשטני. המלצה אחת ויחידה: לא לאפשר לליאור לממש את הצהרת התפטרותו, ולעשות כל שניתן להשאירו בתפקיד. מבחינתי, ההצהרה (האומללה) של ליאור נאמרה מתוך תסכול וזה הכל. ליאור לא אחד שינטוש ארבעה מחזורים לסיום העונה. להזכירכם- מאמן יבנה טען ששקל להתפטר לאחר חמישה משחקי הפסד רצופים, אך הוא יוציא את העגלה מהבוץ. היום יבנה ניצחה משחק שני רצוף לאחר אותם חמישה הפסדים. ליאור זאדה הוא מאמן נפלא שצריך להשאיר אותו אתנו גם אם לא נעלה ליגה השנה.

נערך על ידי - אריאל ב-30/03/2012 17:17:31
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:24:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאשר ספינה שוקעת הקברניט מחוייב לעזוב אחרון את הספינה אחרת זה פשע חמור [ע"ע הקברניט האיטלקי].
ולכן ליאור - גם אם אתה מרגיש חרטאבונא, מתוסכל וכואב אתה נשאר בתפקיד עד סוף העונה - יהיה מה שיהיה!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-30/03/2012 17:45:25
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:36:00  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

צ׳ומפי סלח לי, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר! ההרכב ההתקפי שאיתו עלינו היום היה נהדר. האחוזים שאתה מביאצפשוט מונפצים והדיבור על ליאור הוא פשטני. המלצה אחת ויחידה: לא לאפשר לליאור לממש את הצהרת התפטרותו, ולעשות כל שניתן להשאירו בתפקיד. מבחינתי, ההצהרה (האומללה) של ליאור נאמרה מתוך תסכול וזה הכל. ליאור לא אחד שינטוש ארבעה מחזורים לסיום העונה. להזכירכם- מאמן יבנה טען ששקל להתפטר לאחר חמישה משחקי הפסד רצופים, אך הוא יוציא את העגלה מהבוץ. היום יבנה ניצחה משחק שני רצוף לאחר אותם חמישה הפסדים. ליאור זאדה הוא מאמן נפלא שצריך להשאיר אותו אתנו גם אם לא נעלה ליגה השנה.

כל מילה

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:39:18  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

1. איסלם
2. עוז
3. כפיר

אחת ההודעות הבזויות והנאלחות ביותר שאי פעם נכתבו בפורום. נודף ממנה ריח המכביזם והביתריות.. על פי צ'ומפי, כשקצת לא הולך, מעיפים. אין סבלנות, אין כבוד לאדם שעשה עבודה נהדרת (אנחנו אגב עדיין בצמרת בכל מקרה), אין הבנה שלא תמיד אפשר לנצח ולעלות ליגה כל הזמן. להקיא..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:39:34  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב נו בזמן שכתבתי את מה שכתבתי ליאור כבר התפטר - כנראה שהוא מסכים איתי ולא איתכם

אין לי ולא מילה רעה על האיש היקר הזה אך היום באמת במשחק של להיות או לחדול הוא טעה לפני המשחק ותוך כדי המשחק ובגדול.

אני מציע לכולם להסתכל בקליפים של הגולים שלנו מהעונה ולא לטמון את ראשכם בחול.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:50:35  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

טוב נו בזמן שכתבתי את מה שכתבתי ליאור כבר התפטר - כנראה שהוא מסכים איתי ולא איתכם

אין לי ולא מילה רעה על האיש היקר הזה אך היום באמת במשחק של להיות או לחדול הוא טעה לפני המשחק ותוך כדי המשחק ובגדול.

צ׳ומפי- נצחת, אין מה לומר. אתה גדול. רוצה להחליף את ליאור? אסור לקבל את התפטרותו. בשום אופן. גם לא אם צ׳ומפי אמר
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  17:51:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

ואני מציע לך לשנות את תרבות האהדה שתמיד בודקת הכל לפי הרגע האחרון.יש כאן מאמן/אוהד שנתן 2 עונות מדהימות עם חיבור מדהים ובעונה השלישית אכן לא הצליח להרים את הקבוצה מעבר לציפיות טרום העונה (שבה בהתחלה כולם דיברו על השתלבות במאבקי הצמרת)-נכון השבועות האחרונים הותירו טעם מר-אז מה?מה נהיינו?מכבי חיפה שקצת הפסדים והכל נשכח?
ליאור חייב לחזור בו ,אסור שיעזוב בצורה כזו!!

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:24:42  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה נאלח ובזוי בביקורת לגיטימית על מאמן שגם לו יש ביקורת עצמית -

על איזה ריח מכביזם וביתריות אתם מדברים - זה שאנחנו קטמון זה אומר שאסור להעביר ביקורת ? אני לא קניתי היום טרופית במזנון כי היו רק קשיות צהובות......

ליאור הביא אותנו לאן שהגענו ויש להסיר בפניו את הכובע על כך אך לא מדובר בענין של רגע - זה 4 משחקי נפל ברצף בשלבים הקריטיים של העונה נגד קבוצות החלק התחתון שלא התקשו בכלל להתגונן נגדנו

המשחק היחידי שלא הפסדנו במארס היה בשבוע שלא שיחקנו.....

עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:27:08  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

על איזה ריח מכביזם וביתריות אתם מדברים - זה שאנחנו קטמון זה אומר שאסור להעביר ביקורת ? אני לא קניתי היום טרופית במזנון כי היו רק קשיות צהובות......

ליאור הביא אותנו לאן שהגענו ויש להסיר בפניו את הכובע על כך אך לא מדובר בענין של רגע - זה 4 משחקי נפל ברצף בשלבים הקריטיים של העונה נגד קבוצות החלק התחתון שלא התקשו בכלל להתגונן נגדנו

די גרוסמן, נוח.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:30:28  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

די גרוסמן, נוח.

אז גם הוא כמו האוהדים ש"קיללו" נגד האורתודוכסים מוזמן לחזור לסאסי?

בחייאת, עזוב אותנו בשקט עם הדמגוגיות שלך

ליאור, אוהבים אותך, מאמינים בך, צריכים אותך.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:30:52  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

אף אחד לא אמר שחודש מרץ היתה הצלחה גדולה אבל לא על זה מפטרים מאמן או מתפטרים. ליאור הוא מאמן שיש לו דרך והביא לנו הצלחות רבות ושמחה גדולה. הוא איש יקר ובשר מבשרה של קטמון. בפעם הראשונה שיש לנו משבר מקצועי עמוק, אז מיד מפטרים? זו התנהגות נאותה בעיניך? ליאור לא בורח מאחריות, מנסה לשנות ולהגיב למתרחש. עד עכשיו זה עבד טוב. על ארבעה משחקים לא מפטרים מאמן. כשיש לך חודש רע בעבודה, אתה עוזב? משנסים מותניים וממשיכים לעשות את המקסימום.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:38:29  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

אף אחד לא אמר שחודש מרץ היתה הצלחה גדולה אבל לא על זה מפטרים מאמן או מתפטרים. ליאור הוא מאמן שיש לו דרך והביא לנו הצלחות רבות ושמחה גדולה. הוא איש יקר ובשר מבשרה של קטמון. בפעם הראשונה שיש לנו משבר מקצועי עמוק, אז מיד מפטרים? זו התנהגות נאותה בעיניך? ליאור לא בורח מאחריות, מנסה לשנות ולהגיב למתרחש. עד עכשיו זה עבד טוב. על ארבעה משחקים לא מפטרים מאמן. כשיש לך חודש רע בעבודה, אתה עוזב? משנסים מותניים וממשיכים לעשות את המקסימום.

ונניח שליאור חרא מאמן, גרוע מאין כמותו ואסור שימשיך במועדון. 4 (!!!) מחזורים לסיום עונה מציעים כאן שילך הביתה?! הלו, זה בדיוק מכביזם. ד"א, קרא לי יומרני, אבל יש 12 נקודות בקופה, נראנו לא רע בכלל (!) היום, טיפה'לה מזל בשלוש הזדמנויות גדולות והיה נראה אחרת לגמרי. שני הגולים היו עקיצות מעצבנות, השחקנים עלו באמא של הרבאק, נלחמו והיו ראשונים לכל כדור, נשארו ישובים על הדשא ממושכות לאחר שריקת הסיום בשל המחוייבות האדירה (בין היתר בזכותו של ליאור), וכאן מדברים לי על התפטרות מוצדקת. ועוד 4 מחזורים לסיום העונה...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:39:08  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די. מספיק. לא בשביל נצחונות וחגיגות עלייה אנחנו פה. הקבוצה הזאת היא מעבר לזה. ליאור מאמן גדול, אבל כמו שלשחקן גדול מותר להיות לא בכושר גם למאמן מותר. הוא טעה כשהוא עלה עם זיו ופוגלמן כבלמים כששניהם לא בלמיים טבעיים, אבל ארטיום אשם בשני ההפסדים האחרונים שלנו. הוא גם לא בכושר, אז הוא יצא מההרכב. שי, כפיר, ועוז, המבוגרים האחריים בקבוצה, אלה שאמורים להנחות את הצעירים, ולתת להם ביטחון, גם כשבדקה 70 אנחנו ב 0:0, לא פוגעים הרבה זמן, אז צריך להעיף אותם מהקבוצה? מישהו חושב לבקש משי לפרוש מכדורגל? לא ליאור הוא הפועל ירושלים בדיוק כמו שכל אחד בפורום פה הוא הפועל ירושלים. chompy אני מקווה שגם אתה הפועל ירושלים. ביקורת היא לגיטימית, אבל לא כשהיא סותרת מהעקרונות שצריכים להנחות אותנו. אני מקווה שכתבת את זה בסערת רגשות של אחרי ההפסד. אני מקווה שתחזור בך ותבין שאחרי שלושה והפסדים וגם אחרי הישארות בליגה אתה לא זורק בשר מבשרך

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 30/03/2012 :  18:45:23  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

די. מספיק. לא בשביל נצחונות וחגיגות עלייה אנחנו פה. הקבוצה הזאת היא מעבר לזה. ליאור מאמן גדול, אבל כמו שלשחקן גדול מותר להיות לא בכושר גם למאמן מותר. הוא טעה כשהוא עלה עם זיו ופוגלמן כבלמים כששניהם לא בלמיים טבעיים, אבל ארטיום אשם בשני ההפסדים האחרונים שלנו. הוא גם לא בכושר, אז הוא יצא מההרכב. שי, כפיר, ועוז, המבוגרים האחריים בקבוצה, אלה שאמורים להנחות את הצעירים, ולתת להם ביטחון, גם כשבדקה 70 אנחנו ב 0:0, לא פוגעים הרבה זמן, אז צריך להעיף אותם מהקבוצה? מישהו חושב לבקש משי לפרוש מכדורגל? לא ליאור הוא הפועל ירושלים בדיוק כמו שכל אחד בפורום פה הוא הפועל ירושלים. chompy אני מקווה שגם אתה הפועל ירושלים. ביקורת היא לגיטימית, אבל לא כשהיא סותרת מהעקרונות שצריכים להנחות אותנו. אני מקווה שכתבת את זה בסערת רגשות של אחרי ההפסד. אני מקווה שתחזור בך ותבין שאחרי שלושה והפסדים וגם אחרי הישארות בליגה אתה לא זורק בשר מבשרך

כל מילה בסלע.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ליאור זאדה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07