פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עדן מלכה ואבא שלו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
שלומי מלכה נשלח - 17/02/2012 : 18:12:52
היתה אחלה מחצית שניה היום, וכיף היה לנצח בגראופל. ושבוע הבא משחק עונה וכל העיניים לשם. ובכל זאת, אי אפשר להתעלם.

מקבל שחקן צעיר שבקבוצת האם שלו לא סופרים אותו הזדמנות בקבוצה מסודרת, משכורת בזמן, קהל תומך. בא אבא שלו עם מעיל של בית"ר למשחק, צועק על אדיר מעודה כי הוא לא מוסר לבן שלו.

אני לא מבין את זה. אתה עד כדי כך טיפש, עד כדי כך מזלזל במקום שנותן לך הזדמנות? למה לבוא עם המעיל הזה? למה לצעוק על שחקן אחר בקבוצה? הבנתי, טובת הקבוצה לא חשובה לך, העיקר הילד. סבבה. אבל אנחנו צריכים להיות ברורים. מבחינתי סמי מלכה מגיע עם מעיל של בית"ר למשחקים שלנו? הוראה אחת מצד ההנהלה לליאור זדה: שמלכה לא יתלבש למשחקים שלנו. אבא לובש בית"ר במשחקים שלנו? עדן לא ילבש את המדים של קטמון.

זה לא תומר אזולאי, זה אפילו לא אודי שנורמן. אבל תדמיינו אבא של שחקן שהגיע למכבי תל אביב מגיע עם מעיל של הפועל תל אביב למשחק. או להיפך. הקיצר: עדן מלכה, תחליף את הנעליים הצהובות ותגיד לאבא שלך ללמוד נימוסים בסיסיים. או שתחזור לשחק אצל יובל נעים. איפה שזה לא יהיה.

והגול השלישי היה עצמי. אבל זה לא קשור.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
orky נשלח - 20/02/2012 : 11:51:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

טוב, הנה נושא שאפשר לסגור למרבה השמחה - מסתבר שסמי מלכה התנצל על עניין המעיל כבר אחרי המשחק בשישי, וטען שהוא פשוט לא שם לב. הוא הבטיח שזה לא ייקרה שוב. בעקבות מה שנכתב כאן הוא התנצל שוב בשבת.

וואלה, זה אומר שאין הרבה על מה לכעוס - קצת מבאס.
סתם, כל הכבוד.
מיקי נשלח - 20/02/2012 : 09:46:30
"מעל פסגת הר הצופים שלום לך סמי מלכה" - למי מאיתנו שזוכר משנות ה-80'.
amos נשלח - 19/02/2012 : 19:52:33
באמת שעכשו חייבים להרגיע
שלומי דנינו נשלח - 19/02/2012 : 19:00:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

טוב, הנה נושא שאפשר לסגור למרבה השמחה - מסתבר שסמי מלכה התנצל על עניין המעיל כבר אחרי המשחק בשישי, וטען שהוא פשוט לא שם לב. הוא הבטיח שזה לא ייקרה שוב. בעקבות מה שנכתב כאן הוא התנצל שוב בשבת.

כל הכבוד.. אני אוהב אנשים שמתנצלים.. עכשיו רק נותר נושא הנעליים..:)
אבו אדהם נשלח - 19/02/2012 : 18:05:42
orky נשלח - 19/02/2012 : 13:08:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

עדן מלכה מתאמץ מאוד וגם שיחק טוב, אבל לא קיבל מסירות גם כשהיה פנוי לחלוטין. גם לאחר השער לא ניגש אף אחד לברך אותו חוץ מעדי שלג אחרי איזה 10 שניות. חבל, יש לו פוטנציאל אדיר.
סמי מלכה הוא הבוס שלי במתנ"ס פיליפ ליאון ואדם נפלא. באמת. הוא מאוד מעורב רגשית במשחק של הבן שלו ולכן הטענות (המוצדקות בעיקרון) למעודה, כמובן שהדרך לא ראויה וזה לא הזמן או המקום. הוא לובש את המעיל יום יום כי הוא עובד בבית"ר מעלה אדומים וכי זה מעיל נוח ומחמם. הוא לא חשב על זה כשהגיע למשחק. בכל מקרה, מבטיח לדבר איתו על זה השבוע, וגם על הנעליים.
ושאלו יהיו צרותינו. אמן.

כתבתי את זה ואני באמת חושב שזה פיתרון מעולה אדיר, גש אליו ותראה את התגובה. אני לא מצפה ממנו שיהד את הקבוצה כמו שמשפחת פוגלמן עושה, אבל זה המעט ואני בטוח שהוא יבין.
amos נשלח - 19/02/2012 : 04:13:58
אני חושב שבעלי הקבוצה פחות או יותר אמרו את דברם כאן בפורום.

אני בטוח שכל המעורבים בדבר, כולל הנהלה, צוות מקצועי, שחקנים ובני משפחותיהם יפנימו את דבר הבעלים ויפעלו בהתאם כמיטב יכולתם.

אני חושב שאפשר להמתין לתוצאות בשקט ולהתמקד עכשיו במשחק עם יבנה בלי להכניס (או להדביר) את המערכת לטלטלות ומתחים פומביים.

אדיר נשלח - 19/02/2012 : 04:05:32
עדן מלכה מתאמץ מאוד וגם שיחק טוב, אבל לא קיבל מסירות גם כשהיה פנוי לחלוטין. גם לאחר השער לא ניגש אף אחד לברך אותו חוץ מעדי שלג אחרי איזה 10 שניות. חבל, יש לו פוטנציאל אדיר.
סמי מלכה הוא הבוס שלי במתנ"ס פיליפ ליאון ואדם נפלא. באמת. הוא מאוד מעורב רגשית במשחק של הבן שלו ולכן הטענות (המוצדקות בעיקרון) למעודה, כמובן שהדרך לא ראויה וזה לא הזמן או המקום. הוא לובש את המעיל יום יום כי הוא עובד בבית"ר מעלה אדומים וכי זה מעיל נוח ומחמם. הוא לא חשב על זה כשהגיע למשחק. בכל מקרה, מבטיח לדבר איתו על זה השבוע, וגם על הנעליים.
ושאלו יהיו צרותינו. אמן.
גבעוני נשלח - 18/02/2012 : 15:32:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי B.M.06

הכל בהומור

אז תמצא הומור אחר....
B.M.06 נשלח - 18/02/2012 : 15:29:09
הכל בהומור
orky נשלח - 18/02/2012 : 15:14:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי B.M.06

אין בעיה .. להפך זה ממש מצחיק

בחייאת B.M.06 תמנע מאיתנו את התגובות המיותרות והמביכות.
B.M.06 נשלח - 18/02/2012 : 15:11:22
אין בעיה .. להפך זה ממש מצחיק
גבעוני נשלח - 18/02/2012 : 15:06:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי B.M.06

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

הם כול הכבוד לילד הוא חדש והוא צריך לדעת את המקום שלו
ולאבא אנכנו אלה שצריכים לעביר את המסר כי כנראה שזה לא עובד שההנהלה בא בטוב
לא רוצה ולא מוכן לקבל אף אדם ולא משנה לי מי זה יהיה במשחק שלנו הם מעיל חולצה שרשרת או מחזיק מפתחות של ביתר נקודה....

אחשלי מה זה השגיאות האלה ?

יש לך בעיה?
B.M.06 נשלח - 18/02/2012 : 15:04:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

הם כול הכבוד לילד הוא חדש והוא צריך לדעת את המקום שלו
ולאבא אנכנו אלה שצריכים לעביר את המסר כי כנראה שזה לא עובד שההנהלה בא בטוב
לא רוצה ולא מוכן לקבל אף אדם ולא משנה לי מי זה יהיה במשחק שלנו הם מעיל חולצה שרשרת או מחזיק מפתחות של ביתר נקודה....

אחשלי מה זה השגיאות האלה ?
אושר גדול נשלח - 18/02/2012 : 11:50:32
זה מתחיל להיראות כמו יעקב בוזגלו ומאור בוזגלו.איך אבא מחסל לבן שלו את הקריירה במו עצמו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07