פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עוד אחות?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
פלוני בן אלמוני נשלח - 21/01/2012 : 19:13:48
http://www.one.co.il/Article/194002.html
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 23/01/2012 : 23:30:49
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני הייתי בבלומפילד! ברבע גמר גביע המדינה הדרמטי מכולם! שנגמר שלוש-שלוש בהארכה באדיבותו של השופט בן-חמו המלוכלך שעשה על מאמץ לתת להם את המשחק! וניצחנו בפנדלים משער של לירן שטראובר הציפור שגם עצר פנדל! בעונה מופלאה שבה הרסנו להפועל תל אביב את הגביע וגם את האליפות (כמו מטומטמים נתנו את האליפות לביתר)! הייתי צעיר וגבוה!

הייתי גם אני באותו המשחק וזכורים לי ממנו מספר דברים:
1. מטר פחיות וקרטיבים מאוהדי הפועל ת"א עלינו לאורך כל המשחק.
2. דודי סטולפר בועט פנדל למוסכים.
3. פיני בלילי מיירט לווין.
4. לירן שטראובר על הגדר.

זכורה לי ההסתערות המטופרת על הגדרות עם שטראובר מהעבר השני.
בזמן החגיגות, היה אוהד שלנו שהתמוטט מרוב התרגשות, ופונה על ידי צוות מד"א מבלומפילד. האם מישהו זוכר את האירוע? מי היה האוהד שהתמוטט? ומה היתה הדיאגנוזה?

אתה בוודאי מתכוון לתנין האהוב דהוקי, שהתמוטט לא פעם וחטף שני התקפי לב במשחקי הפועל.

יכול להיות שזכרוני דפוק, אבל אני מאמין שאתה טועה. אם נעשה סדר בדברים, האוהד היקר דהוקי התמוטט שלוש פעמים: לראשונה בגמר הגביע, בו קיבל חנית עץ(!)בלב מאוהדי מכבי חיפה. השניה מול בני יהודה בבית לאחר ה 0-0 בטדי עם ההחמצה של שי אהרון והשלישית מול הרצליה בחוץ. אלו אמנם אירועים כבירים בתולדותינו, אך אין זה אומר שכל ההתמוטטויות שייכות לדהוקי לבדו. ברבע גמר הגביע, כמיטב המסורת המיסטית שלנו, הגיע אוהד חבוש כיפה ומזוקן שיותר לא נראה ביציעים, ועשה שם נפלאות: הוא שלט בכל מילות השירים ואף הוביל את העידוד, נישק את גילי לוי בקולניות והתמוטט בחגיגות הנצחון. משיח? אתה אמרת.

אם אתה עוד פעם אחת תמרה את פי ברבים אני שולח את קיקו מלול לזרוק לך חנית (מעץ!) אל תוך הלב. ואם לא תירגע, אני אדאג שדהוקי ישליך חנית (מאטדגי!) עליך. חוצפן!

מצטער שלומי, אני די בטוח שזה לא היה דהוקי. זוכר גבר בשנות ה-50 לחייו, ולא "בריא" באותן מידות של דהוקי.

זכורות לי היטב הדקות האחרונות של עוד משחק מקולל בוסרמיל, זה עם השוויון בדקות האחרונות, האוהדים המעפנים של באר שבע והקולה של ויקטור. מוטי מזרחי כבר ניצל את הסופ"ש באילת? צריך לשאול אותו בהזדמנות. לידי עמד בחור גדול וממושקף והחזיק את החזה שלו, רק במתח, לא בהתקף חס וחלילה. הייתה גם גברת שבדקה אותו בדאגה (גברת מועלם?). האם אפשר להניח שזהו דהוקי הלז? ואיפה הוא היום?

זה היה רגע קשה, כי הבנתי שיש סיכוי טוב שגם אני אהיה ככה מגיל מסויים. כל משחק יהפוך לסכנה. לפעמים קשה החרא הזה.
בלאש ביקו נשלח - 23/01/2012 : 21:07:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
בלאש-השורה התחתונה שרציתי להוכיח, היא שאתה ואחרים לא כ"כ שונים בנכונות לשת"פים כפי שטענת.יש הבדל בין נושא עקרוני לבין דאגה לקבוצה ספציפית.אם תארגן שת"פ בנושא עקרוני, למשל ביטול עונש רדיוס,אני מניח שכל מי שתומך בזה(למשל אני), ישתף פעולה אתך.אבל ברגע שאתה "מעלה את זה במקרה" בהקשר של קבוצה ספציפית(כמו שניסית בעבר) ,אתה מוריד מהעניין העקרוני לטובת דאגה לקבוצה ספציפית,וזה לא מתאים לכולם.
כך בדיוק בנושא הנוכחי -תעשה שת"פ כללי למען מעורבות אוהדים/חוק גרמני סביר שכל מי שבעד(למשל אני) יהיה אתך.אבל העלאת הנושא בהקשר של אגודה ספציפית, בוודאי מותיר אותך ללא אנשים שיש להם רגש שלילי לאותה אגודה.נכון שבית"ר יימח שמה איננה ברת השוואה אבל העיקרון אותו עיקרון-אתה ואני נשנא אותה בכל מצב ובעלות ,ואין לנו רצון לעזור להם,לגבי(אמנם בדרגה מתחת) הדבר נכון גם לאגודות למכבי והפועל ת"א.

ברמה הכללית אני ממש מחכה ליום שבו אנשים יפסיקו לצפות ולהגיד לאחרים את מי מהקבוצות האחרות צריך לאהוב ולשנוא .תנו לכל אחד להחליט לבד.

קלי, אני חושש שאתה לא עונה לי אלא משחזר וויכוח שהיה לנו בעבר.
הנושא עלה בהקשר של אגודה ספציפית לא על ידי, אני רק הגבתי. ושם לא טענתי שיש לחבב אותה, רק טענתי שצריך להיות בעד אוהדים מול נוכל כמו טביב. ומכיוון ששוב אתה מפקפק ביושרי, אנא בדוק אותי: אני מתחייב לתמוך בכל מאבק אוהדים מול בעלים מושחת. ושוב, למעט בית"ר.
קלי נשלח - 23/01/2012 : 19:55:41
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בלאש-אני מאד אוהב ומעריך אותך אבל מה שאתה(ואחרים) עושה כאן הוא פשוט הטעייה.אתה מחלק חלוקה בין אנשי הסולידאריות והשיתוף לאלו שלא ,אנשי האחווה ואלו שלא,בעלי העקרונות ואלו שלא.
אבל האמת שהחלוקה היא אחרת .בין אלו שחושבים פעם אחר פעם שכולנו צריכים לאהוב/לשנוא אותם קבוצות וקשה להם לקבל אחרת לאלו שלא.
בוא נעשה הסכם ג'נטלמני.ביום שתציע שיתוף פעולה בנושא עקרוני(כגון הטמטום של ההתאחדות לעונשי רדיוסים ללא קהל וכו') עם קבוצות השנואות עליך (נגיד בית"ר י-ם ומכבי ת"א ,כי אין לי מושג מי עוד)אז יווכח שהעקרונות אצלך הם באמת מתעלים מעל הרגש .במקרה (או שלא) זה לא קרה עד היום .עד אז זה לא חכמה לטעון את הטענות האלו.
ובינתיים בשם המחשבה החופשית אנא הרשו לי לתעב את הפועל רעננה,בית שאן ות"א (מרכז הפועל ), ולסמפט (יחסית)את מכבי חיפה,נתניה,ובני יהודה (מרכז מכבי).

קלי היקר, אתה נסחף פה .זה נראה לי מוגזם להחריד לדרוש שעל מנת שאהיה מסוגל להגיד שכולנו אמורים להיות נגד בעלים מושחת, עלי להוביל מהלך עקרוני עם אוהדי בית"ר. כבר בהודעה הראשונה ציינתי שלא מדובר ביריבה העירונית, שהיא כידוע בקטגוריית שנאה אחרת. ולמעט בית"ר, אין לי ספק שהייתי תומך בכל מחאה מהסוג הזה. בגדול, לדברים שלך אין קשר למה שאמרתי, אני לא חושב שיש לי זכות לצפות ממך לחבב אף קבוצה, נראה לי מאד הגיוני לצפות לסולידריות ביחסי אוהדים בעלים. ושוב, למעט בית"ר.

בלאש-השורה התחתונה שרציתי להוכיח, היא שאתה ואחרים לא כ"כ שונים בנכונות לשת"פים כפי שטענת.יש הבדל בין נושא עקרוני לבין דאגה לקבוצה ספציפית.אם תארגן שת"פ בנושא עקרוני, למשל ביטול עונש רדיוס,אני מניח שכל מי שתומך בזה(למשל אני), ישתף פעולה אתך.אבל ברגע שאתה "מעלה את זה במקרה" בהקשר של קבוצה ספציפית(כמו שניסית בעבר) ,אתה מוריד מהעניין העקרוני לטובת דאגה לקבוצה ספציפית,וזה לא מתאים לכולם.
כך בדיוק בנושא הנוכחי -תעשה שת"פ כללי למען מעורבות אוהדים/חוק גרמני סביר שכל מי שבעד(למשל אני) יהיה אתך.אבל העלאת הנושא בהקשר של אגודה ספציפית, בוודאי מותיר אותך ללא אנשים שיש להם רגש שלילי לאותה אגודה.נכון שבית"ר יימח שמה איננה ברת השוואה אבל העיקרון אותו עיקרון-אתה ואני נשנא אותה בכל מצב ובעלות ,ואין לנו רצון לעזור להם,לגבי(אמנם בדרגה מתחת) הדבר נכון גם לאגודות למכבי והפועל ת"א.

ברמה הכללית אני ממש מחכה ליום שבו אנשים יפסיקו לצפות ולהגיד לאחרים את מי מהקבוצות האחרות צריך לאהוב ולשנוא .תנו לכל אחד להחליט לבד.
ועדה מסדרת נשלח - 23/01/2012 : 18:22:16
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני הייתי בבלומפילד! ברבע גמר גביע המדינה הדרמטי מכולם! שנגמר שלוש-שלוש בהארכה באדיבותו של השופט בן-חמו המלוכלך שעשה על מאמץ לתת להם את המשחק! וניצחנו בפנדלים משער של לירן שטראובר הציפור שגם עצר פנדל! בעונה מופלאה שבה הרסנו להפועל תל אביב את הגביע וגם את האליפות (כמו מטומטמים נתנו את האליפות לביתר)! הייתי צעיר וגבוה!

4. לירן שטראובר על הגדר.

בזמן החגיגות, היה אוהד שלנו שהתמוטט מרוב התרגשות, ופונה על ידי צוות מד"א מבלומפילד. האם מישהו זוכר את האירוע? מי היה האוהד שהתמוטט? ומה היתה הדיאגנוזה?

אתה בוודאי מתכוון לתנין האהוב דהוקי, שהתמוטט לא פעם וחטף שני התקפי לב במשחקי הפועל.

יכול להיות שזכרוני דפוק, אבל אני מאמין שאתה טועה. אם נעשה סדר בדברים, האוהד היקר דהוקי התמוטט שלוש פעמים: לראשונה בגמר הגביע, בו קיבל חנית עץ(!)בלב מאוהדי מכבי חיפה. השניה מול בני יהודה בבית לאחר ה 0-0 בטדי עם ההחמצה של שי אהרון והשלישית מול הרצליה בחוץ. אלו אמנם אירועים כבירים בתולדותינו, אך אין זה אומר שכל ההתמוטטויות שייכות לדהוקי לבדו. ברבע גמר הגביע, כמיטב המסורת המיסטית שלנו, הגיע אוהד חבוש כיפה ומזוקן שיותר לא נראה ביציעים, ועשה שם נפלאות: הוא שלט בכל מילות השירים ואף הוביל את העידוד, נישק את גילי לוי בקולניות והתמוטט בחגיגות הנצחון. משיח? אתה אמרת.

אם אתה עוד פעם אחת תמרה את פי ברבים אני שולח את קיקו מלול לזרוק לך חנית (מעץ!) אל תוך הלב. ואם לא תירגע, אני אדאג שדהוקי ישליך חנית (מאטדגי!) עליך. חוצפן!

מצטער שלומי, אני די בטוח שזה לא היה דהוקי. זוכר גבר בשנות ה-50 לחייו, ולא "בריא" באותן מידות של דהוקי.
שלומי מלכה נשלח - 23/01/2012 : 15:46:23
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

בלאש ביקו נשלח - 23/01/2012 : 15:35:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בלאש-אני מאד אוהב ומעריך אותך אבל מה שאתה(ואחרים) עושה כאן הוא פשוט הטעייה.אתה מחלק חלוקה בין אנשי הסולידאריות והשיתוף לאלו שלא ,אנשי האחווה ואלו שלא,בעלי העקרונות ואלו שלא.
אבל האמת שהחלוקה היא אחרת .בין אלו שחושבים פעם אחר פעם שכולנו צריכים לאהוב/לשנוא אותם קבוצות וקשה להם לקבל אחרת לאלו שלא.
בוא נעשה הסכם ג'נטלמני.ביום שתציע שיתוף פעולה בנושא עקרוני(כגון הטמטום של ההתאחדות לעונשי רדיוסים ללא קהל וכו') עם קבוצות השנואות עליך (נגיד בית"ר י-ם ומכבי ת"א ,כי אין לי מושג מי עוד)אז יווכח שהעקרונות אצלך הם באמת מתעלים מעל הרגש .במקרה (או שלא) זה לא קרה עד היום .עד אז זה לא חכמה לטעון את הטענות האלו.
ובינתיים בשם המחשבה החופשית אנא הרשו לי לתעב את הפועל רעננה,בית שאן ות"א (מרכז הפועל ), ולסמפט (יחסית)את מכבי חיפה,נתניה,ובני יהודה (מרכז מכבי).

קלי היקר, אתה נסחף פה .זה נראה לי מוגזם להחריד לדרוש שעל מנת שאהיה מסוגל להגיד שכולנו אמורים להיות נגד בעלים מושחת, עלי להוביל מהלך עקרוני עם אוהדי בית"ר. כבר בהודעה הראשונה ציינתי שלא מדובר ביריבה העירונית, שהיא כידוע בקטגוריית שנאה אחרת. ולמעט בית"ר, אין לי ספק שהייתי תומך בכל מחאה מהסוג הזה. בגדול, לדברים שלך אין קשר למה שאמרתי, אני לא חושב שיש לי זכות לצפות ממך לחבב אף קבוצה, נראה לי מאד הגיוני לצפות לסולידריות ביחסי אוהדים בעלים. ושוב, למעט בית"ר.
בלאש ביקו נשלח - 23/01/2012 : 15:25:26
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

שלומי מלכה נשלח - 22/01/2012 : 23:00:32
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

פלוני בן אלמוני נשלח - 22/01/2012 : 22:17:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

חברות! חברים! זוהי פנייה נרגשת!

מאז ומעולם היו ארבעה-חמישה נושאים שהדליקו את הפורום והקפיצו פיוזים. אבל נדמה לי ששני ההפסדים האחרונים גרמו לנו לסגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב במידה מוגזמת.

כן, כן, מי אני שאשלול סגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב? נכון, אבל ברגע מסוים זה בהסיטוריה של הקבוצה - שצריכה תמיכה מאוחדת ואופטימית - הנזקים שבמלחמת האחים כאן (בכל השרשורים) עולה על ההנאה (והצורך) שבפריקת עצבים.

לכן אני (אני! מי היה מאמין?) מציע להרגיע קצת את הרוחות. שכל אחד ואחת יקראו את מה שכתבו פעם אחת לפני השליחה.... הנה, עשיתי את זה, ומחקתי ששה אזכורים של המלה "זונה"....

שקראתי את כמויות הדם הרע שהושפרץ כאן כבר התחרטתי על העלאת הנושא, מזל שזה נגמר(?) בפרץ נוסטלגיה פיוטי...
בואו נרגיע קצת ונתמקד בדברים היפים שיש במועדון המיוחד שלנו. עוד נכונו לנו הרבה אתגרים וימים טובים וכנראה גם פחות - אגב, ילדים א' הביסו היום במבול שוטף את גדרה 6-0, אז יש עתיד לא?
ועדה מסדרת נשלח - 22/01/2012 : 21:24:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

tampopo נשלח - 22/01/2012 : 21:06:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ואל תשכח לתעב לי את צפרירים חולון(אגב, הם הפועל או מכבי?).עם מכבי שעריים סגרנו חשבון בעונה שעברה. :)
tampopo נשלח - 22/01/2012 : 21:02:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

[

רק בכיין לא חכם זוכר זוכר מהשמחק הכי גדול של הפועל ירושלים, למי שלא היה בגמר של 73, כדבר ראשון את הפחיות והקרטיבים.
במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.

[/quote]
מסכים.
אני אהיה קטנוני ורק אגיד שבשבילי המשחק הכי גדול היה הדרבי של 81, עם העצמי של עותמן, השיוויון שלו אחרי כמה דקות ועצירת הפנדל של זוכוביצקי. לא יכול להיות משחק יותר גדול מזה, פשוט לא.. זה היה הדרבי הראשון בחיים שלי..
[/quote]
וכמובן ,גול הנצחון הנפלא של דוד בוקר.וואו ,גם לי זה היה הדרבי הראשון ואחד הגדולים אם לא ה.

יפתחמ נשלח - 22/01/2012 : 20:38:00
[
[/quote]

רק בכיין לא חכם זוכר זוכר מהשמחק הכי גדול של הפועל ירושלים, למי שלא היה בגמר של 73, כדבר ראשון את הפחיות והקרטיבים.
במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.

[/quote]
מסכים.
אני אהיה קטנוני ורק אגיד שבשבילי המשחק הכי גדול היה הדרבי של 81, עם העצמי של עותמן, השיוויון שלו אחרי כמה דקות ועצירת הפנדל של זוכוביצקי. לא יכול להיות משחק יותר גדול מזה, פשוט לא.. זה היה הדרבי הראשון בחיים שלי..
שלומי מלכה נשלח - 22/01/2012 : 19:09:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אדוני התכוון לאנאלפבית? תמהני

אנאלי משהו, לא?
amos נשלח - 22/01/2012 : 18:11:28
אדוני התכוון לאנאלפבית? תמהני

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07