ס ק י ר ת נ ו ש א |
אליה |
נשלח - 06/11/2009 : 22:20:33 1.הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי.אני מתפלא איך הוא לא הבקיעה לנו בעצמו .הינו יכולים לנצח את המשחק בתוצאה יותר טובה עם שיפוט הוגן. 2.מלול מ י ו ת ר שחקן עשה הכל הפוך כידרר כאשר צריך למסור ומסר כאשר צריך לכדרר וגם זה לרגלי היריב לרוב אז תגידו לי אם אני לא צודק 3.מספר 17 ו77 היו מעולים מה שמם המדויק מי יגיד לי?17 מלך של עגף,77 טכני ומדויק הידד. |
8 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
gideon |
נשלח - 09/11/2009 : 14:46:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי yonatan
הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי
אחינו יש מכשירים יותר טובים מפק"מ היום.. ם תגייס כסף תבוא אליי לייעוץ איפה להשקיע...
אז איפה כדאי להשקיע?
אצל מוני פנאן סגרו לא? |
babiji |
נשלח - 09/11/2009 : 13:54:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי yonatan
הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי
אחינו יש מכשירים יותר טובים מפק"מ היום.. ם תגייס כסף תבוא אליי לייעוץ איפה להשקיע...
אז איפה כדאי להשקיע? |
yonatan |
נשלח - 09/11/2009 : 09:40:16 הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי
אחינו יש מכשירים יותר טובים מפק"מ היום.. ם תגייס כסף תבוא אליי לייעוץ איפה להשקיע... |
אליה |
נשלח - 07/11/2009 : 15:31:25 הינו יכולים לנצח עם תוצאה טובה יותר מזאת של2-1 מלול לא קורא משחק וגם הביצועים שלו אה....בנוגע לשיפוט זה פשוט מזעזע אותי אז אני אומר באו גם אנחנו נעשה מהשהו בנידון.לא ייתכן אם דבר הזה יפגע במשחק של קבוצה שמשחקת עד כה רמה מעל כולם.גם אני רוצה להודות לשחקנים על רוח לחימה שהם מפגינים .גם לציין יבגני ואזרזר שחקנים מוכשרים בטירוף ושחקני נשמה |
danvel1 |
נשלח - 07/11/2009 : 11:38:15 זה ידוע מזמן בליגה ג', השופטים הם בעד הקבוצה המקומית. הסיבה היא שהשופט מגיע מהאזור שבו משוחק המשחק ולא מרחוק כפי שקורה בליגות הגבוהות יותר. לגבי כפיר מלול, אני אישית חושב שהתוספת שלו לקבוצה חשובה.
|
אמיר גולה |
נשלח - 07/11/2009 : 11:28:26 השופט מודע לטעויותיו? זה מתחיל להיות אופנה. יכול להיות שהשופט במשחק היה לא אחר מאשר משה בוחבוט? |
אתי שוסטר |
נשלח - 06/11/2009 : 23:42:36 אליה היקר, יהיה בסדר. השופט מודע לטעויותיו, ולא פחות חשוב עלינו לבוא בטענות רק לעצמנו, יכולנו למנוע את הלחץ המיותר (למרות שהריגוש עם שריקת הסיום היה נהדר) אם רק היינו מנצלים קצת יותר מצבים. מלול בהחלט לא פוגע, אבל עדיין שיתוף הפעולה בינו לבין שקד הנפלא או זוזוט החביב יהיה קטלני וישתלם לנו בהמשך. לסיכום, באמת שיהיה בסדר. יש לנו איש מקצוע נדיר על הקוים ומנהיגים דוגמת גולה ואברהמי שיובילו אותנו בסופו של יום אל מחוז חפצנו. |
רגל עץ |
נשלח - 06/11/2009 : 22:55:25 17 נסים אזרזר - מגן שמאלי (אם כי נדמה לי שהוא בכלל ימני), עלה בהרכב בכל המשחקים לפני היום. 77 יבגני (ג'וני) צ'ברטוק, שחקן סגל שקיבל דקות מועטות עד עכשיו.
|