ס ק י ר ת נ ו ש א |
מנדי742 |
נשלח - 08/03/2012 : 12:25:38 הצעה: 1. להגיע לרחבה היפה של המגרש. 2. לעודד מבחוץ. 3. המתופפים וכ-40 אוהדים יכנסו ויעודדו מהקומה העליונה של הטריבונה, וכך ישמרו על קשר עין ואוזן עם השחקנים במגרש ועם ההפגנונת בחוץ.
בריגדה - אתם קריטיים לעניין!
בכל מקרה אני מתנדב להשאר בחוץ אם תהיה שם כמות מינימלית של אוהדים ועידוד.
יאללה הפועל! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
orky |
נשלח - 08/03/2012 : 23:49:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אני לא חושב שמישהו מתכוון לקלל את שחקני היריבה. אין לנו דבר וחצי דבר איתם. עם היו"ר שלהם, לעומת זאת...
יש לי תחושה שתוך כדי תנועה יופנו גם קללות כלפי שחקנים, למרות שההבדל הוא שבגזרת ההנהלה ידוע מי יחטוף קללות, בגזרת השחקנים - חובת ההוכחה עליהם. |
אבו אדהם |
נשלח - 08/03/2012 : 22:58:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
טוב אחרי מחשבה מעמיקה בעניין אני מודיע שאני מסיר את תמיכתי מרעיון החרם.
זה לא יעבוד אם לא נעשה את זה כולם ביחד, וניכר שלא נעשה את זה כולם ביחד. אם הנציג של התאחדות הבטיח שיכניס סעיף מיוחד בקיץ אני מקווה שזה יקרה, עד אז יש עוד ארבעה משחקי חוץ, שיגנבו אותנו כמה שהם רוצים, כל עוד יתנו בתמורה את הנקודות.
מה שכן, אני כן חושב שתמיכה בקבוצה אומרת עידוד בלי הפסקה לאורך כל המשחק, ואני מקווה מאוד שמי שיבחר לנכון להיכנס ולשלם לא ירגיש שיצא בזאת ידי חובתו אלא יעודד וישיר, וגם לא יקלל את שחקני הקבוצה השנייה ויעלה להם על ידי כך את המוטיבציה. זו דעתי האישית והפרטית.
יאללה הפועל.
אני לא חושב שמישהו מתכוון לקלל את שחקני היריבה. אין לנו דבר וחצי דבר איתם. עם היו"ר שלהם, לעומת זאת... |
davidkipod |
נשלח - 08/03/2012 : 22:25:47 אני מניח שהלודאי הנקניק מבסוט מעצמו בכל מקרה: אם נשלם - הוא עשה עלינו קופה, סבבה. ואם נחרים - זוהי נקמתו בקבוצה החזקה והמבוססת בליגה. ניקמת הדפוקים. ימותו הקנאים. אני הייתי עוזב את העיסוק במחיר הכרטיס, וחוזר לעסוק באיך מחזירים את הקבוצה למסלול הניצחונות. |
orky |
נשלח - 08/03/2012 : 21:25:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יומו הגדול של פלג "לא נכנסים בחמישים" יגיע במשחק מול אילת בסוף אפריל, שם נסרב להיכנס בשבעים ונעמוד בחוץ אחרי שבאנו במיוחד בטיסה + חבילת שלושה לילות הכל כלול בחמשת אלפים שקל.
האמת היא שזה יהיה מצחיק! אבל שם נראה לי אפשר לראות את המשחק מחוץ למגרש |
מנדי742 |
נשלח - 08/03/2012 : 21:01:23 החשבון פשוט: כדי שהמחאה תצדיק את עצמה, צריכים חצי מהאוהדים להשאר בחוץ. לדוגמא - אם מגיעים 200 אוהדים ו 100 נשארים בחוץ, אז ה@#$% מלוד מכניס 100x50 שהם 5,000 שח, במקום 200x30 שהם 6,000 שח אם המחיר היה 30, שאז כולם היו נכנסים. מקווה שיהיו מספיק אנשים שיחכו בחוץ לראות לאן נושבת הרוח ולא יכנסו כצאן לטבח. |
שומר החומות |
נשלח - 08/03/2012 : 20:51:28 טוב אחרי מחשבה מעמיקה בעניין אני מודיע שאני מסיר את תמיכתי מרעיון החרם.
זה לא יעבוד אם לא נעשה את זה כולם ביחד, וניכר שלא נעשה את זה כולם ביחד. אם הנציג של התאחדות הבטיח שיכניס סעיף מיוחד בקיץ אני מקווה שזה יקרה, עד אז יש עוד ארבעה משחקי חוץ, שיגנבו אותנו כמה שהם רוצים, כל עוד יתנו בתמורה את הנקודות.
מה שכן, אני כן חושב שתמיכה בקבוצה אומרת עידוד בלי הפסקה לאורך כל המשחק, ואני מקווה מאוד שמי שיבחר לנכון להיכנס ולשלם לא ירגיש שיצא בזאת ידי חובתו אלא יעודד וישיר, וגם לא יקלל את שחקני הקבוצה השנייה ויעלה להם על ידי כך את המוטיבציה. זו דעתי האישית והפרטית.
יאללה הפועל. |
שומר החומות |
נשלח - 08/03/2012 : 20:06:34 יומו הגדול של פלג "לא נכנסים בחמישים" יגיע במשחק מול אילת בסוף אפריל, שם נסרב להיכנס בשבעים ונעמוד בחוץ אחרי שבאנו במיוחד בטיסה + חבילת שלושה לילות הכל כלול בחמשת אלפים שקל. |
נער קאזו |
נשלח - 08/03/2012 : 19:56:56 מחאיי אני מרשה לעצמי לא להסכים איתך ולהגיב לך אז כך, בקיץ היו מחאות והיו נסיונות ואפילו אני זוכר את חברנו כפיר שמגיע לכל מיני מקומות ומתעמת עם יקירנו ויקטור יונה בדרך, אין קשר ולא משנה היום הסיפור של הפליאוף כי הוא דפק כרגע את כל הקבוצות של ליגה א צפון ודרום והוא לא פרטני רק לנו אוהדי הפועל קטמון ירושלים באדום, והעלאת מחירים, שנעשתה לקראת המשחק הקרוב היא ממוקדת ומכוונת במיוחד וישירות לכיס האישי שלך אוהד הפועל קטמון ירשלים כי אנחנו קבוצה צבעונית אם אידיאולוגיה ואוהדים שבאים בצבעים עם צעיפים חולצות ודגלים שלטים תופים חצוצרות בימים עברו, אז בוא נדפוק אותם ונעשה כסף. |
הולך ברגל |
נשלח - 08/03/2012 : 19:25:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לדעתי צריך להודיע הערב למשטרת תל אביב שיש לנו רשימה שמית של 1500 אוהדים שהולכים להגיע למשחק, ושיוודאו שהלודאים מתארגנים עם אבטחה מספיקה, ולאחר מכן להחרים, כולם, עד האחרון, את המשחק. ליצור להם נזק כלכלי על גב הרווח שהם רצו לעשות, ולקוות שהבחורים שלנו יהיו יותר טובים גם בלי הקללות שלנו מעבר לגדר אלא מעבר לחומה. אנחנו יכולים לנצח אותם גם בלי אוהדים בפנים, וטפו טפו טפו גם להפסיד אחרי ששילמנו, השאלה מה ישאר איתנו הלאה, ואם אנחנו משתמשים ביתרון היחסי היחיד שיש לנו על פני כל בעלי הקבוצות המנוולים באשר הם, וזה הכוח שלנו כקבוצה מאורגנת.
אהבתי את התגובה |
יפתחמ |
נשלח - 08/03/2012 : 19:05:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אמר שלומי מלכה: ההוויה שלנו פה זה להיות פראיירים. אמר גם: תבררו את המחאות שלכם.
צדק 100 אחוז. כשאבי לוזון והתאחדותו עשו בדיחה מהליגות הנמוכות עלתה מהפורום דממה קיצית דקה. כשמישהו מנסה לדפוק עוד כמה שקלים, אוי אוי אוי לא נכנסים.
שוב, אני מבין את מי שלא נכנס, אבל שיראה פרופורציות. הגניבה הזו מתאפשרת בגלל השולטים בכיפה, והם אלו שדופקים אותנו ואת הכדורגל הכי הרבה בכל מקרה.
בהחלט. וכן - היינו צריכים להקים קול זעקה על הפלייאוף.. |
מחאיי |
נשלח - 08/03/2012 : 18:45:09 אמר שלומי מלכה: ההוויה שלנו פה זה להיות פראיירים. אמר גם: תבררו את המחאות שלכם.
צדק 100 אחוז. כשאבי לוזון והתאחדותו עשו בדיחה מהליגות הנמוכות עלתה מהפורום דממה קיצית דקה. כשמישהו מנסה לדפוק עוד כמה שקלים, אוי אוי אוי לא נכנסים.
שוב, אני מבין את מי שלא נכנס, אבל שיראה פרופורציות. הגניבה הזו מתאפשרת בגלל השולטים בכיפה, והם אלו שדופקים אותנו ואת הכדורגל הכי הרבה בכל מקרה. |
נער קאזו |
נשלח - 08/03/2012 : 18:07:52 שומר החומות אני לגמרי מסכים איתך בגם בחלק של להודיע למשטרה וגם בחלק של מי הוא אוהד, חברים יש הבדל בין אני אוהד ותומך בקבוצה לבין אני אוהד פחות טוב כי זה באמת שהיה כבר כבד עליי להוציא מחיר כמעט כפול בשניים מהמחיר הרגי שעל הכרטיס ובאמת שבשלוש שנים שלמדתי בצצפון הייתי נוסע בלי סוף ומבזבז כסף על נסיעות בשביל להגיע למשחקים של הקבוצה וזה נטו מאהבה ואהדה ורצון להיות שמה בשבלהם זאת הקרבה לשלם יותר כי איזה אפס מנסה לעשות עלייך קופה זה כבר נכנס לחלק של הפריאר!!! |
שומר החומות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:22:39 לדעתי צריך להודיע הערב למשטרת תל אביב שיש לנו רשימה שמית של 1500 אוהדים שהולכים להגיע למשחק, ושיוודאו שהלודאים מתארגנים עם אבטחה מספיקה, ולאחר מכן להחרים, כולם, עד האחרון, את המשחק. ליצור להם נזק כלכלי על גב הרווח שהם רצו לעשות, ולקוות שהבחורים שלנו יהיו יותר טובים גם בלי הקללות שלנו מעבר לגדר אלא מעבר לחומה. אנחנו יכולים לנצח אותם גם בלי אוהדים בפנים, וטפו טפו טפו גם להפסיד אחרי ששילמנו, השאלה מה ישאר איתנו הלאה, ואם אנחנו משתמשים ביתרון היחסי היחיד שיש לנו על פני כל בעלי הקבוצות המנוולים באשר הם, וזה הכוח שלנו כקבוצה מאורגנת.
|
lazy |
נשלח - 08/03/2012 : 16:14:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy מי שרוצה להישאר בחוץ שיהיה לו פנאן. אני בהחלט מבין אותו. אבל זה לא הוגן וגם לא מעשי למצוא 40 אוהדים שמהווים מדגם מייצג של הגוש המעודד, בטח כשאין לך שום קריטריונים. אז תעשה הגרלה? ולמה דווקא כ-40? למה לא 15? לדעתי, זה לא יקרה וזה לא רעיון טוב. את המחאה אני אעשה מפנים.
אז תקן אותי! אין לי שום בעיה שכולם ישארו בחוץ. חשבתי שאני מציע שיפור למחאת חולון, אבל הנקודה החשובה היא שאם כולם יכנסו, זה יעלה לנו הרבה יותר בעתיד. ואל תספרו לי לא שכל משחק זה גמר גביע ולא שיצאנו תיקו נגד צפרירים ימ"ש בגלל שנשארנו מחוץ למגרש.
אני לא אספר לך שכל משחק זה גמר גביע וגם לא שיצאנו תיקו נגד צפרירים בגלל החרם. אני גם לא מגדולי המאמינים בכוח של הקהל להשפיע על תוצאות של משחקים. אבל אני כן חושב שאין כמעט שום אפקט להחרמה של חצי מהקהל, על העתיד. אני גם חושב שמבחינה כלכלית, אפילו אם כל הקבוצות מעכשיו עד סוף השנה יעשו עלינו קופה, עדיין שווה להיכנס למשחק, ולו רק בשביל הסיכוי הקטן שהקהל יהיה זה שיתן את הדחיפה לשחקנים. אני גם חושב שאין הבדל בין 40 ל50, זה גניבה וזה גניבה. ואיפה היו כולם כשיבנה גנבו מאיתנו? מישהו חשב להגיע ליבנה ולהפגין בחוץ?
ושוב אני אומר, מי שרוצה להפגין בחוץ שיהיה לו לבריאות. מי שחושב שהבעלים של כפר שלם יראה את ההפגנה בחוץ ויחשוב לעצמו "אין מצב שאני מעלה את מחירי הכרטיסים" לדעתי הוא קצת נאיבי. |
שומר החומות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:06:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
האם המדגם המייצג של הגוש המעודד יכלול גם נציגות של הגוש המקלל?
מתישהו בפגרה אני מבטיח לפתוח שרשור שבו נדון במה זה אומר לתמוך בקבוצה, ומה גורם לשחקנים לרצות יותר לעומת לרצות פחות. קללות, שירי עידוד, מעטפות עם כסף מזומן או כרטיסיות של שבח בצומת פת.
מה שמעניין בהקשר הזה הוא שהטענה כי יש דרך אחת שעוזרת ואחת שמזיקה נמחקת ברגע שמעורב מספיק כסף: קניתי כרטיס בחמישים אז התפקיד שלי כאוהד הסתיים. דרך קניית כרטיס יקר אני מנציח את היותי אוהד מצויין ומסור ולא משנה ההתנהגות שלי, או מה שבאמת יכול להועיל לקבוצה. יש כאן כל מיני הנחות יסודיות על תפקיד הכסף ומצבי אין ויש ברירה שחייבים לבחון אחרי הנצחון מחר על הגנבים האורתודוכסים |
|
|