ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 01/01/2012 : 21:51:41 כפר סבא - מקום 7 5 נצחונות - 3 תיקו - 5 הפסדים 18 נקודות הבקיעו 19 - ההתקפה הטובה בליגה אחרינו ואחרי לוד חטפו 13 - הגנה טובה יחסית
ראשון - בית נגד אילת הפסד 1-0 שני חוץ בשקמה נצחון 3-0 שלישי נצחון ביתי על כפר יונה 0-2 רביעי הפסד ביתי ליפו 2-0 חמישי הפסד חוץ לנתיבות 1-2 ששי הפסד ביתי למלאכי 1-0 שביעי חוץ במרמורק תיקו 1 מחזור שמיני נצחון ביתי על קרית גת 0-3 תשיעי חוץ ביבנה הפסד 0-2 עשירי בית נגד עמישב נצחון 2-4 מחזור 11 בחוץ נגד לוד תיקו 0-0 מחזור 12 - חופשיים מחזור 13 חוץ מול כפר שלם נצחון 4-1 מחזור 14 תיקו ביתי 1 מול ערד |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רגל עץ |
נשלח - 11/01/2012 : 22:24:43 מצטער שאני מחזיר את האשכול הזה למעלה... סתם לציין שאילן טפרה אכן עבר לבית"ר כפר סבא. מעניין אם סירוטקין יכול להפוך אותו לשחקן משפיע בליגה א'. |
אסי טובי |
נשלח - 07/01/2012 : 00:49:49 יפתח, ברור שכולנו טועים לפעמים. גם ליאור. זה לא העניין. העניין הוא שצריך להבין שלפעמים מפסידים, ואפילו רחמנא ליצלן משחקים גרוע. נו שוין.. ואפילו אתה טועה. לפחות במקרה הזה. לא נראה לי שליאור טעה היום בצורה שגרמה לנו להפסיד. זה לא אומר שמישהו חסין מטעויות. ואפילו אני טועה עכשיו. לא הייתי צריך להכנס לענין הזה שוב.. שבת שלום. |
יפתחמ |
נשלח - 06/01/2012 : 23:26:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
צודק, עמוס. באמת נמאס מהדיבורים על אסי גלבוע. אנחנו קבוצה עם יתרונות ברורים אבל גם עם חסרונות בולטים. עד כה, אני לא חושב שאנחנו יותר טובים מקבוצות הצמרת האחרות, אנחנו פשוט יותר מלוכדים, עם קהל שמשפיע ומאמן טוב(למרות הנהי והבכי הבלתי מובן על חילוף נכון ומתבקש, גם אם הוא בדקה ה 15.. עד שיש מאמן שלא מחשבן לאיש ומגיב מייד לקטסטרופה שהולכת ומתרחשת לנגד עיננו..). אני מקווה שהמשחק הזה, שללא ספק היה אחד החלשים והמתסכלים שלנו, יגרום לכולנו להבין שהמשימה שלנו קשה קשה קשה קשה. ועוד פעם קשה. כמו ששי אמר לא מזמן, אם נעלה השנה, זה יהיה ההישג הספורטיבי הגדול ביותר שזכינו לראות. תפנימו,קבלו פרופורציות, ולמרות המשחק המזעזע בואו נביט קדימה. יהיה בסדר, אני בטוח.
שום בכי ושום נהי. ליאור זאדה מאמן מעולה. נקודה. אני מחתים אותו עכשיו ל-15 השנים הבאות. ואני מסכים איתך שהוא עושה מה שהוא חושב בלי לדפוק חשבון. מצוין. זה עדיין לא אומר שאולי לפעמים הוא טועה, לפי דעתי כמובן. ראה גופמן. |
רגל עץ |
נשלח - 06/01/2012 : 23:26:49 השופט המזעזע (אור מהדיפור) בעצם הציל אותנו משני אדומים: טרטיאק עם העבירה מאחור על חלוץ שהיה בדרכו לשער במחצית הראשונה, ושי עם נגיעה מכוונת ביד לקראת הסיום, אחרי שכבר קיבל צהוב קודם.
נתנחם בזה שסיימנו סיבוב במקום הראשון, שיש לנו עוד הרבה מקום לשיפור, ויש עכשיו שבועיים להתכונן למלחמות העולם שצפויות לנו במחזורים הקרובים. פותחים סיבוב מול יפו, נתיבות ומלאכי ובמהלך פברואר יש לנו את מרמורק ויבנה בחוץ.
|
אדום עולה |
נשלח - 06/01/2012 : 22:45:41 1. איזו הגנה גרועה! איך בדיוק ליאור הביא עוד מגן שמאלי תוקף כשציון בדיוק אחד כזה?! עדי שלג יכול להשתלב טוב בהרכב אבל רק אם המגן הימני לא יעלה הרבה להתקפות-וזה ממש לא ציון. עמרי נווה היה סבבה. ארטיום וזיו סולומוביץ' היו בינוניים מינוס. זיו סלומוביץ לא בלם ורואים את זה עם כל החורים בהגנה, וארטיום לקח כל כדור באחד על אחד אבל בשתי פעולות הוא הרס הכל עם רכות מעצבנת. הקבוצה איבדה את הביטחון וזה לא טוב. ובמיוחד לא שי אהרון. יש הרבה עבודה בשבועיים האלה |
מחאיי |
נשלח - 06/01/2012 : 22:19:40 לא מסכים עמוס. לא היו גמגומים לאחרונה, הקבוצה דווקא נראתה בפירוש יותר טוב.
כל השאר צודקים: זה היה אחד המשחקים המגעילים. הגנה לא טובה. ארטיום רך מדי. שמש גדול, כמה חבל. איסלאם צריך לפתוח. השופט היה גרוע. יותר מדי מסירות, בעיקר מצד שי. ובעיקר כל הכבוד לכפ"ס, שבאו ושיחקו כדורגל מעולה. אפילו טיפה הרשיתי לעצמי לשמוח בשמחתו של בני שרקת (של פרנקו פחות).
הכל הלך הפוך אחרי השער שלנו. אפילו בשער איכשהו הרגיש לי שאני שמח כי צריך, לא באמת שמח. במיוחד לא הבנתי את הקטע של המכות. אין לכם משהו יותר טוב לעשות?
הפרופורציות חשובות כרגיל. הפסדנו לקבוצה טובה שהגיע לה לנצח, אחרי שלושה נצחונות שלנו. שיחקנו חלש, אבל גם לא קטסטרופה, כבר ראינו משחקים גרועים יותר העונה (לוד, עמישב, מרמורק, ערד). |
אסי טובי |
נשלח - 06/01/2012 : 22:00:14 צודק, עמוס. באמת נמאס מהדיבורים על אסי גלבוע. אנחנו קבוצה עם יתרונות ברורים אבל גם עם חסרונות בולטים. עד כה, אני לא חושב שאנחנו יותר טובים מקבוצות הצמרת האחרות, אנחנו פשוט יותר מלוכדים, עם קהל שמשפיע ומאמן טוב(למרות הנהי והבכי הבלתי מובן על חילוף נכון ומתבקש, גם אם הוא בדקה ה 15.. עד שיש מאמן שלא מחשבן לאיש ומגיב מייד לקטסטרופה שהולכת ומתרחשת לנגד עיננו..). אני מקווה שהמשחק הזה, שללא ספק היה אחד החלשים והמתסכלים שלנו, יגרום לכולנו להבין שהמשימה שלנו קשה קשה קשה קשה. ועוד פעם קשה. כמו ששי אמר לא מזמן, אם נעלה השנה, זה יהיה ההישג הספורטיבי הגדול ביותר שזכינו לראות. תפנימו,קבלו פרופורציות, ולמרות המשחק המזעזע בואו נביט קדימה. יהיה בסדר, אני בטוח.
|
amos |
נשלח - 06/01/2012 : 20:56:57 טוב שקיבלנו בראש לפני הפגרה כי היו גמגומים וקלקולים כבר כמה זמן...
וגם הדיונים בפורום על אסי גלבוע וכו' מעצבנים
ליגה מוקש
|
יפתחמ |
נשלח - 06/01/2012 : 19:38:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ב 2 מילים לא כוחות. כפר סבא היו בכמה דרגות טובים יותר מהפועל ואילולא משחק הירואי של שמש וטעויות שיפוט קשות (פנדל ואדום לחובתנו שלא נשרקו) התוצאה יכלה להיות אסטרונומית.
נקודות לציון ,פתיחה חיוורת שלא לומר חלשה ביותר של עדי שלג ,משחק נוראי של הבלמים זיו וטרטיאק (שהיה גם אשם בגול השני) ובכלל חוסר רכוז של כל השחקנים ושל המאמן. כנראה שכפי שכפר סבא נראו היום כל הרכב היה מפסיד אבל חייבים להבין שכל משחק מצריך מאיתנו רכוז מקסימאלי.
לא נורא אבל מפכח ביותר ,קטמון קבוצה טובה אבל רק במעט מכל השאר.
מסכים. בענין הריכוז - אחרי הגול היה כזה לחץ. ניסינו להפטר מהר מהכדור, במקום לשחק בסבלנות. גם לא הבנתי את ההתעקשות על טיקי-טקה ועוד דרך המרכז. |
אמיר גולה |
נשלח - 06/01/2012 : 18:37:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
הערסוותים (והערסוותית - אשת היו"ר מתברר) מכפ"ס הזכירו לנו למה הכדורגל כאן נראה כמו פח אשפה
שבת שלום!
למה התגובה הזאת טובה? הבעיה היא האוהדים של כפר סבא? אז למה כל משחק שיש אוהדים יש ריב איתם? אנחנו לא מסוגלים להיות מארחים כמו שצריך? מקללים אותך אז תתעלם! כבשנו שער, תעודד את הקבוצה! למה אחרי שער צריך להתעסק בלהפריד, להרגיע ולהזיז אוהדים שלנו מהספסל של כפר סבא? ביעסתם לי את החגיגות |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 06/01/2012 : 17:17:38 איזה מישחק מעצבן. לא זכור לי כזה מישחק מעפן מאז העונה השניה |
אדום88 |
נשלח - 06/01/2012 : 16:32:30 אפשר לשאול מה קרה עם עמית שמש ומה קרה עם אוהדי כפר סבא? |
רגל עץ |
נשלח - 06/01/2012 : 16:00:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לדעתי לא צריך להוציא בלם (זיו) אחרי רבע שעה, זה כמו שוער, תן לו צ'אנס. הבלגן בהגנה נמשך גם אחרי שהוא יצא. את אסוס לא היה צריך להוציא. אפשר היה להוציא את מעודה.
מעודה כבר הוחלף במחצית (ע״י איסלם), היה קשה להוציא אותו שוב. סולומוביץ כנראה עשה משהו שממש עיצבן את ליאור אחרת קשה להבין חילוף בדקה ה-15 שלא נובע מפציעה. מצטרף לכל קודמיי - משחק קטסטרופה של כל מערכי הקבוצה (למעט השוער), וזה כולל הפעם גם את הצוות המקצועי. הקבוצה לא נראתה מוכנה טקטית או מנטלית, ותוצאה של 5- או 1-6 ממש לא היתה מקפחת אותנו. ה״יכולת״ שלנו מאפילה גם על תצוגת השיפוט הכי גרועה שראיתי השנה, לשני הצדדים. טרטיאק היה צריך לקבל אדום במחצית הראשונה, בלם שלהם מוסר לשוער ללא תגובת השופט, 4 דקות תוספת כשהיה צריך לתת לפחות 7, וכו וכו. אבל זה זניח, אין לנו למי לבוא בטענות על ההפסד הזה מלבד לעצמנו. |
liav431 |
נשלח - 06/01/2012 : 15:48:54 גרי קיבל צהוב? |
יפתחמ |
נשלח - 06/01/2012 : 15:48:24 לדעתי לא צריך להוציא בלם (זיו) אחרי רבע שעה, זה כמו שוער, תן לו צ'אנס. הבלגן בהגנה נמשך גם אחרי שהוא יצא. את אסוס לא היה צריך להוציא. אפשר היה להוציא את מעודה. במשחק כזה וורנר יכול היה להועיל כי הוא מהיר ואנחנו קבוצה אטית והיום זה מאוד בלט אז אולי הוא היה צריך להיות משולב יותר מוקדם. צריך לתת לאיסלם לפתוח. הוא יודע לשמור על הכדור היטב, הוא פיזי וגם די מהיר. ולא פחות חשוב - צריך ליצור הפרדה פיזית בין מחנות האוהדים. זו לא פעם ראשונה שיש בלגן מגעיל. |
|
|